|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
25.1.2010 8:06:42   
phelps
Dobro jutro!user posted image

Portorož, dobrodošla (spet) med nami user posted image

Pri meni nič novega, user posted image še ni, včeraj sem se zadržala in nisem opravila testa.

Lep začetek tedna!

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 601
25.1.2010 8:22:55   
Pikab84
Dobro jutro!

Tudi pri meni nič novega, sem pokazala fantu CB in je tudi on videl eno rahlo črtico, bomo vidli, v glavnem user posted image  ni, tako, da bomo v teh dneh še kakšen test naredili.

Tudi jaz vam želim uspešen začetek tedna!

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 602
25.1.2010 9:34:45   
portorož

Phelps, hvala za dobrodošlico (spet) user posted image ,

pri nas je bila danes nemirna noč, a user posted image še ni, tako da počasi razmišljamo o testu...., a se oba strinjava, da bova še kakšen dan počakala, ziher je ziher user posted image .

Držim pesti, da nas ne preseneti s svojim prihodom.

Punce, držite se!

user posted image

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 603
25.1.2010 15:31:26   
phelps
No portorož, so že kake novičke?

Pikab84 kako je pa pri tebi?

Smo skupaj v tem -  verjetno vse 3 bdimo nad svojimi hlačkami kot jastrebi user posted image user posted image user posted image , moje so zaenkrat še snežnobele, oh, ko bi tako ostalo user posted image user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 604
25.1.2010 16:09:49   
portorož
Ola phelps,

zanekrat še tudi moje ostajajo brez madežov user posted image user posted image user posted image user posted image .

No, upamo, da tako ostane user posted image

Ja, ampak sem pa res nenehno v kontroli. Kako ostale kaj? Je že kaj novičk?

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 605
25.1.2010 16:49:30   
Pikab84
Ojla punce!

Pri meni tudi nič novega...upam, da tako tudi ostane!

A je katera danes delala test? Jaz bom verjetno počakala še kakšen dan...upam, da bom zdržala user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 606
25.1.2010 18:50:40   
aleksandra81
oj punce,

jah mene pa zanima, kdaj ponavadi delate teste? en dan po zamudi M ali več?

Ali se lahko test dela tudi med tem ko se ti zdi da imaš vgnezditveno krvavitev?? Se opravičujem, če je preveč butasto vprašanje ampak M bi mogla dobit dva dni nazaj. Pa je ni - je pa neka rjava zadeva...
Ponavadi me tudi kak teden prej vse boli zdej sem pa tipi top...pa ne vem al nej počakam al nej delam....user posted image
Mam en CB na zalogi user posted image

lep pozdravček vsem skupaj....

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 607
25.1.2010 18:56:36   
luna_25
aleksandra81 jaz na tvojem mestu bi naredila test, mogoče da ta rjav madež na tvojih hlačah znak vgnezditve.
upam, da ti je uspelo in da si srečkauser posted image .
lp

(odgovor članu aleksandra81)
Neposredna povezava do sporočila: 608
25.1.2010 19:16:39   
portorož
Aleksandra81, ti kar, jaz bi ga tudi, če bi ga imela!!!

user posted image user posted image user posted image ajde, in sporoči, DRŽIMO PESTI!!!!

Jaz sem danes dežurna na wc-ju, očitno se obrestuje, ker ta rdeče user posted image ni od nikoder in srčno upam, da ne prijadra...

user posted image

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 609
25.1.2010 19:20:32   
aleksandra81
Luna_25 bom počakala do zjutraj potem pa če bo pogum naredim test :)

Hvala za spodbudo, to je vedno dobrodošlo!

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 610
25.1.2010 19:22:11   
aleksandra81
Hvala portorož! Evo zjutraj poročam  - tebi pa tudi držim pesti, da user posted image  ne pride :)

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 611
25.1.2010 19:31:02   
archie
jaz sem naredila test en dan po zamudi. Krvavitve nisem imela nic (popolnoma nic). Pred zamudo, mi je test vedno pokazal -.

Neposredna povezava do sporočila: 612
25.1.2010 19:31:29   
portorož
aleksandra81, BRAVO, da si hrabra user posted image user posted image user posted image
Jaz sem tako neučakana, da je joj...user posted image , mislim, da bo moj že na vsezgodaj hitel v lekarno user posted image user posted image .

Saj ne vem kaj si naj mislim- moji cikli so ponavadi med 24-26 dni, danes je čisto čisto zadnji dan (28), kar se je pa zgodilo samo 1x, tak da sem POLNA UPANJA.

Me pa špika, da je veselo, in če spet vse skupaj malo bolj podrobno pogledam, je tudi prvič bilo tako (žal se je končalo z ss-om v 10tednu).

Držim pesti!

Pika84-kako pa je pri tebi??????

Neposredna povezava do sporočila: 613
26.1.2010 7:34:48   
Pikab84
Dobro jutro!

Včeraj zvečer sem na željo mojega dragega opravila FS...jaz sem hotla še kakšen dan počakat, vendar se nisem mogla upret njegovemu prigovarjanju user posted image ...mi ni bilo težko narest testuser posted image ....in pokazala se je rahla črtica, ki sva jo videla oba-je bila res rahla, vendar vidna.  Mi je moj reku, da gre danes še kakšen test kupit...je čist padu noteruser posted image user posted image user posted image . Bomo vidli kaj bodo prinesli naslednji dnevi, dokler niuser posted image  imamo upanje.

