|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 3.del!
27.1.2010 12:03:28   
mlavla
evo tole mamo
http://www.clothingattesco.com/girls/Cherokee-hooded-twill-mac/invt/kc010022

sem hotla prilepit še majčke(4kom), pa jih ni več na zalogi..so pa takšne čist navadne enobarvne (bež, roza, pink, zelena)..cena zanje je bila 5+2 funta..

v glavnem men je zelo všeč..

drugač pa imam naročeno še tole.. http://www.clothingattesco.com/girls/Cherokee-2-piece-legging-set/invt/kc010403

no zdej pa dost mojega teženja o cotkah..user posted image

< Sporočilo je popravil mlavla -- 27.1.2010 12:04:36 >

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 201
27.1.2010 12:08:35   
dolenjka
pišuka, sam jaz se pa tut ne znajdem, bi lahko tko kot una dila, jaz MC dilala user posted image No ja, sej z veseljem naredim uslugo če že zase naročam user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 202
27.1.2010 12:10:06   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

pišuka, sam jaz se pa tut ne znajdem, bi lahko tko kot una dila, jaz MC dilala user posted image No ja, sej z veseljem naredim uslugo če že zase naročam user posted image

ja pa res..dej začni služit..mal dodatka na porodniško:))

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 203
27.1.2010 12:11:41   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

veš kako, to je pol kar obveznost, pa ne vem če bi se glih šla to..pa še v LJ je štacuna in ne vem če me ni bi kdo ganjal user posted image Je pa res, da so ful dražje stvari v LJ štacuni user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 204
27.1.2010 12:12:56   
mlavla
veš sej on ma tud pri MC naroča..pa še pri kup drugih...

sej drugač ji nočem take reklame delat..sam mogoče pa kateri prov pride...men je še zmeri tako bolj enostaven...

aja pa vse naroča na angleških straneh..tud npr. next..pa maš tam več izbra..pa tud nižje cene..kot na straneh, ki pošiljajo direktno k nam..pač se splača mal preračunat...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 205
27.1.2010 12:13:42   
mlavla

veš kako, to je pol kar obveznost, pa ne vem če bi se glih šla to..pa še v LJ je štacuna in ne vem če me ni bi kdo ganjal user posted image Je pa res, da so ful dražje stvari v LJ štacuni user posted image

sama še nisem šla pogledat v Lj..sam menda so cene res zelo navite...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 206
27.1.2010 12:14:39   
dolenjka
no ja, jaz nič provizije ne zaračunam, tko da bom kar sama pri MC naročala, bo najcenej user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 207
27.1.2010 12:16:00   
mlavla
no naroča v teh trgovinah:

http://www.next.co.uk/ ,
http://www.marksandspencer.com/ , http://adams.co.uk/ , http://www.mothercare.com/ , http://www.boden.co.uk/ , http://www.amazon.co.uk/ , http://www.clothingattesco.com/ in http://www.littlewoods.com/ .

zdej pa res dostuser posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 208
27.1.2010 12:17:36   
mlavla
nimam še nobene ideje kaj naj v lonec vržem..hmuser posted image

pol pa kar tle visim...Blažek pa sladko spava...
kako pa kaj Stipe?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 209
27.1.2010 12:42:02   
itata
dolenjka in mlavla hvala za odgovor user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 210
27.1.2010 12:43:16   
dolenjka
Ja Mlavla, Maks je spal dobri 2 urici. vsak dan po jutranjem ritualu spi 2 urici cca, potem pa dop 16h običajno še 2 rundi po 1 uro, potem pa do 19 ko se začnemo spat spravljat "samo" še ene pol urce user posted image Sicer je zredno dobrovoljen dojenček, joka samo in izključno ko je fejst lačen, tko da včasih tudi nekaj dni nič, če sem dovolj hitra user posted image

jaz imam že skuhano - svežo govejo juhico user posted image Pa meska iz juhice, pa bo user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 211
27.1.2010 12:46:57   
mlavla
jst sem pa danes itak sama za jest...tako, da bo nekaj bolj na hitrco..najbrž kar kus kus z grahom..

za Blaža pa bom skuhala mal krompirčka in špinačko..

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 212
27.1.2010 12:51:48   
itata
sem kar prek spleta naročila 4 knjigice z nodijem... so znižane (nekatere) 50% in sem dobila 4 knjigice s poštnino vred za 20 euruser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 213
27.1.2010 12:52:32   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: itata

sem kar prek spleta naročila 4 knjigice z nodijem... so znižane (nekatere) 50% in sem dobila 4 knjigice s poštnino vred za 20 euruser posted image

dober dil user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 214
27.1.2010 12:57:12   
mlavla

tud jst sem to naredila :)))

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 215
27.1.2010 13:01:03   
Blacky*

evo tole mamo
http://www.clothingattesco.com/girls/Cherokee-hooded-twill-mac/invt/kc010022

sem hotla prilepit še majčke(4kom), pa jih ni več na zalogi..so pa takšne čist navadne enobarvne (bež, roza, pink, zelena)..cena zanje je bila 5+2 funta..

v glavnem men je zelo všeč..

