|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
21.1.2010 20:21:48   
luna_25
user posted image user posted image user posted image  čestitam

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 576
22.1.2010 7:10:23   
doloress
IZVIRNO SPOROČILO: isobel

NOSEČA SEM! user posted image
Ravnokar opravila test in je user posted image

Čestitam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vidis da je ratalo.

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 577
22.1.2010 7:50:51   
coris
isobel user posted image wiiiiiiiiiiiiii jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image čestitkeuser posted image to je pa super novica user posted image

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 578
22.1.2010 7:54:53   
coris
SEZNAM NEZAŽELENIH

monstera..........20.01.2010
phelps..............24.01.2010
Pikab84............28.01.2010
Coris.................08.02.2010
PilotGirl7...........
luna_25............

SEZNAM NEDOČAKANIH

MiniMe85..........1.12.2009
Natalija28........
Taly26..............12.01.2010
Isobel..............

No pa dopolnite za novi krog user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 579
22.1.2010 8:04:56   
phelps
Vidiš Isobel... pa tako si se bala zaradi user posted image , očitno vama je res ratalo v pravem trenutku in to je to user posted image . Čestitke! user posted image

Am, Monstera mislim, da je že dobila user posted image ... In od takrat se nič ne oglasi user posted image . In Pilotgirl7...

< Sporočilo je popravil phelps -- 22.1.2010 8:06:23 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 580
22.1.2010 8:29:38   
doloress
Jaz pa je nocem 07.02. naceloma ;)

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 581
22.1.2010 8:49:01   
isobel

Hvala vsem za čestitke. user posted image Komaj sem kaj spala danes ponoči, ker še kar ne morem verjeti, da sem noseča. Sploh se ne počutim user posted image . user posted image Ta nosečnost je čisto presenečenje sploh, ker sem bila prepričana, da nisem imela ovulacije in res je, da sem čisto pozabila, koliko težav sva imela zaradi user posted image na vsaka dva dni. user posted image In če pomislim, da še nekaj dni ne bi vedela, da sem med srečkami, če mi ne bi prestavili gin. pregled ravno na datum morebitne M naslednji mesec ...

Tako sem vesela, da bi, če bi imela magično palčko, kar vse vas naredila tudi noseče! user posted image Srčno upam, da zagledate težko pričakovan user posted image čim hitreje!

Za vse tiste, ki vneto spremljate zgodnje znake nosečnosti, naj povem, da nisem imela in še vedno nimam nobenih nosečniških znakov, razen bolečih prsi, ki jih pa itak imam vsak ciklus, in izostalo M.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 582
22.1.2010 8:49:17   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: coris

SEZNAM NEZAŽELENIH

PilotGirl7...........
luna_25............

SEZNAM NEDOČAKANIH

Natalija28........ 2.1.2010
Isobel..............

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 583
22.1.2010 8:53:35   
Natalija28
isobel - vse čestitke. dobrodošla v kljub user posted image . ko preberem tako novičko se vedno spomnim kako je bilo meni, ko mi je test pokazal +. user posted image pa ostale, da pohitite. user posted image
prideš med septemberke 2010? user posted image

< Sporočilo je popravil Natalija28 -- 22.1.2010 8:56:50 >

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 584
22.1.2010 9:02:21   
archie
Isobel-cestitam!!user posted image sedaj se pa le pridruzi nam septembrkam.

jaz tudi nimam prav nic znakov (edino prsi ima fuuuul velike-ze sedajuser posted image , kaj sele bo). Naj kar tako ostane!!
Je bil pa moj fuuul bolj sokiran kot jaz (ceprav je vse skupaj planirano).

srecno tudi ostalim, ki se cakate +!

Neposredna povezava do sporočila: 585
22.1.2010 10:35:28   
*Star*

SEZNAM NEZAŽELENIH

PilotGirl7...........
luna_25............
*Star*...............10.02.2010

SEZNAM NEDOČAKANIH

Natalija28........
Isobel..............

Sem se kar dopisala user posted image

Isobel user posted image user posted image user posted image  dej nabav tisto magično palčko user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 586
22.1.2010 11:26:37   
coris
SEZNAM NEZAŽELENIH user posted image

doloress............07.02.2010
PilotGirl7...........
luna_25............

