Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.1.2010 15:16:21
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 eeeemm.... pomoč... in kako pomoč zdaj rabiš? Počakaj, da se nočna smena začne in 113 pokliči bi rabila kake lačne obiske
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 22.1.2010 19:54:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
potem pa so še cel dan v vrtcu ostali? Ali ste jih morali it zjutraj pocartat? ne, ostali so normalno cel dan v vrtcu , iskat smo jih šli, kot ponavadi, popoldne Ada, upam da si uspela nahranit veliko lačnih ust in izničit buto repo - mimogrede kaj je to oz. kaj, poleg zelo očitne glavne sestavine, je še not
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.1.2010 16:23:12
|
|
|
|
ada2
|
bujta repa je prekmurska jed - repa, meso in prosena kaša, je pa malo ostalo, pa moj je rekel, da glih ni ljubitelj, ampak pojedel pa je.... na srečo pa sta se oglasila še moja sestra in svak, pa z nečakinjo sva skoraj pol lonca sami maznili zdaj pa moram nušo pohvalit... danes je imela izpit pri baletu, pred 3-člansko komisijo in je naredila s 4
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.1.2010 19:52:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 bujta repa je prekmurska jed - repa, meso in prosena kaša, je pa malo ostalo, pa moj je rekel, da glih ni ljubitelj, ampak pojedel pa je.... na srečo pa sta se oglasila še moja sestra in svak, pa z nečakinjo sva skoraj pol lonca sami maznili zdaj pa moram nušo pohvalit... danes je imela izpit pri baletu, pred 3-člansko komisijo in je naredila s 4 Super Nuša. ...zdaj grem pa tisti link od bubi naštudirat...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.1.2010 20:02:59
|
|
|
|
petarda
|
DELUJE! Sem pa mogla explorer zapret in ga še enkrat odpret. Bubi 100x hvala.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.1.2010 20:07:14
|
|
|
|
petarda
|
Evo v zahvalo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.1.2010 20:12:07
|
|
|
|
petarda
|
Šibam zdaj na sedežno me čaka moj preljubi, da si ogledava 2012 Nooooočka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 23.1.2010 20:50:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Evo v zahvalo oh, ti dobra duša Saj sem vedela, da te moram malo pustit, preden ti dam še bolj podrobna navodila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.1.2010 7:18:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.1.2010 7:56:54
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.1.2010 7:57:34
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* oh, ti dobra duša Saj sem vedela, da te moram malo pustit, preden ti dam še bolj podrobna navodila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.1.2010 7:59:44
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Uživajte! "Naše" laufa že od novega leta ...petardito pa zdaj že dva dni hodi z avtobusom gor in pridno napreduje...je že na vlečnici ...samo ko ga pridemo pogledat tam malo pred prvo uro je že čisto zmatran, pa samo okoli gleda kdaj bomo prišli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.1.2010 8:14:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
...petardito pa zdaj že dva dni hodi z avtobusom gor in pridno napreduje...je že na vlečnici Petardito! Zdaj se bo pa počasi tudi mamica mogla na dilce spravt
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.1.2010 8:19:06
|
|
|
|
petarda
|
No....zdaj se pa verjetno lahko že "pohvalim", da je za mano 10 dni javorja ...hvala Amy za spodbudo. .... posledično nekaj zgubljenih kilogramčkov in nekaj prišparanega denarja na oblačila, ki so mi spet prav .... dol je šlo, zdaj se bo pa treba potrudit da tako tudi ostane...oziroma, da gre še kaj dol .... glede na to, da grem v začetku februarja v službo upam, da to ne bo problem ... zagotovo bo lažje kot zdaj, ko sem kuhala za juniorja vsemogoče kombinacije + še za kosilo, saj je hodil vsak dan opoldne domov. Še sama nimam pojma kako sem zdržala ob vseh teh vonjavah + hodila na smučanje s petarditom (mmmmmmmmm kako je dišala jota v koči , pa tisti ostanki hot doga, ki ga ni pojel do konca ) + hodila k mamici, tašči in starim mamam na obisk...tle se je najtežje zadržat, ko te tako silijo ....stari mami sem se celo malo "zlagala", da sem se že doma fuuuuuul najedla in še pri njej pojedla eno palačinko ravno v času, ko mi je ona čaj pristavljala ....joj, ko bi ona vedla, da bi z veseljem pojedla tisti cel krožnik palačink z domačo marmelado No...zdaj pa pri nas v kuhinji prevladuje sokovnik in z že mešava razne zelenjavno-sadne sokove. Zanimivo, da moj čisto lepo prenese sok kumaric, medtem, ko jih v solati ne mara, pa recimo brez problema korenčkov sok, paradižnikov.... No, padla je obljuba...on nam vsako jutro naredi sok, jaz pa pomijem sokovnik ....zdaj to že kak teden laufa, upam, da nam zleze pod kožo, ker res ne vzame več kot 5 minut časa vsakemu. Še kaj?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.1.2010 8:20:49
