|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 22:21:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1851
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
26.1.2010 22:22:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

IZVIRNO SPOROČILO: cojka

krtkova - komot te počakava, sam res, kot pravi nax, malo se informiraj.

OK, jutri grem v knjižnico. Katere produkte bomo obdelovale?

Vse! Tko da kar vse se nauč. Brez izjemuser posted image Je cojka stroga turšica, jaz pa njena pomagalkauser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1852
26.1.2010 22:24:19   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

IZVIRNO SPOROČILO: nax05
sračenja- nismo.....

A mi lahko katera prosim pove kaj pomeni beseda "sračenja"????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Verjetno srečanje, kjer se srake zbiramo. Saj, če pomisliš, je verjetno namenoma tako napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Ej dejta se nehat norca delat z mene. Dobr da sem doma k se režim k nora, sam moj je glih dam pršu pa me nekam postran gledauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1853
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 22:28:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1854
26.1.2010 22:35:15   
Anonimen
nax - midve se ne delava norca iz tebe. Saj si nas ti s srakami zmerjala.user posted image user posted image user posted image
Joj, jaz se tud smejim ko nora. Se mi kar trebuh šejka.

Sam mi res ni jasno kako mi je to ratal napisat, ne rečem, da bi zamešala eno črko, ampak jaz sem pomešala vse in ven dobila tako besedouser posted image Bogi naši tamali, sej jih premetava tam po trebuhu k se tok režimo.

cojka sem mogla it takoj pofirbcat na fb. Noro hude fotke. Ta mi je pa najboljša z rožico k jo maš tud tuki. Res hudo!

Neposredna povezava do sporočila: 1855
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 22:40:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1856
26.1.2010 22:49:35   
ursa_p

IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Nax ... pa ne sam, da ga imas tud v Ljubljani ... se vec snega imate kot mi!!!
Ampak je pa lustn, ja ... dopust (to je najbolj pomembno, kajti cakata me se zadnja 2 tedna sluzbe), cajcki, vroce cokolade, kuhan vin (ga samo voham, ampak je tud super - zgaga), smucisce sicer lahko samo gledam, ampak ga je fajn tud gledat, ... no, zdej mi pa zihr niste vec fous user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cojka ... sej mogoce bi prisla, pa mi do zdej se nobena ni povedala kdaj imate sploh srecanje ... sej pravim, da ste me dale cist na ignore ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ursa_p prosim, da takih postov več ne pišeš kot je zgornji, ker drugače te bomo čist zignoriraleuser posted image Jaz bi že tok rada šla na smučišče in ona men zdej o čajčkih pa vroči čokoladi pa dej še o hrani k majo vedno tok dobre pomfrije nouser posted image Packa!

Joj, sem sele zdej opazila, da sem nekaj pozabila napisat ... SVEZ ZRAK ... to je to kar ve pogresate in zarad cesa pride so SRACENJA in ostalih "neumnosti" ... hehehehehehehe.

Sicer pa vas lahko potolazim ... po vsej verjetnosti se srecamo cez 4 leta. Danes smo bile v kranjski namrec 4 rr-jevske februarcice 06 ... jah, ce se v ljubljani ne srecamo, se pa v Kranjski ... se srecamo takrat ... hehehehehe.

Na SRACJE SRECANJE pa mogoce res pridem. No, do tja je se dalec, ampak ce ne bo nic vmes prislo, potem pridem.

Cojka ... itak vse pohvale fotkam ... sej kej drugega ni za pricakovat ... pa tudi meni je ta z rozco 1A!!!

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
26.1.2010 22:49:45   
Anonimen
Ja, moj mali je čist prešejkan. Včer sem bila na trebušnih, po moje celo noč ni mogu spat, je mislu, da je na vlaku smrti.user posted image

Ta je pa dobra, na vlaku smrtiuser posted image Bogi revček, kaj mu delaš. Sej je prov, bo vsaj aktiven, ne pa moj bo zabušanjt glede na to, da se men razen na sprehod nič ne da telovadituser posted image

Aja tok slik nardita. Super! No dej še kej gor.

