|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
27.1.2010 17:52:36   
bcljka
ja ja smučat... user posted image sam kaj mi pomaga en dan v primerjavi s več kot 100imi drgač... to je lih tok da grem...
med tednom ni norcev... te so sam med vikendi... no, sicer bom mela 3 bodyguarde v unih rumenih brezrokavnikih okol mene... pa nalepko na čeladi mam POZOR; NOSEČKA NA SMUČIŠČU user posted image
sm bla tud jst prvo ful prepričana da ne bom šla ker se bo kdo zaletu, pa sm se premisnla... padem pa poškodujem se definitivno prej na ledu na poti do faksa k pa na smučiščuuser posted image

jst tud upam da bo šel izpit skos... no pa da se boste mal smejale vam napišem kaj sm napisala med drugim pr enem odgovoru... vprašanje se je navezovalo na dvoplastnost medijev... bla bla bla opišem kar vem in potem dodam pr vplivu poltike na medije... vprašanje je če je bil rezultat 1:0 na nogometni tekmi slovenija-rusija res plod dobre igre naših ali je bil rezultat tak zgolj zaradi napovedi pahorja tega rezultata na seji državnega zbora... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
27.1.2010 18:49:03   
Božička09
Hei punce,

vidim, da pridno čvekate :) Sem se prišla samo pofočkat in vas pozdravit, ko ravno spadam med 'ljubljanske' nosečnice. Novopečene user posted image

Ste me pa z govorjenjem o krofih pripravile do tega, da sem si odprla čokolado user posted image

Lp :)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
27.1.2010 20:16:18   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

ja jst tud upam da bo šel izpit skos... no pa da se boste mal smejale vam napišem kaj sm napisala med drugim pr enem odgovoru... vprašanje se je navezovalo na dvoplastnost medijev... bla bla bla opišem kar vem in potem dodam pr vplivu poltike na medije... vprašanje je če je bil rezultat 1:0 na nogometni tekmi slovenija-rusija res plod dobre igre naših ali je bil rezultat tak zgolj zaradi napovedi pahorja tega rezultata na seji državnega zbora... user posted image user posted image user posted image

Za tole ti dam jst čisto 10!!!user posted image user posted image  Skor crknla od smeha.

Nimava še novega avta.user posted image  Unga so dal glih testno nekomu (ogledanga mava namreč enga testnega), pol so nama ponujal focusa karavana rabljenega, pa naju niso prepričali. C-max je pravzaprav OK, sam je manjši kot sm si predstavljala. S-mx bejbe je pa drag kot hudič!!!user posted image user posted image  Jst se nam več z vami družla, bogatašinje!!user posted image

Zdej ste me tok nakurle z smaxom, da grem mal vseen pogledat za kakega rabljenega. Moj še vedno navija, da ga pripeljeva iz nemčije. Tam ma tud mondea ogledanga. Jaoooouser posted image user posted image

Pa če ste mogoče opazile - nism šla na telovadbo!! Sm bla čist u depri zarad avta, pa tko kr neki nism bla pri volji zarad še parih življenjskih zadev (a nobena življenjsko pomembna, brez skrbi) in sm kr k mojmu na kavč se dala in se stiskala do zdejle.user posted image  

K ma človk vse, pa se mu zdi, da nič ne more imeti.... Nečimrnost?user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
27.1.2010 20:16:52   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09
Ste me pa z govorjenjem o krofih pripravile do tega, da sem si odprla čokolado user posted image

Lp :)

To ni isto!! Pridi k nam v torek na krofe raje!!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
27.1.2010 20:45:17   
anajrim
Da vam malo lušte naredim, da jih ne boste samo ve meni!!!

