|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
26.1.2010 20:04:02   
mavo
Ojla,
A lahko ponovno načnem že obdelano temo? Kje ste kupile mrežaste hlačke, da niste preveč plačale zanje. Sem hotela danes kupit 10 kom, pa bi me prišlo v lekarni 6,70 €, v Sanolaborju pa čez 7 €. Meni se pa zdi, da ste razlagale, da se jih da tudi za več kot pol manj dnarja kupit. Mucica2, a si jih ti nabavla v Celju? Kje pa za kolko, če se slučajno spomniš. Kaj pa Tosama, a jih tam imajo?

Drugače pa pri nas nič novega, razen tega da me je totalno zvil prehlad. Mam čist poln nos, pa dihat ne morem ponoči in sem danes celo noč v sede na kavču preživela. Groznouser posted image Grem kar ležat zdaj, ko je gremlinček zaspal.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu cocochanel)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
26.1.2010 20:07:17   
rožca26
Vsem hvala za lepe želje in čestitke. user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
26.1.2010 20:15:03   
Aja1
Jaz sem mrežaste sp. hlačke kupla v Sanolaborju za 3,9 eur (10 kom).

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
26.1.2010 20:16:23   
ČikaPika
Valentinčica:
Kr ne morem verjet... jz bi tudi vstala in šla!!! Ma halooo? Ma haloooooooo?

Skor leto nazaj sem tudi jaz imela slabo izkušnjo... takrat sem prišla z vročino 40 nazaj v P, ker me ob čiščenju odmrlega ploda niso dovolj očistili in se je vse skupaj vnelo...
Vročina in bolečina je bila ...user posted image , občasno se mi je blelo... in v smeni je bla ena starejša zveličana sestra, ki mi ni hotela več kot 1 Daleron v celem dnevu (isto kot Lekadol), češ, da lahko dobiš na dan le 1kom (dejansko jih lahko 6kom)!!!!!
Jaz sem tam skor umrla... in na trenutek res mislila da bom... že klicala mojega user posted image naj mi po pravici pove, če je to začetek smrti zaradi sepse... ma se mi je res že mal user posted image

Ko se je smena sester zamenjala so me ta nove našle na posli čist zblojeno in tako paniko zagnale, se tam ukvarjale z mano 2 uri, da so me spravle mal k sebi... (da ne govorim kolk zdravil sem v hipu dobila direkt v žilo)

Vam povem, da če danes vidim tisto sestro na cesti, bi jo kr povozila... user posted image - "Ups, gospa se opravičujem" user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
26.1.2010 20:19:48   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Moj bo oddal vlogo za očetovski dopust po rojstvu (mora jo vsaj en dan pred nastopom očetovskega dopusta).

No, čakamo poročilo valentinčice.

Jada - obseg naj te ne skrbi preveč. Koliko imaš pa razdaljo S/F? Jaz imam obseg tudi že cca en mesec isti (94-96 cm). S/F sm imela pa pri 37t3d 31 cm, kar je seveda malo. Mi je takrat delala hitri UZ in pokazal, da je vse ok (2800g).

Joj, zdaj bom pa čisti bedak izpadla ... kaj pa je S/F? A je to velikost maternice? user posted image Bučman sem, vem, ampak se zgodi .... user posted image mi je kar nerodno ....  ne vem, koliko mam - a to lahko sama zmerim? Kakšne pa so normalne mere? Joj ...... pa skor na konc nosečnosti ...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
26.1.2010 20:25:24   
Aja1
Jada - razdaljo S/F ti verjetno ponavadi izmeri G. To moja meri s šivilskim trakom. Je pa velikost maternice od sramne kosti do vrha (sama lahko tudi meriš, ampak ne vem, če bo točno). V materinski knjižici je tudi napisano. Meni to vedno izmeri. Normalno je toliko cm, kot je tednov nosečnosti.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
26.1.2010 20:27:17   
ČikaPika
No, jaz pa prihajam od zobarja... oz. paradontologa...

