zirafa76
|
Pozdrav od mene. Hmm..kje začeti. .bila na pregledu, pa moj g.izjavi po temeljitem prstnem pregledu MV, da sicer je rahlo odprt, ampak od znotraj še zdaleč ne, poskušal je vstopiti notri, tako mi je povedal, se pa je dotaknil glavice ..no, na koncu pa izjavi takole..nič, v ponedeljek, torej 1.2.ob 7.30 v porodnišnico, kjer me pregleda in če ne bo spremenjeno stanje, grem ob 8.00 na CR... Seveda, če ne bo prej porod sam stekel, drugače pa izgleda, da bo dan D, 1.2...v vsakem primeru ostanem v bolnici, mogoče prestavi na torek, če bo ful porodov ali kaj podobnega... Tako da smo na konju.... ..Res se boji, da bi zaradi popadkov popostila ta brazgotina od prvega poroda, še posebej ker sem kot prvorodka, bi lahko to trajalo dlje...meni je dejansko vseeno, prvo je varnost mojega in mene, zato se strinjam s CR... Sem pa zaradi njegovega vaginalnega šarenja sedaj v izcedkih temne krvi, kar mi je tudi povedal da bo... CTG sicer brez vsakih popadkov, srčni utrip B.P., v urinu imam še vedno kri, ampak je bolje, ker sem imela vnetje, ampak bolj tipa prehlad, pritisk super... No, to je o pregledu... Stanovanje..midva sva ravno danes šla še na nek ogled, iščeva 4 sobno stanovanje zaenkrat, imava to srečo, da imava v lasti dvosobno in eno enosobno, ki pa sva ga prodala, tako da nekaj prišparano je...seveda želiva brez kreditov skozi, bova videla, kaj lahko kupiva in kasneje bova iskala hiško..mislim, da tudi midva že narejeno, ker te gradnje niso več kot nekoč..predno koga najdeš, pa da je resen, tudi traja, ne samo časovno ampak mentalno...drugače pa so cene tukaj tudi olala, seveda za glavno mesto primerne, vendar pa se da najti trenutno kar dobre ponudbe novogradenj, tako da upava na najbolje... Delo....no, moj možek dela za Royal Caribbean, če vam je kaj znano, ena največjih podjetij na svetu , ki ponuja križarjenja in podobno, tam sva se spoznala, tudi jaz sem delala tam, je ass.manager F/B in so mu ponudili povišanje, ko se vrne po porodu..zatorej večinoma pluje, če bo po sreči bo v Evropi, kar pomeni, da ga bomo lahko kadarkoli prišli obiskat za dva tedna ali več...no, temu tudi razlog, da je odsoten po več mesecev, ampak če bo v Evropi, je kul..Ladje prihajajo v Koper, Benetke in če bo na tej popolnoma novi, ki je zunaj, bo to še bolje, ker je res izjemna... in seveda finančno zelooo močna, kar bi nama koristilo pri uresničenju najinih planov..ampak, sva previdna, ker plani so eno, realnost je lahko druga, nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi...ampak sva pozitivna... evo, toliko o nas..nekaj malega... ..sva imela polno življenje, izkoristila kakor se je dalo, sedaj pa sledi bolj napeto obdobje..ampak bo že no... aja..smo dobili varuško, v bistvu bo to kar naša znana, je moja kolegica med drugim tukaj in bo skupaj z njeno mamo, ki ima čistilni servis poskrbela za nas, vsak dan 6 ur na voljo..ker jih poznam, mi je to full dobro, ker neko tujko dobiti kar tako mi tudi ni...ona pa je študentka, punca moževega dobrega prijatelja, sicer mlajša, ampak ful super punca, tako da me ni strah... nič, grem..sva sama danes, Izabela je pri babici čez noč in v nedeljo spet gre za par dni, ker pač grem v p. papa