Punce jaz sem pa ravno pojedla solato iz McDonaldsa, za sladico pa en Mercatorjev krof, ki sicer ni bil ravno zelo dober, bo pa v torek toliko boljši!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
27.1.2010 21:30:11   
bcljka
krtkova - midva sva prvo gledala c-maxa ampak sva tud ugotovila da ni lih tolk velik kokr sva misnla... potem je bla opcija c-max zame pa za njega en rablen enoprostorc citroen C8 mislm da je reku... ne vem... sva se pa še predn sva šla v 'pripravo na nakup' pomenla kolk loh dava na mesec za avto... tko da naju pride še celo mal manj če obdrživa pežo307 in ga mava za po lj, in kupva s-max (kot c-max+C8), ki bo pa the family car user posted image avtomobili so pa itak vsi predragi to se pa strinjam, pa še jebš se s to glupo prodajo če hočš kej realnega iztržt!
je pa fora k rablenih s-maxov še ful ni, edin če ti rata kej dobrga v nemčiji al pa italiji staknt... sam k nimamo dobrih izkušenj s temi uvoženimi, tko da bova kupla novga... sicer pa, itak morva mojga passata karavana prodat... pa predn se bo polepšal pr kozmetičarju bo še trajal...
men se nekak ne da tok ukvarajat s temi avtomobili tko da to prepuščam vse mojemu dragemu... edin nov avto mi pa more bit ušeč... pr tem pa vstrajam... user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
28.1.2010 4:38:00   
neka_noč
.... evo, še eno nočno javljanje.. .. user posted image  
Sem vas zdajle pol ure brala, pred tem pa sem se uro in pol trudila zaspati nazaj - ni šlo, zato sem na rr user posted image

Imele ste različne teme - srake! user posted image Ne bom vas komentirala... je preveč.

Želim pa mkbk da bo vse ok - nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   zate!
Morda v tolažbo - moji prijateljici so pred par leti tudi "ugotovili" zastoj rasti ploda (za cel mesec!!!) pa se je fantek rodil normalen in bp - je kasneje zanosila. (očitno) user posted image  

Zvezdici čuvaj se - še malo...  user posted image

Da vam povem, včeraj namenoma nisem nič prižgala računalnika, ker bi drugače spet "visela gor" na rr user posted image in nič naredila. Je bil tako lep sonček, da sem že zj. odšla na kavico, nato v Domžale po opravkih, ko pa sem prišla domov, sva šle z Nikito na daljši sprehod in obe sva noro uživali. Sem pogrešala ležalnik - ker jaz bi kar na pol sedela na sončku in občudovala naravo,.. user posted image
Sem bila pa potem taka "crka" (še posebej, ko sem prišla na toplo in se najedla), da sem mogla it "likat sedežno" (=ležat na sedežno) in sem spala celo uro. Doma nisem naredila popolnoma nič. user posted image Tolk o krivdi rr. user posted image

Prejšnji dan sva bila z malim v knjižnici, nato v slastiki in sem tam snedla prvo en krof, za s seboj vzela še dva navadna ter enega čokoladnega.... in čokoladnega snedla takoj doma (mi ni bil preveč dober ker je (zame) preveč vanilijeve file), nato še pojedla piščančjo obaro in..... še en (že tretji) navaden krof. Skoraj me je razneslo. Ni čudno, da sem potem samo še ležala in vzdihovala, ker nisem vedela ali bom bruhala ali počila. Vsekakor mi ni bilo ok. user posted image Bila sem nažrta do "amena". user posted image Tako da, res sem se mastila.
Sva pa bila v slastiki ob 16-ih (cca pol ure) in ni bilo nobene gneče. Ljudje so sicer stalno hodili notri, a mize so bile frej. Sem šipcu rekla, da pridemo nosečke v torek ob 17-ih in da bi rezervirala mizo za cca 10 nosečk in krofe , pa je rekel , da ni problema in bo plac - torej bodo potem dajali mize skupaj, ker ne rabimo nobene rezervacije, ker ni zasedeno. Pravi da na pusta pa je katastrofa - takrat se res čaka krofe zunaj, ter tudi, da se sproti ne morejo napeči....
Krtkova nate nisem pozabila. Sem pogledala - zdaj so imeli indijančke, imajo pa tidi šamrole - sem pogledada v cenik. Obojega ni bilo na razpolago tisti dan. Torej boš jedla tisto, na kar boš "trofnila". user posted image   Imajo pa.