Zdej grem pa počas u mižule, da bom zjutri sposobna sledituser posted image Nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 1858
26.1.2010 22:51:47   
Anonimen
Joj, sem sele zdej opazila, da sem nekaj pozabila napisat ... SVEZ ZRAK ... to je to kar ve pogresate in zarad cesa pride so SRACENJA in ostalih "neumnosti" ... hehehehehehehe.

Men ni več pomoči, tud svež zrak ne pomaga večuser posted image user posted image

(odgovor članu ursa_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 1859
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 22:53:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1860
26.1.2010 22:54:17   
ursa_p
Nax ... v Ljubljani svezega zraka ne bos nasla ... ko prides mal dlje, bos opazila, da ti pomaga ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa lahko noc!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
26.1.2010 23:02:34   
krtkova
jst grem spat.....ne morem več......srake moje!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
26.1.2010 23:17:33   
bcljka
pa sm spet na RR... sej glede na to da mam izpit iz sociologije (sicer šprta) mi mogoče celo koristi tole branje user posted image

nax - mislm da sm te dodala na FB... če sm tapravo kliknla user posted image user posted image morm vas do torka mal po slikcah vidt da vs ne bom konstantno mešala... ker to se mi nonstop dogaja če nism v naprej prpravlena... user posted image

in spet grem naprej prebirat in prebirat... user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
27.1.2010 7:42:46   
krtkova
Jutro!!

Za menoj odlična noč, pred menoj jutranji sendvič in radenska. Mjami!!user posted image

Bcljka - danes držim pesti zate!!!! Dobr plonki!!user posted image

Sraki - kako sta? Sta umirili smejalne trebuščke in pustili otrokoma malo miru??user posted image

avto.net:
Jst sm se pa celo noč (mal v sanjah, mal zbujena) ukvarjala z nakupom avta. A bi Mondea (meni prevelika krava od avta) al bi C-maxa (glih prov velik, pa še enga mam ogledanega)???

Zvečer telovadba na Fužinah - pride katera???

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
27.1.2010 8:04:57   
petrca2507
Petrca2507 ... a si mi slucajno ze odgovorila iz katerega konca si??? Najprej ni bilo odgovora, zdej pa kar precej strani nisem prebrala.

Po mojem, da nisem odgovorila. Vsaj spomnim se ne user posted image .
Sem iz Šiške (bolj točno Šišenska, blizu "Francija" --- Franci na balanci).
Glede na tvoje linke v podpisu, se mi zdi, da te poznam s foruma. S tvojim user posted image  smo bili pa celo enkrat na sprehodu v Zajčji dobravi (ko sta imela 2 dogi in 2 bokserki).

Punce se popoldan vedno tako razpišejo, da zjutraj celo večnost berem vse poste. In potem mimogrede kaj pozabim.

krtkova...vidim, da vaju tudi "matra" nakup večjega avtomobila. Midva imava zaenkrat še dovolj časa, ampak bova kasneje tudi kaj večjega kupovala. Trenutno imava karavana in manjšega enoprostorca. Potem bi pa manšega enoprostorca zamenjala z večjim, ker imava še 2 psa. Tko da se večkrat pohecava, da bova mogla pakirat in prevažat 3 otroke user posted image .
Ampak zdej je hiška na prvem mestu in bi jo do rojstva najine pikice rada končala.

www.petrca.net

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
27.1.2010 8:41:20   
NATAŠA35
cojka na MŠ sem bila samo pri prvem, pa sem rekla, da grem še pri zadnjem, sploh ker je moj rekel, da grevauser posted image aja blago za posteljinico najdeš tudi v ikei

tok klofate o teh krofih, da vsak dan sprašujem tu kjer jem malico, če ima kaj pametnega za sladico in zdaj že nekaj dni sem brez sladiceuser posted image user posted image ....peš se mi pa ne da do pečjaka, ker bi kupila vse v stelažiuser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
27.1.2010 9:10:21   
krtkova
Pripenjam en pregrešno drag link za otroško opremo: http://www.kinderraeume.com/

Sanje so dovoljene!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
27.1.2010 9:11:11   
mkbk
Jutro.

