naraščaj
|
Ojla, Jaz pa sem danes 3h čepaela pr dr, ker je bla taka gužva. Nakar mi je zdr., ki je nadomeščala mojo rekla, da mam premal hemoglobina (108) in je rekla, da naj stopim kr do G, ker je ravno začela delat ob 13ih. No in pol sem šla tja pa me je poklicala not in mi razložla, da v drugem tromesečju je vrednost nižja kot v 1. trom. in sicer je spodnja meja cca 105. Tako, da se zaenkrat ni odločla za dodatek. Mi je pa zmerla še trebušček in poslušala srček. Vglavnem do ponedeljka sem še doma in nato mam kontrolo pri moji zdr (če bo že zdrava). Glava me pa itak boli, da je za znort. HB vsaj antibiotika nisem dobila, ker je rekla da so izvidi sicer na meji in da se zaenkrat ne bo odločla za AB. IZVIRNO SPOROČILO: Bam Bam postavil diagnozo IUGR, zastoj rasti ploda, naj bi bil za cca 1 teden premejhen Čak, čak bejbi... globoko vdihni in preštej do 10. Za en teden premajhen otroček še ne more imeti diagnoze za IUGR... tako diagnozo postavijo kadar je otroček za 3-4 tedne premajhen... In dokler ne bo res take velike razlike, boš lepo mirna in optimistična, da je vse OK. Prav? Mislim,da si kr prav napisla. Včasih kr prehitr začnejo strašit. Držise in pozitivno naprej Štajerka26, iiiiiiiiiii kak lep buši. in ja socialka sem in delam v MB. piki poki, go girl Sušilc, zakon, sploh, ker sem v bloku in ni balkona. Sva ga nabavla v nosečnosti. Jaz prakticiram, da če se le da takoj vzamem ven in 3/4 kr takoj zložim in tako ostane minimaLNO ZA LIKAT Nč, grem tamalo v banjo vršt pa še sebe pol pa posla vabi. Sem od tega čakanja dans čist preč. Čao