|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
20.1.2010 13:31:51   
donna22
smejčica, res si zelo družinski tipuser posted image No, jaz sem tudi bolj, kot sem mislilauser posted image Kaki 2 leti nazaj ne bi niti pomislila na kaj takega - o otroku sem govorila v daljni prihodnosti, zdaj pa smo tamuser posted image
Ubogi Tian, so ga res namučili s tem cepljenjem ... Je pa res precej zrasteluser posted image Moja Zala je pa med bolj mičkenimi, pri dobrih 5 mesecih in pol je imela 65,5 cm in 7100 g. Ampak je pediatrinja rekla, da je vse v mejah normale, tako da se ne sekiramuser posted image

mižek, meni pa se zdi prav lepo, da otrok spi zravenuser posted image No, mogoče zato, ker iščem izgovore, ker tudi Zala spi pri namauser posted image Tudi meni se je namreč zdelo brezveze se vstajat, ji dajat dudo nazaj, jo na drugo stran obračat. itd. stokrat na noč, pa sem si jo dala zraven in je to touser posted image Obožujem to najino cartanje ponočiuser posted image Je pa res, da jih je potem težko odvadituser posted image Ampak bomo se s tem ukvarjali, ko pridemo tak dalečuser posted image

rojstni dnevi: ja mi2 pa sma praktično naredila bejbija, ki ima rojstni dan poletiuser posted image Tako da s tem ne bo težavuser posted image Moj je rojen novembra, jaz decembra, imava pa poletno deteuser posted image Moram pa rečt, da sem jaz bila vedno zadovoljna s svojim mesecem rojstva, december je tako praznično-družinskiuser posted image Zabave zunaj so seveda odpadle, sem pa kot otrok rojstne dneve lepo imela v hiši in smo bli otroci čisto zadovoljni, smo se tudi znašli in se marsikaj igraliuser posted image Moj pa je novembrski in jaz sem že dolgo govorila, da pa ravno novembra ne bi hotela imeti rojstnega dneva (pa brez zamere, če je kdo takrat rojenuser posted image ), ker me november (pa ne samo mene, skoraj vse, ki jih poznam) najbolj asociira na dan mrtvihuser posted image Ampak se da otroku pričarat lep rojstni dan ne glede na mesec in omejitve, ki jih le-ti prinašajo ...

Razmišljala sem, koliko stvari sem že zdaj pozabila okrog Zale in da še dobro, da sodelujem na forumuuser posted image Tu sem napisala porodno zgodbo, kaj o njenih prvih dnevih ... In bom to enkrat šla poiskala pa si kaj sprintala, da bo tudi Zala imela kaj od tega ... Še dobro, da sem sploh kam napisala vse to, ker čas leti, spomini pa res nekoliko uidejouser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
20.1.2010 16:54:23   
smejčica

Hej, jaz sem pa zdaj moja dva poslala v trgovino, mali mi pa spi. Tako imam jaz lepo čas zase, pa sem še malo na rr skočila. user posted image

Mižek

Res imam pridnega fantka. Že Lejla je bila pridna, sam Tian je še pa bolj. Je imel sicer dneve, ko mu nič ni pasalo in bi samo na joški visel.user posted image Ampak to je razumljivo. Zdaj se pa tud to umirja. Je vedno več pokonci, tako da malečka uživa, ko mali več ne spi toliko. Zanimivo je, da je Lejlo fajn matralo kar se krčkov tiče, malega pa precej manj. Pa tudi tako ko se pogovarjam z ostalimi so jim fantki bolj pridni in jih manj daje kot punčke. Pa sem brala, da bi naj bilo glih kontra.user posted image Tako pa res. Z bilo katero se pogovarjam, ko ima fantka in punčko, vsaka mi reče, da so fantki bolj pridni.user posted image Očitno bo res nekaj na tem.user posted image user posted image user posted image user posted image
Da spi v svoji postelji....ja saj pravim, na začetku je spal v svoji, potem v moji, zdaj pa smo spet uspeli, da spi v svoji. Verjetno zato, ker mu zvečer dam flaško iztisnjenega mleka, ki ga zjutraj izčrpam. No, in potem ga kar zmanjka zraven. user posted image In potem ga komot lahko dam v njegovo posteljo.
Pa nima ponoči niti dude in spi. Pri Lejli smo pa kar precej hodili dudo popravljat, ker brez nje ni spala.user posted image