Samo sporočam, da mi je včeraj na morfologiji postavil diagnozo IUGR, zastoj rasti ploda, naj bi bil za cca 1 teden premejhen. Naročil me je  v ambulanto za patološko nosečnost...šele drug teden user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
27.1.2010 9:24:37   
NATAŠA35
mkbk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se punca...

baby-direkt sem vedela, da sem nekaj pozabila...prosim, da ne naročate kaj na tej strani, ker se zmišljujejo glede poštnine, na njihovi strani piše eno, oni pa ti potem pošljejo mail da je premalo poštnine plačano in ti lepo nabijejo še enouser posted image user posted image , pa še dolgo morate čakati na stvari...halooo

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
27.1.2010 9:25:52   
Anonimen
bcljka no letim na fb pogledatuser posted image

krtkova ta prva sraka je ok, mali je ponoč prov užival k ga ni nič šejkal, ampak dans bo spet bogi vidimuser posted image
Kaj si ti vsak dan na telovadbi? A zato loh poješ 2 tortici, ker itak goljufaš, ker drugo daš takoj ven, prva gre pa s telovadbouser posted image
avto: men sta oba všeč. Glede velikosti se boš pa navadla, mene je bilo groza k sva šla na karavana, ampak sem se ful navadla.

petrca2507 sem misnla da se prvo norca delaš, da bi vidva rada večji avto, hkrati pa imata karavana in enoprostorca. Vidva sta pa dobra. Iz velikih avtov bi šla vidva na še večjeuser posted image

mkbk joj pa kako to no....Drži se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1870
27.1.2010 9:27:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35
baby-direkt sem vedela, da sem nekaj pozabila...prosim, da ne naročate kaj na tej strani, ker se zmišljujejo glede poštnine, na njihovi strani piše eno, oni pa ti potem pošljejo mail da je premalo poštnine plačano in ti lepo nabijejo še enouser posted image user posted image , pa še dolgo morate čakati na stvari...halooo

Nataša a res al kaj? Hval za opozorilo.

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1871
27.1.2010 9:30:25   
petrca2507
petrca2507 sem misnla da se prvo norca delaš, da bi vidva rada večji avto, hkrati pa imata karavana in enoprostorca. Vidva sta pa dobra. Iz velikih avtov bi šla vidva na še večjeuser posted image

Tud velik avto kmalu postane majhen user posted image . Še posebej, če imaš 3 "otroke" in polno krame s sabo.

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
27.1.2010 9:55:12   
krtkova
nax - ta teden je mal izjema. Sem šla v pondelk, grem danes in v petek na uvajalni pilates za nosečke. Sem ugotovila, da imam ene 2kg špeha okol telesa in da to ni fajn!! In ker ne bom zdej hujšala, se mi zdi, da je čist ok, če mal pomigam. Škodit mi ne more!!!!
Prid še ti!!!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
27.1.2010 10:03:49   
Anonimen
petrca2507 a imata velika psa? Midva imava tud 2, sam sta čivavi, tako da ni panike. Jih loh skor na armaturo postavišuser posted image

krtkova a dej nehi o špehu. Jaz pa telovadba sva pa nekak skregani. Sem bila vedno lena za telovadit. Sploh se ne morem spravt. Pa sem rekla, da bom hodila na nosečniško telovadbo, no pa mi še do zdej ni ratal it. Bom prej rodila.
To ti daješ zdej kg dol, da boš v torek loh jedla a neuser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1874
27.1.2010 10:24:39   
petrca2507
Midva imava 2 psički pasme Border collie. Starejša ima plečne višine 47cm, mlajša pa 53cm. Prov velike nista, za na armaturo pa tud ne user posted image . Glede menjave avta se nama nič ne mudi. Ampak se raje na komot peljem, kot da se pri zlaganju igram tetris.

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?