|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
26.1.2010 9:23:08   
maxi74
Živijo!

Po doglem času se malo oglašam. Berem vas pa kar redno in rada. Včeraj sem bila na pregledu in je vse ok, slišala sem srček in ene par fajn brcik. Brcike pa tako ali tako že čutim par tednov, pa kolcanje tudi, he, he. Za morfologijo se moram danes naročit, ker je moja G ne dela zaradi zastaranih aparatur (Leonišče). Mi pa ob kakšnem manjšem naporu otrdeva trebuh, tako, da je rekla G, da če se bo to nadaljevalo, bom šla kar na bolniško.
Šola za starše - ker je od mojega zadnjega poroda minilo že cca. 8 let, bom verjetno vseeno šla. MI je pa sestra pri G svetovala, da naj grem raje marca ali aprila, ko še ni tko vroče, ker so predavalnice v LJ porodnišnici bolj slabe in je posledično zelo vroče.
Mazanje - v tej nosečnosti se kar redno mažem z Weledinim oljem proti strijam (prej se nisem in posledično sem vsa črtasta)
Srečanje - ko sem omenila (za zadnje srečanje ljubljanskih nosečk) mojemu lubiju, je takoj prijavil, da bi šel zraven, tako, da bi bilo mogoče res dobro rezervirat še mizo za naše moške user posted image .
KG - o tem raje ne bi, grejo preveč gor. S tem se bom itak morala soočit kasneje in se spravit spet v red.
Sem pa opazila, da je tukaj par Bežigrajčank - fino, bomo lahko vozičkale skupajuser posted image .

Toliko zaenkrat - grem še malo delat, da me ne bodo v službi gledali postrani user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
26.1.2010 9:40:14   
bridget3
HVALA KIYA!!! Če odkriješ še kakšen link, se priporočam user posted image

Jaz imam bolj malo linkov med Favorites, je pa tu kaj (bolj drugačnega; čeprav je CSD MB, piše vse o porodniškem nadomestilu, raznih rokih itd)

http://www.csd-mb.si/sl/page/view/StarsevskoVarstvo

Tiste, ki te na bolniški, ste se kaj pogovarjale o Solidarnostni pomoči s svojim računovodjem? Pravijo, da če si 3 mesece na bolniški, lahko zaprosiš za to pomoč, ampak je odvisno od tega kje delaš ... Žalostno je, da se o tem nič ne govori in marsikatera preživi veliko časa doma, pa niti ne ve za svoje pravice. Ta pomoč bi naj bila enkratna, v višini plače, se mi zdi ...

Lepo se imejte.
B

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
26.1.2010 9:44:19   
dvojčica6
Uuu jaa js bi tut bušija od dvojčkov občudovala, dej potrudi se štajerka26user posted image

Glede poroke pa mava že plan da bo bolj majhna zadeva ker itak šparava za hišco gradit - ful si želiva imet hišo oba in je finančni zalogaj olalala tako da če bo ohcet bo sigurno bolj majhna zadevšna...  pa tud jaz vem, kako se hitro vse poveča, sploh ko gledaš koga bi povabu itd. itd... sam pa dvomim da bomo kej uštimali preden se beba rodi... sva preveč lena obauser posted image user posted image evo, dojenček sploh nima izbira: lenčina bo!

šola za starše: sploh se moram še pozanimat kako majo tle u ng to uštimano, ker mam gin. še vedno kar v ajdovščini... še ena potrditev lenobe...

spanje: js se tega najbolj bojim - glede na to, da takoo raaada spim, me je prav groza neprespanih noči - upam, da bo beba spala... drgač pa krtkova za spanec preverjeno deluje toplo mleko z malo meda

kg: + 6, 5 od začetnih 53. Ker sem še majhna zraven, bom na koncu en lep sodček... ni kaj... preveč mam rada krofeuser posted image , čokoladouser posted image ...  Sploh pa mi naredi kar slabo če ne jem... in sadje in zelenjava mi ne dišita: jedla bi samo sladko in mesne dobrote njami!

(odgovor članu maxi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
26.1.2010 9:44:25   
Stajerka26
Punce jaz sem sama zaposlena na CSD, pa nimam o tem kaj dosti pojma, no sicer delam na čist x področju... predlagam vam da si pogledate spletno stran CSD Šiška, tam boste našle kar nekaj zanimivih stvari, ki so tudi zelo uporabne.

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
26.1.2010 10:13:13   
maxi74
He, he, dvojčica6 še eno tako poznam, ki bi samo sladko in meska papala - posledično že na kar nekaj kg viška, se pripopa še več user posted image .