Smo tudi mi imeli obdobje, ko je malena z nama spala. Pa je minlo. Zdaj bi tudi še včasih rada. Pa jo vseeno prestavima. Saj ne bi blo kaj narobe, če bi z nama spala, sam kaj ko se jaz ne morem naspat.user posted image Sam gledam vedno kdaj se bom na koga vlegla, ga preveč stisnila,...tako tud mala ve, da zvečer se lahko stiskamo in skupaj zaspimo, sredi noči, ko pa grema midva spat, pa jo prestavima.user posted image Je pa tako v isti sobici. Pa ima ona plac, pa midva. Je le navajena se ful razkomotit. In je blo prav hecno za novo leto, ko je z nama spala. Je zasedla več kot polovico posle.user posted image user posted image user posted image
Ti pa čist verjamem, da ti ni za vstajat se in tako. Sploh če si ga tako dolgo dojila. Pri nas ni bilo dojenja-vsaj ne dolgo in nismo imeli problemov. Ko se je zbudila, je dobila flaško, pa je spala dalje. Dojeni otroci pa običajno še bolj rabijo bližino, ker tudi več krat po malem papajo.user posted image

Dona
Ja, kaj čem rečt. Moji otroci pač radi jedo. user posted image So mi pa vedno bili všeč bolj drobčkeni. user posted image Je pa tudi marsi kaj odvisno o pediatrov. Meni je še zdaj žal, da sem jih poslušala. user posted image Saj se ne obremenjujem več s tem, sem se kaj hitro spoprijaznila s tem, da sma bili že po tretjem mesecu na dodatku. Mah, kaj češ. Zato si pa zdaj še toliko bolj želim dojit.
Kolk je lušna tvoja Zala. Sem malo gledala album.user posted image user posted image
Ja, super, da je Zala poletna. Ne bote imeli problemov s praznovanjem.user posted image Pri nas pa je tako, da sem jaz septemberska, moj je oktoberček. In Tian ima sedaj na isti dan rojstni dan, kot moj. Malečka pa je novemberska. Je res malo noro, ker je november bolj taki pust mesec, pa dan mrtvih, pa to. Ma, saj nič ne moreš. Moja je pač hotela ujet zadnji novemberski dan. Tako da ni take panike. user posted image

A ne kako hitro pozabiš stvari. Boš vidla čez kako leto, ali pa pri drugem otroku, boš spet razmišljala, kak sem že delala pri Zali.user posted image user posted image

Kje pa ste kaj ostale punce? Vključite se v debato, čakamo vas....user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
21.1.2010 10:42:41   
mižek
dobro jutro oz dober dan je že,

meni se pa danes nič ne da je prav turoben dan, pa Gal je že bil v turah še preden sem se jaz sploh dodobra zbudilauser posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas spet sneži in vedno bolj tako, da še očitno zime nebo tako hitro konec. Upam samo da še bo kaj sonce tudi posijalo in nebo vse tak sivo, ker je bilo sedaj par dni prav fajn, ko sva  malim lahko šla venuser posted image

Danes res ni moj dan, nič grem še eno kavo spit, pa se še potem kaj oglasim, ko bo mali spaluser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
21.1.2010 16:24:20   
smejčica

Hej.

Se šele zdaj oglašam, ker sem danes do malo prej imela obiske. Zdaj smo se pa ravno najedli in kavico spili.user posted image
Jutri imamo slikanje kolkov in me malo skrbi, kako bo. Mala je imela 1a, mali zdaj pa je imel 1b. Verjetno zato, ker je bil v medenični?user posted image
Dona....kak je pa Zala imela kolke?

No, kaj vem. Meni je pa danes ful fajn dan. Obožujem dneve, ko sneži. user posted image Boma z malečko mogli malo na snegeca. Malega bo pa mogo ati popazit, ker ga nočem zdaj ven vlačit, glede na to, da so po cepljenju 14 dni bolj dovzetni za prehlade. Naj raje ostane notri.
Midve sma pa najraje zunaj, ko sneg pada. user posted image Takrat nama je res užitek skakat zunaj okrog. user posted image
Mižek, zakaj pa ne gresta z Galom kaj ven, ko sneži?

Danes smo spali do pol petih, pa se je zbudil. Me je že kar šokiralo. user posted image No, pol sem ga pa k sebi vzela in sem menda prej nazaj zaspala, kot pa mali. user posted image Zjutraj sem ga še podojila ob pol devetih, ko se je mala zbudila, nato pa sem ga ob enajstih šla zbudit, da sma se porihtala do obiskov.user posted image
Zdaj je pa tak kar skoz pokonci.

Drugega pa pri nas nič novega.user posted image

Barbi, sem vidla, da si nas včeraj brala. Zakaj se pa nisi nič oglasila?
Pa ostale punce, kje hodite?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
21.1.2010 18:05:13   
donna22
smejčica, Zala je imela en kolk 1b, drugega pa ful slabega - 3a. Široko sem jo povijala dobre 3 mesece in pol, potem pa so bli 1auser posted image user posted image user posted image Ja baje lahko imajo tudi zaradi medenične vstave slabše kolke, ampak ne se sekirat, to se vse popravi ...user posted image

Kak lepo, pozabla sem, da imata tvoj dragi in Tian na isti dan rojstni danuser posted image Kateri letnik pa je tvoj? No, ste pa lepo vsi jesenskiuser posted image Pa saj se tudi na novembru kaj pozitivnega najde - če ne drugega, je pa martinovouser posted image

