Angel_Tian
|
nusi - vse najboljše (obema seveda) Hihihi, tole s cotkami je zanimivo ja. Meni bo tudi smešno pol poleg Tianovih one tamale zraven zlagat Huh, meni dolžine materničnega vratu nikoli ni omenjala - potem pač sklepam, da je vse ok kot mora bit m_o_i - tole pa dobro, da si javla za štajerko. Jaz sem se že tudi spraševala, kje se skriva. Četudi se je bolj redko javljala, ampak zdaj pa res ni bilo nič več duha ne sluha o njej. No, samo da je vse ok. sky3 - upam, da si si včeraj uspela napolnit glavo, za jutri pa Da na zokne ne pozabim - temno modri, brez vsakega vzorca (živi dolgčas torej tam spodaj) zivepo - za tole globoko razlago okol nogavic. Hehehehehe minimiška - težko je ločit nosečniške in nenosečniške debate. Nekak se nam večini zdi, da tak vse spada v nosečniške teme, če smo pa noseče. Al zdaj recimo ne bi smela več vprašat recimo, če ima katera kak predlog za kosilo? Ali pa naj zdaj desetim uporabnicam to vprašanje na ZS pošljem? Ne vem, tu smo, da se družimo in počvekamo o tem in onem... Glede otrdelega trebuha ne rabiš nič skrbet, sodi zraven. Kakšno posvetovalnico pa imaš to jutri? sabri - juhuuuuuuuuuuu, če je garfield, sigurno nimaš zraven nič roza emibu - le mirno kri (a ni dovolj, če že moja vre? ) zivepo - pa kaj zdaj si še jasnovidka postala Res me je takoj na smeh vrglo, ko sem videla, da debata o nenosečniških temah še kr ni zaključena sky3 - dobro si nas naštudirala Ampak bi pa tole dodala. Če katero nosečnico zanima kaj res tako čisto nosečniško (recimo po tvojem opisu), lahko kadarkoli vpraša ali pove. Nobeni nič ni bilo "prepovedano". Ne spremljam ostalih nosečnic, me pa res zdajle že malo zanima, če pa se vse druge samo takšne stvari pogovarjajo? ...in PS - upam, da nimaš gužve, da še lahko danes dobro predelaš zapiske. Za naslednjo rundo učenja nam pa prej povej, da te pravi čas začnemo priganjat melia - za tele vzpodbudne besede. In to od ene majčice, ki nam tudi težje sledi k_a_t_i - po opisu bolečin bi jaz samo lahko rekla, da ti hrana težko sede, sploh, če te po prebavi spusti fiška33 - bravo za tole predelavo previjalne podloge In seveda čestitke za nakup vozička. Dober deal in res zgleda odlično ohranjen. milena2222 - jaz imam že od večno težave s sedenjem na školki, tako da niti ne opazim, če nekaj dni ne grem sračkat. Držim pesti, da te kava požene farina - za tak denar za vse tole kompletno pri vozičku se meni ne zdi drago. Ampak moram pa priznati, da sem ena izmed tistih, ki niti malo nisem na tekočem z vozički in cenami, ker bom imela kar starega še. fiška33, nusi - jaz sem imela umetnostno zgodovino 4 leta v srednji šoli. S profesorico žal nismo imeli neke velike sreče. Je bila ogromno na bonlniški in smo po vsaki njeni vrnitvi kr neke kupe fotokopij dobili, ki bi jih naj predelali. Kot fiška, sem jaz tudi bolj med vizualnimi tipi, pa se mi je ta zgodovina takrat čisto zasrala. Verjamem pa, da bi dosti več znanja odnesla, če bi bila predavanja takšna kot pač naj bi bila (ne neko na pamet učenje s kopij).