![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:25:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella jah eni znate kaj se te je šef kaj bal od začetka? ki si bla v nedeljo ko sem rabla da me nekdo v dobro voljo spravi?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:25:51
|
|
|
|
arabela*
|
Nebo...kak pa zgleda to poslovna angleščina...no v čem se razlikuje od navadne?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:25:54
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Jaz sem veliko boljše. No nekaj me hormoni matrajo (ne vem če pms al ovulacija ) ampak viroza je pa mimo. Kako je zdaj za jutri? Velja? Martica srčica draga daj ti sedaj meni povedat, kako zgleda to ko te dajejo hormoni, si tečna, ali pa samo napadaš možeka??????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:27:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Martica srčica draga daj ti sedaj meni povedat, kako zgleda to ko te dajejo hormoni, si tečna, ali pa samo napadaš možeka?????? ti povem kak je mene ta estrogen zajebaval ...da se lani sred zime švicala v mrazu...kak je bilo fajn toplo zmeraj
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:27:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Grem po čokoladni bombon, a bo katera?? U bošček, ti pa res nimaš svojega dneva.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:28:41
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella jah eni znate kaj se te je šef kaj bal od začetka? ki si bla v nedeljo ko sem rabla da me nekdo v dobro voljo spravi? em em lej pa to je ful pozitivna stvar, jaz sem si vedno želela izgledati huda teta!!!! pa matcar mi tut zgleda huda! misliš da bo huda zakaj pa si bla žalostna punčka ly?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:30:04
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Nebo...kak pa zgleda to poslovna angleščina...no v čem se razlikuje od navadne? Poznat moraš vse besede, kaj vem primer ene lekcije je vse o bilancah stanja, dobiček, izguba, konti, dobavitelji, kupec, profajalec blago.....no to je recimo iz ene lekcije, ki je na 5 straneh velike knige A (vseh lekcij je 90) in potem moraš znat pisat in prevajat in uporabljat te besede....skratka noro, da trga....1 naloga je bila včeraj napisat nekaj o zgodovini podjetja v katerem delaš, če se je vedno ukvarjalo z proizvodnjo ali storitvami...bla bla bla, druga naloga pa napiši sestavek Biti konkurenčen, tretja pa napisši dialog kako bi ti s sodelavcem organiziral konferenco....nalog je pa 20, in kje je še vsa slovnica...uffffffffff M....a...t.... sem se razpisala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:31:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella pa matcar mi tut zgleda huda! adijoživci
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:31:40
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Grem po čokoladni bombon, a bo katera?? U bošček, ti pa res nimaš svojega dneva. Mislim, da ga glede čokolade ne bom imela nikoli - pa zakaj sem jaz taki drekasi karakter?? Kako naj rečem NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, CELI DAN SE PAZIM, TELOVADIM, KOSLESARIM, zvečer pa jem.....halllllllllllllloooooooooooooo socialna, psiholog kdorkoli POMOČ!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:32:04
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: vitabella pa matcar mi tut zgleda huda! adijoživci tota pa mi je všeč....saj ona je huda teta..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:32:43
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Jaz sem veliko boljše. No nekaj me hormoni matrajo (ne vem če pms al ovulacija ) ampak viroza je pa mimo. Kako je zdaj za jutri? Velja? Martica srčica draga daj ti sedaj meni povedat, kako zgleda to ko te dajejo hormoni, si tečna, ali pa samo napadaš možeka?????? Ma nič kaj dosti pozitivnega ne prinesejo...vrti se mi pa šravfa me ... na odebeljeno vprašanje pa javno ne odgovarjam... je pa verjetno edina pozitivna stvar ko jo prinesejo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:33:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Nebo...kak pa zgleda to poslovna angleščina...no v čem se razlikuje od navadne? Poznat moraš vse besede, kaj vem primer ene lekcije je vse o bilancah stanja, dobiček, izguba, konti, dobavitelji, kupec, profajalec blago.....no to je recimo iz ene lekcije, ki je na 5 straneh velike knige A (vseh lekcij je 90) in potem moraš znat pisat in prevajat in uporabljat te besede....skratka noro, da trga....1 naloga je bila včeraj napisat nekaj o zgodovini podjetja v katerem delaš, če se je vedno ukvarjalo z proizvodnjo ali storitvami...bla bla bla, druga naloga pa napiši sestavek Biti konkurenčen, tretja pa napisši dialog kako bi ti s sodelavcem organiziral konferenco....nalog je pa 20, in kje je še vsa slovnica...uffffffffff M....a...t.... sem se razpisala. milibože
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:33:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo tota pa mi je všeč....saj ona je huda teta.. meni se nea zdi
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:34:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, CELI DAN SE PAZIM, TELOVADIM, KOSLESARIM, zvečer pa jem.....halllllllllllllloooooooooooooo socialna, psiholog kdorkoli POMOČ!!! VOLJA!!!!!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:35:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 ampak viroza je pa mimo. jeeei!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:35:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella pa matcar mi tut zgleda huda! misliš da bo huda zakaj pa si bla žalostna punčka ly? Ja matcar je pa huda teta. Jaz sem pa mucika. VERJEMI. Žalostna sem pa bla zato ker sem misla da se bom lahko že s 1.2. odselila, pa je vse padlo v vodo in si morema poiskat drugo stanovanje.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:36:03
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo tota pa mi je všeč....saj ona je huda teta.. meni se nea zdi Meni pa.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:36:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella pa matcar mi tut zgleda huda! misliš da bo huda zakaj pa si bla žalostna punčka ly? Ja matcar je pa huda teta. Jaz sem pa mucika. VERJEMI. Žalostna sem pa bla zato ker sem misla da se bom lahko že s 1.2. odselila, pa je vse padlo v vodo in si morema poiskat drugo stanovanje. ly...jaz ti dam moje stan. v najem ....ampak ti verjetno ne bi to tako...pa to
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:36:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz sem pa mucika. VERJEMI.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:36:55
|
|
|
|
tasa_m
|
nebo...grema na kofe, da boš nehala bombone jest
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:37:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella pa matcar mi tut zgleda huda! misliš da bo huda zakaj pa si bla žalostna punčka ly? Ja matcar je pa huda teta. Jaz sem pa mucika. VERJEMI. Žalostna sem pa bla zato ker sem misla da se bom lahko že s 1.2. odselila, pa je vse padlo v vodo in si morema poiskat drugo stanovanje. ly...jaz ti dam moje stan. v najem ....ampak ti verjetno ne bi to tako...pa to Žal ne.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:37:31
|
|
|
|
tasa_m
|
vitabela kaj pa jaz, kaj pa jaz??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:37:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m nebo...grema na kofe, da boš nehala bombone jest al pa pridi k meni na čaj.... ...pa zavitek
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:37:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m nebo...grema na kofe, da boš nehala bombone jest Zdaj bi ti na kafe hodla?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 26.1.2010 20:38:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz sem pa mucika. VERJEMI. Kaj se smeješ če pa je res. Jaz pa huda teta, hah.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.