juniorka
|
ojla mamice! jaz sem pa vceraj imela operacij na palcu na nogi, so mi odrezali noht na obeh straneh po pol cm in premazali z necim, da ne bo vec rastel... sem po 1. nosecnosti imela tezave z vrascanjem in je rekla dr., da je to zelo pogosto po porodu( povecanje noge in to..) Najhuje je bilo, ko sem dobila ijekcijo, ko je brizgala not anestetik , pol pa ok, do 5ih zjutraj, ko me je ful bolelo, ko sem se zbudila. sem 2 lekadola vzela in je ok. Mala je spala od polnoci do 8ih, sam kaj ko tavecji ne, se je ob 6.30 zbudil.... Pri nas imamo pa tek na dolge proge, mala ful 'laufa' , so nogavicke dol v sekundi. preproga, pozdravljena kg- se ena, ki gre gor... ce po kosilu dojim, sem pol lacna, kot da ze dva dni nisem jedla.. vedno me dojenje cist izcrpa. Prvic je blo isto, sem 6kg gor dobila. Bom zacela migat, ko zacnemo z gh, ker meni hrana ful vpliva na proizvodnjo mleka. tassika, so ti ze druge svetovale za nosek, vlazen zrak.. jaz sem kr un termometr za vlago kupila( za 5 eur) in ce imamo pod 50%, takoj kaksno mucko dobi v nosku, drugac je pa ok. Za kg pa super, ce ne rabis jest velik in ne vpliva na mleko, si srecnica kozica- pri sinu nam je pediatrinja rekla, da ni potrebe dol vlacit, samo toliko, da se umije in mu se zdaj ne gre.. smo bli tukaj pr pediatru, pa je rekla, ce ni tezav, da je cas do 8,9 let, pol pa rezejo, ce ne gre... kakanje- nasa pa vceraj prvic ni kakala, drugac je lepo zvecer po kopanju, sem malo busija pomasirala v smeri urnega kazalca in je slo ven, kar mora. Vceraj pa ocitno ni blo kaj dat ven... prdka pa se vedno in se zvija v spanju, al pa se v joku zbudi.. to predvsem podnevi... samo jaz ne pazim nic vec, kaj jem. divja- huda frizurca Jaz pa nase ne pocesem, ampak pustim skodrane in je pravi , ko se ji gor vihajo A cez glavo jim dost oblacite? Jaz sem bolj lena in mi je total neprakticno Samo za fotke, ce je kaj takega, 3 majcke sem imela iz kompletov, so nedotaknjene in spakirane za oddajo. lep dan, se moram spravit kuhat...
|