Še za seznamček: morfologija 11.2.

LP

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
26.1.2010 10:42:35   
Bam Bam
PDP, NICK, STAROST, KRAJ, user posted image , Že imamouser posted image /user posted image , Pričakujemo user posted image /user posted image

24.05.2010
user posted image  Anadami, 2user posted image

01.06.2010
user posted image  Slovenka, 2user posted image ,user posted image
user posted image  krtkova, 34 let, Ljubljana, 1user posted image

02.06.2010
user posted image  Prfect, 35 let, 3user posted image , user posted image user posted image

03.06.2010
user posted image  anonimna
user posted image  RAKICA1, 30 let, Škofja loka, 4user posted image , user posted image user posted image user posted image

04.06.2010
user posted image  Lyra, 29 let, 2user posted image , user posted image user posted image
user posted image  Mumu, 3user posted image ,
user posted image
user posted image  mkbk, 29.let, Ljubljana
user posted image  innes4, 21 let, Jesenice, 1user posted image , user posted image

05.06.2010
user posted image  anonimna2, 3user posted image , user posted image user posted image
user posted image  mojculja

06.06.2010
user posted image  rea27, 28 let, Dolenjska, 3user posted image , user posted image
user posted image  Bubika26, 26 let, 1user posted image
user posted image  Lilly_21, 25 let, 4user posted image ,user posted image user posted image

user posted image  zoja83, 26 let, Litija, 1user posted image , user posted image

07.06.2010
user posted image  markle, 29 let, LJ, 1 user posted image

08.06.2010
user posted image  Bam Bam, 2 user posted image , user posted image
user posted image  novakatja, 35 let, 2user posted image , user posted image , user posted image
user posted image  Bušika1, 27 let, 1user posted image

09.06.2010
user posted image  Kety, Ljubljana, 31 let, 3user posted image , user posted image user posted image

user posted image  strelka81, 28 let, primorska, 3user posted image , 1 user posted image
user posted image  Stajerka26, 27 let, user posted image user posted image

10.06.2010
user posted image  meymey, Bistrica, 2  user posted image ,
user posted image  Majček28, 2user posted image , user posted image
user posted image  pik ipoki, 22 let, Logatec, 1user posted image , user posted image

11.06.2010
user posted image  Prizma, 1user posted image
user posted image  dzanika, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  majkl, 31 let, Ljubljana
user posted image  Kiya, 26 let, Ljubljana, 1user posted image
user posted image  ajči, 32 let, Primorska, 2user posted image , 1user posted image

12.06.2010
user posted image  Maxica , 3user posted image , 2user posted image user posted image

13.06.2010
user posted image  Junijca
user posted image  SpeliG, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  bim*bam

14.06.2010
user posted image  Naraščaj, 29 let,  Slovenske Konjice, 2user posted image
user posted image  dvojčica6, 27 let, Nova Gorica, 1user posted image

15.06.2010
user posted image  nikita*, 29 let, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  soncnizarek25, 25 let, Adregas, 1user posted image

16.06.2010
user posted image  *Ella*, 23 let, 1user posted image
user posted image  čeb Maja, 1 user posted image

17.06.2010
user posted image  BonnieRR, 24 let, Slovenska Bistrica, 2 user posted imageuser posted image ,
user posted image  ivy@, 24 let, 1user posted image

18.06.2010
user posted image  marussa88
user posted image  bcljka, 24 let, Ljubljana

19.06.2010
user posted image  miki23, Nova Gorica, 2user posted image ,
user posted image  top10, 28 let,
user posted image  maxi74 (costella), 35let, LJ, 3 user posted image , user posted image user posted image
user posted image  uršulina
user posted image  Jessy_ce, 25 let, Celje

20. 06.2010
user posted image  scorpiogirll, 29 let, 2user posted image , user posted image

21.06.2010
user posted image  misar , 2 user posted image , user posted image user posted image
user posted image  gajka, 30 let, Velenje 2user posted image , 1user posted image
user posted image  cipollina26, 26 let, 1user posted image
user posted image  bejbika81, 28 let, 1user posted image
user posted image  bridget3, 28 let, Maribor
user posted image  honey26, 26 let, Celje, 1user posted image

22.06.2010
user posted image  Sa5i, 1user posted image
user posted image  Anonimen, 28 let, Maribor, 1user posted image
user posted image  diksy, 28 let, 1user posted image
user posted image  1A, 28 let, 2user posted image , user posted image