Mi pa smo bli danes tretjič na plavalnem tečaju in sem vsa važna, ker so Zalo pohvaliliuser posted image user posted image user posted image Baje bo dobra plavalkauser posted image Namreč ona brca izmenično, kar je baje težje kot sonožno in je rekel vaditelj, da to zelo redko vidi ... Bravo, Zalauser posted image user posted image user posted image

Kje pa ste, ostale?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
21.1.2010 22:50:04   
smejčica

Dona

Ja, meni so rekli, da je zaradi medenične vstave. Baje da se neke luknice ne zarastejo, če je v tej legi. No, nekaj takega baje.user posted image Kaj vem...no, bomo vidli, kako bo jutri.

Ja, moja dva dedca imata rojstni dan na isti dan. user posted image Moj je letnik 82. Pa tvoj?
Ma ja, pa saj midva sma si pa želela, da je mala novemberska, ker je decembra že itak vsega preveč. Od miklavža, do božička, novo leto, ... user posted image Pa sma rekla, da bi blo fajn, če bi bla novembrska. In res je. Čeravno smo že mislili, da bo decemberska.user posted image In če me ne bi takrat tam zadržali...user posted image

Bravo za Zalo. Je prava carica. user posted image user posted image user posted image user posted image Koliko krat pa imate tečaj? In kako se Zali dopade?

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
22.1.2010 11:27:15   
mižek
dober dan

vidim da ste še včeraj čvekale, jaz pa nisem več uspela nič kaj gor prit. Je moj prišel kar hitro domov, ob dveh je namreč bil že doma, potem pa smo se najedli pa smo se šli malo potepat, sva morala namreč mikrovalovno kupit, ker nama stara ni več segrevala. Pa sem bila cel teden brez pa mi je zelo manjkala, ker jo kar veliko uporabljamo.user posted image
Danes pa bomo doma, niti ne vem kdaj bo se moj možek domov prikobacal, tako da nimam nekih planov, zvečer pa bova pogledala kaki filmuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Hej.

Se šele zdaj oglašam, ker sem danes do malo prej imela obiske. Zdaj smo se pa ravno najedli in kavico spili.user posted image
Jutri imamo slikanje kolkov in me malo skrbi, kako bo. Mala je imela 1a, mali zdaj pa je imel 1b. Verjetno zato, ker je bil v medenični?user posted image
Dona....kak je pa Zala imela kolke?

No, kaj vem. Meni je pa danes ful fajn dan. Obožujem dneve, ko sneži. user posted image Boma z malečko mogli malo na snegeca. Malega bo pa mogo ati popazit, ker ga nočem zdaj ven vlačit, glede na to, da so po cepljenju 14 dni bolj dovzetni za prehlade. Naj raje ostane notri.
Midve sma pa najraje zunaj, ko sneg pada. user posted image Takrat nama je res užitek skakat zunaj okrog. user posted image
Mižek, zakaj pa ne gresta z Galom kaj ven, ko sneži?
Smejčica saj ne da ne greva, je bil včeraj zunaj, ampak je kar pihalo pa mui ni pasalo, ko mu je snežinke metalo v obraz, je kar sam odšel noteruser posted image user posted image user posted image user posted image .

Danes smo spali do pol petih, pa se je zbudil. Me je že kar šokiralo. user posted image No, pol sem ga pa k sebi vzela in sem menda prej nazaj zaspala, kot pa mali. user posted image Zjutraj sem ga še podojila ob pol devetih, ko se je mala zbudila, nato pa sem ga ob enajstih šla zbudit, da sma se porihtala do obiskov.user posted image
Zdaj je pa tak kar skoz pokonci.

Drugega pa pri nas nič novega.user posted image

Barbi, sem vidla, da si nas včeraj brala. Zakaj se pa nisi nič oglasila?
Pa ostale punce, kje hodite?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
22.1.2010 11:34:21   
mižek
smejčica, ne se sekirat, moja nečakinja je tudi sedela celo nosečnost, sta imeli carski rez, pa so bili potem kolki 1a, tako da jaz sem prepričana, da bo tian imel tudi 1auser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
22.1.2010 13:35:20   
donna22
Smejčica, kot pravi mižek, ne se sekirat glede kolkovuser posted image Saj pravim, to se popraviuser posted image Drugače je pa pri Zali tudi blo označeno, da nekaj manjka pri prvih izvidih ... Bom skočla pogledat... Jedro glavice je manjkalo. Aja, pa levega je imela 1b, desnega pa 2a. Pa se nisem sekirala, ker se to dandanes vse da popravit, pa je potem na drugem pregledu res imela oba 1a.

