|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
18.12.2009 9:12:07   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: mižek

En lep snežen pozdravček,

kako ste preživele vikend? Je spet minil nenormalno hitrouser posted image , sedaj pa spet dolgi teden in dolgi dnevi, danes nas je sneg malo presenetil, kdo bi si mislil, da se bo obdržal, očitno bomo imeli bel Božič, edino nama bo sneg plane uničil, ker nebova mogla rušta dat na strehouser posted image .

Saj bo še čas za to.user posted image da pa kaj mislita hiško končat?

Danes nisva z malin nič vem mogla, pa je prav tečno, upam da jutri nebo nekaj snežilo in bova lahko jutri šla kaj venuser posted image
Mi pa ko sneži tud gremo ven.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image >Če nam le znese, kar je marsi kdaj težko. Dopoldan nam itak tako mine, popoldan pa tudi, ko je še mj doma.user posted image

In kaj ste ostale kaj počele?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
19.12.2009 20:19:51   
smejčica

Večer,

ja, kaj pa sedaj? Se vse sankate? user posted image No, mi se ne, ker jih nimamo. Menda gremo jutri v nabavo. user posted image

Tako, mali je zaspal, mala tudi. Zdaj čakam še samo mojega, da pride, pol pa na film.user posted image
Božiček si je že nagledal stvari in baje, da je že vse tudi nabavil. user posted image Treba je še samo zavit.user posted image

Kako se kaj imate ostale? Mi uživamo zdaj v tem snegu. user posted image Pa še vedno ga siple. user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
22.12.2009 10:07:23   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Hej,

mi smo se pa danes vstali ob pol desetih. user posted image user posted image

Mali je bil do sedaj pokonci, zdaj pa spančka. Mala se igra, jaz pa mam mejčkeno časa zase. user posted image

Dona
Katero zaščito pa imaš sedaj? Hja, preostali so še samo kondomi ... Ampak s tem mi ni, me tudi peče potem, tak da zgleda, da sem občutljiva na lateksuser posted image Itak pa imam težave s spolnimi odnosi po CRuser posted image

Oh, idi si raje po drugo zaščito....itak. Kaj pa inekcije? Smem vprašat zakaj imaš probleme, no mislim...te  kaj boli?

Preveč sem živčna in me vse boli tam spodaj ... user posted image Sploh se ne morem sprostit, ali razmišljam, ali o se Zala zbudla ali pa karkoli drugega ... Tako da mi do spolnih odnosov sedaj seveda niuser posted image

Aha, torej imate zdaj malo probleme s spanjem. user posted image Naj te potolažim, bo minlo. Pa bo spet prišlo. user posted image

In kako bote preživele božične praznike in kako novoletne? Verjetno bote doma, ala. In bo padla kaka večerjica, poste koga povable, ..? Doma za novo leto, seveda. Pa menda bo še par ljudi zraven. Za božične pa sem že napisala. Pa vi?

Mi bomo tudi doma....upam, da sami. user posted image Vidim, da ste pa vi radi samiuser posted image Tudi za božično večerjo itd. Jaz pa se prav veselim, da kdo prideuser posted image Ne vem, pa tudi ko bo Zala imela svojo družino, upam, da bo z veseljem prišla na te tradicionalne zadeveuser posted image user posted image

Pa res je zatišje tu gor ...user posted image Punce, kje ste?user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
23.12.2009 17:09:41   
VRTNICA84

Smejčica če bi se bolje spoznale bi lahko mogoče, če bi bila tudi ti zato mogoče šle kdaj na kavo. user posted image

Vsem vam želim lepe božične praznike!!
Ker nevem če se bom mela čas kaj javit gor.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
23.12.2009 17:46:33   
smejčica

Ojli...

Mojega smo poslali v šoping. user posted image Najmlajši se je pri kopanju utrudil in spi, Lejlika se je po najinem afnanju, norenju in plesanju odločila, da gre gledat risanko z vodo v roki, jaz pa imam seveda nekaj časa zase. user posted image

Kako ste kaj?

