Kety
|
Jutro, brrrr, je pa res mrzlo. V avtu je pisalo -9 stopinj, ko smo otroke peljali v vrtec, domov iz vrtca sem šla pa peš, ker je možek takoj, ko nas je dostavil tja odvihrel v službo. Krtkova, jaz pridem danes na telovadbo. Si me presenetila, ko si rekla, da si že bila poročena. Tudi jaz sem se poročila daljnega leta 1999, ampak še vedno vztrajam, čeprav bi ga tudi jaz včasih kam poslala in res je, da te poroka malo bolj zaveže in si se podzavestno primoran malo potrudit za vezo, kar je po eni strani prav, po drugi, pa če ne gre je BZ vztrajat. Midva sva imela torej lani septembra 10 letnico poroke. Držim pesti za uspešen nakup. To tudi naju čaka, ker morava kupit enega enoprostorca, ker v sedanjo astro karavan ne grejo trije avto sedežki....grrrrrr. BZ strošek. Še ne veva kaj bi imeli, počasi gledava, ampak cenovno gledava od 15.000 - 20.000€, verjetno bova kupila rabljenega, ker novi so vsi okoli 30k€. Ma da bankrotiraš. Čestitke za vse uspešno opravljene mrfologije in potrjene spole. Jaz sem bila včeraj cel dan na seminarju, tako sem morala prestaviti pregled in ga imam v petek 29.01.. Upam, da izvemo spol. Jaz sem čisto izgubila občutek kaj bi lahko bilo. Jaz od opreme ne rabim nič kupovat, kar bi kupovala bi bilo že preseravanje, ker vse kar je nujno potrebno imam. Imam pa dve previjalni mizi in eno še vedno uporabljamo, pa čeprav sta fanta že stara 4,5 in 2,5 let in seveda oba že brez pleničke. Mlajši že več kot pol leta. Eno imam v kopalnici in eno v svoji spalnici. Tista v kopalnici je iz Ikee, čisto preprosta in jo uporabljamo, ko tamala2 tuširam ali kopam. Ju potem vse ne njej zrihtam, da se mi ni treba priklanjat. Ful uporabno, res. Drugo pa uporabljam še vedno kot komodo za otroška oblačila in bom še eno dokupila, brez previjalne plošče. Jo pripnem v post, da jo vidite, je pa od IZI MOBILI(http://www.izi-mobili.si/ponudba/otroske%20sobe/files/page7-1001-full.html). Ful dobra in sploh ne draga. Podlogo sem si dala delat po meri iz usnja. Ful bi rabila it si kupit kako bundo, pa sploh ne vem v katero štacuno naj grem pogledat. Mogoče kak Hervis ali kaj?? Bi pa imela nekaj med športno in elegantno, tako, da lahko daš na kavbojke ali pa na trenirko....jao, kje bom to najdla. Grem na zajtrk, da mi ne rata prej slabo od lakote.
|