|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
26.1.2010 14:47:11   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Krtkova, kaj pravis? user posted image

SUPER LEPO SI TO ZAPELA!!user posted image  Sam, da nam ne bo zdej zarad tvojga petja ušla!! Amelie - neeeee!!!user posted image user posted image

Zakaj me nobena ni obvestila, da ima mkbk ze enega majhnega otroka.Jaz sem mislila, da ima ona 19 let in me je danes na FB skoraj kap

Zakaj pa ne vprašaš!!! user posted image  Sej jih zgleda 19!!!

.No ja, tako kot zadnjic, ko se je neka noc ven metala kako stara je, potem pa se krtkova (sem te sla prav na fb preverjat! - JST SM MED NAJSTAREJŠIMI TUKI (GLEDE NE DAVČNO ŠT. ČE PA POGLEDAŠ MOJE OBNAŠANJE - JAOOO, MANJ KOT 15!!

Nikoli jih ne kazete cez 30!!

hvala!!!!

Aja, krtkova, cojka te sprasuje ce si iz stolpnic ali iz ta nizkih blokov. Ceprav jaz za svincnike in radirke tudi prvic slisim. Pac malo sklepam. Lahko pa da se motim. Kot ponavadi.

JOJ, SUPER HVALA ZA PREVOD. IZ NIZKIH BLOKOV (RADIRKE??)user posted image user posted image

Vsaka čast da ti je uspel tak adrenalinski podvig med službo!!user posted image user posted image  Ti si naš James Bond 007!!!user posted image user posted image

Jaz pa sem bila pri zobarju, je rekla, da sem si pridno umivala zobke in da ni nič narobe!!user posted image

Ob 4h grem pa po mojga in greva v Pikapolonico, ker mi je tašča za novlet podarila naročnino na revijo Mama in zdej dobim neko darilo v teh trgovini. In je moj celo pristal na to, da gre z mano. Ne morm verjeti!!user posted image

kje je nax??????????user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
26.1.2010 15:00:30   
amelie
he he, sam ste res odpuljene user posted image  
pa itak ne grem nikamor - konc koncev sem bivša ljubljančanka, pa tud nimam niti ene nosečniške majčke, tko da se čist domačo počutim user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
26.1.2010 15:10:53   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč
Prosim punce javite se, da vem vsaj okvirno cifro.

Torej;
1 Krtkova - indijanček/šamrloa (tega ne bom rezervirala, ker če imajo, ne bo zmanjkalo user posted image )
2 Neka_noč - 2 oz. 3 krofe (punce ne se smejat - res se topijo v ustih... )
.
.????

.
.
3. Petrca - 1 krof (Bom glih po kosilu. Ampak če bo premalo, bom naročila kar jim bo takrat še ostalo user posted image )

4. bcljka - če majo sladoled ... rezerviram celo vitrino!

drgač pa user posted image spet sm brala k nora... jutr če nam vedla kkšnga odgovora na izpitu bom začela kr mal o naših/vaših debatah pisat (glede na to da mamo esejska vprašanja)... če ne druzga se bo prof. vsaj nasmejala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 15:28:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1804
26.1.2010 15:34:34   
petrca2507
Zdej me pa resno zanima, kakšni krofi so pri šipcu, če jih po 3 naročate user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
26.1.2010 15:50:28   
Anonimen
Punce jaz sem končno doma. Sem imela ob 8h pregled, pol sem mogla pa do 14h čakat na injekcijo. Moram rečt, da ej injekcija manj bolela kot sem mislila, da bo. Drugač je bilo pa danes prvič, da nisva vidla svojga škratka. Mi je pa rekel, da imam maternični vrat nizkouser posted image in so spolni odnosi prepovedani (ja k da se mi pa pa do zdej ful daluser posted image ).
Aja sva pa imela z mojim spoznavni dan Postojne, ker sva mogla tok časa čakat. Tako, da sva šopingirala, na koncu sva pristala še v BC in kupila stenske dekoracije in jogi. Sem vprašala prodajalko o jogiju in luknjicah (tisto kar je neka_noč govorila) pa me je samo debelo gledala, je pa res da je bila ena mlada, pomoje ni imela glih pojma, al so pa tam še za časomuser posted image

cojka me smo se pa že bale včeraj zate, da nam ne boš vseh krofov odžrlauser posted image No vse je za neki dobr, si pa dinarčke služila, da lahko pol veselo zapravljaš.