Moram vam povedat, da sem včeraj zj. tudi klicala patronažno službo in se dogovorila s patronažno sestro, ki bo prišla k nam po porodu, za obisk. Sta mi "tast in tašča" nekaj omenila glede patronažnih, dala letak in sem poklicala. Torej, z njo sem dogovorjena, da pride na obisk/pogovor že zdaj, ko sem noseča. Pride pa 04.02. k meni na dom..... Se bom z njo direktno pogovorila kaj potrebujemo za user posted image in potem v nabavo. (Mislim na kozmetiko.) Nisem pa niti vedela, da imamo user posted image pravico, da pride patronažna na dom že med nosečnostjo. user posted image No, meni je to dobrodošla informacija in se obiska veselim, še posebno ker jo bom prej spoznala....  user posted image

Nax, Cojka, Krtkova - jaz bi pa res šla z vami v shooping. user posted image Pa še potem kaj pojest. user posted image   Zdajle bi jedla pohan sir in pomfri. user posted image   Jutri grem na ta garbič. Moram - že tri dni sanjam to. user posted image Pa še včeraj sem videla reklamo v Sparovem letaku, da imajo to v akciji v njihovi restavraciji. A bi še katera to? Lahko gre z mano. Jaz grem definitivno. Njami!
Joj, vam moram povedat - neko noč smo se en za drugim zbujali; prvo jaz sama (lulanje), nato moj user posted image (tudi on obisk wc-ja; je solidaren - on tudi hodi sedaj večkrat ponoči na wc user posted image ), no pa je nato vstal še moj mali hlačman .... potem smo imeli pa ob 04.30 "zajtrk" - pomfri. user posted image Takrat smo se tako nasmejali vsi trije, ker smo rekli, da če nas pa sedaj vidi kak sosed, kako pečemo in jemo pomfri ob tej uri - si misli, da nismo normalni....

Joj, mali se je zbudil.... odhajam...

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
28.1.2010 7:39:55   
krtkova
Jutro!

Neka_noč ti imaš pa svoje termine vedno okol 4h - tako kot jaz, le da jaz ne vklapljam računalnika ponoči!!user posted image  Čeprav danes ni bilo tako hudo, sem zaspala v 1 min nazaj.user posted image  
Hvala, ker si pogledala za moje sladke želje!!!

Punce, pomoč! Imam herpes na bradi. Ogromen, nagraužen, kot čarovnica sem!user posted image
user posted image  Ali se lahko mažem z Virolexom (krema proti herpesu)???user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
28.1.2010 7:41:01   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč
Nax, Cojka, Krtkova - jaz bi pa res šla z vami v shooping. user posted image Pa še potem kaj pojest. user posted image   

jst sm za!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
28.1.2010 8:28:50   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Jutro!

Neka_noč ti imaš pa svoje termine vedno okol 4h - tako kot jaz, le da jaz ne vklapljam računalnika ponoči!!user posted image  Čeprav danes ni bilo tako hudo, sem zaspala v 1 min nazaj.user posted image  
Hvala, ker si pogledala za moje sladke želje!!!

Punce, pomoč! Imam herpes na bradi. Ogromen, nagraužen, kot čarovnica sem!user posted image
user posted image  Ali se lahko mažem z Virolexom (krema proti herpesu)???user posted image

Lahko se mažeš z Virolex-om . Sama sem imela na začetku nosečnosti pogosto herpese, pa mi je g še dodatno napisal recept za to kremo, tako da - brez skrbi. Se namaži. Cojka zagovarja obliže .... dobiš pa tudi v lekarni in sicer brez recepta.
Upam, da ti čimprej izgine herpes. To je cel user posted image . Jaz jih imam kar pogosto. user posted image

Ma ja, jaz tudi ne vklapljam raču. ponoči, a kaj ko sem se premetavala v postelji že od 02-eh - uro in pol. Ko sem vstala ob 03.30 sem imela premetavanja res zadosti... Ne vem, ali je danes polna luna - je bilo tako svetlo zunaj. user posted image Skratka, bila sem budna od 02-eh do 05.30  - ker se je zbudil nato še Luka in se je hotel kar v nedogled  pogovarjat. Zdaj pa spi in je že zamudil vrtčev zajtrk. Mi ni prav nič všeč, ker bom danes kot zombi, pa nič naredila. Upam, da mi uspe pop. kaj spati - bom pa imela mami na obisku, ker ji je šel pralni stroj in bo treba "žehtat".