23.06.2010
user posted image  katrin30, 1user posted image
user posted image  primorka111
user posted image  amazonka3, 33 let, 3user posted image , user posted image user posted image , user posted image

24.06.2010
user posted image  ziva1, 31 let, Velenje, 1user posted image
user posted image  mamiica
user posted image  tinci 1
user posted image  annie, 27 let, Ruše, 2user posted image user posted image
user posted image  Teenka, 26 let, 1user posted image
user posted image  honey*, 1user posted image , user posted image
user posted image  rendi, 2user posted image , 1user posted image

25.06.2010
user posted image  nikri, 29 let, 1user posted image
user posted image  Inika84, 25 let, 1user posted image

27.06.2010
user posted image  soncnica3, 32 let 2user posted image , 1user posted image
user posted image  Mysterious, 28 let, Gorica, 1user posted image

28.06.2010
user posted image  nikicaa, 21 let, 1user posted image
user posted image  tina2806, 27 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image

29.06.2010
user posted image  milabe, 1 user posted image
user posted image  tweetek, 29 let, 2 user posted image
user posted image  extra

30.06.2010
user posted image  veverica, 2user posted image , 1user posted image

02.07.2010
user posted image  tukaj, 24let, Radlje ob Dravi, 1user posted image

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
26.1.2010 10:46:47   
Bam Bam
Pregledi v januarju:

26.01.2010
nikita* - morfologija
mkbk - morfologija
kety - morfologija
piki ipoki - morfologija

27.01.2010
milabe - amniocinteza

29.01.2010
innes4 - morfologija
majkl - morfologija
Stajerka26 - morfologija

Pregledi v februarju:

01.02.2010
Bubika26 - morfologija
Kiya - morfologija

02.02.2010
misar - pregled
maxica - morfologija
rendi - pregled
ivy - morfologija
zoja83 - morfologija
Inika84 - morfologija
strelka - morfologija

03.02.2010
gajka - pregled, morfologija

04.02.2010
Majček28 - morfologija

05.02.2010
bejbika81 - morfologija
dvojčica6 - morfologija

09.02.2010
tinci1 - morfologija
naraščaj - morfologija

10.02.2010
annie - morfologija
soncnizarek25 - pregled
narascaj - morfologija

11.02.2010
maxi74 - morfologija

12.02.2010
milabe - morfologija

15.02.2010
Bonnie_RR - morfologija

16.02.2010
ziva1 - morfologija

17.02.2010
krtkova - pregled
innes4 - pregled

18.02.2010
bcljka - morfologija
tukaj - pregled

22.02.2010
novakatja - pregled

23.02.2010
Stajerka26 - pregled

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
26.1.2010 10:57:08   
krtkova
Bam bam - hvala bogu, da si nazaj!!!!! user posted image Ker tole ni več nikamor peljalo; junijčice pa brez seznama!!!!! In user posted image , da si uspela zabeležiti vse spremembe pregledeov,..user posted image

Poroka: jst sm se poročila daljnega leta 1999 in nato 2006 ločila. Poroka je sicer totalno obremenjujoča zadeva, ki te podzavesto veže in duši. user posted image  Ampak je pa prav, da jo vsak enkrat doživi.user posted image Midva z mojim sedanjim sva se odločila, da se bova enkrat na "stara leta", na hitro, na kratko, samo midva (pa ne zdej nekje na bora bora - hmuser posted image  al pa tud konc koncev. Jst bi se sicer v grčiji!!user posted image ).

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
26.1.2010 11:12:57   
naraščaj

Hojla,sem včer bla v službi po 14 dneh (dopust 1t +1t bolniška) pa sem danes zopet doma, ker sploh še nisem, k seb prišla od viroze in so me našihtu hotl kr domov poslat. Pa je zdr. ravno delala popoldne ins em klicla, da ni v bistvu boljš in sem bla danes zjutri že v laboratoriju in dala kri, pol pa morm ob 13ih klicat za izvid. Je ma vmes tut moja dr. zbolela, tko da morm pol klicat nadomestno (Bačovnikovo user posted image ) Skratka, tale viroa me je ornk podrla, sam upam, da ne bom na kakmui antibiotiku pristala kr mi res ni do tega.
Pa še noč je bila "ubijalska", ga je tamala srala do fula, sem čist povožena.

bcljka, user posted image user posted image user posted image za izpit

Sončnizarek, lepo, da je vse OK in da greš potem se domov razvajat. user posted image