Aglaia smo si kar podobne. Tud men nosečnost ni najlepša stvar v življenju kot pravijo, da naj bi bila. Men je na trenutke težko. težko mi je bilo na začetku, ker se mi ni zdelo vredno, da mi je tok slabo in sem se spraševala kaj mi je bilo tega treba (sej mogoče se sliš grdo, sam...), težko mi je kadar me boli hrbtenica, peče zgaga,.... še bi se dal naštevat. In ja k se takole redim se zdim počas sama seb grozna debela baba. krtkova no teb so vsaj novi joški všeč, men še te niso zrasluser posted image , pa sem tok upala na vsaj to.

amelie a teb je tud takrat narastu pritisk, jaz bi se takrat kregala do konca k je ženska prbila, da bi oddala psa. sem bila tok jeznauser posted image

anajrim glede širokega povijanja- ja res je naredijo fotko kolkov, pa je vse ok, ti rečejo, da ne rabiš povijat in kaj se lahko zgodi čez nekaj časa. Katastrofa! zato v Po priporočajo v vsakem primeru povijanje, kar bom jaz seveda počela, je pa to odvisno od vsake posameznice.

krtkova vidim, da te je skrbelo zameuser posted image Evo me, vas nisem zapustila. Sej zdej k pa jaz pridem čvekat, pa nobene ni gor neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1806
26.1.2010 16:13:39   
anajrim
Punce lep pozdrav še enkrat!

Jaz sem bila ravno kar na telovadbi in moram priznat da je super. Se mnogo bolje počutim in celo križ me melo manj boli!!!
Sem pa izpadla ko en debil user posted image , ker sem s seboj vzela navadne copate za nataknit ne pa športne superge, in mei je skoz pozornost dajala vaditeljica čež če mi drsi, pazi da ne padeš. res sem bila kot en otrok ki ne ve kako naj se obleče za na telovedbo. Bo pa v četrtek boje!

Tanika1
- jaz sem bila ob enih. Ne vem če si bila jaz sem bila edina kokošuser posted image , ki je imela navadne copate za nateknit in ne superg.user posted image user posted image user posted image

Neka noč - brez skrbi za krofe, jaz nikoli ne zamujam, in če so res tako dobri potem vam jaz vse pojem ker bom prvauser posted image user posted image user posted image . 5. anajrim krof + indijančekuser posted image user posted image user posted image

Krtkova - Jaz bi tudi šamrole pa indijančkeuser posted image

Aglaia - ja seveda sem na Kraigherco hodila. Sedaj sem zraven stare knjižnice, včasih pa sem bila za gospodarcem. Letnik 81 sem, če misliš da sva bile sošolke. Pa ti???

Cojka - v četrtek je pb 13.45

Nax - te čisto razumem glede kolkov, samo pri nas je bilo vse ok in tudi sedaj ne bom povijala če bodo rekli da ni treba.

Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 16:38:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 1808
26.1.2010 16:47:28   
Anonimen
cojka- jaz nisem talent za risanje, če pa znaš, ej pa ful dobr da sama narišeš. Midva sva vzela pol dekoracije od tweety-ja. Sva kupila enga ogromnega in 3 malo manjše. sem pa jaz hotla isto Medvedka Puja, ker mi je res fletkan in sem jih ful nabrala (k so jih imela ogromno različnih) in se moj ni dal prepričatuser posted image (ampak sej nekje more met pa tud on besedo neuser posted image ) Sej mi je Tweety tud lep, sam k sem rekla, da bi pol kupila še posteljnino od Puja. Tako, da če boš kupovala dekoracije od Puja, imajo ful lepe, no vsaj men. Za posteljnino pa ...no comment. Sem jo gledala, imajo tako navadno za 13 eur, tist k je pa men všeč k dobiš še povšter in oddejo pa obdrobo zraven je pa 149 eur. Me je skor kap. na kateri strani si gledala?
Aja sem pa iskala v Po DM in Muller in nisem našla. tako, da bom šla v Lj pogledat, no sej bova šle skupi firbcat a ne.