Kako ste pa phelps in portorož? Sporočte kej

Lep začetek dneva

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 614
26.1.2010 8:16:34   
phelps
Dobro jutro!

Moje hlačke so (še) snežno bele user posted image . Sicer imam doma  CB (še od prejšnjega meseca), vendar sva se skupaj odločila, da še kak dan počakava. Itak, da sem nestrpna user posted image . Je pa pri meni še vse možno. Danes je sicer že 35 dan (1x v preteklosti je prišla celo na 36 dan, je pa bilo to takoj po tem, ko sem user posted image prestavila s tabletkami - ne vem, če je to kaj vplivalo na tako dolg cikel user posted image ). Sicer je moj cikel 33 dni, je pa kak mesec tudi odstopanje (dan ali dva).

Se ne upam preveč veselit, da ne bom potem razočarana. Znakov ni nobenih (niti PMS (ki je pri meni sicer dokaj izrazit), niti kaj drugega). Potrpljenje, vse je še možno.user posted image

Pikab84, tebi je ravno prejšnji mesec zamujala kar 4 dni, če se prav spomnim?

< Sporočilo je popravil phelps -- 26.1.2010 8:19:06 >

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 615
26.1.2010 8:27:52   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Pikab84

Dobro jutro!

Včeraj zvečer sem na željo mojega dragega opravila FS...jaz sem hotla še kakšen dan počakat, vendar se nisem mogla upret njegovemu prigovarjanju user posted image ...mi ni bilo težko narest testuser posted image ....in pokazala se je rahla črtica, ki sva jo videla oba-je bila res rahla, vendar vidna. 

meni je prvic FS pokazal rahlp crtico. Cez 2 dni sem ponovila FS in pokazala se je malo mocnejsa crtica. Se naslednji dan se je pa CB pokazal +. Tako da si na dobri poti user posted image

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 616
26.1.2010 8:39:14   
*Star*
No evo končno se nekaj dogaja, me zeloooo veseli, upam da bo šlo samo še na boljše user posted image

Aleksandra81 - nisem prepričana ampak mislim da se hormon v testih pokaže šele po vgnezditvi, torej, če je šlo v tvojem primeru res za vgnezditveno, bi pomoje potrebovala še nekaj dni da se dejansko pokaže na testu. Nisem prepričana, a katera druga še kaj ve??

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 617
26.1.2010 8:41:22   
*Star*
Evo najdla
"Hormon hCG začne nastajati kmalu po vgnezditvi oplojene jajčne celice v maternično steno."

http://slovenia.your-life.com/scripts/public/02_your_body/04_pregnancy.php

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 618
26.1.2010 8:57:51   
Pikab84
Ja phelps imaš prav, meni je prejšnji mesec zamujala 4 dni, zato pa se nič še ne veselim, kljub temu, da sva včeraj videla rahlo črtico, tako da bo treba še počakat.
Archie...hvala za spodbudne besede...je lepo to slišatuser posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 619
26.1.2010 9:27:59   
phelps
Pikab84, jaz bi bila na tvojem mestu že ful vesela. Mislim, da je to to user posted image Jeeej. Boš pa ravno še ujela septemberke user posted image

Jaz pa če po pravici povem, se kar bojim naredit test...  Tisti trenutek ko bo opravljen test,  bo pomenil začetek veselja ali pač česa drugega.. Mi je tudi sumljivo, ker sva bolj malo user posted image med ovulacijo. Če tole res rata, bo to skorajda "brezmadežno spočet otrok". user posted image user posted image V nasprotnem primeru ne bi bila tako skeptična user posted image

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 620
26.1.2010 12:46:17   
coris
Joj punce ne me matrat user posted image dejte že danes test narest user posted image

1 vprašanje....mal čudno pa vseeno.... a kakšna od vas ve za primer ko bi ženska zanosila z metodo umika, oz. z metoto paziva?pa kok je to kej redko ali pogosto?

user posted image coris

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 621
26.1.2010 12:47:17   
baguSka
a kakšna od vas ve za primer ko bi ženska zanosila z metodo umika, oz. z metoto paziva?pa kok je to kej redko ali pogosto?

jp.. poznam jst! in baje ni tok redek pojav.. user posted image user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 622
26.1.2010 13:35:42   
coris
Še kakšna ve za kak tak primer?

Upam na ta redek pojav user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 623
26.1.2010 13:36:43   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: coris

Še kakšna ve za kak tak primer?

Upam na ta redek pojav user posted image

no jst jih poznam 3, ce ne celo se kerga.. zdej na hitro se jih to spomnim!

ampak statisticno to NI REDEK pojav!user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 624
26.1.2010 14:02:59   
portorož

Ola punce,
pri nas je stanje nesprejemljivo. No, z eno izjemo: moj je navsezgodaj zajadral proti lekarni in sva nardila CB, ki je pokazal rahel +...

user posted image

No, itak sledi ponovitev čez nekaj dni.

Pika84 in phelps: DRŽIM PESTI!

Coris, takšnih primerov jaz poznam veliko, tako da možnost vedno obstaja. Držim  pesti tudi zate, in vse ostale seveda. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image DAJMO PUNCE!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.