Dobrodošla Dvojčica6, imava na isti dan PDP user posted image

TOSAMA, men so ful dobre one krpice to-to al neki podobnga za 1x uporabo, so ful fajne za umivanje namest vlažilnih robčkov. user posted image

Brcike, so ble že tut ful konkretne, zadnja dva dni pa se komi kaj oglai, se že kr mal cvikala, pol pa me je nežno pobožal user posted image , da se potolažim. Trebuh pa tut men zadnje par dni otrdi. V PRVI user posted image sem bla zarad tega doma od 27 tedna, ker m je občasno tako otrdel, da hodit nisem mogla in pol so me stral, da lahk prej rodim. mA JA DE SEM SAM 9DNI ČEZ ROK user posted image

BonneRR, ti še kr navadne hlače gor dobiš? Svaka ti čast. Jaz nosim nosečnišče že od cca 9t dalje user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pik ipoki

IZVIRNO SPOROČILO: nikcaa

oila.. tako za seznamcek... sm primorka, 16.2 morfologija...
3D:na 3D sm pa narocena 31.3.2010 v postojni...
sm se narocila, ker sm učiraj pri kolegici vidla slikice z 3D uz pa je full lepo videt..
tako da za spomincek bo....
gre se katera na 3D?

O lepo! jest sm tut razmišlala o 3D in to samo zato, ker moj g naredi samo dva obvezna UZ, kar mi je čist bedno in drugi bo jutri ko imam morfologijo. in pol ne bom vidla user posted image user posted image dokler ne pride vn user posted image
zanima me kok stane... pa za kok naprej te naročijo!

papa

Iz istega razloga bi šla tut jaz.
V kokmu tednu pa hodite na 3D, Jaz sem v prvo bla okol 25t na Ptuju. Zdej pa mam morfologijo zlo pozn 22t pa se mi zdi tak kratek razmik, da bi skor mal kasnej šla, če se bo še kaj vidlo, ker pol so že kr veliki naši otročki.

Berjbika81, A k Lukmanu greš?? Tam sem jaz bla prvič. Sem 3x hodila, ker je mela tamala tako lego, da se obrazek ni nč videl se je ful skrivla, zdej pa je tak pozer

Dvojčki, moj je ful upal, da bi ratalo, sicer nimamo v žlahti, sem pa zanosila po klomifenu in kako obstaja možnost večplodne. Jaz sem si tega bolj želel v prvo kot zdej.

Misar, tvoja tamala je tut taka nespečna kot moja. Tut ne spravim prespanih noči za prste ene rokeuser posted image

Štajerka 26, pol sva pa iz iste branže (sociala) A na Mb CSD delaš?

U matr zdej pa sem naklofala, se opravičujem

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
26.1.2010 11:29:22   
Kiya
Vidim, da imate nekatere danes že morfologijo user posted image
nikita*, mkbk, kety in piki ipoki upam, da se vam bodo vaši user posted image pokazali user posted image /user posted image no če seveda sploh želite vedeti user posted image

Poroka tudi midva sva se lani julija poročila in je bilo kar veliko dela, saj sva se mogla še prej za Magistrat zmenit preden sva lahko dokončno potrdila musko, gostilno itd. sem pa bila na nekaj teh poročnih sejmih, da sem dobila ideje za vabila in sva jih potem s sestro skupaj delali. Sva pa imela bolj majhno poroko, 50 svatov in midva user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
26.1.2010 11:48:21   
Bam Bam
Ej čvekice čvekaste... Sej vas sploh več ne dohajam!!!

Krtkova... tale seznamček je pa samo zate, ker ga vedno tako obrajtaš user posted image user posted image  Ma ja mi je všeč da smo tako na kupčku zbrane. Moram si en dan čas vzet, pa malo statistiko potegnit - koliko nas sploh je, ipd... Sicer pa tole gre bcljki dobro od rok, pa bom kar njo zadolžila da nas še malo popredalčka :)

Soncnizarek... zate sem se pa kar ustrašila... vraga... tile popadki tako zgodaj niso tako nedolžni. Le počivaj in miruj čimveč... je res še čist prezgodaj da bi obiskovala porodnišnice! Pa pridno se nam javljaj!

naraščaj, misar - ja,... o prespanih nočeh pa se pridružujemo vašemu klubu. Tudi pri nas smo v 21 mesecih noč prespali natanko 4x... jih štejem. Ah, enkrat dokler bo šel prvi otrok v šolo, računam da bomo prespali noči. Sem se že v štartu tako pripravila in lažje shajam s temi prebujanji :)

RAKICA1 - uh... 4. nosečnost... svaka čast!!! user posted image user posted image  Take rabimo!!!