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
28.1.2010 8:55:19   
NATAŠA35
nax dobra si res, jaz zaspim popoldan, me daje taka utrujenost, pa se zbudim okoli 2h ali treh in se potem premetavam, potem pa moj pravi zdaj pa bo treba vstat in v službouser posted image user posted image

krtova herpes je user posted image , kar namaži se...lahko pa ga pustiš pa boš lahko kaka čarovnica za maškareuser posted image user posted image (brez zamere)

avto vidim, da ste vse v fordih, jaz pa imam kar hondo FRV s šestimi sedeži...ko je moj prišel k nam delat, sva dva avta prodala in na koncu kupila hondo na leasing na pet let, pa upam, da jo prej odplačam...samo kaj ko mi niso spremenili obroka, čeprav je vezan na tri mesečni euriboruser posted image user posted image kreteni...sva pa gledala tudi H1 in če bom odprla svojo firmo, si ga bom privoščilauser posted image user posted image

včeraj smo šli takoj ven, ko smo prišli, smo preskočili kosilo, da smo lahko malo sončeka ujeli, samo kaj ko meni ni pasalo, me je vseeno zeblo kot user posted image in sem raje polikala naš kavč v dnevni sobi, potem pa sem si zaželela tople sendvičeuser posted image in nismo kuhaliuser posted image ....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
28.1.2010 8:56:17   
ursa_p
Punce ... pa imamo prvega dojencka:

Tjasa27 sporoca:
Urban je hotel ujet še sneg, zato je prišel malo hitreje na svet! Težek 2,5 kg in velik 42 cm. Srečna mami in oči!!!!

Bravo vsi trije!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
PS: Sej bomo odprli novo temo - da bomo lahko samo cestitke pisale.

Petrca .. se mi je zdel, da se poznamo. Glede avta ... midva imava zdej Opel Zafiro ... fantasticen avto - ko sva imela se tri pse, sta sle dve bokserki in doga v prtljaznik. Zdej imava samo se dve - eno dogo in eno bokserko. Prostora pa vec kot dovolj.

Lp, Ursa

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 9:07:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1913
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 9:10:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1914
28.1.2010 9:12:25   
tanika1
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Punce ... pa imamo prvega dojencka:

Tjasa27 sporoca:
Urban je hotel ujet še sneg, zato je prišel malo hitreje na svet! Težek 2,5 kg in velik 42 cm. Srečna mami in oči!!!!

Bravo vsi trije!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
PS: Sej bomo odprli novo temo - da bomo lahko samo cestitke pisale.

Lp, Ursa

Tjaša iskrene čestitke! Zdaj se pa lepo cartajte!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
28.1.2010 9:27:34   
NATAŠA35
tjaša iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim vam veliko cartanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
28.1.2010 9:38:46   
Anonimen
Samo na hitro.

Tjasa, cestitam za malega Urbana!!!user posted image user posted image
Ful dobro, da je mali ze tu. Oooo, jaz sem kar malo custvena postala. Ocitno me samo mali otroci (in porodi) spravijo v bolj normalno custveno stanje user posted image
Pa glih o njej sem zadnjic razmisljala. In sem zamenjala njo in Tejo, ker imata obe stevilki na koncu. Nje torej v torek ne bo. Vec krofov za nas user posted image

Neka noc, daj se meni to stevilko od patronazne sluzbe (al kaj so) prosim. Jaz bom takrat sicer pod Brezovico spadala, ampak mislim, da mi pasemo pod Vic. Bom poklicala pa vprasala. Ker to bi bilo res super, da bi se ze prej videle. Pa a imas potem skoz eno patronazno? Jaz sem mislila, da se menjajo. Zanimivo.