Neposredna povezava do sporočila: 1809
26.1.2010 18:36:59   
Anonimen
Krtkova, sem hotela pred koncem sluzbe se enkrat priti pa mission impossible zapet, pa mi ni uspelo. Zdaj pa nima vec takega efekta user posted image
Pa ful imas lepo slikico na fb. Pa nic trebuscka!
Jaz tudi razmisljam, da bi se na Mamo narocila. Sem eno enkrat kupila pa mi je bla kar vsec. Kaj si dobila zraven?

Amelie zdaj pa res moras ostati!! Sploh nisem vedla, da si bivsa ljubljancanka. Iz kje pa? Kje si pa zdaj? Prides kaj nazaj? user posted image No, vsaj na srecanje v Crnuce probaj priti, ce lahko.

Cojka meni so prodajalke rekle, da ni Benettona v Emporiumu. Kr neki. Bom sla se enkrat. Glavno, da imam modrc.
Kaksne so slikice?Ziher si ful lustna. A si bla spet brez G? Daj pokazi no ... saj je ne bom ukradla pa rekla, da sem to jaz. Obljubim!! user posted image

Bcljka ti se studiras? Kaj pa? No ja, se ena mlada punca. Tako je prav, meni je vcasih mogoce zal, da nisem prej imela otroka. Ceprav otrocja in zblojena sem se vedno isto, kot sem bla pri 17 tako da je tako ali tako vseeno user posted image

Anajrim jaz sem 82. O moj bog, midve se ziher poznava. Haha! Moja razrednicarka je bla Sibila Marija, potem pa Pandelka. Sem pa bla sosolka od Irnesa pa Bertonclja pa teh. Poznas? Kje pri gospodarcu? Mi smo eno leto (ko smo se v LJ preselili) ziveli na 41. Zraven DZS pri Astri. Potem pa na 67. Zraven Krke. Torej cist pri tebi. Tam se vedno zivijo moji starsi. Komaj cakam, da te vidim. Ce prav razumem ti ze imas enega otrocka. Kaj pa imaste?

Nax mene injekcija tudi ni bolela, mi je pa potem noga drevenela zvecer. Drug dan je blo pa boljse. Pa se eno dobimo po porodu, ce bo mali/mala RH+. Krasn. Kako pa to, da si sla v Po? A gres tudi rodit tja? Kaj pa epidurala?

Petrca jaz se nikoli nisem krofov jedla tam, sem pa ze slisala, da so naddobri. Torej se morava pustiti presenetiti.

Kaj sem se pozabila? Ne da se mi pakirati. Ne maram selitev, Ah ja, nicesar ne maram zadnje case. Sem ugotovila, da mi gre vse nekaj na zivce in nic se mi ne da. Whatever. Kot sem ze rekla, tecka nosecka! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1810
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 19:04:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1811
26.1.2010 19:18:13   
tanika1
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Punce lep pozdrav še enkrat!

Jaz sem bila ravno kar na telovadbi in moram priznat da je super. Se mnogo bolje počutim in celo križ me melo manj boli!!!
Sem pa izpadla ko en debil user posted image , ker sem s seboj vzela navadne copate za nataknit ne pa športne superge, in mei je skoz pozornost dajala vaditeljica čež če mi drsi, pazi da ne padeš. res sem bila kot en otrok ki ne ve kako naj se obleče za na telovedbo. Bo pa v četrtek boje!

