zirafa76
|
pozdrav evo, še na hitro od mene..jutri imam g. pa bomo videli kaj in kako naprej...naj bi padla odločitev o porodu....sporočim, ampak moj g. je včeraj izjavil, da zanj sploh ni problem, četudi mu rečem sedaj, bo v pol urah opravil Cr in je to to.. ampak bi rad še malo počakal, če bi šlo..bomo videli, kako bo izgledala brazgotina na UZ... No, za tiste z otroki doma...naj vas potolažim...mi gre kar na jok, ko pomislim.. Imam 2.4 leta staro navihanko, ki ne more brez mene, sem v tujini, kjer imam sicer par pirijateljev, ampak seveda ne toliko kot v SLo..Imam sicer še starše od mojega, ki mi dosti pomagajo, ko lahko.Prihaja novi član , moj dragi pa se vrača v službo, torej tujino za 6 mesecev nekje v začetku aprila, kar pomeni, da bom popolnoma sama z obema .. Bo zanimivo, še posebej, če se nam uspe preseliti vmes, drugače pa ostajamo še v dvosobnem stanovanju zaenkrat,kjer mislim, da bom začela preživljati noči z , ker Izabela spi v spalnici z nama in da bo vsaj spala ponoči. Da sploh ne govorim o sprehodih, še vedno razmišljam kako bom šla ven z , Izabelo, ki je živec, saj ne more hoditi zraven mene, ampak letati okoli...Da mi kdo zboli, si niti upati ne pomislim, itd... No, lahko vam samo poročam, kako bo izgledalo, predstavljam pa si ne..Tako da obstajajo še hujše situacije, pri vas bo vsaj mož spal doma..pri meni še tega ne bo... Razmišljava pa o varuški, vsaj dokler Izabela ne gre v vrtec, kar pa bo šele septembra...da lahko grem vsaj z okrog , pa trgovino otd... mah, saj bo..prvo leto bo kriza, pol pa bo že bolje upam. nič, imejte se... nočko