Ko sem jo prvič videla sm hotla kr pobrat šila in kopita, ma se je izkazalo da je kr super dohtarca...

Hvala bogu da me je že danes vzela na poseg.
Dala mi je anestetik z inekcijo, tako, da nisem nič čutila in mi odrezala del dlesni in nato zašila.
Naslednji torek moram it pobrat šive ven...

Zdej sem prišla domov in me že kr pošteno boli...user posted image tako da sem danes vzela mojo prvo tableto v tej nosečnosti, 1 Lekadol... user posted image

Lahko pa jem le tekočo hrano... kar bo zagotovo vstavilo mojo rastočo kilažo user posted image user posted image .

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
26.1.2010 20:28:13   
Kati81
Ma jaz pa ne morem verjet da so lohk cene v isti trgovini tok različne, jaz sem jih tud kupila v Sanolaborju in sem dala nekaj več kot 10E za 10kom. Pa ok, sej ni panike sam da so take razlike se mi zdi pa mal tko.

Jada
ne se sekirat, k to pa res ni več pomembno, važn da smo pregurale do tlele in da bo kmal user posted image v našem naročju.

No moj je končno doma, tko da sem se stuširala in se mal pobrila kokr sem se lohk, ja je že težko se tam spodaj zrihtat. Pa pojedla sem marmorni kolač, k sta ga moja srčka včer spekla in popila kakav, zdaj pa sam še čaj.
No moj spravlja ta malo spat me prav zanima kdaj mu bo uspelo, zaenkrat je še vse glasno.

No ja vsaj mir imam mal, pol se moram še za eno masažo zdilat in bom srečna.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
26.1.2010 20:35:03   
Jada82
Valentinčica, tole je pa res grozno! Svašta, kaj se dogaja ... in potem si ti tista, ki je kao grozna, ker si kar odšla ... halo?!?!

Moj user posted image ima pa ravno sedaj disco user posted image heheheh Sem ravno večerjala, ga je zgleda to čist prebudilo.

Aja, sej se mi je zdelo, da je to to ... do zdaj mi je enkrat merila s šiviljskim metrom in je bilo kao ok. Saj je rekla, da po njenem mnenju je ok. Saj verjetno je ... pa zdaj itak ni kaj narediti ... eh, pomoje bo vse ok!

Drugač pa me je dons kar zvilo, ko sem gledala materinsko in kile ... prej sem maksimalno v enem mesecu pridobila 3 kg, sedaj pa v 12 dneh 3 kg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj šele bo .... pa skoz jem. Ojej ojej, ta zadnji čas, da rodimo .... res se počutim kot slon. No ja, ni kaj ... hrani se pa vseeno ne bom odpovedala, ker bo potem, ko bom dojila potrebno bolj pazit ... naj še uživam te tri tedne user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, grem tv gledat .... pa ležat, me hrbet matra.

Pozdravček in lep večer!

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
26.1.2010 20:36:56   
Aja1
Jada, itak, da bo vse ok. user posted image

Jaz tudi skoz nekaj jem.... Ma užvajmo še teh nekaj dni. user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
26.1.2010 20:50:54   
vaney
valentinčica, sem ti že prej povedala po telefonu...nimam komentarja za take izpade zdr. osebjauser posted image

Jaz se pa že čist utrujena od vsega. Trebuh imam 3x večji kot v 1. nosečnosti, premikam (vstajam iz kavča, postelje) kot slon in sploh več ne vem, ali me boli hrbet ali križ ali me user posted image brca, ali me prebava matra ali me kaj špika...po novem pa me še gležnji bolijo, kar ni nič čudnega, če nosijo 80kg namesto 60. Da skrajšam....tečna sem in čakam, da grem rodit, ker imam dost.