3D - a bo šla katera oz. a ima katera izkušnje z Dobrno? Kakšna je tam cena in kako se tam zavzamejo? Mene res tako zelo mika, da bi šla... ampak imam tud MF v 22. tednu, tako da bi šla na 3D čim kasneje... Menda je primeren čas med 25-28 tednom... Čeprav mi je tako drag špas tole... user posted image

Nakupi - uh, niti ne razmišljam še kaj dosti... Čeprav v prvo sem imela tak čas doma že voziček user posted image  enkrat aprila / maja se bom lotila kakšne obdelave seznama in inventure kaj sploh še rabim. Pa najprej moramo izvedeti spol, da vidim, če bom lahko kupila kakšno novo cotko v roza user posted image

Poroka - "od koruze ni še noben prašič crklnil", pravijo v naših koncih, tako da ... morda se pa enkrat vseeno bova poročila... Je pa fajn, če si poročen, zaradi same birokracije in priimkov pri otročičih.

Srečanje - če me na tisti dan piči, da si zaželim super družbe in če se mi še vse ostalo poklopi, se oglasim... do takrat pa se raje še ne prfočkam, ker je še predaleč.

Šola za starše - tokrat ne bom hodila... v prvo smo obravnavali 1,2,3 porodno dobo in nič drugega. O negi malčkov me je največ podučila patronažna (je bila res svetovna in podkovana z novodobnimi forami). No, pa tudi v porodnišnici veliko izveš... pa da ne pozabim na RR kot superski vir vseh informacij. user posted image  Drugače pa se mi zdi idealen čas za obisk enkrat aprila... prej je brez veze, ker lahko vse pozabiš, kasneje pa je res že neudobno s tistim sodčkom sedeti po tistih neudobnih stolih.

Spletne trgovine - Moj Škratek - tole bi še posebej izpostavila, ker prodajajo pripomočke za nošenje - slinge, rute, štorklje.... To pa iskreno toplo priporočam, da si omislite. Jaz sem mojega malčka ogromno prenosila notri in lahko oba rečeva, da je bil to najboljši nakup od vse ostale otroške krame...

Pralne pleničke - Racmanke - sem jih nabavila in tudi vrnila. Pri nas se niso obnesle, pa če sem si še tako želela, da je naša ritka povita v bombaž. Kot prvo so ogromne, mali je bil ponoči moker do pazduhe, ritka je bila vneta,... Menda pa zdaj obstajajo že bolj dodelane te bombažne pleničke, tako da je malo za preverit ponudbo.

Pa bodi dovolj od mene za zdaj...

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
26.1.2010 11:59:50   
ziva1
Bam bam na Dobrni je cena mislim, da 70-80 eur, G je fajna.

Če si blizu pa je v Slovenj Gradcu poceni 3D, sicer ne vem, kako se zavzamejo, sam če plačaš, mislim, da je vsaka G zelo prijazna :).

http://storklja.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=15&Itemid=28

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
26.1.2010 13:00:27   
nikcaa
poroka- js sm absolutno za poroko... z mojim se misliva porocit...
ampak bova počakala da tamali/tamala mal zraste... da bo tudi on prisoten :)
3d- sei pravijo da je cist podobno morfologiji...sam me pa full mika,
in zato sem se narocila...
morgologijo pa imam 16.2.....
priprave- z dneva v dan bi bla po trgovincah.. ker mi je tako lepo nabavljat za pikico mojo...
sam zdei mal pauze... se posteljo  narocit in to bo to...
nekaj se dobim... nekaj bo pa se treba kupiti... vedno sem racunala da bom od sestre podedovala,
ampak tudi onaa je v cakanju... tako da je slo vse po vodi :)
je pa super, ker bom imela kompanijo :)

tako, po kosilu pa je pasal en počitek zdaj pa akcija dalje...
lp

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
26.1.2010 13:12:31   
innes4
ojla user posted image
Kako sem vesela, ker tolk čvekate, da mam poj jest velik za brat in cajt hitrej mine user posted image user posted image

