|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
24.1.2010 21:38:29   
momacus
en dober link http://www.mojatrznica.si/mojatrznica.php?pid=4&tip=1

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
24.1.2010 21:39:27   
BIA79
Od mandarin ...in mleka...na srečo, sadja z jogurtom še nekaj poje...ma drugo ji ne gre v rit...vse te kašice niti ne povoha...mah...mogoče se je štufala...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
24.1.2010 21:44:47   
momacus
ima pa izbran okus ni kaj user posted image očitno ji bolj paše kislo oz "sveže" nima smisla se sekirat, prej al slej bo jedla, ko ji bo pač pasalo. smo vsi zrasli user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
24.1.2010 21:53:35   
BIA79
Kislo sem že opazila da ji paše in "mrzla" hrana...sam ne vem če je to dobro...Dokler redno lulamo in kakamo je vse ok :)

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
24.1.2010 21:58:57   
momacus
ma čuj važno da ni iz hladilnika da ne faše kaj, če je sobna temperatura ni panike. ji pač daš jest kar ji paše in kot si rekla, važno da lulamo in kakamo user posted image in zdaj germo še ninat. Gašper je v svetu sanj že od 8 , jaz pa grem še malo peštat kavč user posted image
alo pupa lepo ninajte user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
25.1.2010 11:53:11   
modrina08
Oj, sem opazila, da se v barčku pri ZD Lucija zbira kupček mamic z vozički. Ali katera izmed vas mogoče hodi tja?

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
25.1.2010 15:09:56   
BIA79
Mi ne, za ostale punce pa ne vem...ja, bi bil čas da se spet kaj zberemo ne?

Belen je šla v Ikeo...lumpa ni povedala nič, drugače bi ji kaj naročila ;) Jaz morem spet mojega dragega prepričat da nas pelje...ma kaj, ki je denarnica prazna...je avto treba zavarovat...

Ma danes je grše vreme, bi se lahko kdo oglasil ne...user posted image

(odgovor članu modrina08)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
25.1.2010 15:16:40   
modrina08
so mi luštne te ki se zbirajo, sam se mi je nerodno zraven rinit, ker jih ne poznam

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
25.1.2010 15:42:12   
Belen
eko mene...eko nas iz ikee.... ma kar smo rabli nismo našli, kljub temu je šlo 300 eur user posted image user posted image user posted image

podrobnosti zwečer...zdej grem kuhat za moje user posted image

modrina08...welcome.... p.s.js se ne zbiram, sm iz izole..... user posted image user posted image user posted image mislim da se nobena od nas user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

Neposredna povezava do sporočila: 2284
25.1.2010 15:43:20   
gia15
evo mene, da vas kaj vprašamuser posted image user posted image user posted image

belen, kaj si lepega kupla v ikei, tudi kej za svoje otročke?

dannys, kako je bilo na plavanju?

zakaj pa se vse odločate za nakup vozička "marele"? vam niso ok vaši sedanji vozički?

mi smo bli v nedeljo v BC in smo kupili avtosedež romer 9-18kg, moram še malo prebrat navodila in potem ga bo moj zmontiral v avto, sej bi ga sama pa ne smem, se moram še malo čuvat po operaciji in mi je to tako utrujajočeuser posted image user posted image user posted image , komaj čakam, da bom spet ok...počakajte še kakih 10 dni s srečanjem, da se vam lahko pridružim...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2285
25.1.2010 16:27:36   
momacus
...ma kaj bo spet snegovalo ???

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
25.1.2010 16:31:53   
momacus
modrina...v tisto smer mislim da ne zahaja prav nobena, razen izjemoma...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
25.1.2010 16:42:01   
modrina08
škoda momacus, ker jaz pa ravno prav daleć ne pridem, ker nimam avta

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
25.1.2010 16:43:36   
momacus
ufff to pa mora bit sranje , če si peš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2289
25.1.2010 16:54:08   
momacus
pupe uživajte,user posted image na govorilne ure user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
25.1.2010 17:03:59   
modrina08
brez avta in z user posted image  je res sranje

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
25.1.2010 17:21:39   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: momacus

pupe uživajte,user posted image na govorilne ure user posted image

hehe kje je še to user posted image js sm se wedno bala,ko je hodla moja mama na goworilne user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
25.1.2010 18:29:25   
BIA79
Pri nas je mama hodila na govorilne v osnovno, tata v srednjo...ma si imel vedno bonus- preden je kdo šel, je vprašal, če imamo kaj za izpovedat...in potem je bilo pol oproščeno hahaha

Belen...kaj ste kupili lepega user posted image ...ma sej tam greš in en dva tri nabereš en kup stvari...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
25.1.2010 18:50:50   
Belen
hmmm... ben bia...twoj oče je bil itak tam (na srednji mislim) user posted image user posted image user posted image

mah smo kupli nowe pentole-cel set + dodatki, sklede..(uglawnem dosti za kuhinjo) mal preurjamo,kr smo meli wsega po malo(wse skupi nič) user posted image user posted image user posted image prawi moj dragi,ki se spozna, če bi blo zame-je w redu kar imamo user posted image user posted image user posted image

pol dwa atolčka za k nonam (tašči) antilop, neke tam še rjuhe za njih, škatle, te plastične za sprawljat robo, pol une mreže za igrače, neke police..... ma se nabere user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
25.1.2010 18:53:15   
Belen
http://www.trgovine.net/?c=17&o=2&start=10

še en link,če vas kej zanima.... user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
25.1.2010 19:24:08   
Belen
gia15...kakšnega romerja si wzela???

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
25.1.2010 19:38:00   
Belen
bia...ti si me sprašewala za copatke al čeveljčke...ne wem če poznaš..sm zdele mal brskala in našla ta link:

http://copatki.si/

http://www.bibipip.si/PublishedService?file=&pageID=3&action=view&groupID=365&OpenGroups=365

http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=9

http://www.mojalbum.com/manuela1978

http://www.ribaracarak.si/rrr/category.php?id_category=9

seweda še za wse ostale če katero zanima.... user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
25.1.2010 20:18:57   
BIA79
Na copatki.si sem naročila Klari copatke, ko se je rodila, kao od 0 do 6 mesecev in jih nosimo še sedaj (še vedno so preveliki).

Dobro, če je tvoj kupil pentole v Ikei allora so dobre...tudi jaz rabim enih par novih loncev user posted image

Gia, moja tašča je imela enako operacijo kot ti, res počivaj...tudi znanka je bila operirana za isto in je prehitro šla delat, pa je imela še 2 meseca težave potem. Počivaj in se pusti razvajat ;) Je pa zoprno, ker ne smeš dvigat težkih stvari, niti svoje pikice ne verjetno...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
25.1.2010 20:26:12   
gia15
romer king plus alex kot ta http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=193932, samo črne barve, sva se odločila brez isofixa, ker ga jaz v avtu nimam, ko pa zamenjam avto bova kupila drugega, tega pa dala v dedkov avto...

aja, kaj romer in britax je čisto enako?

še enkrat; zakaj kupujete vozičke "marele", vam niso ql sedanji vozički, meni je naš GT3 super!!!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
25.1.2010 20:30:32   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: gia15

aja, kaj romer in britax je čisto enako?

še enkrat; zakaj kupujete vozičke "marele", vam niso ql sedanji vozički, meni je naš GT3 super!!!

ja romer in britax je isto.... sam odisno za "kateri trg"  tko so meni razložili user posted image user posted image

kdo kupuje marelo??? js ne... meni je moj Jane zakon - lahek in pridem we powsod user posted image

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.