Pa še kar neka panika me začenja dajat (pa sploh drugače nisem paničar), kako bom sfolgala 2 otroka, še posebej, ko bom sama cel dan oz. še posebej zvečer, ponoči. Kako bom Anžeta spat spravila z malo user posted image zraven (imava celo proceduro, ki traaaaaja), kako ga bom zanimirala, da bom bebo nahranila, ker je izredno živahen otrok....tiste, ki imate že otroke doma, kaj dela starejši v času, ko se mlajši hrani? Ker, kolikor jaz vem, dojenje trraja okrog pol ure, v tem času bo pa meni Anže hišo okrog obrnil in se glih razbil... mož sicer pravi, da se bomo že znašli in da ne bo tako hudo, ampak mene je vseeno strah in dajem kapo dol vsem, ki imate 3 in več otrok, ker mene je postalo že 2 strah. No, tako, pa sem se malo potožila...a sem edina, ki jo mučijo take misli?

Aja, mene je tudi kar malo groza, ker malega ne bom videla tistih nekaj dni, ko bom v P. Sicer je večkrat v varstvu pri tašči tudi čez noč, ampak več kot eno noč naenkrat prespal (prišel zvečer, dopoldne odšel) pa še ni. Sicer bo zdaj mož z njim doma in se bosta že spedenala, ampak jaz bom imela krizo, se že kar vidimuser posted image

No, dajte me že spodit dol z interneta, ko toliko jamram in utrujam, ampak malo sem morala. Saj zdaj grem pa počivat, ker za drugam nisem.

Lahko noč.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
26.1.2010 20:51:39   
jannusa

Ime mi je Tomaž Tobias. Na svet sem prišel z merami 3080-53-2. Pozdravček in poljubček. P.

user posted image
čestitke tudi z moje strani... končno sem prišla tudi sama malce za računalnik... preden se čez dan razporedijo vsi naši trije za igrice na računalniku, kar traja. najbolj zagret je prav najmlajši. človeka prav preseneti kako so otroci že spretni na rač., glede na to, da sem se sama kar dolgo mučila, da sem ga osvojila.
moram reči, da je tudi pri nas včeraj skoraj že zavladala panika, ker so bili popadki že kar močni, pa nisem hotela nikamor it, ker sem bila pri zadnjem porodu v porodni sobi 26 ur in sem rakla, da zdaj ne grem dokler glavica ni zunaj... ha, ha. ponoči so se popadki umirili, tako, da sem še 3 ure spala.
mojemu se že čisto meša, jaz pa (hladna kot špricer) pravim, da naša najnovejša pridobitev gotovo ne pride pred zimskimi počitnicami, ker imam še veliko dela...  prizam, da mi je že malce mučno hodit po sestankih v vrtec in šole, ampak računov za mojega imam še veliko za napisat, pa dohodnino bo treba oddat...  v glavnem, dela čez glavo. zdaj sem vas najbrž zamorila...
roko na srce, vsi se že veselimo nove princeske, da bomo v hiši trije moški in tri ženske...

kar se pa tiče osebja v P, bi gotovo tudi jaz tako odreagirala. nekatere sestre delajo delo z odporom in zgleda da so slabe volje takoj, ko se zjutraj zbudijo in vedo, da morajo v službo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
26.1.2010 20:57:41   
jannusa
vaney te razumem, da te je strah. sama imam doma že tri otroke, pa me je vseeno strah kako bo. najmlajši je star 3 leta in je name precej navezan. čeprav govori kako bo skrbel za svojo malo sestrico in mi pomagal, bo nekaj časa gotovo ljubosumen. sva se z mojim možem že zmenila, da bo nekaj dni, ko pridem iz P on bolj cartljal novega člana, jaz pa se bom posvečala ostalim, da ne bo prevelikega ljubosumja. bomo videli. res je, da nikoli ni enako- ne nosečnost, ne otroci... vsak ima svoj karakter.

