|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 20.1.2010 16:54:23
|
|
|
|
smejčica
|
Hej, jaz sem pa zdaj moja dva poslala v trgovino, mali mi pa spi. Tako imam jaz lepo čas zase, pa sem še malo na rr skočila. Mižek Res imam pridnega fantka. Že Lejla je bila pridna, sam Tian je še pa bolj. Je imel sicer dneve, ko mu nič ni pasalo in bi samo na joški visel. Ampak to je razumljivo. Zdaj se pa tud to umirja. Je vedno več pokonci, tako da malečka uživa, ko mali več ne spi toliko. Zanimivo je, da je Lejlo fajn matralo kar se krčkov tiče, malega pa precej manj. Pa tudi tako ko se pogovarjam z ostalimi so jim fantki bolj pridni in jih manj daje kot punčke. Pa sem brala, da bi naj bilo glih kontra. Tako pa res. Z bilo katero se pogovarjam, ko ima fantka in punčko, vsaka mi reče, da so fantki bolj pridni. Očitno bo res nekaj na tem. Da spi v svoji postelji....ja saj pravim, na začetku je spal v svoji, potem v moji, zdaj pa smo spet uspeli, da spi v svoji. Verjetno zato, ker mu zvečer dam flaško iztisnjenega mleka, ki ga zjutraj izčrpam. No, in potem ga kar zmanjka zraven. In potem ga komot lahko dam v njegovo posteljo. Pa nima ponoči niti dude in spi. Pri Lejli smo pa kar precej hodili dudo popravljat, ker brez nje ni spala. Smo tudi mi imeli obdobje, ko je malena z nama spala. Pa je minlo. Zdaj bi tudi še včasih rada. Pa jo vseeno prestavima. Saj ne bi blo kaj narobe, če bi z nama spala, sam kaj ko se jaz ne morem naspat. Sam gledam vedno kdaj se bom na koga vlegla, ga preveč stisnila,...tako tud mala ve, da zvečer se lahko stiskamo in skupaj zaspimo, sredi noči, ko pa grema midva spat, pa jo prestavima. Je pa tako v isti sobici. Pa ima ona plac, pa midva. Je le navajena se ful razkomotit. In je blo prav hecno za novo leto, ko je z nama spala. Je zasedla več kot polovico posle. Ti pa čist verjamem, da ti ni za vstajat se in tako. Sploh če si ga tako dolgo dojila. Pri nas ni bilo dojenja-vsaj ne dolgo in nismo imeli problemov. Ko se je zbudila, je dobila flaško, pa je spala dalje. Dojeni otroci pa običajno še bolj rabijo bližino, ker tudi več krat po malem papajo. Dona Ja, kaj čem rečt. Moji otroci pač radi jedo. So mi pa vedno bili všeč bolj drobčkeni. Je pa tudi marsi kaj odvisno o pediatrov. Meni je še zdaj žal, da sem jih poslušala. Saj se ne obremenjujem več s tem, sem se kaj hitro spoprijaznila s tem, da sma bili že po tretjem mesecu na dodatku. Mah, kaj češ. Zato si pa zdaj še toliko bolj želim dojit. Kolk je lušna tvoja Zala. Sem malo gledala album. Ja, super, da je Zala poletna. Ne bote imeli problemov s praznovanjem. Pri nas pa je tako, da sem jaz septemberska, moj je oktoberček. In Tian ima sedaj na isti dan rojstni dan, kot moj. Malečka pa je novemberska. Je res malo noro, ker je november bolj taki pust mesec, pa dan mrtvih, pa to. Ma, saj nič ne moreš. Moja je pač hotela ujet zadnji novemberski dan. Tako da ni take panike. A ne kako hitro pozabiš stvari. Boš vidla čez kako leto, ali pa pri drugem otroku, boš spet razmišljala, kak sem že delala pri Zali. Kje pa ste kaj ostale punce? Vključite se v debato, čakamo vas....
|
|
|