Ta plavalni tečaj ima enkrat na teden, pa 10 vaj je. Do zdaj je imela 3. Res uživa v vodi, ampak je pa res, da je najbolje, ko je lepo naspana in sita, ker drugače proti koncu postane sitna. Je pa se včeraj utrudila tako zelo, da mi je potem popoldan spala dobro uro, kar se ni zgodilo menda že celo večnostuser posted image No, pa sma še mi2 imela malo časa zaseuser posted image
No, in je včeraj vaditelj opazil, da brca drugače kot drugi user posted image in je bil ves impresioniranuser posted image Jaz sem tudi to opazila že prej, pa sem si mislila, da se še očitno ni naučila brcat sonožno ... In potem pravi, da pa Zala plava kravl in ne žabice kot drugi user posted image , pa rečem - saj menda ni nič narobe, ne? Pa pravi, da je to še boljše, ker je težje in da to ful redko vidi. V glavnem, ima dobro osnovouser posted image Zdaj že fantaziram, da bo enkrat plavalkauser posted image Saj ne, dosti heca, bo, kar bo želela biti, sem pa razmišljala, da če se dejansko tvoj otrok želi profesionalno ukvarjat z npr. plavanjem ali pa smučanjem, mu to finančno kar težko omogočišuser posted image

Moj pa je letnik 84. 2 leti sma narazen ... Vi pa lahko skorajda skupaj praznujeteuser posted image Hehe, kar na sredini - oktobrauser posted image

Mižek, tudi jaz ne vem, kaj bi brez mikrovalovneuser posted image Lepo, da bo si planirata tak večer zase. No, kje pa bo Gal? Ali bo on zraven? Jaz niti ne morem v spalnici tvja gledat poleg Zale, se potem kar zbudi in začne radovedno gledat ... Tak da mora kar tema bit v spalniciuser posted image Niti brat več ne morem zvečer zravenuser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
23.1.2010 16:11:03   
smejčica

Dan, dan.

Mižek

Ja, mikrovalovna je res fajn. Mi se je sicer ne poslužujemo vsakodnevno, sam brez nje pa tud ne gre.user posted image
In, kateri film sta si privoščila?user posted image

Dona

Lepo, da zala tako plava že. user posted image Je res, tako kot si rekla. Dandanes te kar precej znese, če imajo otroci posebne želje glede hobijev. Me prav zanima, kaj si bodo naši malčki kasneje omislili. user posted image

Mi smo včeraj uspešno prestali pregled kolkov. Je bilo vse ok, tako da zdaj ne povijamo več široko.user posted image user posted image user posted image Mi je bilo pa kar hudo, ker je bilo tam ogromno mamic, ki imajo svoje sončke in še ni bilo vredu oziroma je bilo še slabše.user posted image
Danes sem si celo uspela poštrihat lase. user posted image

Kako ste pa ostale?

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
23.1.2010 17:04:24   
donna22
Kak je to fajn, ko je širokega povijanja konec, a ne? user posted image Pri meni je blo še slabše, ko sem mogla ubogo Zalo poleti široko povijat ... Potem jeseni pa sem zaključila s tem.
To pa čudno, da je blo pri nekaterih še slabšeuser posted image Mogoeče pa niso upoštevali kakih navodiluser posted image

Ah, z mojim sma se zdaj spet skregalauser posted image Včasih se mi zdi, da se samo še kregama oz. se zelo pogostouser posted image Katastrofauser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
23.1.2010 19:01:43   
donna22
Kaj pa pravite na tole?

http://www.ringaraja.net/forum/pozorbaby-girl-29---in---vita-tija-ozbej/m_4862379/tm.htm

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
25.1.2010 8:38:20   
mižek
dobro jutro,

pa je vikedn za nami, je minil ko šus, pa prav je tako ker sem se itak samo nažiralauser posted image user posted image . Sem se dala na dieto, ampak čez vikend je zmeraj kriza, potem pa se samo grešimuser posted image
Jaz pa moram danes na borzo, mi sploh namreč ni, ker pomagajo ti itak ne kvečjemu še te naderejo kako to da še nimaš službe, mislimuser posted image .

Smejčica me veseli da ste se rešili širokega povijanja, sem ti rekla da bo vse ok, jaz sem tudi bila pri Galu tako srečna, ko sva dala plenice vstranuser posted image .
Kar pa se tiče da je ogromno otrok, ki morajo še dlje nosit pleničke, pa bi jaz samo to pripomnila, jaz poznam par mamic, ki se tega širokega povijanja ne držijo tako kot bi morale, imam znanko, ki so ji rekli v mb da ima kolke 1A pa ga sploh ni previjala široko potem pa je šla na slikanje, pa je mali dobil prav nastavek ki ga je morala dat okrog vrata pa okrog nogic, da mu je španalo, ko je bil bogi revčekuser posted image . No potem pa se čudijo zakaj kolki niso vredu, namesto da bi pač zdržali to na začetku, pačeprav je tečno in se otroci ne morejo normalno premikat, ampak boljše je takoj na začetku kot pa potem ko so že večji in še težje prenašajo.

