vaney
|
valentinčica, sem ti že prej povedala po telefonu...nimam komentarja za take izpade zdr. osebja Jaz se pa že čist utrujena od vsega. Trebuh imam 3x večji kot v 1. nosečnosti, premikam (vstajam iz kavča, postelje) kot slon in sploh več ne vem, ali me boli hrbet ali križ ali me brca, ali me prebava matra ali me kaj špika...po novem pa me še gležnji bolijo, kar ni nič čudnega, če nosijo 80kg namesto 60. Da skrajšam....tečna sem in čakam, da grem rodit, ker imam dost. Pa še kar neka panika me začenja dajat (pa sploh drugače nisem paničar), kako bom sfolgala 2 otroka, še posebej, ko bom sama cel dan oz. še posebej zvečer, ponoči. Kako bom Anžeta spat spravila z malo zraven (imava celo proceduro, ki traaaaaja), kako ga bom zanimirala, da bom bebo nahranila, ker je izredno živahen otrok....tiste, ki imate že otroke doma, kaj dela starejši v času, ko se mlajši hrani? Ker, kolikor jaz vem, dojenje trraja okrog pol ure, v tem času bo pa meni Anže hišo okrog obrnil in se glih razbil... mož sicer pravi, da se bomo že znašli in da ne bo tako hudo, ampak mene je vseeno strah in dajem kapo dol vsem, ki imate 3 in več otrok, ker mene je postalo že 2 strah. No, tako, pa sem se malo potožila...a sem edina, ki jo mučijo take misli? Aja, mene je tudi kar malo groza, ker malega ne bom videla tistih nekaj dni, ko bom v P. Sicer je večkrat v varstvu pri tašči tudi čez noč, ampak več kot eno noč naenkrat prespal (prišel zvečer, dopoldne odšel) pa še ni. Sicer bo zdaj mož z njim doma in se bosta že spedenala, ampak jaz bom imela krizo, se že kar vidim No, dajte me že spodit dol z interneta, ko toliko jamram in utrujam, ampak malo sem morala. Saj zdaj grem pa počivat, ker za drugam nisem. Lahko noč.