Stanovanje....zaenkrat je padlo vse v vodo user posted image ampak sem po eni strani kar vesela, ker si zmerej pravim, da je vsaka stvar za nekej dobra user posted image .
Poroka....midva sva tut kr koruznika, čeprav imam jaz njegov priimek že ene dve leti. Pa se mi zaenkrat zdi to kr vredu. Mogoče bova pa kdaj ušla na kakšno potovanje, pa se bova tam poročila user posted image
Brcike....včeraj sem bla kr šokirana (prijetno) k me je tolk brcal user posted image je res super občutek user posted image
Nakupi....posteljico imam že doma (še svojo), oblekic sem kar nekaj dobila od prijateljice, če pa v trgovini kaj lepega vidm, pa priznam da se ne morem upret. Lupinco dobim tut na posojo, voziček mava že izbran- Peg perego pliko switch, zelene barveuser posted image , naročila pa ga bova nekje konec marca.
bam bam....za seznam, morfologijo sem že imela (je prišlo tko, da sem mogla predčasno it), naslednji pregled imam pa 17.2. user posted image
Šola za starše....midva bova hodila skupej v ZD Jesenice, nisem pa še čisto odločena, a bova šla marca al aprila, ker niti nevem, a je razpotegnjen čez cel mesec, al je hitr konc. Bom na naslednjem pregledu svojo gin.prašala.
Štajerka26....upam, da se boš usmilla nas firbcov user posted image jest skos hodm na forum gledat, če si pripopala že kakšno slikico user posted image me tok matra....ah ja, smo pač ženske, an user posted image user posted image upam, da ti ne težimo preveč user posted image

no, pa sem se razpisala, zdej grem pa mal pospravlat, čeprov bi šla rajš kr pred TV user posted image papa

< Sporočilo je popravil innes4 -- 26.1.2010 13:14:30 >

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
26.1.2010 14:58:30   
bcljka
poroka in birma - za cerkveno poroko ne rabiš birme!! dost je krst in obhajilo pa ti vseen velja... ker jst nism bla pr birmi in sm lih zato da bi mi velal hotla it, pa mi je potem pater lepo povedal da ne potrebujem birme! je samo priporočljiva NI pa obvezna. user posted image

bam bam - z veseljem ti priskočim na pomoč pri urejanju seznamčka... k mi je v tako veselje na forumu viset namest se učit, pa še obrestuje se user posted image

stajerka - prpopi že to fotko! user posted image user posted image user posted image

drgač pa ne vem kaj bi še povedala... sm vse prebrala pa je tok enih stvari da sm metem že pozabla kaj sm hotla še komentirat user posted image user posted image user posted image uspela sm se stehtat dons po enem tednu pa ni šlo niti za pol kg gor... ful mi je zanimivo... k pojem pa vse kar mi pride pod roke... v šolo za starše sm že rekla da grem aprila... malenkosti bom kupovala aprila/maja... soba bo pa k zvemo spol...

no pa se grem SPET! učit... user posted image

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
26.1.2010 16:08:54   
bejbika81
Pozravljena "naraščaj".

Jah, mislila sem, da bom šla k dr. Lukmanu, ker mi je bilo do zdaj najbližje. 
Danes sem pa ugotovila, da dr. Čopi Simona dela tudi 3D, tako da mi to špe bližje (stanujem v okolici Murske Sobote)
Je malo dražje 90,00 EUR (dr. Lukman prosi 70,00 EUR), vendar kar imam potrošiti za bencin, bom raje šla tukaj...
Oz. če bo moj user posted image  hotel, bova pa šla na Ptuj (on bi verjetno rad obujal spomine na srednjo šolo) - bova pa pol pot izkoristila za kak shopping!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
26.1.2010 17:22:53   
RAKICA1
ojla da se še jaz malo oglasim sem imela vikend kar pester in nisem imela časa za ročunalnik ker mi je najmanša zbolela moj pa je šel v petek na teren tako dasedaj imam vasaj malo časa zase ko je moj spet doma
Bam bam hvala pač tale user posted image  se je naredu po nesreči samo splav sem rekla da nebom šla delat tako da ga bomo imeli hvala ti

(odgovor članu bejbika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
26.1.2010 19:37:16   
naraščaj
Hojla,

neki me skrbi in sicer že od včeraj zvečer me občasno špika (kot bi me z iglo zbadal) na desni spodnji strani trebuha - med jajčnikom in popkom, tko, da jajčnik ni, ker je bolj proti popku. Sedaj pa je to vedno pogosteje. Prvič se ne spomnim, da bi kaj takega bilo. Se kateri kaj podobnega dogaja oz kaj bi to bilo????