Donna mi imamo ločeno dnevno in spalnico, tako da ni problem, vrata zaprem in mali spi brez problemauser posted image  Gala pa dava ponavadi ob osmih spat, tako da imava potem še malo časa za naju.
Gledala pa sva romantično komedijo grda resnica (ugly truth), je bil kar fajn film, včeraj pa sva gledala komedijo, mu pač ni do tebe, ta pa mi ni nekaj ekstra bilauser posted image .

Tako sedaj pa bežim moram še nama naredit zajtrk potem pa jaz že itak grem se oglasim popoldneuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
25.1.2010 23:39:18   
Nezy85
Pozdravlene punce, naj se vam pridružim pri čvekanju, tudi jaz sem novo pečena mamica, imam 2mesca in 8dni starega sineka Patrika!
No tudi mi imam naslednji mesec pregled kolkov, in komaj že čakam da se nehamo široko previjat ker smo že zelo živahni in veselo brcamo, tako da ga je kar težko previjat na široko!!
Se še javimo jutri, lep večeruser posted image

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
26.1.2010 10:32:19   
mižek
dobro jutro,

vidim da se včeraj niste nič kaj oglašale, meni je dan tudi tako minil, da sploh ne vem kdaj, zvečer pa smo se še odpravili k moji sestriuser posted image

Gal je se šel malo družit z omo, jaz pa imam malo časa za sebe, sedaj si bom privoščila čas za kavo, se vam pa oglasim še kasneje,....

aja nezy85 dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ti se le oglasi še danes kajuser posted image

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
26.1.2010 12:32:47   
smejčica

En lep, snežen pozdravček prav vsem. user posted image

Kako ste kaj? Meni vse bolj primanjkuje časa za forum. user posted image Tian je celi dan pokonci, v bistvu zaspi za kake pol urce-pa še to običajno na rokah, ko pa ga odložim, pa je že pokonci.
Danes smo pa že od pol osmih pokonci, ker me je mala zgodaj zbudila. Tako da se je tud Tian takrat zbudil in bil pokonci nekaj časa, zdaj mi pa že dve uri spi.user posted image No, midve sma pa imeli čas za igranje, perilo sma obesli,...zdaj pa ima Lejlika malico-jabolko.

Dnevi nam ne samo minevajo, ampak nam prav letijo. Groza.user posted image

Dona

Ja, fajn je, da ne rabimo več široko povijat. Čeprav me je še zdaj malo strah, da ne bi slučajno bilo kaj narobe. Tisti obuček pač.user posted image
Kregata se s tvojim? Ojoj, ma saj bo bolje. Midva sma tudi pred parimi leti imela neko krizo. Sma se samo kregala. No, potem sma se pa oba skup vzela, zdaj pa sploh ne vem, kdaj sma se nazadnje skregala. V bistvu kake 4 leta ni bilo nič drastičnega. Tu in tam kak prepir, ampak za 10 minutk. Pri nama je pomagal samo en celovit, dober pogovor, ki se je odvijal kar nekaj časa. user posted image
Kaj pravim na tisto temo...eh, brezveze komentirat, me je kar groza.user posted image user posted image user posted image

Mižek

Ti pa tvoje diete. user posted image Kak ti uspeva. Jaz na dieto še pomislit ne morem, ne da bi se je res lotila. Mam preveč rada dobre stvari.user posted image user posted image user posted image user posted image In na kako dieto si šla?
Borza....ma, tam so res čudni. Mene so pošiljali na take bedne zadeve. Zdaj pa že par let nisem tam prijavljena, ker sem se šolala. Zdaj pa itak nisem, ker mi ni smiselno.user posted image In, kako je bilo?

Midva tudi gledama filme v dnevni, mala pa spi v sobi. Sam zdaj jih bolj redko gledama, ker je mali do pol noči pokonci in se meni, pa smeji,....tako da zdaj en čas je mal problem. Se tolažim, da bo hitro minilo in bomo že počasi začeli z neko rutino in mu pomagali ustvariti nek ritem. Mala je pri teh mesecih zaspala ob desetih, mali pa kar ne bi.user posted image Se je treba spoprijaznit s tem.user posted image

Nezy
Pozdravljena. Ti se kar vključuj v debato. Da nam ne boš še ti všla....user posted image Maš tako lušnega fantka.user posted image user posted image Jaz pa imam 3 mesece in 1 teden strarega Tiana in 2 leti in 2 meseca staro Lejlo.user posted image Držim pesti, da se tudi vi sedaj odrešite širokega povijanja.user posted image user posted image user posted image
S kod pa si? No, mislim....s katerega konca MB? Si v Mb rodila?

Evo, mala je pojedla. Zdaj se pa grema igrat dalje....

