Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 21.1.2010 20:21:48
|
|
|
|
luna_25
|
čestitam
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.1.2010 7:10:23
|
|
|
|
doloress
|
IZVIRNO SPOROČILO: isobel NOSEČA SEM! Ravnokar opravila test in je . Čestitam. Vidis da je ratalo.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.1.2010 7:50:51
|
|
|
|
coris
|
isobel wiiiiiiiiiiiiii jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii čestitke to je pa super novica
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.1.2010 7:54:53
|
|
|
|
coris
|
SEZNAM NEZAŽELENIH monstera..........20.01.2010 phelps..............24.01.2010 Pikab84............28.01.2010 Coris.................08.02.2010 PilotGirl7........... luna_25............ SEZNAM NEDOČAKANIH MiniMe85..........1.12.2009 Natalija28........ Taly26..............12.01.2010 Isobel.............. No pa dopolnite za novi krog
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.1.2010 8:04:56
|
|
|
|
phelps
|
Vidiš Isobel... pa tako si se bala zaradi , očitno vama je res ratalo v pravem trenutku in to je to . Čestitke! Am, Monstera mislim, da je že dobila ... In od takrat se nič ne oglasi . In Pilotgirl7...
< Sporočilo je popravil phelps -- 22.1.2010 8:06:23 >
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.1.2010 8:29:38
|
|
|
|
doloress
|
Jaz pa je nocem 07.02. naceloma ;)
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.1.2010 8:49:01
|
|
|
|
isobel
|
Hvala vsem za čestitke. Komaj sem kaj spala danes ponoči, ker še kar ne morem verjeti, da sem noseča. Sploh se ne počutim . Ta nosečnost je čisto presenečenje sploh, ker sem bila prepričana, da nisem imela ovulacije in res je, da sem čisto pozabila, koliko težav sva imela zaradi na vsaka dva dni. In če pomislim, da še nekaj dni ne bi vedela, da sem med srečkami, če mi ne bi prestavili gin. pregled ravno na datum morebitne M naslednji mesec ... Tako sem vesela, da bi, če bi imela magično palčko, kar vse vas naredila tudi noseče! Srčno upam, da zagledate težko pričakovan čim hitreje! Za vse tiste, ki vneto spremljate zgodnje znake nosečnosti, naj povem, da nisem imela in še vedno nimam nobenih nosečniških znakov, razen bolečih prsi, ki jih pa itak imam vsak ciklus, in izostalo M.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.1.2010 8:49:17
|
|
|
|
Natalija28
|
IZVIRNO SPOROČILO: coris SEZNAM NEZAŽELENIH monstera..........20.01.2010 phelps..............24.01.2010 Pikab84............28.01.2010 Coris.................08.02.2010 PilotGirl7........... luna_25............ SEZNAM NEDOČAKANIH MiniMe85..........1.12.2009 Natalija28........ 2.1.2010 Taly26..............12.01.2010 Isobel.............. No pa dopolnite za novi krog
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.1.2010 8:53:35
|
|
|
|
Natalija28
|
isobel - vse čestitke. dobrodošla v kljub . ko preberem tako novičko se vedno spomnim kako je bilo meni, ko mi je test pokazal +. pa ostale, da pohitite. prideš med septemberke 2010?