drugač pa imam naročeno še tole.. http://www.clothingattesco.com/girls/Cherokee-2-piece-legging-set/invt/kc010403

no zdej pa dost mojega teženja o cotkah..user posted image

ojla

mlavla... a cifre so take kot ponavadi... ker pri MC sem naročila za Vala pidžamo 2 do 3 pa jo bo pomoje ravno poleti lahko nosil user posted image user posted image user posted image

sploh smo pa zdaj med ciframi, pa tudi drugače smo med manjšimi in smo šele prešli na 92, a so nam tudi 86 prav user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 216
27.1.2010 13:01:47   
Februarka08

uf, jaz bi tuduser posted image user posted image kje pauser posted image user posted image

Danes je tak lep dan user posted image sonček sije, mraz je, ampak ni sileuser posted image Blaž spi, zdele bo enkrat lakota, ker bo kmal 3 ure odkar je zaspal (itak zunajuser posted image ) Lariso razganja v postli, tako da bom mogla kmal ponjo, ker ona ne more spatuser posted image kosilo se pa tudi kuhauser posted image
Mlavla - gov. juha, gov. zrezki v grahovi omaki, kuhan krompir in solatauser posted image

Nič, morm po tamalo, če ne bo glas zgubila - mamiiiiiiii, mamiiiiiiiiiiiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 217
27.1.2010 13:03:31   
Blacky*

knjigice so zakon, mi smo jih že povsod nosili sabo... non stop...

najboljša fora se nam je zgodila, ko je val dobil novo pidžamo in je taka  črtasta, barvasta... lušna... kot mavrica, pa mu ati reče, glej val, kot mavrica... on pa kot iz topa... zakladek user posted image user posted image user posted image user posted image ... al zakladek... ker je gledal nodija kjer iščejo zaklad na začetku mavrice user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 218
27.1.2010 13:27:15   
mlavla
blacky ..ja naša Neža ni ravno drobna..in so ji majčke 2-3 leta (ko sem jih oprala..in posušila v sušilcu!) kot ulite..zato bom zdej vnaprej naročila kar 3-4 (za poletje in jesen)

februarka..poglej na prejšnjo stran za link od knjigic

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 219
27.1.2010 13:30:09   
Blacky*

blacky ..ja naša Neža ni ravno drobna..in so ji majčke 2-3 leta (ko sem jih oprala..in posušila v sušilcu!) kot ulite..zato bom zdej vnaprej naročila kar 3-4 (za poletje in jesen)

februarka..poglej na prejšnjo stran za link od knjigic

koliko pa drugače nosi 92?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 220
27.1.2010 13:55:17   
mlavla
ja majčke in bodije ima zdele kakšen mesec 92..hlače mamo pa kakšne tud še 86..saj noge ma pa bolj kratke..user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 221
27.1.2010 13:56:04   
Blacky*

ja majčke in bodije ima zdele kakšen mesec 92..hlače mamo pa kakšne tud še 86..saj noge ma pa bolj kratke..user posted image

super, hvala.. torej moram tudi jaz 2 do 3, bo čisto ok user posted image

ps: imaš zs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 222
27.1.2010 14:02:31   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

super, hvala.. torej moram tudi jaz 2 do 3, bo čisto ok user posted image

ps: imaš zs

odgovorila..

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 223
27.1.2010 14:13:02   
Neni13
oooo, kaj pa je danes to, a ste se zbudile  user posted image user posted image user posted image
Ja, ja ve kr zapravljajte, jaz sem včeraj spičila 250 EUR po hitrem postopku. Tako da nič več! user posted image  
Marku sem vplačala tečaj telovadbe v bazenu. Je bil včeraj prvič, kr kriza. Se drži kot klop. Na koncu je baje že norel in skočil iz blazine v bazen.
Upam, da se bo znebil tega straha..

Drage moje, danes sem pa odkrila, da me je druga nosečnost pošteno obogatila z maščobo.. Cela 2 meseca sem rabla za to ugotovitev user posted image user posted image user posted image
Bo treba malo eliptik zalaufat.
Februarka, dolenjka, mlavala itd.kako ste se borile oz. se verjetno še s to nadlogo?
Trebušnjaki kaj pomagajo?

uživajte na sočku

p.s. Misar se bova me kaj uspele videt, bi prav rada že videla trebušček

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 224
27.1.2010 14:19:11   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Neni13

oooo, kaj pa je danes to, a ste se zbudile  user posted image user posted image user posted image
Ja, ja ve kr zapravljajte, jaz sem včeraj spičila 250 EUR po hitrem postopku. Tako da nič več! user posted image  
Marku sem vplačala tečaj telovadbe v bazenu. Je bil včeraj prvič, kr kriza. Se drži kot klop. Na koncu je baje že norel in skočil iz blazine v bazen.
Upam, da se bo znebil tega straha..

Drage moje, danes sem pa odkrila, da me je druga nosečnost pošteno obogatila z maščobo.. Cela 2 meseca sem rabla za to ugotovitev user posted image user posted image user posted image
Bo treba malo eliptik zalaufat.
Februarka, dolenjka, mlavala itd.kako ste se borile oz. se verjetno še s to nadlogo?
Trebušnjaki kaj pomagajo?

uživajte na sočku

p.s. Misar se bova me kaj uspele videt, bi prav rada že videla trebušček

res bi lahko skupaj kak sprehod usekale, men ne bi škodil, kot berem pa teb tud ne user posted image

sicer pa je trebušček občutno večji kot v prvi user posted image  user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Število otrok!
Alter_ego

Koliko otrok imate?

0 (16%)

1 (41%)

2 (28%)

3 (9%)

4 (3%)

več (2%)

Število vseh glasov: 457

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!