|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
25.1.2010 16:12:08   
fiška33
Teja, ring sling kupujem rabljen, z bolhe, dala bom pa 30 €. Ja, drugače so pa te nove zadeve res precej drage. Ma meni se sploh ne zdi nujno, da kupim kaj novega, razen pralnih pleničk. Raje recikliram, jst bi si še bajto iz samih rabljenih stvari naredila user posted image . Pa restavriram tudi rada. Odvoz kosovnih odpadkov so za mene kupi uporabnih stvari in se moram kar nazaj držat. Heh, ja, mava z dragim skoraj tekmo, kako najcenejš kaj dobit. Tudi na bolšjaka greva kaj iskat (npr. kuhinjski bojler). Namesto za novega - 70 €, sva ga dobila za 5 € user posted image . Zdaj mi je veliko bolj všeč. V moji prejšnji zvezi se je, ne samo nove stvari kupovalo, ampak celo najboljše in najdražje - ker so njegovi stari financirali in se je ob tla metalo, če kaj ni delalo, ne pa se popravilo user posted image . Nobenega odnosa user posted image . Moram priznat, da zdaj kar uživam in sem se brez problema vključila v igro user posted image .
Moj dragi zna vse sam narest, je gradbinc, avtomehanik, vse po potrebi, še strgane štumfe si zašije user posted image , vse zna tudi sam popravit user posted image . Takega prej nobenega nisem poznala, zdaj pa sem res full ponosna na njega in vesela, da ga imam user posted image . Drugače je pa fizik, biolog, no diploma mu še manjka user posted image .

Zivepo, vidim, da sta s svakom zadevo že rešila. Ja, poden od previjalne je iverka, rob pa je iz take debelejše (0,5 cm) lepenke in je z žebljički pribit na spodno iverko. Prej pa sva seveda ločeno preoblekla spodnji del, in ločeno rob, ki sta bila že obdana s peno. Nisva pa previjalne sama delala, ampak sva samo neko staro preoblekla. Za nov plastificiran prt sva dala 2,9 € user posted image .

A_T, z veseljem ti bom pomagala s kakšnim nasvetom za zasaditev okolice hiške in te naučila poceni pripraviti toliko flanc trajnic in enoletnic, da boš imela v treh letih čisto poln in cvetoč vrt! Jaz imam trenutno na balkonu 60 2l plastenk, v katerih bo zrastlo tolko rožic, da mi bo že letos zmanjkalo prostora user posted image . Semena sem si celo iz anglije naročila user posted image .

Bubolin, sem vesela, da je z bejbijem vse OK!

Moi in Teja, da se še jaz pohvalim, danes sem prišla prvič pod 100 dni do poroda user posted image .

Lep dan še naprej!

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 876
25.1.2010 16:15:25   
jolcica
a res al kaj no jst imam ga v pondeljk in najrajš ne bi šla , tistu kar moraš spit je verjtno tko ogabno da je kar joj...ja jst imam tud ob 7ih zjutraj user posted image   pa kj veš kolk moraš tega spit?? ti sporočim kak bo na 3d/4d jst ga imam kar v šentvidu in prov komej čakam :D :))

my little angel :)

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 877
25.1.2010 16:20:19   
m_o_i
ma kaka huda navodila ste dobile za pred testom sladkorjauser posted image  tri dni nic sladkega pa to?! meni ni tega nic omenla; samo to, da se bom dolgo zadrzala (uro najmanj) in da si naj cas vzamem...
fiška33 pod 100 si ze!? srecnicauser posted image  bos ena taprvih, ki se nam bo oglasila iz porodnisniceuser posted image  za tvojo mocnejso polovico pa lahko samo recem-drzi ga! moj pokojni je bil tak-vse sam (z mojo pomocjo, seveda hihi sem vedno asistirala in firbcala-zato pa danes znam sama marsikaj...)!
moja zdajsnja ljubezen bi pa tudi vse kupu in za vse bomo kr "menda pa ja meli denar". hja, vsi razlicni, vsi po svoje fajni-nekaj pac moramo vzet v zakupuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 878
25.1.2010 16:24:45   
fiška33
Tista glukoza za spit, ni tak grozna. Meni je blo manj sladko, kot mi tašča sladka čaj user posted image . Je pa tega cca 3 dl. Nič bat!.
No, mene danes glede rezultatov še niso nič klicali. Upam, da bo vse OK in da se mi ne bo treba kruhu, pa margarini, pa trenutno, jagodni marmeladi, odpovedat user posted image .