Cojka (and the shoppers) jaz bi tudi sla z vami po nakupih. Samo ze zdaj vam povem, da jaz nimam se cisto cisto nic za malo naseljenko. Torej je treba z mano cist od zacetka. No, ne vem koliko sem si zdaj dobrega s tem naredila, da sem vam to povedala. Kar slisim kako mi tocke padajo user posted image

Anajrim kam to hodis na telovadbo?

Nic, jaz grem k notarju se zadnje papirje podpisat in danes gre ves denar za stanovanje naprej. Jutri pa (koncno!) po kljuce. Krtkova, samo toliko da ves, da ti celo placo jaz dajem user posted image

(odgovor članu tanika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1917
28.1.2010 9:40:27   
anajrim
Hojal!!!

Krtovka - jaz imam tudi herpes na bradi. Grozaaaaaaaaaaaaaaa. Pa kaj je zdaj to? Nosečniški herpes???

Tosama tetra plenice - danes sem dobila katalog od BC in videla da imajo tosamine tetra plenice 10 kom za 10.99€ za šlane BC kluba. Se ful splača so res kvalitetne!!! Akcija velja od 29.1.

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
28.1.2010 9:42:44   
anajrim
TJASA 27 - ČESTITKE

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
28.1.2010 9:46:01   
anajrim
Aglaia - jaz trenutno hodim v ZD Fužine, lahko prideš danes ob 13.45, razmisljam pa tudi da bi hodila v MOj Fit.

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
28.1.2010 9:53:31   
petrca2507
Čeprav Tjaše27 ne poznam, ji vseeno čestitam za sinčka in želim veliko sreče, zdravja, veselja, ... user posted image

Petrca .. se mi je zdel, da se poznamo. Glede avta ... midva imava zdej Opel Zafiro ... fantasticen avto - ko sva imela se tri pse, sta sle dve bokserki in doga v prtljaznik. Zdej imava samo se dve - eno dogo in eno bokserko. Prostora pa vec kot dovolj.

Moj prav, da je Zafira premajhna user posted image  . Zdej imama BMW3 karavan in Citroen Xsara Picasso (tega sva lani kupila, ker sva rabila še en avto). Nagibava se pa k večjemu enoprostorcu --- Grand Espace, C8, 807, Sharan, ...
Moja starša bosta pa Corollo zamenjala za Corollo Verso.

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35
avto vidim, da ste vse v fordih, jaz pa imam kar hondo FRV s šestimi sedeži...ko je moj prišel k nam delat, sva dva avta prodala in na koncu kupila hondo na leasing na pet let, pa upam, da jo prej odplačam...samo kaj ko mi niso spremenili obroka, čeprav je vezan na tri mesečni euriboruser posted image user posted image kreteni...sva pa gledala tudi H1 in če bom odprla svojo firmo, si ga bom privoščilauser posted image user posted image

Kako imata na leasing pogodbi napisano glede spremembe obroka? Midva sva imela avto kredit za BMW vezan na 6M EURIBOR in je v pogodbi pisalo, da se obrok spremeni, če je razlika večja ali manjša 1 EUR.

Ah...ti avtomobili. Včasih se je cela familija v fičotih vozila, zdej pa že napol kombije kupujemo in še pravimo, da je premal prostora user posted image .

www.petrca.net

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
28.1.2010 10:09:07   
mkbk
Dobro jutro, čeprav smo že sred dneva!

Upam, da men tudi rata prit na krofe, jih mam ful rada in se skoz nazaj držim k bi s komotom vsak dan dva potamanila.

Čestitke, čestitke Tjaši27! A ona je bila od februark?

Drugače pa mi tudi pašemo k  fordovcem, midva mava pa focusa karavana, sva ful zadovoljna, samo ga bo pa treba tud počas menjat...je revček že kar starček.

Neka_noč, sam ti si pa res bolj noč ko maš take ure rezervirane za rr.
 Ej sam tok glede patronažne, a ni tko, da ti pripada samo določeno št obiskov...?

