|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 10:14:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3776
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 10:18:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3777
   RE: Februarke 2010 - 2. del
28.1.2010 10:22:15   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Danes ima moj user posted image možek RD. Sem mu včeraj zvečer spekla pecivo za na šiht, sedaj pa še pogačo delam, pa mi nekak noče in noče vzhajat... user posted image

No, da se vam malo pocedijo sline po mojih dobrotah -častim:

user posted image

ooooooo neeee... user posted image  pošlji recept prosim prosim, tole tko dobr zgleda mmmmm

jaz bi tuuuuuuuuuudi recept user posted image user posted image ... da se malo overdoziramo s cukrom; jaz se moram malo v dobro voljo spravit...

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 10:23:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3779
28.1.2010 10:23:34   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Mene zanima, kako je s povišanim pritiskom? Na pregledih sem tavisokega imela zmiraj pod 140, zdaj pa že 2 dni doma mirim in je vedno nad 140 tudi 150. Tudi pulz imam zelo povišan, je kar skozi čez 100, tanizki pa nekje normalen okrog 80? Kaj mislite? A bi morala poklicat G? Drugače se čez dan počutim kar vredu, zvečer me pa nekaj mota, kot da bi me rada začela bolet glava in kot da bi imela povišano temperaturo, sam ni nič od tega. Zdej sem šla dva dni kar zgodaj v posteljo, pa tv gledala in je bilo potem bolje. 

Sem prašala mojega dragega...
je reku da je povišan pulz pri nosečnicah noramlen in pričakovan...
Če si imela že prej višji pritisk, pol če je zdej za deset povišan, pol ni panike - gre večina za napako naprave za merjenje pritiska (baje so vse te domače naprave za nič).

Če te zvečer boli glava in če pregleda še ne boš mela v kratkem in te skrbi, pa le pokliči G.

Hvala vsem za odgovore!

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
28.1.2010 10:31:05   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

Naslednji pregled: 05.02.2010

Lara kdaj ob keri uri ga pa maš? Ker mam jest tud 5.2. u kranju, kri in voda od 7 naprej... mogoče se pa srečava? user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
28.1.2010 10:33:31   
Jada82
Julieb, super novica ... bravo, upam, da greš res domov .. je bolje ane, kot v P user posted image user posted image

Zvesta .. uf, da bi se ja čim prej poštimala s tem prehladom in to ..... prav nič ni fajn, ane? Jaz se poskusim kar pazit, ker si tud ne predstavljam, da bi bila vsa prehlajena sedaj ... potem pa še kakšne popadke in smo tam user posted image

Men se pa kar malo zdi, da je možno, da se kaj pripravlja. Namreč včeraj me je v trebuhu šraufalo, pa v križu. Sem se že ustrašla, da bo kaj .. ker je moj mel nočno. No, zdaj je moj 5 dni frej, tko da ma user posted image cajt, da prileze ven user posted image user posted image user posted image
Res pa je, da sem velikokrat šla na wc in možno, da je bilo le to .... čeprav mi je pa kolegica rekla, da je pred porodom tudi sama velikokrat šla na veliko potrebo .... al pa je bila le tista kupljena omaka za testenine ... tak čuden priokus mi je imela včeraj. Sem se odločila, da jih bom zdaj raje sama delala. user posted image

Hm, razmišljam, da bi mojega spravila, da greva na krajši sprehod, se mi zdi, da bi mi svež zrak dobro del.
Aha, včer sem bila potem res pri frizerju. Ampak ne vem, prekratko me je ustrigla, nisem kaj preveč zadovoljna ... pa sem ji rekla, da dolge puščam user posted image user posted image user posted image Bom spet frizerja zamenjala ... pa še drago je bilo - 30 € samo za striženje - nič barvanja ali kej, tudi nekih preparatov mi ni gor dajala, nič. Samo umila in postrigla .... morm menjat! user posted image

No, grem zdej dol z računalnika ... kar kaj bi jedla ali pila ... ne vem, neki mi manjka ...

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
28.1.2010 10:42:48   
protina
jutro!

mi smo tud bolani.Mala je že 3.dan doma in jo kar pustim do ponedeljka.

Tudi mi smo v svoji hiši,nekaj kredita imava ampak samo na par let.Nam še manjka okolico za zrihtat ampak bo že.
Moj mož je zelo proti kreditu,ampak kaj če brez ne moreš nič naredit.No on zasluži 1x več kot jaz tako,da nam finančno kar gre.
Mah glavno je zdravje.

No se tipkamo pozneje,ker grem na kavč.Še en teden moram zdržat ali pa vsaj enih par dni do februarja.

Jutri imam pregled in upam,da me ne pošlje nazaj v P.

čikapika maš pa res luštno muco.Jaz sem imela perzijsko pred 10-imi leti.Potem pa eno belo z dolgo dlako in na koncu še Garfielda.Sem prav nora na mačke.
Za zdaj imamo samo user posted image .Je pa taka carta,mimogrede je bordojska doga,ampak prava carta.

No lp.

Neposredna povezava do sporočila: 3783
28.1.2010 10:44:34   
valentinčica30
Vaney nimam pregleda v NM P, ker sem ga zavrnila, saj bi ga drugače mela sedaj v petek, pa mi ni za it ke, aem se z mojo G zmenila mi bo kr CTG naredila v ponedeljek če me luna ne odneseuser posted image user posted image user posted image . Zdi se mi brez veze vozit v NM samo na CTG, če mi to naredi že tuki, pa z veliko več prijaznosti.

Sicer pa sem bila dones že pridna in kar zjutraj smuknila v šolo na govorilne. Je lepo pridt ko naše punce samo pohvalijo user posted image .