Tanika1
- jaz sem bila ob enih. Ne vem če si bila jaz sem bila edina kokošuser posted image , ki je imela navadne copate za nateknit in ne superg.user posted image user posted image user posted image

Ja se mi je zdelo, da si ti, sem te na koncu hotela vprašat, pa sem se preveč obirala in si že šla. Jaz sem bila pa na sredini, v črnih hlačah in vijolični majici.

Cojka, jaz se preoblečem kar tam, ker je premrzlo, da bi samo v trenirki prišla tja. Drugače je pa telovadba vsak torek in četrtek ob 13.45, danes je bilo izjemoma ob 13h, ker se je sestri mudilo.lp

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
26.1.2010 19:22:04   
Anonimen
Aglaia mene zaenkrat po injekciji nič ne boli, me je pa ful rit bolela neki časauser posted image Drugač pa moram rečt, da sem res pričakovala, da bo še bolj grozno. No sej ne da sem uživala, ker me je bolelo. Ja še eno pol dobimo jauser posted image Jaz imam ginekologa v Postojni, ker sem v Lj prej hodila vedno samoplačniško, zdej me pa noben n hotel vzet na koncesijo, razen v ZD, mi je pa ta v Postojni res u redu, pa itak bom rodila tam ja. No ja namen imam takuser posted image Jaz sem že zdej odločena, da hočem epiduralno. Tako, da bom šla en dan na predavanje.

cojka hvala za tole stran. om prečekirala, ker je men tud una v BC ful ful predraga. Ja ja men je ok po 5., ker tud jaz čakam na dinarčkeuser posted image O ful dobr, da dobiš cotkeuser posted image No vidiš kako hitr je minil en teden, pa imaš že 3d. Če bosta imela kej časa...kavica?

Da jaz zdej spet postavim eno pametno vprašanje. Kera pametna bučka mi bo pomagala. Če npr kupiš vse komplet (posteljnino in obrobe), kaj moraš imet pol dvoje obrobe (npr ene bele, da so čist nevtralne), ker te itak pašejo samo k uni posteljnini? Upam, da ni spet preveč butastuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1813
26.1.2010 19:50:23   
marjanaj
neka_noc en krof tut zameeeeeeee napisi user posted image pridem user posted image torej:
6. ali kera stevilka ze user posted image marjanaj - 1. krof

Aglaia men se tut mož skoz reži, pa me klice bajsa user posted image pol ga pa vedno zabijem, da je on kriv da sm taka, da nej zdej pa ima kar je naredil user posted image

ej radirka user posted image (v prevodu: krtkova) kaj si dobila v pikapolonci? Kej pametnega? No to je pa super, da imas zobeke odlicne! Sem ti kr fouš user posted image

cojka a hoces rect, da zdej s takim trebuhom nakupujes v Benttonu na otroškem oddelku user posted image Ej, kaj pravis na idejo, k si zadnjic v Zvezdo prinesla plenice, da bi zdaj k šipcu prinesla posteljnino? user posted image slikce pa obvezno kaksne prinesi... joj sem firbec, a ne? user posted image

natasa35 jest tut zacnem 1.2. z MŠ... A mislis, da bo tudi 2.2.?! user posted image Jest ne bi user posted image Bi rajsi krofke user posted image

nax05 user posted image kr počaki user posted image bodo novi joški še prišli user posted image pr men so tut sele na pol poti... ampak, moj user posted image je ze zdej cisto vzhicen user posted image

nč, grem jest... jao meni user posted image požeruh

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 19:51:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1815
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 19:59:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 1816
26.1.2010 20:00:46   
marjanaj
cojka dej dej user posted image res bi rada vidla tut kaksno posteljnino... slikce pa res prinesi...