Dona

Saj te popolnoma razumem. Je kar čudno na začetku s temi spolnimi odosi po porodu,.
Pa data malečko malo v varstvo, vidva pa si privoščita malo časa zase. user posted image Sicer pa...če te dragi razume, ni panike. Se bo že poštimalo....user posted image
Glede tradicionalnih zadev. Jaz sem vedno bila za takšne stvari. Sam kaj, ko je pri nama obema tako, da je vsak imel svoje tradicionalne zadeve na isti dan. Tako da bomo mi imeli svojo tradicijo.user posted image . Je pa tako. Mi smo radi v družbi, ... ampak za božič pa doma.user posted image

Mah, jaz sem že dobila svojo prvo M in kar noče zginit. user posted image Groza.

Vrtnica
Itak da bi lahko šle kdaj na kavo. user posted image

Punce moje....tudi jaz vsem želim lepe prihajajoče dni. Naj bodo prazniki popolni.user posted image user posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
25.12.2009 13:21:03   
mižek

En lep snežen pozdravček,

kako ste preživele vikend? Je spet minil nenormalno hitrouser posted image , sedaj pa spet dolgi teden in dolgi dnevi, danes nas je sneg malo presenetil, kdo bi si mislil, da se bo obdržal, očitno bomo imeli bel Božič, edino nama bo sneg plane uničil, ker nebova mogla rušta dat na strehouser posted image .

Saj bo še čas za to.user posted image da pa kaj mislita hiško končat?

verjetno oz upava, da bomo 2011 že v hiši, ampak saj nikoli ne vemo kaj pride vmes, tako da nebova nekaj planirala, vse bo, enkrat, upam nouser posted image

Danes nisva z malin nič vem mogla, pa je prav tečno, upam da jutri nebo nekaj snežilo in bova lahko jutri šla kaj venuser posted image
Mi pa ko sneži tud gremo ven.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image >Če nam le znese, kar je marsi kdaj težko. Dopoldan nam itak tako mine, popoldan pa tudi, ko je še mj doma.user posted image

In kaj ste ostale kaj počele?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
25.12.2009 13:23:16   
mižek
no en lep božičen pozdravček punce,

vsem skupaj vam želim vesel božič in pa srečno predvsem pa zdravo 2010, naj bo točno tako kot si želiteuser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
26.12.2009 18:16:30   
donna22

Dona

Saj te popolnoma razumem. Je kar čudno na začetku s temi spolnimi odosi po porodu,. Je, a ne? Pa sem mislila, da bo pri meni vse normalno, ker sem imela CR in torej nisem imela nobenih šivov tam spodaj, ampak niuser posted image
Pa data malečko malo v varstvo, vidva pa si privoščita malo časa zase. user posted image Sicer pa...če te dragi razume, ni panike. Se bo že poštimalo....user posted image Najbrž bi blo res najboljše, da bi jo dala v varstvo ... Ampak misliš, da se potem ne bi spraševala, kako je? Ker je tak navezana na mene, da si včasih pač zamisli, da me rabi in potem se nič več ne da.
Glede tradicionalnih zadev. Jaz sem vedno bila za takšne stvari. Sam kaj, ko je pri nama obema tako, da je vsak imel svoje tradicionalne zadeve na isti dan. Tako da bomo mi imeli svojo tradicijo.user posted image . Je pa tako. Mi smo radi v družbi, ... ampak za božič pa doma.user posted image Ah, to pa je problem, če je tradicija pri enem in pri drugem ... Glavno, da ste se imeli fajnuser posted image user posted image

Mah, jaz sem že dobila svojo prvo M in kar noče zginit. user posted image Groza. Ubogauser posted image Jaz pa še je nisem dobila; od moje zadnje menstruacije je minilo dobrih 15 mesecevuser posted image user posted image V letu 2009 je torej sploh nisem imelauser posted image user posted image No, saj je ne pogrešamuser posted image