Punce če ne boste nehale s tem sladkim, se zna zgodit, da bom počla po šivih, saj mi take lušte delate da pol samo jemuser posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
28.1.2010 10:47:53   
niwci
Včiraj sem že mislila, da sem malo bolje. Nič skoraj me ni bolelo, na WC sem zadnji dve noči šla samo po 1x, pa sva z dragim šla spet na polurni sprehod, ko je bil tako lep sonček... Danes pa spet vse boli, ponoči vstajala na 1,5h... Pa tudi sama imam probleme s spanjem. Se zbudim in čujem po 2,3h user posted image

Za vse bolančke, pa da se čimprej pozdravite!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
28.1.2010 11:00:06   
jannusa
lara73 imaš prav. Ta večji bi res lahko pomagal, ampak puberteta ga še kar drži in njegovih izpadov in javkanja mi trenutno ni za poslušat. Raje, kot da se kregam, sama napravim to kar moram...

Upam, da mi bo v pomoč, ko pridem zuser posted image iz P. Mi je pa hčera pomagala že pred 3-mi leti, ko smo dobili Jana in zdaj že komaj čaka, da bo lahko spet previjala.user posted image user posted image user posted image

zimska tvoje pecivo izgleda odlično... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič... Lepo se imejte in uživajte v tem hladnem vremenu. Vsem, ki ste bolne, pa čim prejšnje okrevanje...user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
28.1.2010 11:05:59   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: julieb

Ojla punce,

izgledi so odlični, očitno bomo vseeno imeli februarčka.

UZ abdomena je pokazal vse ok razen neke anomalije ne jetrih kar pa za nosečnost ni nevarno, po nosečnosti pa sledijo nadaljne preiskave.
Rodila bom lahko po naravni poti, zaenkrat ni ovir.

Pa še boljša novica, na konkretne popadke bom verjetno čakala kar doma, G mi je obljubil, da lahko grem domov še danesuser posted image user posted image user posted image , juuuuuuuuuupiiiiiiiiiiii.

Držite se, papa!

Super novica! Jupiiiii!!! user posted image

enako user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3787
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 11:45:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3788
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 11:49:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3789
28.1.2010 11:53:16   
Nattasha
Oj!

Noč je bila zanimiva. Polna prelepih in bolečih "menstrualnih" krčev. Obisk wcja in temu primerno prebujanje na 2 uri in en velik smrčač poleg mene, ki mu nobena poza ne paše, da bi nehal smrčat. Sredi noči slušalke z muziko in gledanje v luft.

Spala do 9:30 zjutraj zadekana do nosa, podprta z 4 pojštri in 2 oddejama in uganite ka...še vedno sem tečna....grem neki ribat pa čistit, mogoče bom pol od utrujenosti lahk kaj zaspala.

Aja, krčev od 5 zjutraj naprej ni bilo več.

Lep dan želim vsem, se tipkamo kasneje, ko se mal možgani razkadijo...

Papa

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

Neposredna povezava do sporočila: 3790
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 11:53:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3791
28.1.2010 12:10:52   
rosa 2
Dober dan!! Da se vam malo javim in vam sporočim veselo novico,da sem 20.1. 2010 rodila punčko z imenom TEJA, čeprav 18 dni prehitro, je z nama vse ok, samo malo dlje sva morali ostat v porodnišnici,ker je dobila zlatenico. Velika je bila 50, težka pa 3260user posted image . Maksimalno uživajte in božajte bušije,čao

Neposredna povezava do sporočila: 3792
28.1.2010 12:12:44   
zvesta
rosa2, čestitke za malo Tejo!

user posted image user posted image user posted image user posted image

nič, grem jas sedaj od doma na CTG in UZ.... držite pesti, da pridem še danes domov..... user posted image

(odgovor članu rosa 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
28.1.2010 12:25:22   
dskubin
Jaz sem že od frizerke, pobarvana in postrižena, pa kosilo sem tut že dala v pečico, danes bo krompir in piščanec pa solatka. Zdej grem pa malo zaležt, itak se peče samo :)

Rosa2 - iskrene čestitke! Pa prav velika je tale vajina pupa!

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
28.1.2010 12:30:43   
MATEJKA_
evo, jaz tud sveže od frizerke - pobarvana in postrižena... pol pa spet čez kake 3m user posted image . ah, bomo že zdržali, ni prvič user posted image .
zavarovanje - v službo moraš posredovati rojstni list. dobiš ga par tednov po porodu na dom po pošti (vsaj v mb je tak). isto je z davčno številko. ampak za zavarovanje rabiš samo rojstni list otroka. jaz sem ga pol kar skenirala in ga je mož pol po mailu v službo poslal (sedež firme drugje).

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
28.1.2010 12:31:58   
jannusa

IZVIRNO SPOROČILO: rosa 2

Dober dan!! Da se vam malo javim in vam sporočim veselo novico,da sem 20.1. 2010 rodila punčko z imenom TEJA, čeprav 18 dni prehitro, je z nama vse ok, samo malo dlje sva morali ostat v porodnišnici,ker je dobila zlatenico. Velika je bila 50, težka pa 3260user posted image . Maksimalno uživajte in božajte bušije,čao

Iskrene čestitke in veliko cartanja....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rosa 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
28.1.2010 12:33:06   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: rosa 2

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rosa 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
28.1.2010 12:33:31   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

rosa2, čestitke za malo Tejo!

user posted image user posted image user posted image user posted image

nič, grem jas sedaj od doma na CTG in UZ.... držite pesti, da pridem še danes domov..... user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
28.1.2010 12:51:37   
dskubin
zimska - sline se mi cedijo! Vse izgleda mmmmmmmmmmmm user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
28.1.2010 12:53:27   
slomak
rosa iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?