Jada82
|
Julieb, super novica ... bravo, upam, da greš res domov .. je bolje ane, kot v P Zvesta .. uf, da bi se ja čim prej poštimala s tem prehladom in to ..... prav nič ni fajn, ane? Jaz se poskusim kar pazit, ker si tud ne predstavljam, da bi bila vsa prehlajena sedaj ... potem pa še kakšne popadke in smo tam Men se pa kar malo zdi, da je možno, da se kaj pripravlja. Namreč včeraj me je v trebuhu šraufalo, pa v križu. Sem se že ustrašla, da bo kaj .. ker je moj mel nočno. No, zdaj je moj 5 dni frej, tko da ma cajt, da prileze ven Res pa je, da sem velikokrat šla na wc in možno, da je bilo le to .... čeprav mi je pa kolegica rekla, da je pred porodom tudi sama velikokrat šla na veliko potrebo .... al pa je bila le tista kupljena omaka za testenine ... tak čuden priokus mi je imela včeraj. Sem se odločila, da jih bom zdaj raje sama delala. Hm, razmišljam, da bi mojega spravila, da greva na krajši sprehod, se mi zdi, da bi mi svež zrak dobro del. Aha, včer sem bila potem res pri frizerju. Ampak ne vem, prekratko me je ustrigla, nisem kaj preveč zadovoljna ... pa sem ji rekla, da dolge puščam Bom spet frizerja zamenjala ... pa še drago je bilo - 30 € samo za striženje - nič barvanja ali kej, tudi nekih preparatov mi ni gor dajala, nič. Samo umila in postrigla .... morm menjat! No, grem zdej dol z računalnika ... kar kaj bi jedla ali pila ... ne vem, neki mi manjka ...
|