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
28.1.2010 10:23:03   
NATAŠA35

Kako imata na leasing pogodbi napisano glede spremembe obroka? Midva sva imela avto kredit za BMW vezan na 6M EURIBOR in je v pogodbi pisalo, da se obrok spremeni, če je razlika večja ali manjša 1 EUR.

Ah...ti avtomobili. Včasih se je cela familija v fičotih vozila, zdej pa že napol kombije kupujemo in še pravimo, da je premal prostora user posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Čeprav Tjaše27 ne poznam, ji vseeno čestitam za sinčka in želim veliko sreče, zdravja, veselja, ... user posted image

Moj prav, da je Zafira premajhna user posted image  . Zdej imama BMW3 karavan in Citroen Xsara Picasso (tega sva lani kupila, ker sva rabila še en avto). Nagibava se pa k večjemu enoprostorcu --- Grand Espace, C8, 807, Sharan, ...
Moja starša bosta pa Corollo zamenjala za Corollo Verso.

Ah...ti avtomobili. Včasih se je cela familija v fičotih vozila, zdej pa že napol kombije kupujemo in še pravimo, da je premal prostora user posted image .

madonca pojma nimam...vem pa da je vezana na 3mesečni euribor...je pa prijateljica vzela pri isti leasing hiši, pa je kupila avto dva meseca za menoj in ima enake pogoje kot jaz, njej so takoj na začetku spremenili obrok in obresti...sigurno je kje v pogodbi caga glede tega...bom pogledala...mi je pa računovodkinja povedala, da če je obrok vezan na euribor, bi ga morali spreminjati, pa ga nekje sploh neuser posted image user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
28.1.2010 10:32:00   
Anonimen
Božička09 dobrodošla!

neka_noč to pa tud jaz prvič slišim, da patronažna lahko pride že pred porodom. Hvala za info. Jaz bi tud št. Super za šoping. Torej 4 babe na kupuuser posted image no ampak imamo vsaj tebe ta pametnouser posted image In hrana, ki sledi...to je tud men najbolj všečuser posted image

cojka a še zdej ne moreš pozabit center bikovih semene a neuser posted image Sem tud jaz ful dolg rabila, da k sem šla mim, da sem se nehala smejat. sam k mi pa prideš ti s takimi ven, mi je bilo pa itak da spet smešno. Drugač pa moram tud jaz rečt, da je bilo res fino. Sploh ne vem kdaj je čas minil. A veš k smo še ob pol enajstih pogledal na uro pa rekl evo gremo in spet čvekamo in ura pol polnoči. Sam je bilo pa res fino in se mi zdi, da sta se najina user posted image prov ujela. Bo treba ponovit.
user posted image sej sta bila res klepetulji, madonca mene je tud tok hrbtenica bolela, da sem bila že čist fertik in sem tud komi spala.

Tjaša čestitke!

Jaz pa zdele tortico pečem za mojga hany banyja k ma rduser posted image

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1924
28.1.2010 10:40:20   
petrca2507
madonca pojma nimam...vem pa da je vezana na 3mesečni euribor...je pa prijateljica vzela pri isti leasing hiši, pa je kupila avto dva meseca za menoj in ima enake pogoje kot jaz, njej so takoj na začetku spremenili obrok in obresti...sigurno je kje v pogodbi caga glede tega...bom pogledala...mi je pa računovodkinja povedala, da če je obrok vezan na euribor, bi ga morali spreminjati, pa ga nekje sploh neuser posted image user posted image

Ja...največkrat je tko, da ti pri povišanem obroku takoj spremenijo, pri znižanem pa ne user posted image . Mogoče bi blo dobr vprašat še pri banki.
Vem, da je moja sodelavka imela ta problem pri stanovanjskem kreditu. Ko je euribor rastel, so ji spreminjal obrok, ko je padal, je pa sploh niso obvestil. In je potem sama težila.

Da ne bomo samo o avtih in kredith... Včeraj sem kupila prve copatke za otročka. So čist navadni štrikani z medvedkom spredaj, ampak so mi bili tako všeč, da sem jih vzela. Pajacke in majčke bomo pa kasneje nabavlal.

www.petrca.net

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?