SEZNAM NEDOČAKANIH user posted image

Natalija28........
Isobel..............

kar dopišite se spodaaj v novi krog user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 587
22.1.2010 12:00:12   
phelps
Ja, jaz se tudi strinjam s tisto čudežno palčko user posted image . Drugače pa isobel... s tvojim pisanjem si me navdihnila z enim takim razmišljanjem, morda je pa še vse možno (jaz nimam nikakršnih znakov, tudi sicer se ne bi opirala nanje, ker so ponavadi psihični), ampak glede ovulacije in vsega ostalega. Jaz mislim, da ko nam je namenjeno, nam je. In tudi ne bom preveč razočarana, če ne bo uspelo, gremo pa v 2. krog (neuradno 3.).

Pa še petek je, jeeeej user posted image user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 588
22.1.2010 12:56:45   
Natalija28

SEZNAM NEZAŽELENIH user posted image

doloress............07.02.2010
PilotGirl7...........
luna_25............

SEZNAM NEDOČAKANIH user posted image

Natalija28........2.1.2010
Isobel..............

kar dopišite se spodaaj v novi krog user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 589
22.1.2010 14:53:37   
MiniMe85
čestitke isobel user posted image user posted image user posted image  KRASNA NOVIČKAuser posted image user posted image user posted image

blondinka - mislim, da boš v ponedeljek pri gin. izvedela kaj se dogaja s teboj in glej, da nam poročaš user posted image
kot sem rekla, vsaka ima drugačne znake. Npr. isobel jih sploh ni imela in tudi veš, da včasih ženska misli, da je noseča, a je samo PMS ali obratno user posted image . Vsekakor pa držim pesti zate in za vse ostale, da bo čimprej user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 590
22.1.2010 16:14:21   
Anonimen
luna_25: Meni se je isto zgodilo. Tako da sem tudi :( Tako, da se sploh več ne upam o znakih govoriti, ker so bili pri meni tudi psihološki očitno :(

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 22.1.2010 16:17:49 >

(odgovor članu luna_25)
  Neposredna povezava do sporočila: 591
22.1.2010 16:31:44   
MiniMe85
Nekaj, da vama svetujem Luna_25 in pa PilotGirl7 ... naslednič, ko bosta imeli nosečniške znake, ampak ko bodo malo drugačni, kot so ti zdaj, takrat sta pa noseči in hitr testa kuptuser posted image .
Vem, kako je, ko se ti zdi, da imaš znake, a test je še kar - in potem te za piko na i še user posted image  kmalu presenetiuser posted image . Velikokrat sem se tudi jaz spraševala, če so to resnični znaki ali si jih samo domišljam in potem, ko sem zanosila, sem VEDELA, da sem noseča, ker so bili ti znaki drugačni od prejšni. Mislim, da ni nič psihološkega tukaj, ampak žensko telo pred user posted image  in med user posted image  se pripravlja. Ali na čiščenje, torej user posted image  ali na user posted image  in zato čutimo, da se nam nekaj dogaja s telesom. Zato vama pa obljubim, da bosta vedeli, ko bosta user posted image , ker js sem v življenju delala 2x test - leta 2007 in je bil user posted image , a se je žal končal s splavom in pa letos in zopet user posted image . Pa nisem imela samo zdaj znake nosečnosti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 592
22.1.2010 17:23:24   
phelps
Hm, kako bi bilo lepo, da bi ena od nas, ki še čakamo odprla novo temo: Oktoberke 2010 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MiniMe85)
Neposredna povezava do sporočila: 593
22.1.2010 18:39:32   
taly26

Isobel čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

No pri meni pa se je včeraj zopet pojavil rjavi izcedek, danes ga še je malo.
Malo me že vse skupaj skrbi.user posted image Sem brala malo forume in nekatere pravijo da je to čisto normalno druge pa spet drugače.Do torka pa še je tako daleč, ko imam zopet pregled.user posted image . Je imela katera isti problem???

