Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:38:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Žal ne. se mi je zdelo,ja... Študiram,da bi nekja večjega poiskala,tačas pa mogoče oddajala
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:39:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m vitabela kaj pa jaz, kaj pa jaz?? Ti si pa rumena ptička.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:39:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m nebo...grema na kofe, da boš nehala bombone jest Zdaj bi ti na kafe hodla? tak se samo reče...kafe pa to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:39:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ti si pa rumena ptička. tity,tity ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:39:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Žal ne. se mi je zdelo,ja... Študiram,da bi nekja večjega poiskala,tačas pa mogoče oddajala Zakaj pa ne menjaš?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:40:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m nebo...grema na kofe, da boš nehala bombone jest Zdaj bi ti na kafe hodla? tak se samo reče...kafe pa to Ja, ja pol bi pa ble spet obe .
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:40:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Marta...ti si še prehlajena? meni malo z nosu teče.....tak da ne vem...če matcar ustreza ali ne to....glede jutri.... ..no,pa še ostalim prosim za mnenja tretjič kopiram...četrtič ne bom več....!!! mnenja in odgovore....če kateri smeta...teče mi z nosu....to pa je tud vse
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:41:03
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Žal ne. se mi je zdelo,ja... Študiram,da bi nekja večjega poiskala,tačas pa mogoče oddajala Pa smeš oddajat to stanovanje? Mislim uradno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:41:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m vitabela kaj pa jaz, kaj pa jaz?? Ti si pa rumena ptička. kaj pa te jaz??
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:41:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Žal ne. se mi je zdelo,ja... Študiram,da bi nekja večjega poiskala,tačas pa mogoče oddajala Zakaj pa ne menjaš? saj bom....to malo traja
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:42:08
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m nebo...grema na kofe, da boš nehala bombone jest Zdaj bi ti na kafe hodla? tak se samo reče...kafe pa to Ja, ja pol bi pa ble spet obe .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:43:12
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Marta...ti si še prehlajena? meni malo z nosu teče.....tak da ne vem...če matcar ustreza ali ne to....glede jutri.... ..no,pa še ostalim prosim za mnenja tretjič kopiram...četrtič ne bom več....!!! mnenja in odgovore....če kateri smeta...teče mi z nosu....to pa je tud vse Če nisi bolna, nimaš virusa potem nisi kužna in ne vem zakaj bi koga motilo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:43:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Žal ne. se mi je zdelo,ja... Študiram,da bi nekja večjega poiskala,tačas pa mogoče oddajala Pa smeš oddajat to stanovanje? Mislim uradno. ne....saj sem omenila neuradno ....bi pa toliko ceneje NPR oddajala...ampak v tem primeru želim komu poznanemu....
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:44:18
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Žal ne. se mi je zdelo,ja... Študiram,da bi nekja večjega poiskala,tačas pa mogoče oddajala Pa smeš oddajat to stanovanje? Mislim uradno. ne....saj sem omenila neuradno ....bi pa toliko ceneje NPR oddajala...ampak v tem primeru želim komu poznanemu.... Aha se mi je zdelo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:45:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aha se mi je zdelo. ...med nami
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:45:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tretjič kopiram...četrtič ne bom več....!!! mnenja in odgovore....če kateri smeta...teče mi z nosu....to pa je tud vse MENE NE MOTI.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:45:25
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella pa matcar mi tut zgleda huda! misliš da bo huda zakaj pa si bla žalostna punčka ly? Ja matcar je pa huda teta. Jaz sem pa mucika. VERJEMI. Žalostna sem pa bla zato ker sem misla da se bom lahko že s 1.2. odselila, pa je vse padlo v vodo in si morema poiskat drugo stanovanje. božček, verjamem da ti je blo hudo. in kaj zdaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:46:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aha se mi je zdelo. ...med nami pa 3/4 uporabnikov RR
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:46:08
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m nebo...grema na kofe, da boš nehala bombone jest ja ja ja...a ti nič sladkega ne ješ???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:46:23
|
|
|
|
arabela*
|
Babike...šibam na čaj ...pridem pol nazaj
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:46:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m nebo...grema na kofe, da boš nehala bombone jest ja ja ja...a ti nič sladkega ne ješ??? ja jem...prej sem glih Muffin zmazala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:46:45
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m vitabela kaj pa jaz, kaj pa jaz?? ti si pa ista faca ko pa moja prijateljica, dobra prijateljica. ma ista!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:46:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella in kaj zdaj? Nič, zdaj pa naprej iščem. Kaj te čem drugega.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:47:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aha se mi je zdelo. ...med nami pa 3/4 uporabnikov RR trenutno je vse zakonito....
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:47:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m vitabela kaj pa jaz, kaj pa jaz?? ti si pa ista faca ko pa moja prijateljica, dobra prijateljica. ma ista! dobiš kafe naslednjič
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.