![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 19:12:40
|
|
|
|
tasa_m
|
Lija reče Tity,tity in pokaže nanj! Jah, to je moja ljubica In da nebo nespoazuma- to pomeni Tweety!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 19:25:46
|
|
|
|
arabela*
|
Marta...ti si še prehlajena? meni malo z nosu teče.....tak da ne vem...če matcar ustreza ali ne to....glede jutri.... ..no,pa še ostalim
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 19:57:45
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:01:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lija reče Tity,tity in pokaže nanj! Jah, to je moja ljubica In da nebo nespoazuma- to pomeni Tweety!! Bravo Lijika, to deli , pa te bo mamica še rajši mela.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:03:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saraya kje se pelješ? Prek Koroškega mosta? Prek starega? prek starega mosta grem....zdaj kje se ti pripelješ..jaz bom šla mimo bivše metalke...pa mimo fototabora..tam Saraya jaz sem misla da bi ti prišla pome pol pa ga šibnema prek koroškega mosta. Je bljižje.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:03:45
|
|
|
|
vitabella
|
čer!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:04:42
|
|
|
|
nebo
|
Dober večer, drage moje deklice. Kako? Neko zatišje vlada tukajle gurti?? Jaz pa se že 4 dni bašem in bašem...drek sem tečna...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:04:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella čer! Nazaj. Ki te hodiš ti, smo te včeraj pogrešali.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:05:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Dober večer, drage moje deklice. Kako? Neko zatišje vlada tukajle gurti?? Jaz pa se že 4 dni bašem in bašem...drek sem tečna... čer tudi tebi nebo. Kak je blo na izpitu. Poročaj.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:06:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lija reče Tity,tity in pokaže nanj! Jah, to je moja ljubica In da nebo nespoazuma- to pomeni Tweety!! Bravo Lijika, to deli , pa te bo mamica še rajši mela. pa veš da je nemrem met rajši
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:06:26
|
|
|
|
tasa_m
|
čer vsem skup! kako je stanje? nebo, kak je šel izpit?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:07:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lija reče Tity,tity in pokaže nanj! Jah, to je moja ljubica In da nebo nespoazuma- to pomeni Tweety!! Bravo Lijika, to deli , pa te bo mamica še rajši mela. pa veš da je nemrem met rajši Saj vem. No te pa bom tak rekla: bo mamica kdaj majn huda ko boš kaj vštimala.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:09:01
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella čer! Nazaj. Ki te hodiš ti, smo te včeraj pogrešali. na kratko: internet šteka. beri med vrsticami: svak špara na štromu pa modem ugaša ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:09:07
|
|
|
|
tasa_m
|
Grem pod tuš, pol pa se vam posvetim. Moj itak avatar gleda.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:10:47
|
|
|
|
vitabella
|
tasa uživaj ...evo pa sem sama ostala. standard
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:11:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella čer! Nazaj. Ki te hodiš ti, smo te včeraj pogrešali. na kratko: internet šteka. beri med vrsticami: svak špara na štromu pa modem ugaša ... Ja tu bo pa bo prišparal mijone.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:12:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella tasa uživaj ...evo pa sem sama ostala. standard Jaz sem pa kaj?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:16:41
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella tasa uživaj ...evo pa sem sama ostala. standard Jaz sem pa kaj? huda teta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:20:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella tasa uživaj ...evo pa sem sama ostala. standard Jaz sem pa kaj? huda teta Mater sem naredla dober prvi vtis.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:21:46
|
|
|
|
arabela*
|
aja...pa dober večer
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:22:56
|
|
|
|
marta82
|
Čer. Jaz sem veliko boljše. No nekaj me hormoni matrajo (ne vem če pms al ovulacija ) ampak viroza je pa mimo. Kako je zdaj za jutri? Velja?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:23:04
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella tasa uživaj ...evo pa sem sama ostala. standard Jaz sem pa kaj? huda teta Mater sem naredla dober prvi vtis. jah eni znate kaj se te je šef kaj bal od začetka?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:23:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya jaz sem misla da bi ti prišla pome pol pa ga šibnema prek koroškega mosta. Je bljižje. meni je vseeno....samo nekak mi ne sede ta koroški most....grem vedno raje po tisti strani
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:24:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Marta...ti si še prehlajena? meni malo z nosu teče.....tak da ne vem...če matcar ustreza ali ne to....glede jutri.... ..no,pa še ostalim prosim za mnenja
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:24:26
|
|
|
|
nebo
|
Torej izpit...ja ...hja no....ja ja...pa ja no....napisala sem skoraj vse, samo bolj v oni varianti piši kako što govoriš...ma ne, skoraj ni pogojev, da naredim. Je eden najtežjih izpitov na faksu in zato sem si ga pusila za na konec in realno gledano, če bi vsak dan delala vsaj 2 uri, bi prišla skozi v 4 mesecih....ker je zelo zelo zeeeeeeelllllllllllooooooooo veliko tega...gre v bistvu za poslovno ANG...tako, da..več sreče prihodnjič..Čakam pa še rezultate - se pustim presenetit!!! Grem po čokoladni bombon, a bo katera??
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.