|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 21:58:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3626
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 22:01:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3627
   RE: Februarke 2010 - 2. del
26.1.2010 22:05:11   
Aja1
Meni so tudi v prvo dali umetne popadke, tako da ne vem natančno. Jaz bom šla verjetno kar kmalu, ko me bo začelo špikat....sploh, če bom čez rok. V prvo mi je počasi odtekala voda in sem šla. Tam so mi pa takoj vzeli kri za EA in preden sem bila 4 cm odprta so bili že izvidi. Problem je zdaj le ta, da pridemo v porodnišnico že več cm odprta in potem ni časaza EA (in vso proceduro prej).

Neposredna povezava do sporočila: 3628
26.1.2010 22:11:12   
Storžica 81
Jaz sem imela tudi v mislih Postojno (samo zaradi EA 24 ur na dan), ampak me je strah, da bi bilo prepozno. Imam do tja vožnje najmanj 1 uro oz. 1,5 h če bi porodnišnico še iskala. Do Nm pa pol ure. Upam na EA v Nm....

Aja 1 mislim, da porodnišnico v Postojni težko zgrešiš je pa verjetno odvisno s katere strani prideš. Jaz sem tudi nameravam iti rodit v Postojno, do tam imam uro normalne vožnje.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
26.1.2010 22:11:37   
ČikaPika
zimska: mislim da ti ne dajo EA dok nisi odprta par cm... ne glede kolk močni in pogosti so popadki... nimam pojma od kje mi ta info user posted image
Sam jz nebi dolgo čakala na tvojem mestu...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
26.1.2010 22:13:38   
Aja1
Za EA moraš bit odprta 4 cm.

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
26.1.2010 22:21:59   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: Storžica 81

Jaz sem imela tudi v mislih Postojno (samo zaradi EA 24 ur na dan), ampak me je strah, da bi bilo prepozno. Imam do tja vožnje najmanj 1 uro oz. 1,5 h če bi porodnišnico še iskala. Do Nm pa pol ure. Upam na EA v Nm....

Aja 1 mislim, da porodnišnico v Postojni težko zgrešiš je pa verjetno odvisno s katere strani prideš. Jaz sem tudi nameravam iti rodit v Postojno, do tam imam uro normalne vožnje.

iz smeri LJ ali KP po avtocesti:
1. ko prideš iz avtoceste zaviješ DESNO v smeri mesta PO in voziš naravnost cca 1 km
2. na PRVEM semaforiziranem križišču zaviješ DESNO (voziš cca 1 km --> mimo Spar-a, cez majhno krožišče kr naravnost)
3. (Na desni strani že vidiš belo stavbo - porodnišnica) Na drugem krožišču zaviješ DESNO kjer je že parkirišče od zdravstvenega doma in porodnišnice.

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
26.1.2010 22:48:27   
ČikaPika
Joj, mene ta dlesen kr pošteno boli... user posted image user posted image ...

Moj user posted image dragi mi pravi naj vzamem še en lekadol, ma jz raj nebi user posted image ... ne vem user posted image

Danes menda spet nič od spanja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
26.1.2010 22:49:46   
zirafa76
pozdrav

evo, še na hitro od mene..jutri imam g. pa bomo videli kaj in kako naprej...naj bi padla odločitev o porodu....sporočim, ampak moj g. je včeraj izjavil, da zanj sploh ni problem, četudi mu rečem sedaj, bo v pol urah opravil Cr in je to to..user posted image ampak bi rad še malo počakal, če bi šlo..bomo videli, kako bo izgledala brazgotina na UZ...

No, za tiste z otroki doma...naj vas potolažim...mi gre kar na jok, ko pomislim..user posted image

Imam 2.4 leta staro navihanko, ki ne more brez mene, sem v tujini, kjer imam sicer par pirijateljev, ampak seveda ne toliko kot v SLo..Imam sicer še starše od mojega, ki mi dosti pomagajo, ko lahko.Prihaja novi član user posted image , moj dragi pa se vrača v službo, torej tujino za 6 mesecev nekje v začetku aprila, kar pomeni, da bom popolnoma sama z obema user posted image ..
Bo zanimivo, še posebej, če se nam uspe preseliti vmes, drugače pa ostajamo še v dvosobnem stanovanju zaenkrat,kjer mislim, da bom začela preživljati noči z user posted image , ker Izabela spi v spalnici z nama in da bo vsaj spala ponoči. Da sploh ne govorim o sprehodih, še vedno razmišljam kako bom šla ven z user posted image , Izabelo, ki je živec, saj ne more hoditi zraven mene, ampak letati okoli...Da mi kdo zboli, si niti upati ne pomislim, itd...