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
26.1.2010 16:34:53   
donna22
mižek, se strinjam glede širokega povijanja, nekatere se res ne držijo, potem pa je problem. Jaz sem jo redno široko povijala, edino ko je bila res huda vročina, sem jo pustila brez.

smejčica, tudi meni se zdi, da dnevi kar bežijouser posted image katastrofauser posted image
Ma ja, se kar pogosto kregama ... Ampak zadnja 2 dni sma se npr. ful dobro razumelauser posted image Ah, bomo vidli, upam, da bo nekako šlo brez tega kreganjauser posted image  

nezy85, dobrodošlauser posted image Pa naj bo čim prej konec širokega povijanjauser posted image

Upam, da nam ne bo spet kdo pobegnil ... Vrtnica se več ne oglasi, pa spetko že dolgo ni bilo na ta stran, pa barby_nik je ponovno izginila ...

Zala pa se mi zadnja 2 dni dere ponoči, pa ne vem, zakajuser posted image Zdi se mi, da bi preprosto rada bila budna, ker ko prižgem luč, se mi smeji. Mi je škoda, ko pa je bila od začetka tako pridna ponoči, da bi se to zdaj pokvarilouser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
26.1.2010 22:31:06   
Nezy85
Dober večer,
jaz ga kar redno široko povijam,ampak vseeno ga čez dan tudi pustim brez da se razbinca, ker ima krčeke in se takrat najlažje sprda, saj tak mi je svetovala patronažna!
Ja mi smo rodili v MB,drugče sem pa iz Lenarta,
Ja kar groza je kaj vse zaslediš na netuuser posted image

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
26.1.2010 23:13:12   
VRTNICA84
Na kratko se vam javljam in sporočam, da se ne morem pogosto javljat, ker me jezi računalnik.user posted image user posted image user posted image

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
27.1.2010 9:02:16   
mižek
en lep sončen pozdrav,

pri nas je že sonce tudi pokonci, se mi zdi da ti da kar energijo in zagon za cel danuser posted image
Kaj boste danes kaj počele, je že sredina tedna, se mi zdi da kak je sreda okoli je že petek, potem pa hvala bogu vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image .

smejčica
Ti pa tvoje diete. user posted image Kak ti uspeva.
ja veš saj se nebi nekaj trudila če nebi bilo potrebno sem se zredila tak kot že osem let ne , so me hlače pričele tiščat na vseh koncih in krajih, in potem je treba ukrepatuser posted image user posted image user posted image user posted image . Se enostavno sama ne počutim več lagodno.
No pa saj tokrat nimam nekega posebnega jedilnika in sploh nisi lačen, le prehranjevat se je treba z stvarmi, ki ne redijo toliko, moram rečt da so rezultati že vidni, upam le da niso prehitro in se mi bodo potem nazaj povrnili. Ampak glede nato da nisem lačna bi se lahko vedno tako prehranjevala.user posted image user posted image user posted image
Upam le da me spet nebo volja minila, tako kot se pri meni to rado zgodi, ampak glede nato da se mi sestra poroči letos septembra in moram imet linijo, se bom potrudila da bom obdržala cilj pred očmiuser posted image

Donna

tak to je, včasih pride tudi kako tako obdobje ko se pač ne razumeš z svojim partnerjem in se pač sporečemo, mi2 kljub temu da sva poročena se včasih sporečemauser posted image , ampak nikoli tak da se nebi pogovarjala. Se imava potem rajeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem mnenja, da se je tu pa tam treba, čeprav se čudno sliši, ampak če se nikoli ne skregaš potem ti je itak vseeno za vse, no je pa res da imaš ljudi, ki se enostavno ne znajo kregat, ampak poznam pa par ki se nikoli nista skregala dokler sta bila skupaj, potem ko pa sta se pa sta se tak da sta šla narazen, tako da,....

mi2 sva imela krizo, ko se je Gal narodil, ker sem bila nonstop utrujena, on se ni znašel v tej situaciji in sem ostala za vse sama, sedaj moram priznat da je veliko bolje, se zaigrata in ga porihta tudi sam, ampak na začetku pa se mi zdi, da se je bal da mu bo kaj narediluser posted image . Ampak dokler se imava rada lahko prebrodiva vse težave, in ena je trenutno hiša in pa moja službauser posted image

tako sedaj pa še spijem kavo, pa upam da se bo kateri za čvekanje in se slišimo potemuser posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
27.1.2010 9:43:17   
smejčica

Dober dan. user posted image

Se strinjam. Danes je lep, sončen dan, ki ti da energijo.user posted image

Mi smo spali do 7.15. Uh, se mi zdi, da se malečka vsak dan hitreje vstane in seveda še malega zraven zbudi. No, je pa zdaj šel user posted image dalje.user posted image

Dona

Mogoče pa Zali zobki rastejo? Sicer je pa tud moja imela eno obdobje, ko je ponoči hodila po posteljici, še prej sedela in je trajalo nekaj časa, da je nazaj zaspala. Saj veš,...imajo različna obdobja. Saj bo minlo. Moja je imela kar nekaj takih obdobij, ko si je spreminjala ritem. Pa smo preterpeli. user posted image Upam, da bote vi tud čim prej. Pol bo pa tak nas spet čakalo to. user posted image Kar ne morem vrjet, da bo Zala že 7 mesecev stara. Dej povej, kaj že obvlada?