Pa vesele praznike vsem in srečno 2010user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
29.12.2009 9:12:27   
smejčica

Jutro. user posted image

Mi smo se vstali. user posted image . Lejlika je spila mlekca in zdaj kao gleda risanke, čeprav vidim, da riše.user posted image Maleni še vedno spančka, jaz pa pijem kavico. user posted image

Kako ste kaj? Kako ste preživele božične praznike?
Mi smo se imeli super. Hitro je minilo. user posted image
V četrek smo bili doma in smo malo okraševali in plesali,..itak da smo si kar pico naročili.user posted image V petek zjutraj so nas čakala darila in seveda smo rabili precej časa za odpiranje, saj je bil božiček res radodaren. user posted image Kasneje smo šli še k babi, ker je darila tudi tam pustil.user posted image No, potem smo meli kosilo pri omi. V soboto smo bili pri naših doma in je minlo ko šus. Smo celo uspeli še na obisk k kolegici, ki je ravno rodila.user posted image In dan je minil prehitro. V nedeljo smo pa bolj poležavali.user posted image

Zdaj pa že komaj čakam četrtek popoldan, ko bo moj spet doma.user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
29.12.2009 9:16:11   
smejčica
Dona

Ja, je malo čudno. Čeprav jaz osebno nisem imela nekih težal ne prvič ne drugič po porodu. Vem pa, da jih je imela marsi katera. Je pa tud men blo malo hecno, ko imaš občutek da se je vse mal zožalo.user posted image
Srečnica, ker še nimaš M. Jaz sem jo oba krat po porodu takoj dobila.user posted image

Mižek

Kaj zdaj....kje hodiš?

Pa ostale?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
30.12.2009 11:02:10   
donna22
Kje hodite vse?user posted image

Hej, smejčica, sem se spomnila, da nisi nič bolj natančno povedala o svojem CR in o razlikah med porodom in CR ... Sem še vedno malo radovednauser posted image

Od mojega user posted image kolega ima 9-mesečni dvojčici in ena se čisto normalno razvija, druga pa prehiteva - na nogah je bila že pred 6. mesecom, zdaj pa je že shodila - pri natanko 9 mesecih in 8 dneh. Neverjetno, ne?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
30.12.2009 14:15:31   
smejčica

Hey...

Se na hitro oglasim.

Mi smo bli zdaj zunaj in je blo prav lušno. Je danes kar toplo.user posted image Zdaj pa mali spi, mala se igra. user posted image
Zadnje čase je mali veliko pokonci in seveda ga je treba zabavat. user posted image Ponoči pa tud ne bi spal.user posted image Ja, no in zato po večini zdaj spi kar zraven naju.user posted image Bo že minla ta faza.user posted image Se mi včasih zdi, da je preutrujen, ker podnevi ne spi dovolj, pa ga zato ponči daje.user posted image K sreči Lejlika naju Lejlika ne budi ponoči. Spi lepo od osmih-devetih zvečer pa do osmih-devetih zjutraj. Mali pa potegne do desetih, tako da imava eno urco zjutraj samo zase.user posted image

Dona

Ja, res sem še dolžna zgodbo, če pa ne najdem časa. user posted image
Ja, res je zanimivo, glede na to, da sta dvojčici, da se tako različno razvijata. user posted image Moja je tudi shodila z 10 meseci.user posted image Pa še takrat nisem bila pripravljena na ta podvig. Ampak seveda nič ne moreš. Upam pa, da mali ne bo tako hiter.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
12.1.2010 13:21:59   
donna22
Kje hodite, punce? Spet je čisto zamrla ta naša temauser posted image Letos še sploh nobenega posta ni blouser posted image