No, lahko vam samo poročam, kako bo izgledalo, predstavljam pa si ne..Tako da obstajajo še hujše situacije, pri vas bo vsaj mož spal doma..pri meni še tega ne bo...user posted image

Razmišljava pa o varuški, vsaj dokler Izabela ne gre v vrtec, kar pa bo šele septembra...da lahko grem vsaj z user posted image okrog , pa trgovino otd...

mah, saj bo..prvo leto bo kriza, pol pa bo že bolje upam.user posted image

nič, imejte se...

nočkouser posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
26.1.2010 22:52:09   
zirafa76
ups..mi je nekaj ušlo...

da se bom preselila z user posted image v dnevno ponoči, da bo lahko Izabela spala sama v spalnici, ker drugače bo kažin...

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
26.1.2010 23:04:19   
ČikaPika
Žirafa: Jaz si niti približno ne morem predstavljati tvoje situacije... Grozno...

Nekaj zagotovo vem: ni šans da zdržim brez mojega user posted image toliko časa in ni šans da bi bila sama z otroci -brez njega.
In da ne govorim kako daleč si od svoje familije user posted image
O ne ne... jz že nebi zdržala...

Res, svaka ti čast...user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
26.1.2010 23:32:43   
Cappy96

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Danes sem klicala v Postojno in mi ni treba poslušat predavanja o EA (če jo želim pri njih imeti), ker sem jo že enkrat imela (v NM). Jutri mi bodo poslali neke papirje za podpisat, če mi slučajno uspe prit do tam...

Ne vem kdaj se je še varno peljat do Postojne - iz Lj... Popadki na ___ min?? Kaka ideja?

zimska, a lahko prosim napišeš tel.št. na katero si klicala oz. a so ti kaj omenili, da bi papirje lahko podpisala, ko prideš tja?!

Glede popadkov pa nimam pojma, sem prvič rodila z umetnimi+EA.
Do Postojne pa imam 1 uro.

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3637
26.1.2010 23:36:10   
Cappy96
žirafa, pri meni je tudi kazalo, da bo moj user posted image službeno odsoten pol leta že letos, pa se je k sreči prestavilo na dugo leto. Upam, da pri temu tudi ostane.
Verjamem, da ti bo uspelo! Če imaš možnost, se pa le odloči za varuško, da ti bo vsaj občasno vskočila na pomoč.
Pa dobro opravi na pregledu!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
27.1.2010 5:05:05   
dskubin
Mene je pa malo prej tamlajša zbudila, je izgleda nekaj sanjala, ker je takoj, ko sem jo malce pobožala, zaspala. Sem pa ostala pokonci, ker se mi je kri z nosu ulila. Jah, to se mi je večkrat dogajalo, dokler nisem začela hodit na krvodajalske, pol je bil mir. Ampak zdej bi to mojo odvečno kri mogu dobit user posted image . Samo upam, da ne bo zdej vsak dan ponavljalo, mam že zgage in kisline vrh glave user posted image

Žirafa: Jaz si niti približno ne morem predstavljati tvoje situacije... Grozno...

Nekaj zagotovo vem: ni šans da zdržim brez mojega user posted image toliko časa in ni šans da bi bila sama z otroci -brez njega.
In da ne govorim kako daleč si od svoje familije user posted image
O ne ne... jz že nebi zdržala...

Res, svaka ti čast...user posted image

Žirafa, jaz te tudi občudujem, pogumna si!

Te pa močno razumem, saj bomo tudi mi kar kmalu v podobni situaciji - sami, pa daleč od vseh domačih, saj se kak mesec po porodu selimo v Anglijo. Jaz bom sicer mal na boljšem, ker bo user posted image vsaj ponoči doma, pa kak vikend, bom pa večinoma ceeeele dneve sama z vsemi 3 otroci, tega me je še najbolj strah. Verejetn pa bom poleti z otroci prišla domov na morje, tko, da bomo nekaj časa tudi mi brez očkota (pa tudi gor bo šel pred nami, da vse porihta) - ampak pa z žlahto, ampak to vse se mi zaenkrat zdi še tko daaaleč, da ne delam nekih velikih načrtov. Mormo zalaufat, pa bomo vidli.

Ma bomo zgurale, boš vidla, še vse bo OK. Se bomo od časa do časa tle malo potožile, pa nama bojo punce malo pomagale na daleč z nasveti in objemčki. user posted image user posted image user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
27.1.2010 7:38:02   
zvesta
jutro...

uiram... prehlad....za crknit...

pa še mali je doma z drisko, jaz pa se komaj premikam...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
27.1.2010 7:53:10   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

jutro...

te čist razumem... sva na istem oz. pia je zdaj že v vrtcu, jaz pa še vedno komaj kaj diham in se premikam...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
27.1.2010 8:00:32   
Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

IZVIRNO SPOROČILO: Storžica 81

iz smeri LJ ali KP po avtocesti:
1. ko prideš iz avtoceste zaviješ DESNO v smeri mesta PO in voziš naravnost cca 1 km
2. na PRVEM semaforiziranem križišču zaviješ DESNO (voziš cca 1 km --> mimo Spar-a, cez majhno krožišče kr naravnost)
3. (Na desni strani že vidiš belo stavbo - porodnišnica) Na drugem krožišču zaviješ DESNO kjer je že parkirišče od zdravstvenega doma in porodnišnice.

