katy83
|
oj, punce. Bom za začetek malo pojamrala , ker mi je nenormalno slabo. Kot tiste slabosti v 3.mesecu. Bruhat ne morem, dviguje se mi pa v eno. Pa lačna sem, ko pa kaj pojem, pa je še slabše. ah... Mogoče pa mi je slabo, ker se bom ju3 znebila 600€, ker imam zavarovanje avta za porihtat, pa tehničnega, pa vse kar spada zraven. No, samo brez mojga cliota pa ne bi mogla, tak da kar je treba, je pač treba. Aja, pa moja ponedeljkova motivacija z učenjem, je tudi nekam pobegnila , tak da sem se odločila, da grem ju3 zjutraj na faks v knjižnjico, tam bom vsaj nekaj naredila. Cojka - jaz sem tudi slikce na Fb pogledala. joj, kak so luštne. Meni je kar malo nerodno. Tak sem gnjavila za tvojga bratranca, zdaj pa ne vem kako bo s časom. Februarja imava itak tak zasedeno, da groza. Mogoče, se pa v marcu pojavim v Lj. UUUUUUu, pa danes imaš 3d. kak fajn. Poročaj zvečer malo. nosečniška hrana - ma, jaz ravno nimam občutka pri hrani, da bi bila tista tipična nosečnica. Razen sladko mi full paše (beri: milka s celimi lešniki, pa navadni tekoči jogurt s kakavom ). Marjanaj - lepo, da si se javla. ljubljančanke - saj vas razumem, da ste tam bolj čvekaste, ker tako kot pravite vas je manj. Jaz vas tu pa tam malo preberem, pa imate kar zanimive teme. Tropical - joj, zatekanje nog. Verjetno nič kaj prijetno. Si pa pridna s pitjem tekočine. Seznam pa že bo, ko bo. Getreal - joj, kaj se pa tebi dogaja. Kot v filmu. Groza. dacy - upam, da si že doma, pa da je vse ok. srečanje v Trojanah - kaj zdaj punce? Bo ali ne? ali ga prestavimo na takrat ko boste v porodniški, pa nas bo lahko več prišlo? aja, še to vam moram povedat: sem se včeraj mojemu vlegla na hrbet s trebuščkom, pa ga je začel brcat. Pa je mojmu kar pasalo, je rekel, da bo mali maser. nič, fajn se imejte, Katy
|