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...petardito pa zdaj že dva dni hodi z avtobusom gor in pridno napreduje...je že na vlečnici Petardito! Zdaj se bo pa počasi tudi mamica mogla na dilce spravt Komaj čakam! Nalednjo sezono sigurno!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.1.2010 8:22:22
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Šibam zdaj na sedežno me čaka moj preljubi, da si ogledava 2012 Nooooočka ...aja...tle je bla pa noooočka dobesedno...sva oba zaspala na sedežni ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.1.2010 11:15:24
|
|
|
|
Urša
|
Bravo Petarda za discipliniranost!!!! Dobra si, da si zdržala!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.1.2010 11:17:44
|
|
|
|
Urša
|
Jaz sem pa tako slabo spala, sva gledala The Fourth Kind, posneto po resničnih dogodkih in je mogel it moj lulat ponoč z mano!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.1.2010 13:22:53
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jaz sem pa tako slabo spala, sva gledala The Fourth Kind, posneto po resničnih dogodkih in je mogel it moj lulat ponoč z mano! Kakšen film pa je to? Saj gledala ga itak ne bom, če so že pri tebi taki učinki, kaj bi to šele pri meni naredilo, ko imam domišljijo za znoret....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.1.2010 16:53:23
|
|
|
|
NinaŠ
|
da grem v začetku februarja v službo a že? Joj še meni je to leto kar zbežalo Mi 3je smo se super nasmučali , je bilo ful fino ko ni bilo nobene gužve in smo tri urce samo šibali gor in dol (no na čajček smo se enkrat vmes ustavili). Anže je bil seveda zelo razočaran, ker ga nismo vzeli s seboj (smo ga pustili pri mojih starših in mu nismo že vnaprej povedali kam gremo , drugače verjetno ne bi nihče mogel nikamor ), ampak se je pomiril, ko sem mu obljubila, da bomo tudi Tino enkrat doma pustili (naslednjo soboto, ko ima popoldne plesni nastop in ne želim, da bi bila preveč utrujena ) in naju bo z atijem imel samo zase .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.1.2010 16:54:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jaz sem pa tako slabo spala, sva gledala The Fourth Kind, posneto po resničnih dogodkih in je mogel it moj lulat ponoč z mano! Kakšen film pa je to? Saj gledala ga itak ne bom, če so že pri tebi taki učinki, kaj bi to šele pri meni naredilo, ko imam domišljijo za znoret.... Moje domišljije ne bi ocenila ravno "za znoret", ampak takega filma pa vsekakor tudi jaz ne bi gledala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.1.2010 17:30:26
|
|
|
|
Urša
|
Jaz veliko trilerjev gledam, pa kar OK prenesem, ampak tukaj je bila resnična zgodba, z dokazi, vmes med filmom so tudi prikazali prave video in avdio posnetke, tako da, to mi je pa bilo spooky! http://www.youtube.com/watch?v=vVRHOhLP-aA
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 24.1.2010 18:45:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jaz veliko trilerjev gledam, pa kar OK prenesem, ampak tukaj je bila resnična zgodba, z dokazi, vmes med filmom so tudi prikazali prave video in avdio posnetke, tako da, to mi je pa bilo spooky! http://www.youtube.com/watch?v=vVRHOhLP-aA Sej ne vem, če naj sploh povezavo pogledam ...mogoče kdaj drugič...ju grem zdaj iz banje ven pobrat, kot bi Nina rekla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.1.2010 8:24:00
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutroooooo Ena zame, ena za prvo, ki pride na RR ....ada že odštevaš dneve? Kolko še?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 25.1.2010 8:27:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jaz veliko trilerjev gledam, pa kar OK prenesem, ampak tukaj je bila resnična zgodba, z dokazi, vmes med filmom so tudi prikazali prave video in avdio posnetke, tako da, to mi je pa bilo spooky! http://www.youtube.com/watch?v=vVRHOhLP-aA Sej ne vem, če naj sploh povezavo pogledam ...mogoče kdaj drugič...ju grem zdaj iz banje ven pobrat, kot bi Nina rekla Pogledala zdaj...se mi zdi zanimiv....mene pritegnejo taki filmi, samo me je potem fuuuul strah...pa mojega nič dosti manj...tak, da midva nisva glih za skupaj gledat Sva včeraj gledala The box ...tudi zanimiv...in ne tako strašen
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
ime???retacekkatero ime???franc (
6%)
lojze (
2%)
matic (
28%)
rene (
12%)
jaka (
21%)
nič od tega (
32%)
Število vseh glasov: 608Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!