Hvala

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
26.1.2010 19:57:02   
pik ipoki

hej!!

prihajam iz morfologije! SUPER JE BILO, presenetilo nas je le nekaj med nogami... je v enem mesecu kar nekaj zraslo :) tako da je sedaj potrjeno da bo kar user posted image user posted image user posted image

zdaj se pa učit, imam jutri izpit, za katerega sem bila prepričana da imamo 27.1. v četrtek, pa se je izkazalo da srede v mojem koledarju ni in tako je en dan manj za učenje!! AJEJuser posted image user posted image

PRIDNE BODITE IN BOŽITE BUŠIJE :)

aja, naslednji pregled 24.2. pa PDP se je spet spremenil 12.6, če bo šlo tako naprej bom še pri juliju pristala user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
26.1.2010 20:30:21   
meymey
Tudi jaz sem danes imela morfologijo (so mi jo prestavili iz 22. na 26.),
Vse OK, še enkrat 99% potrjen fantek.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
26.1.2010 20:32:58   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: meymey

Tudi jaz sem danes imela morfologijo (so mi jo prestavili iz 22. na 26.),
Vse OK, še enkrat 99% potrjen fantek.

user posted image user posted image user posted image

Juhuhuhuhuhuuh FREDI!!!!!!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
26.1.2010 21:02:46   
bcljka

PDP, NICK, STAROST, KRAJ, user posted image , Že imamouser posted image /user posted image , Pričakujemo user posted image /user posted image

24.05.2010
user posted image  Anadami, 2user posted image

01.06.2010
user posted image  Slovenka, 2user posted image ,user posted image
user posted image  krtkova, 34 let, Ljubljana, 1user posted image

02.06.2010
user posted image  Prfect, 35 let, 3user posted image , user posted image user posted image

03.06.2010
user posted image  anonimna
user posted image  RAKICA1, 30 let, Škofja loka, 4user posted image , user posted image user posted image user posted image

04.06.2010
user posted image  Lyra, 29 let, 2user posted image , user posted image user posted image
user posted image  Mumu, 3user posted image ,
user posted image
user posted image  mkbk, 29.let, Ljubljana
user posted image  innes4, 21 let, Jesenice, 1user posted image , user posted image

05.06.2010
user posted image  anonimna2, 3user posted image , user posted image user posted image
user posted image  mojculja

06.06.2010
user posted image  rea27, 28 let, Dolenjska, 3user posted image , user posted image
user posted image  Bubika26, 26 let, 1user posted image
user posted image  Lilly_21, 25 let, 4user posted image ,user posted image user posted image

user posted image  zoja83, 26 let, Litija, 1user posted image , user posted image

07.06.2010
user posted image  markle, 29 let, LJ, 1 user posted image

08.06.2010
user posted image  Bam Bam, 2 user posted image , user posted image
user posted image  novakatja, 35 let, 2user posted image , user posted image , user posted image
user posted image  Bušika1, 27 let, 1user posted image

09.06.2010
user posted image  Kety, Ljubljana, 31 let, 3user posted image , user posted image user posted image

user posted image  strelka81, 28 let, primorska, 3user posted image , 1 user posted image
user posted image  Stajerka26, 27 let, user posted image user posted image

10.06.2010
user posted image  meymey, Bistrica, 2  user posted image , user posted image
user posted image  Majček28, 2user posted image , user posted image

11.06.2010
user posted image  Prizma, 1user posted image
user posted image  dzanika, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  majkl, 31 let, Ljubljana
user posted image  Kiya, 26 let, Ljubljana, 1user posted image
user posted image  ajči, 32 let, Primorska, 2user posted image , 1user posted image

12.06.2010
user posted image  Maxica , 3user posted image , 2user posted image user posted image
user posted image pik ipoki, 22 let, Logatec, 1 , user posted image

13.06.2010
user posted image  Junijca
user posted image  SpeliG, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  bim*bam

14.06.2010
user posted image  Naraščaj, 29 let,  Slovenske Konjice, 2user posted image
user posted image  dvojčica6, 27 let, Nova Gorica, 1user posted image

15.06.2010
user posted image  nikita*, 29 let, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  soncnizarek25, 25 let, Adregas, 1user posted image

16.06.2010
user posted image  *Ella*, 23 let, 1user posted image
user posted image  čeb Maja, 1 user posted image

17.06.2010
user posted image  BonnieRR, 24 let, Slovenska Bistrica, 2 user posted imageuser posted image ,
user posted image  ivy@, 24 let, 1user posted image

18.06.2010
user posted image  marussa88
user posted image  bcljka, 24 let, Ljubljana