Nezy

Ja, pa saj, to po moje sploh ni problem, da ga imaš brez pleničk, da se razbrca. Po moje je kritično, če ga sploh ne povijaš široko in ga nosiš,...
In kak je bil porod?
Si bila zadovoljna v porodnišnici?

Vrtnica

Ma, dej že porihti tale računalnik. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Te čakamo....user posted image

Mižek

O, sekica se ti poroči.user posted image user posted image user posted image user posted image Super. Kaj a to pomeni, da boš letos pa priča?user posted image Sestra je starejša od tebe? Kolk fajn. Jaz sem si vedno želela čim večč bratov in sester.user posted image Se razumeta?
No, pol pa ti želim, da uresničiš svoje cilje.user posted image user posted image user posted image

Nič, grem se zdaj z Lejliko igrat.user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
27.1.2010 11:35:58   
Nezy85
Hojla,
no sedaj imam malo časa da se javim, sem malega nafojtrala pa dala v gugalnik in sedaj se pridno gugauser posted image

Ja glede poroda sem jaz izredno zadovolna, nimam kaj rečt čez osebje v porodnih sobah, izredno so bili prijazni, sam porod je bil kar naporen,meni je začela odtekat voda po kaplicah tako da sem bila kar sprejeta na oddelek in sem dobila popadke na 5min, kar so pa na oddelku sestre rekle da to še ni za porod,tak sem mela 2 dni popadke in je hvala bogu prišo porodničar gor v sobo in me spravo v porodne sobe,potem so mi našibali umetne popadkeuser posted image in ko sem se le odprla do 4cm sem HVALA BOGU dobila Epiduralno, počasi sem se odpirala nekje na 2 uri 1cm,na 7cm se pa mi tamali ni spustiv kanal ker je bil malo večji in so mi predlagali carski rez,no takoj sem se odločla za carski rez, ker mi je blo dovol mantranja po 12urah v porodnih, na intenzivni sem bla samo 2dni ker so meli gužvo so kar takoj lifrali na 2-oddelek, kjer je pa pravi pekel določene sesetre so katastrofa, neprijazne in nevljudne!!!Sicer jaz z njimi nisem imela problemov ampak so se do moje cimre full grdo obnašale(ne vse)!!
Smejčica iz kerega dela pa si ti?kak je pa pri tebi biv porod, si bla zadovolna??Pač nažalost v naši mariborski porodnišnici ne prideš nikamor če nimaš poznanstev!!
Dieta ufff to je kar naporno o tem razmišlatuser posted image čeprav bi res mogla počasi se spravit k sebi pa da še par kil dol dam, samo začet to je največji problem!!!

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
27.1.2010 12:06:57   
smejčica

Nezy

Jaz sem iz Pobrežja.

Ja, porodi so res naporni.user posted image Ampak vse potrpimo, a ne. Glavno je pa itak, da je z našimi sončki vse ok.user posted image

Jaz sem prvi porod imela tudi kar naporen. Tam so me zadržali zaradi visokega pritiska, ki je bil v porodni normalen. No in sem bila od jutra tam vse do štirih zjutraj, ko sem rodila z umetnimi in brez epiduralne. Ni blo lušno, je pa šlo. In sem vedno rekla, sam umetnih ne. Pa se je žal glih to zgodilo.

Drugi porod pa je bil napovedan CR, ker je bil mali v medenični legi in ker sem pri prvi imela sifmiziolizo, al kako se že napiše. Odločila sem se, da bom pri CR prisebna. Tako sem lahko vidla, ko se je mali rodil. user posted image En večer prej sem šla v porodnišnico in tam prespala. V sobi sem bila še z eno, ki je tudi imela napovedan CR drugi dan. No, sma šle obe na enkrat čez to.user posted image Zgodaj zjutraj smo dobile svečko, nato ctg. Potem sma pa čakali in čakali. Njo so vzeli naprej, ker je spala pri porodu...jaz pa sem bila takoj za njo. Ure so se vlekle....hb, da je bil moj z mano takrat. No, potem so me peljali v eno sobo-intenzivno in mi tam dali neko tekočino, potem pa so me peljali v operacijsko. Tam so mi najprej dali v hrbtenico, me omrtvili in sem se morala takoj vlečt. Celi čas so se pogovarjali z mano in bilo je prav fajn. Končno sem zaslišala jok in moje dete je bilo že z mano. Ko sem vidla lepe, dolge, črne laske, kar nisem mogla vrjet.user posted image Jej, kolk je bilo lušno. Imela sem super anestezistko, ki je bila skoz ob meni, naju z malim poslikala, takoj ko se je rodil. Mojemu šla ven povedat, da sma oba super in mu ga nesla pokazat. Potem je njuju poslikala, mene po se šivali. Tko....zelo lepa izkušnja, res. Ko so me pripeljali ven, sta se moja dva sončka že veselo cartala in potem smo bili par ur skupaj v intenzivni sobi.user posted image Uf, lepi trenutki.
Potem pa je moj mogel it domov k Lejliki, midva s Tianom pa sma se cartala do večera.user posted image Sestre prijazne, super. user posted image user posted image user posted image Drugi dan(zvečer) sem že lahko šla sama pod tuš. Je tako pasal. Četrti dan pa sem šla na oddelek in tam sem bila dva dni. Tako da sem šesti dan že šla domov. Takrat pa itak nepopisna sreča, ker smo bili vsi doma. Moja bejbika je z atijem prišla v bolnico, ko sem bila še na intenzivni, ko pa sem bila že v sobi, pa je tak vsaki dan prišla.user posted image