V glavnem sama sem v pozitivnih mislihuser posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 594
22.1.2010 19:40:00   
Pikab84
Isobel čestitke...user posted image user posted image user posted image

Da bi vsak dan kakšna od nas sporočila, da je uspelouser posted image user posted image

Končno je vikend...lepo preživite petkov večer

(odgovor članu taly26)
Neposredna povezava do sporočila: 595
22.1.2010 20:44:59   
isobel

Še preostalim hvala za čestitke! user posted image Bom poskusila najti tistega, ki je zamahnil nad menoj s to magično palčko in ga poslala nad vas.
Natalija28 - Mislim, da sem še ravno ujela zadnji vlak za septemberke 2010. user posted image Hvala za povabilo, kateremu se bom morala odzvati. user posted image
archie - Pri meni je bilo ravno obratno, da sem bila jaz (prijetno) šokirana, moj dragi, ki je šel kupit test, je pa rekel, da je tokrat čutil, da sem noseča. Čisto je raznežen in ful pozoren od včeraj zvečer. user posted image Pri najinem prvem je začel verjeti, da sem noseča šele, ko je videl slikco z UZ. user posted image
*Star*, phelps - Samo, da ugotovim, kje jo prodajajo! user posted image Phelps, se popolnoma strinjam s teboj, da ko nam je namenjeno, nam je namenjeno.

Ne morem vam povedat, kako zelo mi je ta forum pomagal. Sploh sedaj v tem trenutku, ko še nikomur ne nameravam povedati za nosečnost, dokler na UZ ne vidim tistega srčka, ki bije. Hvala vsem za spodbudo v teh zadnjih mesecih in podporo, bodrilne besede, skratka za to, da ste si vzele čas in odgovarjale na moje poste. Najboljše ste! user posted image

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 596
23.1.2010 9:42:04   
Pikab84
Dobro jutro punce!

Nekaj vam moram sporočiti: Zjutraj je šel fant pomagat bratu, ker si rihta stanovanje in ker sem sama doma, sem se seveda spomnila na test, da bi ga naredila...pa še fant je nekaj slabe volje in da bi ga pa mogoče s pozitivnim rezultatom razveselila, ko pride domov. predviden datum prihoda mojeuser posted image je ponedeljek (28 dan ciklusa)...in sem naredila CB, ker piše, da lahko že 4 dni prej...in druga črtica od pluska je rahlo vidna in zdej sem čist šokirana...al imam privide in si kar predstavljam al kaj...joj se oproščam mojemu pisanju, sam sem čist šokirana, ker si nisem mislila, da bo sploh kaj pokazalo...bomo vidli v prihodnje kaj bo!

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 597
23.1.2010 13:36:49   
phelps
Pikab84 - aaaaa user posted image user posted image , joj, poročaj kako bo naprej!

Jaz sem pa včeraj naredila test z lističi (First Sign) in je kazalo - oz jaz sem kar videla eno zelo drobno črtico (pa mislim, da gre le za moje privide). In potem preberem, da pokaže šele 1 dan po izostankuuser posted image user posted image , to bo pri meni šele ponedeljek. Upam, da se bom jutri zadržala in ne naredila testa s CB, ampak obljubim nič user posted image

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 598
23.1.2010 22:21:56   
*Star*

IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Hm, kako bi bilo lepo, da bi ena od nas, ki še čakamo odprla novo temo: Oktoberke 2010 user posted image user posted image user posted image

Jaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 599
24.1.2010 18:06:35   
portorož

Pozdravljene vse!

Po dolgem času sem se spet odločila, da se malo vključim v vaše pogovore, ki jih sicer redno spremljam.

Najprej čestitam vsem, ki ste končno dočakale magični user posted image user posted image in ste postale user posted image . Naj bo to čas, ki ga boste ohranile v najlepšem spominu. Uživajte v pričakovanju user posted image , ki raste v vašem trebuščku. user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva se trudiva že od junija in sva na začetku zganjala takšne "evforične kaose", da je bilo kar hudo. Po lanskem ss-u sem skeptična in prestrašena, a upanje vendarle ostaja.

Ne pričakujem je jutri, nom, pravzaprav je petek bil tisti dan, jutrišnji dan bo odločilen. Vem da boste razumele, ko rečem, da SEM NA TRNIH. Edino kar je pri meni od znakov-so prsi, ki so nekam čudne in seveda boleče (tako je bilo prvič), včeraj in danes sem pred in po kosilu kar omagala in zaspala za debelo uro, kar mi ni v navadi, tudi po jajčnikih me špika že od petka, a ni tistega občutka-kakor pred tem user posted image .

No, v glavnem, sva v pričakovanju kaj se bo zgodilo, upanje je veliko, se pa nekako poskusiva brzdati, da ne bova spet razočarana, no, vsaj mene čisto vrže ob tla user posted image .

Če se ne motim, smo 3, ki čakamo na jutrišnji dan.... user posted image
Držim pesti za vse nas, da nas osreči z user posted image .

lepo bodite

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.