19.06.2010
user posted image  miki23, Nova Gorica, 2user posted image ,
user posted image  top10, 28 let,
user posted image  maxi74 (costella), 35let, LJ, 3 user posted image , user posted image user posted image
user posted image  uršulina
user posted image  Jessy_ce, 25 let, Celje

20. 06.2010
user posted image  scorpiogirll, 29 let, 2user posted image , user posted image

21.06.2010
user posted image  misar , 2 user posted image , user posted image user posted image
user posted image  gajka, 30 let, Velenje 2user posted image , 1user posted image
user posted image  cipollina26, 26 let, 1user posted image
user posted image  bejbika81, 28 let, 1user posted image
user posted image  bridget3, 28 let, Maribor
user posted image  honey26, 26 let, Celje, 1user posted image

22.06.2010
user posted image  Sa5i, 1user posted image
user posted image  Anonimen, 28 let, Maribor, 1user posted image
user posted image  diksy, 28 let, 1user posted image
user posted image  1A, 28 let, 2user posted image , user posted image

23.06.2010
user posted image  katrin30, 1user posted image
user posted image  primorka111
user posted image  amazonka3, 33 let, 3user posted image , user posted image user posted image , user posted image

24.06.2010
user posted image  ziva1, 31 let, Velenje, 1user posted image
user posted image  mamiica
user posted image  tinci 1
user posted image  annie, 27 let, Ruše, 2user posted image user posted image
user posted image  Teenka, 26 let, 1user posted image
user posted image  honey*, 1user posted image , user posted image
user posted image  rendi, 2user posted image , 1user posted image

25.06.2010
user posted image  nikri, 29 let, 1user posted image
user posted image  Inika84, 25 let, 1user posted image

27.06.2010
user posted image  soncnica3, 32 let 2user posted image , 1user posted image
user posted image  Mysterious, 28 let, Gorica, 1user posted image

28.06.2010
user posted image  nikicaa, 21 let, 1user posted image
user posted image  tina2806, 27 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image

29.06.2010
user posted image  milabe, 1 user posted image
user posted image  tweetek, 29 let, 2 user posted image
user posted image  extra

30.06.2010
user posted image  veverica, 2user posted image , 1user posted image

02.07.2010
user posted image  tukaj, 24let, Radlje ob Dravi, 1user posted image

skupaj nas je 81 user posted image z 82 user posted image na poti

6x  user posted image
4x  user posted image
71x user posted image

< Sporočilo je popravil bcljka -- 26.1.2010 21:12:00 >

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
26.1.2010 21:04:42   
bcljka

Pregledi v januarju:

27.01.2010
milabe - amniocinteza

29.01.2010
innes4 - morfologija
majkl - morfologija
Stajerka26 - morfologija

Pregledi v februarju:

01.02.2010
Bubika26 - morfologija
Kiya - morfologija

02.02.2010
misar - pregled
maxica - morfologija
rendi - pregled
ivy - morfologija
zoja83 - morfologija
Inika84 - morfologija
strelka - morfologija

03.02.2010
gajka - pregled, morfologija

04.02.2010
Majček28 - morfologija

05.02.2010
bejbika81 - morfologija
dvojčica6 - morfologija

09.02.2010
tinci1 - morfologija
naraščaj - morfologija

10.02.2010
annie - morfologija
soncnizarek25 - pregled
narascaj - morfologija

11.02.2010
maxi74 - morfologija

12.02.2010
milabe - morfologija

15.02.2010
Bonnie_RR - morfologija

16.02.2010
ziva1 - morfologija

17.02.2010
krtkova - pregled
innes4 - pregled

18.02.2010
bcljka - morfologija
tukaj - pregled

22.02.2010
novakatja - pregled

23.02.2010
Stajerka26 - pregled

24.2.2010
pik ipoki - pregled

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
26.1.2010 21:06:20   
bcljka
jeeeeeee ratal mi je popravit seznamček... user posted image user posted image

še naprej pište vse za seznamček z rdečo, da bom prej vidla... in ga z vesljem dopolnjevala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
26.1.2010 21:44:01   
Stajerka26
No, naj vam bo, ker ste glih ve, sem na svojem profilu nardila allbumček, pa prosim ne ga zdaj tako okupirat, da se mi bo profil sesul user posted image user posted image

Evo za vse radovednice...sem na svojem profilu naredila albumček z dvema slikicama, ki sta nastali prejšnjo sredo, ko smo dopolnili 20 tednov....

Radovedne tačke!!!! user posted image  user posted image

Mejte se in lahko noč bejbe, se jutri spet tipkamo user posted image

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?