(odgovor članu jannusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
26.1.2010 21:02:11   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: jannusa
moram reči, da je tudi pri nas včeraj skoraj že zavladala panika, ker so bili popadki že kar močni, pa nisem hotela nikamor it, ker sem bila pri zadnjem porodu v porodni sobi 26 ur in sem rakla, da zdaj ne grem dokler glavica ni zunaj... ha, ha. ponoči so se popadki umirili, tako, da sem še 3 ure spala.
mojemu se že čisto meša, jaz pa (hladna kot špricer) pravim, da naša najnovejša pridobitev gotovo ne pride pred zimskimi počitnicami, ker imam še veliko dela... 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj si me nasmejala

(odgovor članu jannusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 21:10:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 3615
26.1.2010 21:14:51   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Pa še kar neka panika me začenja dajat (pa sploh drugače nisem paničar), kako bom sfolgala 2 otroka, še posebej, ko bom sama cel dan oz. še posebej zvečer, ponoči. Kako bom Anžeta spat spravila z malo user posted image zraven (imava celo proceduro, ki traaaaaja), kako ga bom zanimirala, da bom bebo nahranila, ker je izredno živahen otrok....tiste, ki imate že otroke doma, kaj dela starejši v času, ko se mlajši hrani? Ker, kolikor jaz vem, dojenje trraja okrog pol ure, v tem času bo pa meni Anže hišo okrog obrnil in se glih razbil... mož sicer pravi, da se bomo že znašli in da ne bo tako hudo, ampak mene je vseeno strah in dajem kapo dol vsem, ki imate 3 in več otrok, ker mene je postalo že 2 strah. No, tako, pa sem se malo potožila...a sem edina, ki jo mučijo take misli?

Kot bi sebe brala. Mene tudi to zelo skrbi. user posted image Predvsem me je strah večerov in noči. Neja spi pri nama in ta drugi user posted image naj bi v posteljici poleg najine postelje. Zdaj pa če bo veliko jokal, potem se bo Neja sigurno zbudila in ..... ne vem.... user posted image Samo upam, da ne bo tak nespečnež, kot je bila Neja....

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 26.1.2010 21:15:55 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 21:15:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3617
26.1.2010 21:37:28   
Cappy96
rožca, vse najboljše ti želim! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brcko, tebi pa čestitke za sinčka! user posted image user posted image user posted image

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3618
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 21:37:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3619
26.1.2010 21:40:22   
Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Vsem hvala za lepe želje in čestitke. user posted image

Kdaj nas boš pa zares kej počastila?

Bolje da ne....Pazimo na kile. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3620
26.1.2010 21:41:35   
Cappy96
vaney, res nisi edina, ki tako razmišljaš. Moja Lana je tudi zelo zahteven, živahen, samozavesten otroček, ki zahteva ogromno pozornosti. Tudi posteljico ima zaenkrat še v najini sobi. Pa kar upam, da bo nekako šlo.

zimska, mi je všeč post od Mirjam! Je pač treba še malce več truda, energije in idej vložit, pa bo!

Mene je pa moj danes peljal k frizerki in sem po parih letih spet kratkolaska!

Zdaj pa grem počivat- me boli trebuh in hrbet.

Nočko

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3621
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 21:42:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3622
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 21:45:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3623
26.1.2010 21:49:30   
Aja1

Eh, zdej se ne splača več pazit, ko smo itak že na konc... 30, 40 plusa... ko šljivi...user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3624
26.1.2010 21:51:09   
Aja1

Danes sem klicala v Postojno in mi ni treba poslušat predavanja o EA (če jo želim pri njih imeti), ker sem jo že enkrat imela (v NM). Jutri mi bodo poslali neke papirje za podpisat, če mi slučajno uspe prit do tam...

Ne vem kdaj se je še varno peljat do Postojne - iz Lj... Popadki na ___ min?? Kaka ideja?

Jaz sem imela tudi v mislih Postojno (samo zaradi EA 24 ur na dan), ampak me je strah, da bi bilo prepozno. Imam do tja vožnje najmanj 1 uro oz. 1,5 h če bi porodnišnico še iskala. Do Nm pa pol ure. Upam na EA v Nm....

Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?