Neposredna povezava do sporočila: 1817
26.1.2010 20:05:00   
Anonimen
marjanaj pri men nč ne zgleda, da bom mela kej velike te mlekarneuser posted image

cojka
a posteljnino si že naročila na tej nemški strani ali pri galebu? Ja sej jaz sem tud mislila, da vzamem en komplet, pol pa eno belo obrobo in isto sem mislila iz Ikee, ker ni draga.
Ne nama ni pozno. Pokliči ko končatauser posted image sam da ne bo tvoj mojega spet navdušil nazaj nad Impreco (kako se že napiše s c-jem al z-jemuser posted image )user posted image

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 1818
26.1.2010 20:08:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
cojka dej dej user posted image res bi rada vidla tut kaksno posteljnino... slikce pa res prinesi...

Kaj bomo na konc že vozičke (brez otrok še seveda) hodile kazatuser posted image

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 1819
26.1.2010 20:24:44   
krtkova
user posted image user posted image user posted image  Radirka????? Skor umrla od smeha!!user posted image user posted image  marjanaj - ti ga pa pihneš.!!

V Pikapolonici so me totalno presenetili. Dobila sem; dudo, trakec za dudu, flaško, neki za grizt za otročka, une okrogle stvari za na joške dati, ko ti kaplja mleko. Kr kul, a ne?? Jst sm pričakovala mogoče en slinčk.
No, potem je pa mojega zagrablo!! Da mi mora nujno nekaj kupit, naj si izberem. In da mi lahk kupi tud angel care, da to bova itak "rabila". Me je skor kap!! No, pa nisva še tega kupila. Sva si ogledala posteljico, ki mi je bila všeč na netu: Lip poljčane - Filip. Pa mi ni všeč, ker se lahko 3 štangice v ograji odšraufajo, da gre lahko potem malo starejši otrok sam ven. Halo???user posted image user posted image  Kaj pa če si odšraufa sam, in to samo eno, pol se pa notr zahakla z glavo???? A so nori!!! No, odpade. Pa so nama predlagali model Sonja, ki nama je bil precej bolj všeč. Na koncu sva šla ven z enim bodijem, brez rokavov, ki ga je moj izbral, ma svetilnik gor, pa tak mal mornarski, rdeče, moder, bel - ga je poimenoval Popaj!!!!!user posted image

Potem mi je uspelo ga zvleč pa še v baby center, kjer se je njegova šoping manija nadaljevala. Da on bo danes kupoval za  Hugota!! "Očka bo kupil nekaj Hugotu" je govoril. Kr na jok mi je šlo, tko sm bla ganjena.user posted image  No tam mu je zbral; en rdeč body, žabice oz. hlačke z naramnicami v beli barvi, gor majo pa neke živalice. in tisto brisačko, ki ima kapuco - bele barve. Pa mami je še dodala Tosamin paket rokavičk za umivanje otročka.

Pozanimala sva se tudi o previjalnih podlogah, v živo ogledala ta drugi model posteljice (Sonjo), za katerega sva se kar resno ogrela. So bili pa v obeh trgovinah nenormalno prijazni!!user posted image  

Potem sva šla pa proti domu in tu pri nas še na en drink!! Zdej si morm it pa laske umit, pa sem šla najprej na rr in evo....spet bo pol ure mimo!!!user posted image user posted image

Aglaia - me veseli, da ti je všeč moja nova fotka na FB, sem morala mal zamenjat. Pa jasno,da se mi ne vidi trebuščka, če mam mojo famozno roza bundo gor, ki tako pritegne pogled, da se bušija sploh ne vidi (že itak je ta puhovka tko polna, da sem že lani zgledala kot en Mišelinko).user posted image

Nax - sem pozabila, da si na drugem koncu Slovenije!! jaooo, sam da je vse OK!! A bi vidve s Cojko tud mene vzele z vama v šoping???? Saj vesta; več glav manj ve!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 20:28:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1821
26.1.2010 20:42:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Nax - A bi vidve s Cojko tud mene vzele z vama v šoping???? Saj vesta; več glav manj ve!user posted image user posted image