No, naj povem, da je Zala za novo leto bedela do 2h zjutraj - je čisto po mamiciuser posted image In da se je naučila sedet, da pove že nekaj zlogov, da se zna tako napravlat da joj ... Prava faca jeuser posted image Zdaj se tudi malenkost dlje zaposli sama s sabo ... Aja, pa uvajanje GH je začelo lepo tečt in sedaj poteka brez kakršnihkoli težav - papca vse po vrsti in to kar radauser posted image Doji pa se še vedno, ampak smo pa v nekaj dneh z 1 obroka GH prešli na 3-4 na danuser posted image user posted image user posted image Pa začeli smo s plavalnim tečajem za dojenčke in je tudi čisto navdušenauser posted image user posted image user posted image

Kako pa so Lejla, Tian, Gal ... ?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
12.1.2010 22:23:38   
VRTNICA84
Ojla!
Kje hodite?
Sem vsaki teden pogledala gor če je že kaj novega pa se ni nobena javla.
Kaj počnete?
Imam pa občutek, da se določene pogovarjate samo z določenimi osebami in pol včasih sploh ni čudno če katera tema zamre.
Ne me sedaj popljuvat. Takšno je pač moje mnenje.

Epictetus

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
12.1.2010 23:31:00   
smejčica

Večer,

se vam še jaz na hitro oglasim, ampak res na hitro, ker potem pičim naravnost v posteljo. Mala dva že lep čas ajata in morema midva tud izkoristit.user posted image

Ja, kako ste mi kaj? Jaz sem tudi vedno pogledala sem gor, pa za menoj nobena ni nič napisala....

Dona-super za vajino bejbiko.user posted image user posted image
Vrtnica- a veš kak je. V večini smo se mi pogovarjale tukaj. Vsake toliko se je katera pridružila in naenkrat je ni bilo več. Enostavno se pogovarjamo s tistimi, ki največ pišejo, ker se ostale zelo redko oglasijo. Jaz bi bila zelo vesela, če bi tudi ti bolj pogosto čvekala....in še seveda ostale....user posted image

Nič, grem zdaj...se pa jutri oglasim upam, da z izčrpnim sporočilom o našem trenutnem življenju.user posted image

Nočko

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
13.1.2010 10:37:11   
barby_nik
Dobro jutro...user posted image po dolgem času vas počastim z user posted image ....
Kolko sem vas prebrala vidim, da ste vse z svojim otročički načelo ok...user posted image super...user posted image

No mi2 sma tudi ok...Nik je v vrtcu...Jaz pa še stalno doma...user posted image Pa mi ta dop. čas mine ko šus...okoli se obrnem pa že grem po pikeca...::)))

Smejčica kako pa tvoja2 biserčka?

Vse nove dobrodošle...user posted image

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
13.1.2010 12:20:43   
smejčica

Jutro. user posted image

O, barbi....a ti se nas še spomniš.user posted image
Verjamem, da ti dopoldan hitro mine. In kak se ima Nikec v vrtcu?

V glavnem. Jaz imam tudi dopoldan bolj malo časa, ker je naš pišek včasih večino pokonci, včasih pa večino prespi in takrat se toliko bolj posvetim Lejliki. In tolk je lušno. user posted image Najlepše je pa itak, ko smo vsi doma in ko z mojim gledama, kako se mala dva razumeta in se zabavata.user posted image
No, božično novoletni prazniki so pri nas minili, kot bi mignil.user posted image Blo je pa zelo lušno in res škoda, da jih je tako malo.user posted image
Po praznikih nam je še umrl dedek od mojega in zato je bilo vse žalostno tukaj v hiši.user posted image user posted image Še dobro, da imamo sončke, s katerimi se moremo ukvarjat in ne razmišljaš toliko o tem, kot bi še sicer.user posted image
Ah, ja.....user posted image

Mali se že lepo na glas smeji in ga je veselje gledat. Mala pa uživa, ko ga lahko carta, zabava, ....trenutno se borimo s temenci in zelo suho kožo, tako da se mi zdi, da večino dneva posvetimo negi.user posted image Je res, da je mala tudi imela temenca in suho kožo, vendar ne tako močno in temenca smo ji takoj dol spravili. Malemu se pa kar vedno znova naredijo. user posted image
Včeraj sem imela zdravnika zutraj, tako da je bil moj doma. Sem morala it zaradi ščitnice.user posted image
Drugi teden bo tudi pestro, ker ima mali posvetovalnico in v petek še ultrazvok kolkov.user posted image Tako da bo moj spet doma in bo teden minul ko šus.user posted image

