neka_noč
|
.... evo, še eno nočno javljanje.. .. Sem vas zdajle pol ure brala, pred tem pa sem se uro in pol trudila zaspati nazaj - ni šlo, zato sem na rr Imele ste različne teme - srake! Ne bom vas komentirala... je preveč. Želim pa mkbk da bo vse ok - nekaj zate! Morda v tolažbo - moji prijateljici so pred par leti tudi "ugotovili" zastoj rasti ploda (za cel mesec!!!) pa se je fantek rodil normalen in bp - je kasneje zanosila. (očitno) Zvezdici čuvaj se - še malo... Da vam povem, včeraj namenoma nisem nič prižgala računalnika, ker bi drugače spet "visela gor" na rr in nič naredila. Je bil tako lep sonček, da sem že zj. odšla na kavico, nato v Domžale po opravkih, ko pa sem prišla domov, sva šle z Nikito na daljši sprehod in obe sva noro uživali. Sem pogrešala ležalnik - ker jaz bi kar na pol sedela na sončku in občudovala naravo,.. Sem bila pa potem taka "crka" (še posebej, ko sem prišla na toplo in se najedla), da sem mogla it "likat sedežno" (=ležat na sedežno) in sem spala celo uro. Doma nisem naredila popolnoma nič. Tolk o krivdi rr. Prejšnji dan sva bila z malim v knjižnici, nato v slastiki in sem tam snedla prvo en krof, za s seboj vzela še dva navadna ter enega čokoladnega.... in čokoladnega snedla takoj doma (mi ni bil preveč dober ker je (zame) preveč vanilijeve file), nato še pojedla piščančjo obaro in..... še en (že tretji) navaden krof. Skoraj me je razneslo. Ni čudno, da sem potem samo še ležala in vzdihovala, ker nisem vedela ali bom bruhala ali počila. Vsekakor mi ni bilo ok. Bila sem nažrta do "amena". Tako da, res sem se mastila. Sva pa bila v slastiki ob 16-ih (cca pol ure) in ni bilo nobene gneče. Ljudje so sicer stalno hodili notri, a mize so bile frej. Sem šipcu rekla, da pridemo nosečke v torek ob 17-ih in da bi rezervirala mizo za cca 10 nosečk in krofe , pa je rekel , da ni problema in bo plac - torej bodo potem dajali mize skupaj, ker ne rabimo nobene rezervacije, ker ni zasedeno. Pravi da na pusta pa je katastrofa - takrat se res čaka krofe zunaj, ter tudi, da se sproti ne morejo napeči.... Krtkova nate nisem pozabila. Sem pogledala - zdaj so imeli indijančke, imajo pa tidi šamrole - sem pogledada v cenik. Obojega ni bilo na razpolago tisti dan. Torej boš jedla tisto, na kar boš "trofnila". Imajo pa. Moram vam povedat, da sem včeraj zj. tudi klicala patronažno službo in se dogovorila s patronažno sestro, ki bo prišla k nam po porodu, za obisk. Sta mi "tast in tašča" nekaj omenila glede patronažnih, dala letak in sem poklicala. Torej, z njo sem dogovorjena, da pride na obisk/pogovor že zdaj, ko sem noseča. Pride pa 04.02. k meni na dom..... Se bom z njo direktno pogovorila kaj potrebujemo za in potem v nabavo. (Mislim na kozmetiko.) Nisem pa niti vedela, da imamo pravico, da pride patronažna na dom že med nosečnostjo. No, meni je to dobrodošla informacija in se obiska veselim, še posebno ker jo bom prej spoznala.... Nax, Cojka, Krtkova - jaz bi pa res šla z vami v shooping. Pa še potem kaj pojest. Zdajle bi jedla pohan sir in pomfri. Jutri grem na ta garbič. Moram - že tri dni sanjam to. Pa še včeraj sem videla reklamo v Sparovem letaku, da imajo to v akciji v njihovi restavraciji. A bi še katera to? Lahko gre z mano. Jaz grem definitivno. Njami! Joj, vam moram povedat - neko noč smo se en za drugim zbujali; prvo jaz sama (lulanje), nato moj (tudi on obisk wc-ja; je solidaren - on tudi hodi sedaj večkrat ponoči na wc ), no pa je nato vstal še moj mali hlačman .... potem smo imeli pa ob 04.30 "zajtrk" - pomfri. Takrat smo se tako nasmejali vsi trije, ker smo rekli, da če nas pa sedaj vidi kak sosed, kako pečemo in jemo pomfri ob tej uri - si misli, da nismo normalni.... Joj, mali se je zbudil.... odhajam...
|