No, zdaj pa morem spet it....se z malečko igrat, dokler še mali aja.

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
27.1.2010 12:07:42   
donna22
mižek, nekaj kreganja seveda mora bituser posted image Je bolj zanimivouser posted image Problem pa je, ko včasih kake težje besede padejo ... Ampak boma že rešila.
Joj, ti je moglo bit naporno od začetka s tamalimuser posted image Vem, kako je, ko so moški malo zmedeni, ampak se je moj precej trudil od samega začetka ... Ko sem bila vsa uboga po CR, mi jo je on ponoči nosil v posteljo, previjal jo je itd. Zdaj imam to jaz v malo večji meri prek, ampak če je doma, se kar trudi okrog nje. Pa njegova punčka je - že zdaj se zgrozi ob misli, da bi kdaj kak dečko okrog nje skakaluser posted image
Glede službe pa že bo, upamo na najboljše in držimo pesti zateuser posted image user posted image user posted image Je pa najbrž res zoprno čakat in čakat ... Tudi mene je strah, kaj me čaka, ko končam s šolanjemuser posted image

smejčica, dvomim, da so zobki ... Se dere zdaj že rutinsko vsak večer nekje isti čas. Je pa res, da je blo včeraj malo manj. Drugače pa nima nič napetih dlesni, pa rok si tudi nič ne tišči v usta. Pač neko obdobje - upam, da čim prej mineuser posted image

vrtnica, le porihtaj ta računalnikuser posted image user posted image

nezy85, še ena na tej strani, ki je rodila s CRuser posted image user posted image No, jaz sem v ptujski porodnišnici.
Glede širokega povijanja - meni je tudi patronažna rekla, da se user posted image mora razbrcat ... Tako da to sigurno ni nič narobeuser posted image

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
27.1.2010 12:28:01   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Dober dan. user posted image

Se strinjam. Danes je lep, sončen dan, ki ti da energijo.user posted image

Mi smo spali do 7.15. Uh, se mi zdi, da se malečka vsak dan hitreje vstane in seveda še malega zraven zbudi. No, je pa zdaj šel user posted image dalje.user posted image

Dona

Mogoče pa Zali zobki rastejo? Sicer je pa tud moja imela eno obdobje, ko je ponoči hodila po posteljici, še prej sedela in je trajalo nekaj časa, da je nazaj zaspala. Saj veš,...imajo različna obdobja. Saj bo minlo. Moja je imela kar nekaj takih obdobij, ko si je spreminjala ritem. Pa smo preterpeli. user posted image Upam, da bote vi tud čim prej. Pol bo pa tak nas spet čakalo to. user posted image Kar ne morem vrjet, da bo Zala že 7 mesecev stara. Dej povej, kaj že obvlada?

Nezy

Ja, pa saj, to po moje sploh ni problem, da ga imaš brez pleničk, da se razbrca. Po moje je kritično, če ga sploh ne povijaš široko in ga nosiš,...
In kak je bil porod?
Si bila zadovoljna v porodnišnici?

Vrtnica

Ma, dej že porihti tale računalnik. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Te čakamo....user posted image

Mižek

O, sekica se ti poroči.user posted image user posted image user posted image user posted image Super. Kaj a to pomeni, da boš letos pa priča?user posted image
Ne nebom,  ni me prosila, je dolga zgodba, pa nebi sedaj o tem,...
Sestra je starejša od tebe? Kolk fajn. Jaz sem si vedno želela čim večč bratov in sester.user posted image Se razumeta?
Ja načeloma se razumema, ampak sva si dokaj različni in se lahko kar hitro sporečeva, tako da,....
Ja potem pa bi se ti v moji družini super počutila, mi smo 3-je
No, pol pa ti želim, da uresničiš svoje cilje.user posted image user posted image user posted image

Nič, grem se zdaj z Lejliko igrat.user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?