Ja nič, mali se je zbudil in morem it....pol spet kaj

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
13.1.2010 12:28:52   
mižek
ojla

najprej vsem skupaj srečnego pa zdravo 2010user posted image user posted image user posted image

Ja pa res je ta naša tema zamrla, čisto smo jo zapustile, jaz moram povedat da je te dni bilo dokaj malo časa, je bil moj  mož doma od 23.12 pa do 11.1 in sva morala nadoknadit vse zamujenouser posted image user posted image user posted image , moram rečt da je bilo prv super ko smo se zjutraj skupaj vstajali user posted image . Sedaj smo se nažulili in naigrali za vse dni vnaprej, ki jih nebomo mogli kaj dosti skupaj preživet.

Ja moram se pohvalit da ima naša hiška sedaj tudi rušt,user posted image user posted image user posted image le še kritina je potrebna, ampak je hudo draga tako da še ne vema katero banko bova oropalauser posted image user posted image user posted image , potem pa bo popolna, smo ga še en dan pred novim leto imeli delavce.

No toliko o meni,...
Donna me veseli da sta z Zalo tako pridne, ni lepšeg ko ti otrok pridno je in ga ne rabiš za vsako žlico, ki mu jo daš v usta animirat in lepo prosit, tako je bil Gal ni kaj rad jedel kot dojenček, potem se je to nekje po enem letu porihtalo, da je začel jest,.... sedaj pa tudi, ko mu je in je hrana za njega potem je, drugače pa ga je treba tudi lepo prosituser posted image user posted image user posted image

smejčica vidim da si polno zaposlena s tvojima malčkoma, sedaj je verjetno že prav lušno s Tjanom, ko so ti prvi meseci mimo? Kako pa Lejla, pridno čuva svojega brateca?
Pa mami in ati, kako se počutita sedaj, ko imata dva in ne le enega?

Vrtnica povej nam tudi ti kaj, kaj se pri tebi dogaja, me ti tako odgovorimo že s tem ko povemo kaj počnemo, ti pa nam nič kaj ne poveš, le sprašuješ,.... Če bomo le govorile o nas, postane tudi dolgčas, se mi zdi da te sploh nič kaj ne poznamuser posted image  Povej nam malo kako potekajo pri tebi dnevi,...user posted image

Ja barby pozdravljena, kje se nam pa ti skrivaš?
nič kaj se nam ne javljaš, vidim da si, tako kot jaz, tudi doma, jaz pa moram povedat, da kljub temu, da imam Gala doma, da mi še postane dolgčas, če ne po drugem po komunikaciji z drugimi ljudmi, pa se mi zdi, da sem sedaj še bolj lena, kot pa takrat ko sem delalauser posted image user posted image user posted image user posted image . Tako da upam da bom kmalu našl kako službouser posted image .

Tako upam da se bo katera kaj oglasila, pa se tipkamo kaj,.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2693
13.1.2010 13:34:10   
barby_nik
oj...

Pa saj se ne skrivam...samo me je ta FB full zavzel...user posted image kdo si ga je zmislo...user posted image user posted image user posted image

Bom vas zaj poskušala presenetituser posted image

MIžek....ja isto krivico imam kot ti, da sem doma...user posted image no kaže pa se mi službika za kaki mesec ali 2....user posted image pa ti?nisi zaj nekje kelnarla?pa ki si puvata hišo?

Smejčica...Nik se ima v vrtcu super...full gre rad ne nobenega joka in nič...full ma rad otrokece...tak, da sem vesela, da nimamo s tem problemovuser posted image mi je rekla zadnjič vzgojiteljica da je pravi dobrovoljčekuser posted image   Super, da maš tak pridna otrokeca....in da je lejla taka fajna sestricauser posted image user posted image user posted image

babike pridne mi bodite...pa se še tipkamo kaj.....