Hvala. Mogoče bom pa rabila. Mož sicer pravi, da sem čudna, da bi rinila 100 km stran rodit, če grem lahko samo 25km.... Ampak EA ... Strah me pa je, da bi prišla recimo v Postojno že preveč odprta in prepozna za EA.... Se odločam. Bolj verjetno bo NM...

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
27.1.2010 8:01:09   
Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

jutro...

Hitro se pozdravi. user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
27.1.2010 8:03:34   
Aja1
Pa dobro jutro.

Jaz imam pa Nejo danes doma in greva malo na lepše. user posted image Imava ženski dan. Trgovine in obiski. user posted image Mož je šel pa smučat, tako da niti pod razno ne grem danes rodit user posted image user posted image .

Zdaj pa na zajtrk, potem pa proti Nm. user posted image

Lep dan vsem.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
27.1.2010 8:12:48   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Mož sicer pravi, da sem čudna, da bi rinila 100 km stran rodit, če grem lahko samo 25km.... Ampak EA ... Strah me pa je, da bi prišla recimo v Postojno že preveč odprta in prepozna za EA.... Se odločam. Bolj verjetno bo NM...

Kaj naj medve z Vaney rečeve ko mava do najbližje porodnišnice cca. 65 km, topomeni cca. 45-60 min vožnje, tak da se lahk zgodi da bomo kar med potjouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
27.1.2010 8:17:02   
tasa3
dobro jjutro

ja nasa mala je pa ze mal vecja, marca bo 4 leta, pa upam, da bo znala malo pocakat, je tud tak tip, da se ji da kej dopovedat - upam da tako ostane! Komaj caka kdaj pride dojencek ven, vseskozi nekaj sprasuje o dojencku, sem ful vesela da je tolk navdusena, sam ji pa ze kr zdej govorim, da ko bo prišel dojencek da bom mogla za par dni v porodnisnico, da bosta s tatotom sama, da bo pil mleko, ne kakavauser posted image , da se tud ne bom mogla tolk igrat z njo (se kar veliko igraava - pa zdravnike, pa princeske, pa puzle, pa sestavljamo perlice v verizico, pa na sprehod, itd.)

Mi bo pa verjetno v pomoč tudi tašča - prednost stanovanja v isti hiši... malo za pomerkat, kosilo... so plusi in minusiuser posted image

Js je v Po nisem dobila takoj, je bla polnoč, pa je rekla da prej rodim ko bo oni prišel - čez uri in pol je bla naša rozica že zunejuser posted image user posted image

lep dan! user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
27.1.2010 8:40:43   
mucica2

Dobro jutro!

samo da se javim, zdaj pa šibam z eno kolegico proti Lj. user posted image

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
27.1.2010 8:51:38   
busybee882006

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Te pa močno razumem, saj bomo tudi mi kar kmalu v podobni situaciji - sami, pa daleč od vseh domačih, saj se kak mesec po porodu selimo v Anglijo.

Blagor se tebi!

Kam se pa selite? Jaz bi takoj šla!

Včeraj sem imela G in mi je ženska kao rok prestavila za 10 dni - a je to sploh možno? Po njenem naj bi sedaj rodila 20. februarja - ni šans!

Upam, da ne zmrzujete preveč!

LP Vsem!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
27.1.2010 9:00:17   
ina11
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Ja punce uspelo mi je narediti pravosodni izpit!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
(sem bila zelo pohvaljena, sem izredno uspešno opravila izpit) user posted image user posted image

Čestitam mucica2! Verjamem, da ti je padel kamen od srca! Mene žal še čaka... Mi je pa kr lažje, ko sem slišala super novico! Si moj zgled...  Čestitke še 1x!

LP,
K.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
27.1.2010 9:57:31   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Kaj naj medve z Vaney rečeve ko mava do najbližje porodnišnice cca. 65 km, topomeni cca. 45-60 min vožnje, tak da se lahk zgodi da bomo kar med potjouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sestra mojega moža (letnik1981), je bila rojena doma, ker je bilo že prepozno za v P... do najbližje (Lj) P je cca vožnje 1h in 15 min... user posted image
Ampak najvijam za vaju user posted image , da vama uspe pridt do P user posted image user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?