< Sporočilo je popravil Natalija28 -- 22.1.2010 8:56:50 >
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.1.2010 9:02:21
|
|
|
|
archie
|
Isobel-cestitam!! sedaj se pa le pridruzi nam septembrkam. jaz tudi nimam prav nic znakov (edino prsi ima fuuuul velike-ze sedaj , kaj sele bo). Naj kar tako ostane!! Je bil pa moj fuuul bolj sokiran kot jaz (ceprav je vse skupaj planirano). srecno tudi ostalim, ki se cakate +!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.1.2010 10:35:28
|
|
|
|
*Star*
|
IZVIRNO SPOROČILO: coris SEZNAM NEZAŽELENIH monstera..........20.01.2010 phelps..............24.01.2010 Pikab84............28.01.2010 Coris.................08.02.2010 PilotGirl7........... luna_25............ *Star*...............10.02.2010 SEZNAM NEDOČAKANIH MiniMe85..........1.12.2009 Natalija28........ Taly26..............12.01.2010 Isobel.............. No pa dopolnite za novi krog Sem se kar dopisala Isobel dej nabav tisto magično palčko
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.1.2010 11:26:37
|
|
|
|
coris
|
SEZNAM NEZAŽELENIH monstera..........20.01.2010 phelps..............24.01.2010 Pikab84............28.01.2010 doloress............07.02.2010 Coris.................08.02.2010 *Star*...............10.02.2010 PilotGirl7........... luna_25............ SEZNAM NEDOČAKANIH MiniMe85..........1.12.2009 Natalija28........ Taly26..............12.01.2010 Isobel.............. No pa dopolnite za novi krog kar dopišite se spodaaj v novi krog
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.1.2010 12:00:12
|
|
|
|
phelps
|
Ja, jaz se tudi strinjam s tisto čudežno palčko . Drugače pa isobel... s tvojim pisanjem si me navdihnila z enim takim razmišljanjem, morda je pa še vse možno (jaz nimam nikakršnih znakov, tudi sicer se ne bi opirala nanje, ker so ponavadi psihični), ampak glede ovulacije in vsega ostalega. Jaz mislim, da ko nam je namenjeno, nam je. In tudi ne bom preveč razočarana, če ne bo uspelo, gremo pa v 2. krog (neuradno 3.). Pa še petek je, jeeeej
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.1.2010 12:56:45
|
|
|
|
Natalija28
|
IZVIRNO SPOROČILO: coris SEZNAM NEZAŽELENIH monstera..........20.01.2010 phelps..............24.01.2010 Pikab84............28.01.2010 doloress............07.02.2010 Coris.................08.02.2010 *Star*...............10.02.2010 PilotGirl7........... luna_25............ SEZNAM NEDOČAKANIH MiniMe85..........1.12.2009 Natalija28........2.1.2010 Taly26..............12.01.2010 Isobel.............. No pa dopolnite za novi krog kar dopišite se spodaaj v novi krog
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.1.2010 14:53:37
|
|
|
|
MiniMe85
|
čestitke isobel KRASNA NOVIČKA blondinka - mislim, da boš v ponedeljek pri gin. izvedela kaj se dogaja s teboj in glej, da nam poročaš kot sem rekla, vsaka ima drugačne znake. Npr. isobel jih sploh ni imela in tudi veš, da včasih ženska misli, da je noseča, a je samo PMS ali obratno . Vsekakor pa držim pesti zate in za vse ostale, da bo čimprej
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.1.2010 16:14:21
|
|
|
|
Anonimen
|
luna_25: Meni se je isto zgodilo. Tako da sem tudi :( Tako, da se sploh več ne upam o znakih govoriti, ker so bili pri meni tudi psihološki očitno :(
< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 22.1.2010 16:17:49 >
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.1.2010 16:31:44
|
|
|
|
MiniMe85
|
Nekaj, da vama svetujem Luna_25 in pa PilotGirl7 ... naslednič, ko bosta imeli nosečniške znake, ampak ko bodo malo drugačni, kot so ti zdaj, takrat sta pa noseči in hitr testa kupt . Vem, kako je, ko se ti zdi, da imaš znake, a test je še kar - in potem te za piko na i še kmalu preseneti . Velikokrat sem se tudi jaz spraševala, če so to resnični znaki ali si jih samo domišljam in potem, ko sem zanosila, sem VEDELA, da sem noseča, ker so bili ti znaki drugačni od prejšni. Mislim, da ni nič psihološkega tukaj, ampak žensko telo pred in med se pripravlja. Ali na čiščenje, torej ali na in zato čutimo, da se nam nekaj dogaja s telesom. Zato vama pa obljubim, da bosta vedeli, ko bosta , ker js sem v življenju delala 2x test - leta 2007 in je bil , a se je žal končal s splavom in pa letos in zopet . Pa nisem imela samo zdaj znake nosečnosti
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.1.2010 17:23:24
|
|
|
|
phelps
|
Hm, kako bi bilo lepo, da bi ena od nas, ki še čakamo odprla novo temo: Oktoberke 2010