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
13.1.2010 13:43:59   
barby_nik

user posted image
evo pa še ena friška slikica mojega nikeca...user posted image

< Sporočilo je popravil barby_nik -- 13.1.2010 13:46:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 2695
13.1.2010 16:31:49   
donna22
Hej, hej, pa smo se le zbudiliuser posted image Očitno je samo ena mogla začetuser posted image

Vrtnica84, nihče te ne bo popljuval ... Moram pa rečt - brez zamere - da sem jaz pri tebi tudi dobila občutek, da se največ pogovarjaš samo z eno članico foruma ...user posted image Ampak pustimo to, tudi jaz bi bila vesela, če bi vse čvekale malo več kot sedajuser posted image user posted image In kako je kaj user posted image ?

Aja, moram pa rečt, da smejčica sigurno vedno vsako pokomentirauser posted image Res pa je - kolikor sem brala od začetka - da je od začetka precej več punc bilo na tej temi, pa so potem odšle ... Jaz nisem sodelovala od začetka, sem potem malo prišla, pa odišla ... Ampak sem potem ostala, ko sem bila čisto na koncu user posted image , ker sem od vseh tem ravno na tej dobla največ podpore in tolažbe, ko sem bla vsa prestrašena pred CR - še zdaj sem hvaležna smejčici in mižek za touser posted image user posted image user posted image

barby_nik, le oglasi se večkratuser posted image Saj si tudi začela to temouser posted image Vem pa, kako zna bit s tem FBuser posted image Saj so ja (skoraj) vsi goruser posted image

Bom potem še malo več pokomentirala, Zala me hočeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2696
13.1.2010 16:41:00   
smejčica
Ojli, mi smo se nakosilali. Mali je zdaj zaspal, malo ima pa ati.user posted image

Dona
Je pa Zala res dolgo bedela za novo leto. user posted image Je blo zanimivo, a ne? user posted image Pri nas je blo tudi podobno. Mali je prejšnji večer ves večer prespal, ravno iz starega na novo leto pa ni spal paktično nič. user posted image Mislim, bolj sma ga dol polagala, bolj je bil pokonci. user posted image Sma probala svašta, pa nič ni palilo. Na koncu sma se pač spoprijaznila, da bi rad doživel ta veliki dogodek in ga ne bo prespal. No, ob pol noči se je še mala zbudila, ker je bilo vse tolk glasno. Tako da smo potem vsi skupaj gledali rakete in uživali. Res posebno novo leto. Ne bi o tem, da smo bili potem vsi štirje v najini postelji, ker Lejlika ni hotla sama zaspat. No, zaspali smo potem šele po drugi uri zjutraj saj so do takrat ful pokali.user posted image Malega sem potem lahko prestavila v svojo posteljo, mala je pa tisto noč spala z nama. user posted image
In bravo za Zalo, da se je naučila sedet, že povedat nekaj zlogov, ... gre hitro, kajne?user posted image No, pa je stekla gh. Očitno prej še ni bla najbolj zato.user posted image Glavno, da je sedaj bolje.user posted image Moja ima sedaj včasih kake finte. Samo solato in meso bi jedla....krompir pa staja v večini na krožniku.user posted image

Vrtnica
Kaj je pa pri vas kaj novega? Kako kaj pupika? Kako ji je že ime?