lp

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 879
25.1.2010 16:31:40   
m_aja
prave čveke ste, sploh vam ne sledim več :D šola,pa zdaj med vikednom atejov abraham, zdaj pa pospravljanje pa malo učenje.  jutri grem po stvari za dojenčka sem šla na Karitas po rabljene stvari, mislim ne vem zakaj nebi šla, če hodijo ljude ki majo denar pa to, te lahko tud jaz grem. Jaz morem 3.2 it dat kri da mi naredijo neke preiskave ICT, ker RhD negativna. za sladkorno mi pa ni nič omenla tak da ne vem. uživajte še naprej pa kr lepo čvekajte, da vam hitreje  mine čakanje do prihoda naših malih štručk :D   

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 880
25.1.2010 20:05:49   
emibu
POzdravljene punce*

imam eno uprašanje oz. želim slišati še vaše mnenje:
in sicer če ima katera čas bi prosila če klikne na tale link:

http://www.ringaraja.net/forum/m_4347866/mpage_15/tm.htm#4870471

prebere post od anonimen in izrazi svoje mnenje ker me je res mal s tira vrgl no...nemorm vrjet...
a sm res tok otročja če se kdaj mal pohecam tle gor??user posted image user posted image

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 881
25.1.2010 20:14:26   
m_o_i
nikoli, ampak res nikoli se ne opravicuj glede teh stvari(beri svojega zivljenja)! ni lahko, ampak mimo tega pejd z dvignjeno glavo.
z napisanim je anonimna povedala vec o sebi kot o tebi (pa ne zato, ker si "nasa", majcica, ampak tak to je)

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 25.1.2010 20:19:33 >

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 882
25.1.2010 20:25:20   
emibu
o,hvala moi izgleda da če RR spucajo žensk k kradejo drugim fotografije otrok itd..se pa neki druzga pojavi...use sam da ni dolgčasuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 883
25.1.2010 20:36:21   
m_o_i
no, deteuser posted image  moje, da se jaz spet malo pametno naredim (to mi tak paseuser posted image ): ljudje, kot je anonimna, imajo svoje zivljenje v razsulu in RES niso vredni nikogarsnje slabe volje... been there done thatuser posted image
do takih jaz osebno cutim samo pomilovanje, se jezna nisem na njihuser posted image  ajd, konc debate, ker ni vredno. gremo daljeuser posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 884
25.1.2010 20:38:36   
K_a_t_i
Vsem, ki jih skrbi cuker test - tisti enkratni s 50g glukozo - SPLOH NI GROZEN! Meni ni bilo niti slabo, kaj šele ogabno. Tko da - kar pogumno.

Male speče štruške vs mali nadobudneži, ki jih je treba kej naučit - naj mi bo oproščeno, ampak men je blo prvih par mesecev grozno... (nismo nič spali, ne ponoči, ne podnevi, krči dlje kot do 4m - to pomeni neutolažljiv jok od 18h do 1h zjutrah, life se mi je na glavo obrnil, nobenga, ki bi mi kej skuhal, niti na skret nisem mogla, ne da bi se tamal nekje drl... Skratka - polomija user posted image . Jst in moj pa 2 živčni razvalini.). Ko se je začel plazit in kasneje hodit, se mi je spremenil svet. Zdej se mamo krasno! Tko da... Jst prvih par mesecev ne opevam in nimam nobene želje jih ponovit. AMPAK, pri drugem bo drugače - ker bo imel pomirjeno mamo in očija, ki vesta kaj ju čaka user posted image . In še nekaj sem se zelo dobro naučila pri Žigu - ko je totalna kriza, nikar domov med 4 stene - poklicati eno so mamico in ven na kofe! S tamalimi, seveda - v dvoje/troje/mnogo je TAKOOOOOOO lažje.

Še tole dodam - plenice/krpice za umivanje/dude/flaške - to bom jst zadnji mesec kupovala. Plenic verjeten 1 paket 2-5 in enega 3-6 (al kako že gre). Pol bo pa že moj šel iskat tiste, ki bodo bolj prav. Krpic (vatk user posted image - ne vem kaj je tist) za umivanje mam pa še od Žiga 3 pakete - kot rečeno so mi najboljše beauty baby - so ravno prav velike in narezane so že.
Sem pa danes šla na sprehod čez Mothercare in smo bogatejši za 3 bodije brez rokavov, ter komplet - body kratki rokavi, spalni pajacek, slinček + kapico ter en tak trenerkast zgornji del na netke in žabice. Nisem mogla počakat user posted image . Zdej sem vse poštela kar mam in mislim, da dokler ne rodim, ne bo več cunj - razen še kakšne nogavičke in copatki.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 25.1.2010 20:46:11 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 885
25.1.2010 20:51:45   
jolcica

nemorem si kaj da nebi odregirala na to se strinjam s tabo m_o_i pa še neki poznam punco ki je sicer zanosila zelo mlada tako kot ti vendar ti povem da tako lepo skrbi za svojega sončka .... moje mišljenje je da punce ene pri tvojih letih so nekatere že tako odgovorne v primerjavi z mojimii k bi jim prisodil 5 let. ker se ne obnašajo letom primerno ne prevzemejo odgovornosti itd. In res take punce kot si ti svaka ti čast.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 886
25.1.2010 20:54:37   
jolcica
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Vsem, ki jih skrbi cuker test - tisti enkratni s 50g glukozo - SPLOH NI GROZEN! Meni ni bilo niti slabo, kaj šele ogabno. Tko da - kar pogumno.