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.1.2010 18:39:32
|
|
|
|
taly26
|
Isobel čestitke za No pri meni pa se je včeraj zopet pojavil rjavi izcedek, danes ga še je malo. Malo me že vse skupaj skrbi. Sem brala malo forume in nekatere pravijo da je to čisto normalno druge pa spet drugače.Do torka pa še je tako daleč, ko imam zopet pregled. . Je imela katera isti problem??? V glavnem sama sem v pozitivnih mislih
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.1.2010 19:40:00
|
|
|
|
Pikab84
|
Isobel čestitke... Da bi vsak dan kakšna od nas sporočila, da je uspelo Končno je vikend...lepo preživite petkov večer
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.1.2010 20:44:59
|
|
|
|
isobel
|
Še preostalim hvala za čestitke! Bom poskusila najti tistega, ki je zamahnil nad menoj s to magično palčko in ga poslala nad vas. Natalija28 - Mislim, da sem še ravno ujela zadnji vlak za septemberke 2010. Hvala za povabilo, kateremu se bom morala odzvati. archie - Pri meni je bilo ravno obratno, da sem bila jaz (prijetno) šokirana, moj dragi, ki je šel kupit test, je pa rekel, da je tokrat čutil, da sem noseča. Čisto je raznežen in ful pozoren od včeraj zvečer. Pri najinem prvem je začel verjeti, da sem noseča šele, ko je videl slikco z UZ. *Star*, phelps - Samo, da ugotovim, kje jo prodajajo! Phelps, se popolnoma strinjam s teboj, da ko nam je namenjeno, nam je namenjeno. Ne morem vam povedat, kako zelo mi je ta forum pomagal. Sploh sedaj v tem trenutku, ko še nikomur ne nameravam povedati za nosečnost, dokler na UZ ne vidim tistega srčka, ki bije. Hvala vsem za spodbudo v teh zadnjih mesecih in podporo, bodrilne besede, skratka za to, da ste si vzele čas in odgovarjale na moje poste. Najboljše ste!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 23.1.2010 9:42:04
|
|
|
|
Pikab84
|
Dobro jutro punce! Nekaj vam moram sporočiti: Zjutraj je šel fant pomagat bratu, ker si rihta stanovanje in ker sem sama doma, sem se seveda spomnila na test, da bi ga naredila...pa še fant je nekaj slabe volje in da bi ga pa mogoče s pozitivnim rezultatom razveselila, ko pride domov. predviden datum prihoda moje je ponedeljek (28 dan ciklusa)...in sem naredila CB, ker piše, da lahko že 4 dni prej...in druga črtica od pluska je rahlo vidna in zdej sem čist šokirana...al imam privide in si kar predstavljam al kaj...joj se oproščam mojemu pisanju, sam sem čist šokirana, ker si nisem mislila, da bo sploh kaj pokazalo...bomo vidli v prihodnje kaj bo!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 23.1.2010 13:36:49
|
|
|
|
phelps
|
Pikab84 - aaaaa , joj, poročaj kako bo naprej! Jaz sem pa včeraj naredila test z lističi (First Sign) in je kazalo - oz jaz sem kar videla eno zelo drobno črtico (pa mislim, da gre le za moje privide). In potem preberem, da pokaže šele 1 dan po izostanku , to bo pri meni šele ponedeljek. Upam, da se bom jutri zadržala in ne naredila testa s CB, ampak obljubim nič
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 23.1.2010 22:21:56
|
|
|
|
*Star*
|
IZVIRNO SPOROČILO: phelps Hm, kako bi bilo lepo, da bi ena od nas, ki še čakamo odprla novo temo: Oktoberke 2010 Jaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 24.1.2010 18:06:35
|
|
|
|
portorož
|
Pozdravljene vse! Po dolgem času sem se spet odločila, da se malo vključim v vaše pogovore, ki jih sicer redno spremljam. Najprej čestitam vsem, ki ste končno dočakale magični in ste postale . Naj bo to čas, ki ga boste ohranile v najlepšem spominu. Uživajte v pričakovanju , ki raste v vašem trebuščku. Midva se trudiva že od junija in sva na začetku zganjala takšne "evforične kaose", da je bilo kar hudo. Po lanskem ss-u sem skeptična in prestrašena, a upanje vendarle ostaja. Ne pričakujem je jutri, nom, pravzaprav je petek bil tisti dan, jutrišnji dan bo odločilen. Vem da boste razumele, ko rečem, da SEM NA TRNIH. Edino kar je pri meni od znakov-so prsi, ki so nekam čudne in seveda boleče (tako je bilo prvič), včeraj in danes sem pred in po kosilu kar omagala in zaspala za debelo uro, kar mi ni v navadi, tudi po jajčnikih me špika že od petka, a ni tistega občutka-kakor pred tem . No, v glavnem, sva v pričakovanju kaj se bo zgodilo, upanje je veliko, se pa nekako poskusiva brzdati, da ne bova spet razočarana, no, vsaj mene čisto vrže ob tla . Če se ne motim, smo 3, ki čakamo na jutrišnji dan.... Držim pesti za vse nas, da nas osreči z . lepo bodite
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.