Barby-nik

Hvala lepa za kavico. Uuuuuuummmmm, je bla fAJN.user posted image Jaz sem si tud zdaj ravno privoščila eno. Ga ni boljšega kot pol ure miru in kavica. user posted image
Meni je včasih tudi tako težko, ker imam malo doma. Le ne morema vsega zdaj delat, pa ne morema toliko ustvarjat, pacat, ... kot bi sicer. In včasih res pomislim, da bi jo dala v vrtec. Imam včasih občutek, da bi se imela bolje, kot doma. user posted image Ne vem. Saj se še vedno ogromno ukvarjam z njo, pa moj ko pride in tako ampak....pride čas, ko se malemu ne da bit amemu in ga imam v naročju. Pa malo manj norima, kot kdaj prej, pa tak...moj pa pravi, da lahko da ji pa v vrtcu ne bi blo všeč in bi se počutila odrinjeno, če bi jo zdaj tja vtaknila.user posted image No, zdaj pa res ne vem, kaj narest.user posted image

Drugače pa nasplošno zelo uživamo. Radi se imamo. Mala dva sta že zdaj tako navezana drug na drugega. Pa tako se zabavata, cartata, ... mala res uživa poleg njega. user posted image Mu pravi: ti si moj mali fant.user posted image

Jej, kolk je luškan tale tvoj Nikec. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je mala vidla slikco in me je vprašala kdo je to. Pa sem ji povedala, da je fantek Nik. Pa pravi....lepi fantek je. Pa kužija ma.user posted image

Mižek
O, si še med nami. user posted image Zdaj ti je pa res oproščeno, da se nisi kaj javljala, ker je tvoj bil doma.user posted image Men je tud tak lušno, ko je moj doma in se skupaj vstanemo, ...
Bravo za hiško. Ste na super poti. user posted image user posted image user posted image
Kako se počutima zdaj, ko imama dva? V bistvu sma ostala enaka. Finta je le v tem, da sma prej še imela študij, zdaj pa ga ni in mava malega. user posted image Ni neke razlike. Sem rekla, raje še en otrok kot študij.user posted image Imamo se super. Problem nastane, ko so dopoldan kake obveznosti, pa ne veš, kak pa kaj naredit, da bo za oba user posted image vredu. Ampak si kar moj vzame dopust in gre. Manj hodimo v šopinge, ker smo raje doma in se igramo. Vse prehitro nam minevajo dnevi. Zdaj se pa že en čas spravljamo, da bi šli en krat vsi skupaj v trgovino(ker še nismo bili), pa nekak ne pridemo. user posted image Če je kaj nujnega, skočima kar midva na hitro, potem je itak že lahkota.user posted image Včasih je malo naporno, ampak nič bolj, kot prejšnji dve leti.user posted image

Nič, zdaj pa grem k mojima dvema se malo požulit...da izkoristimo, preden se Tian zbudi.user posted image

< Sporočilo je popravil smejčica -- 13.1.2010 16:42:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 2697
13.1.2010 16:47:59   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Hej, hej, pa smo se le zbudiliuser posted image Očitno je samo ena mogla začetuser posted image

Točno tako. Se strinjam.

Vrtnica84, nihče te ne bo popljuval ... Moram pa rečt - brez zamere - da sem jaz pri tebi tudi dobila občutek, da se največ pogovarjaš samo z eno članico foruma ...user posted image Ampak pustimo to, tudi jaz bi bila vesela, če bi vse čvekale malo več kot sedajuser posted image user posted image In kako je kaj user posted image ?

Aja, moram pa rečt, da smejčica sigurno vedno vsako pokomentira
V večini res. Se trudim, da bi čim več pokomentirala, vendar me običajno povozi čas in so moji posti zelo skopi. Včasih si pa načrtno vzamem več časa.

Res pa je - kolikor sem brala od začetka - da je od začetka precej več punc bilo na tej temi, pa so potem odšle ... Jaz nisem sodelovala od začetka, sem potem malo prišla, pa odišla ... Ampak sem potem ostala, ko sem bila čisto na koncu user posted image , ker sem od vseh tem ravno na tej dobla največ podpore in tolažbe, ko sem bla vsa prestrašena pred CR - še zdaj sem hvaležna smejčici in mižek za touser posted image user posted image user posted image
Kaj tako lepega pa že lep čas nisem prebrala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala lepa za to. Tudi jaz sem vam hvaležna, da me poslušate, svetujete....je tako lepo, ko veš, da imaš prjatlce, sploh ko res kaj potrebuješ. In da veš, kam se obrnit.user posted image

barby_nik, le oglasi se večkratuser posted image Saj si tudi začela to temouser posted image Vem pa, kako zna bit s tem FBuser posted image Saj so ja (skoraj) vsi goruser posted image