Male speče štruške vs mali nadobudneži, ki jih je treba kej naučit - naj mi bo oproščeno, ampak men je blo prvih par mesecev grozno... (nismo nič spali, ne ponoči, ne podnevi, krči dlje kot do 4m - to pomeni neutolažljiv jok od 18h do 1h zjutrah, life se mi je na glavo obrnil, nobenga, ki bi mi kej skuhal, niti na skret nisem mogla, ne da bi se tamal nekje drl... Skratka - polomija user posted image . Jst in moj pa 2 živčni razvalini.). Ko se je začel plazit in kasneje hodit, se mi je spremenil svet. Zdej se mamo krasno! Tko da... Jst prvih par mesecev ne opevam in nimam nobene želje jih ponovit. AMPAK, pri drugem bo drugače - ker bo imel pomirjeno mamo in očija, ki vesta kaj ju čaka user posted image . In še nekaj sem se zelo dobro naučila pri Žigu - ko je totalna kriza, nikar domov med 4 stene - poklicati eno so mamico in ven na kofe! S tamalimi, seveda - v dvoje/troje/mnogo je TAKOOOOOOO lažje.

Še tole dodam - plenice/krpice za umivanje/dude/flaške - to bom jst zadnji mesec kupovala. Plenic verjeten 1 paket 2-5 in enega 3-6 (al kako že gre). Pol bo pa že moj šel iskat tiste, ki bodo bolj prav. Krpic (vatk user posted image - ne vem kaj je tist) za umivanje mam pa še od Žiga 3 pakete - kot rečeno so mi najboljše beauty baby - so ravno prav velike in narezane so že.
Sem pa danes šla na sprehod čez Mothercare in smo bogatejši za 3 bodije brez rokavov, ter komplet - body kratki rokavi, spalni pajacek, slinček + kapico ter en tak trenerkast zgornji del na netke in žabice. Nisem mogla počakat user posted image . Zdej sem vse poštela kar mam in mislim, da dokler ne rodim, ne bo več cunj - razen še kakšne nogavičke in copatki.

mothercare trgovina
a to si šla v btc? jst sem mal gledala na netu sm nimajo nobene int.strani, kakšne bodije pa imajo mislim kvaliteto pa tud cena me mal zanima.

hvala ti za odgovor sm lih jutr misla vas mal na RR pobarat če je že kera kaj kupvala v tej štacuni :)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 887
25.1.2010 21:08:44   
biba88
emibu sem prebrala kaj ti je napisala anonimen in povem ti da kdorkoli kot ti je to napisal sam nima nč pošlihtan v glavi! enako pravi moj možek! ti pojdi pogumno naprej s pokončno glavo saj imaš tako velika jajcauser posted image da si sprejela tako odgovornost tako mlada! taka oseba ki to napiše pač ne ve da je najlažje v življenju soditi druge! ne se sekirat!

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 888
25.1.2010 21:23:41   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: jolcica

a to si šla v btc? jst sem mal gledala na netu sm nimajo nobene int.strani, kakšne bodije pa imajo mislim kvaliteto pa tud cena me mal zanima.

hvala ti za odgovor sm lih jutr misla vas mal na RR pobarat če je že kera kaj kupvala v tej štacuni :)

V BTCju, ja. Cene so zasoljene, kvaliteta je prima. Poletno kolekcijo že imajo, a še ni na policah (imajo do konca januarja še razprodaje - pol bojo verjetno menjali). Prodajalke fenomenalne! Men je šla tok na roko, da mi je prinesla bodije brez rokavov iz nove kolekcije direkt iz skladišča - so imeli na policah namreč samo navadne bele, ki mi niso bili ok. Zdej mam pa take luštne s pošastkami user posted image .
Evo - cene - bodiji brez rokavov, 3kom (nova kolekcija) - 17,5€
Žabice tak boljši material - znižano iz 9,90 na 5,90€
Pripadajoč zgornji del na netke (obojestranski) - znižano iz 13,90 na 7,90€
Komplet bombažni: bodi kratek rokav, pižamica s stopalci, kapica, slinček - znižano iz 29,90 na 20,90€. ( http://www.mothercare.com/Unisex-4-Piece-Animal-Party-Set/dp/B002GOSFR8/sr=1-13/qid=1264450745/ref=sr_1_13/275-7700917-8958422?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=76108031&mcb=core - moj bodi ma kratke rokave, drgač je identično)
Drugače pa so bili bodiji - se mi zdi da 6 komadov user posted image s kratkimi rokavi okol 30€.