Joj cojka kaj praviš...a da bi jo vzele. Tole bo pa za premislit....hhhmmmm...ma raj ne veš ker si že preveč pametna za naju s cojko. Midve sva bolj zadi. čeprov pa vsak večer neki skupi gruntava, sam bolj mal nagruntava. No ima pa neka_noč pol smejale ureuser posted image
Ma dej bejbi itak, da greš komot z nama. kašn vprašanje.

krtkova si pa res velik dobila v Pikapolonici No a ni to lepo k dragi tok radi z nami nakupujejo za tamale. Moj je še bolj navdušeno nakupoval cunje kot jaz. No seveda če bi mel punčko, bi jaz itak takoj navalila na roza in pomoje moj tud ene cunje ne bi mogu kupt.
No in kaj si zvedela o previjalnih podlogah? Midva sva jo danes že hotla vzet, pa sva pol rekla, da jo bova v Lj. Bova pa vzela uno zeleno s tjulenčkom.
krtkova jaz te pa nimam na fb a ne

cojka joj za blago pa jaz žal ne vem. Če pa kej najdem ti pa povem.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1822
26.1.2010 21:01:00   
ursa_p
Lep pozdrav iz Kranjske Gore.

Zdej sem vas prebrala samo dve strani nazaj, ker res nimam casa. Pa se k marcicam moram.

Mi uzivamo v Kranjski Gori. Sinko je vceraj stal prvic na smuckah in ze vozil slalom ... res ga moram pohvalit. In ker sva imela izposojene smucke zanj, sva mu jih v trgovini kar kupila. Sicer jim je zmanjkalo pancarjev, ampak smucke ima pa svoje. Res mu gre odlicno. Vceraj sva bila z Maticem skupaj in hodila z njim gor in dol, danes pa je Matic ze odsel na smucanje, tako da sva bila z Galom sama. Vsake toliko je rabil kako pomoc, drugace pa razen to, da sem morala tam stat 4 ure, ni bilo naporno.
Pa da ne govorim o tem kako brezbrizni so nekateri starsi. Sem jaz nosecka - kot da se mi ne vidi ogromen trebuh - otroke pobirala po tekocem traku, nekateri starsi pa so zraven raje stran pogledali, kot da bi pobrali otroka.

Pa se prehlajena sem tolk, da komej diham, ponoci se zbujam na eno uro in hodim pit, ker imam cist suha usta, ker cez nos sploh ne morem dihat. Sem sla dons v lekarno, pa mi itak nic ne morjo dat, potem sem pa rekla, da naj mi da tisto gremo na pod nos in mi vsaj malo pomaga.

Cojka ... pisala si o slascicarni Spic ... a je to tista slascicarna, ki ima okrog pusta tako fantasticne princes krofe al kako se jim ze rece - tiste s smetano??? Joj, ko sem se jaz delala v Crnucah, sem takrat, ko so imeli te krofe v ponudbi obvezno hodila tja na malico ... hehe, pa se sodelavcem sem jih mogla nosit. user posted image
PS: Bos dala gor kake fotke?

Aglaja ... ocitno ste imele zanimivo temo ... no, jaz se nisem ne oglasala zato, ker neumnosti pisete (kakor sem razbrala), ampak sem ocitno prisla ravno pravi cas brat ... hehehe.

Majki ... a v Sostro se selis ... na kater konec pa? Jaz sem pa iz Kaslja. Rok vidim, da imas junija.

Petrca2507 ... a si mi slucajno ze odgovorila iz katerega konca si??? Najprej ni bilo odgovora, zdej pa kar precej strani nisem prebrala.

Srecanje ... kdaj se dobite???

Lep vecer, Ursa

Neposredna povezava do sporočila: 1823
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 21:03:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1824
26.1.2010 21:21:44   
Anonimen
marjanaj veš aj sem se p jaz zdele spomnila. Sta bila vidva na Bori Bori a ne? Joj jaz bi pa ful rada te slikce vidla. user posted image

cojka in krtkova jaz bi šla to najraj nakupovat med tednom če je možno? Sam krtkova ti delaš a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?