Bom potem še malo več pokomentirala, Zala me hočeuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
13.1.2010 19:18:53   
donna22
Tako, pa sem nazajuser posted image Moram pohitet, ker Zala ziher ne bo dolgo ajčkalauser posted image

Smejčica, res mi je blo lažje, ko sem prišla na to stran in me veseli, da tudi ti čutiš podobnouser posted image user posted image Od nekaterih tem se vedno bolj oddaljujem, ker mi več ni za čvekat toliko, najbrž predvsem zato, ker časa zmanjkujeuser posted image Vodit gospodinjstvo, študirat in še skrbet za user posted image - sploh ni preprosto ... In tu vmes najt še kako prosto urico samo zase - skorajda nemogočeuser posted image
Kak lepo, da se Tian že naglas smejiuser posted image Ta zvok je res nekaj posebnega ... Se spomnim, da sem se jaz jokala, ko se je Zala prvič na glas nasmejala, tak mi je toplo nastalo pri srcuuser posted image Seveda se redno trudimo za tega smeheca, pa se je navadno treba precej potrudit in najt zmeraj kaj novegauser posted image
Tvoja Lejla pa je res zlata, da tako skrbi za bratecauser posted image user posted image Takih otrok si človek res lahko samo želi ...user posted image Krasno bi bilo, da bi njuni odnosi vedno ostali tako lepiuser posted image

mižek, nič ti ne zamerimo, imela si dober razlog, da te ni bilouser posted image Zdaj pa le večkrat pridite vseuser posted image Drugače pa se moraš res potrudit okrog Gala, da kaj poje user posted image Jaz sem bila menda ista in moja mama pravi, da tega ne privošči nikomuruser posted image

jaz pa moram povedat, da kljub temu, da imam Gala doma, da mi še postane dolgčas, če ne po drugem po komunikaciji z drugimi ljudmi,

Jaz se dostikrat isto počutim, se mi večkrat zdi, da sem zaprta med 4 stene ...user posted image

Barby, Nik je pravi srčekuser posted image

Bi še nadaljevala, ampak žal ne morem več, ker me bo čas povoziluser posted image Uživajte pa se tipkamo spet ju3user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
13.1.2010 21:21:45   
VRTNICA84
 Ojla!

Sej osebno nisem misla nič slabega z tem. Sej lsahko povem kaj o sebi in o moji punčki. Samo včasih pa sploh nevem kaj naj vam povem, ker nevem kaj vas vse zanima. Razen tega kak je moj otrok.
Npr. povejte kaj vas zanima pa vam bom z veseljem odgovorila na vprašanja. Pa to sploh ni res, da se pogovarjam z določenimi. Samo je pa res, da mi je Smejčica največkrat odgovorila na vprašanja. Pa sem mogoče res velikokrat debatirala samo z njo. Enkrat sem vas vprašala kakšne hobije imate pa mi je npr. odgovorila samo ona.
Skratk glede tega ne bom več debatirala, ker se mi ne zdi smiselno z nekom preko neta prepirat. Vsak pač ima svojo stališče. Ker nimam namena nekomu težit.

Drugače pa smo ok. Moji punčki je ime Ana in se pripravljamo na praznovanje njenega prvega rojstnega dneva.  Za enkrat je zdrava in nima nekih zapletov . Ter zelo lepo napreduje v razvoju.

Drugače pa se ne oglaašam vsak dan, ker včasih enostavno nimam časa.

Sedaj pa iščem službo in sploh več na žalost nevem kje še jo naj iščem, ker mi vse povsod povejo da imam previsoko izobrazbo za njih. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Epictetus

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?