P***, zdej gledam na spletu - tam so vse cene lih POL nižje... Banda user posted image user posted image user posted image !!!!

Ampak, jst že mam...

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 25.1.2010 21:29:50 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 889
26.1.2010 7:30:10   
m_o_i
user posted image prva, prvauser posted image
dobro jutro! evo, danes mam celo ze stumfke gor-roza s sivimi krogciuser posted image  nek mraz se je zacel-ni fajnuser posted image  

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 890
26.1.2010 7:31:34   
m_o_i
ZBIRAMO PRIJAVE ZA KROFKANJE DNE 19.02.2010
(ja, ze spetuser posted image  smo pac noseceuser posted image )

(zbiramo pa se tudi predloge za srecanje na kak drug dan)

gospodicna/gospa                    prihaja iz                    st. prostih mest

zivepo                                       Arja vas                       ?
m_o_i                                        Velenje                      2,3
fiška33                                       MB                              ?
barvar                                        Ptuj                            ?
sabri                                          ?                                 ?
fiška33                                      MB                               ?
Angel_Tian                                Slov.Konjice                 ?
jolcica                                        Zagradec                     ?
Teja K                                        LJ                                 ?

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 891
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 8:09:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 892
26.1.2010 8:11:02   
sabri
Dobro jutro, še brez štumfov.
Kati: jaz sem bolj leva in na tej strani gledam pa sploh ne znam naročit no, daj mi malo pomagajuser posted image . Grem jest zdaj, mogoče bo po zajtrku bolje.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 893
26.1.2010 8:19:40   
emibu
dobro jutro s štumfi do kolen vijola barve z belimi karami (OPOZORILO:velikimi karami!)

no mi se počasi odpravljamo še v akcijo za okni za stanovanje potem pa po  moj mobiteluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drugač pa ,ja če kupuješ na netu je use cenej sm tut jst opazla k sm skor use zdele naročila preko neta! c trgovini ni barva pa pol ni modela pa morš na use čakat prek neta pa klikneš še na dom dobiš zakon res usj menuser posted image user posted image

lep dan*

aja p.s

ena zlo nosečniška-ka katero špika v jajčnikih?? jst ko zakašlam me tok tam nek zaboli...user posted image user posted image user posted image tam nek sm napisala zato ker nevem če je lih jajčnik

babay*

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 894
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 8:30:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 895
26.1.2010 8:41:23   
bubolin
Dobro jutro.

Danes tudi jaz malo bolj med zgodnjimi.

Punce, imam eno vprašanje - če katera kaj ve bi jo lepo prosila za odgovor:

Kako je s porodniško, če si zaposlen samo 3 mesece pred nastopom porodniškega dopusta (prej ne)?? Kako se potem izračunava porodniška?? Koliko %?? Ali moraš na dan nastopa porodniške še vedno imeti veljavno pogodbo o zaposlitvi ali ti lahko poteče en dan prej???

Nooo zdaj si grem pa hitr pripravit zajterk, ker moja buba v trebuščku že protestira user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

Neposredna povezava do sporočila: 896
26.1.2010 8:47:02   
jolcica
zivepo imaš prov user posted image user posted image user posted image

o hvala bom si jst tole mal pogledala k si dala link gor :)) bodite lepo :)) grem naprej delat :D

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 897
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 8:48:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bubolin)
  Neposredna povezava do sporočila: 898
26.1.2010 8:53:32   
m_o_i
emibu mene tudi obcasno spikne in ji vedno to omenim na pregledu (tak sem prisla do enega brezplacnega ekspresnega UZ pregledauser posted image )-sicer se je zdaj mal umirilo, me je pa pred mesecem veckrat vsekalo, da me je spominjalo na boleco menstruacijo. le omeni na naslednjem pregledu, ceprav naceloma se to pripisuje razezanju maternice...
bubolin o tem, zal, ne vem nic (sem pa 99%, da bo zivepo kaj vedla; ona nekaj prakticira s temi porodniskimi in zaposlitvami)

tak, zaj se pa pocasi v svet spravimuser posted image  avto spucat (-10 je?!), potem pa cotke prebiratuser posted image  pa necakinje pocartat (za mene so necakinje, ceprav so od sestricne...pac sva s sestricno obe edinki in sva se mele nekak za sestre skoz)
aja, pa v stacuno mal dinarckov nest, da mi jih misi ne pozrejo user posted image  vsakodnevne stvari pac (nc za đuniorja)

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 899
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 9:07:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.