|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
24.1.2010 20:12:49   
barvar
Dober večer.
MV je meni zmeril na morfologiji in je dolg 40mm user posted image user posted image user posted image . Drugače pa kar vprašajte kako in kaj vaše G.
Jaz pa na TV SLO1 spremljam koncert za nedonošenčke - boge bebice in starši. Te kar strah postane ko to gledaš.
Lep večer vam želim.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 826
24.1.2010 20:18:55   
fiška33
Tole je forum čvekanje v pričakovanju in ne obdelujemo posameznih zadev do podrobnosti user posted image . Če bomo želele kaj v nulo naštudirat ali kaj točno zvedet, bomo šle poiskat točno določeno temo, kjer je govora samo o tem, kar nas zanima. Še hitreje pa najdemo kaj, če vpišemo predmet interesa v googla user posted image .

Hm, moji štumfi so vedno samo črni al pa temno sivi user posted image . Tako so barvno vedno usklajeni z ostalo obleko user posted image .

Sky, pridna si! user posted image Kateri faks že obiskuješ? Bomo držale pesti!

Zivepo, previjalno sva preoblekla v tisti plastificiran prt, ki sva ga prisponkala s pištolco s sponkami. Strgani medvedki so šli dol, nova preobleka pa je takšna. Mislim, da se bo lepo vključila v kopalnico v rjavih tonih.

user posted image

Mutsy ima fino spletno stran, na you tube pa je tudi nekaj filmčkov. Če sem si prav zapomnila ima 11 kg, ampak ne vem, al samo podvozje, al s košaro al s športnim delom. Zivepo, malo pa sem ti fauš user posted image . Ampak ne toliko, da bi ga še sama nabavila user posted image .

No, moram se pohvaliti, tudi jaz sem kupila voziček. Quinny Freestyle, bež barve, aprila bo star 2 leti, zraven dobim tudi zimsko vrečo in dežno prevleko. Vse skupaj za 220 € user posted image . Menda je brezhiben in zgleda kot nov. Tako, kot sem si zamislila! Manjka edino ena kapica na ventilčku na kolesu user posted image . Mislim, da je dober deal. Jutri ga gre moj brat prevzet nekam v lj. Čisto sem zaljubljena v ta voziček user posted image user posted image . Ja, pa h kolegici sva šla preverit, kako gre v prtljažnik od ta dolge vitare in je dragi dal žegenj. V moji Ibici ga pa ne mislim kam vozit.

Evo, še fotki...

user posted image

user posted image

Tole pa je moj novi ring sling. Praktičnih izkušenj z njim še nimam, verjamem pa, da mi ga bo uspelo uspešno uporabljati. Tako sem se odločila user posted image .

user posted image

Joj, pa še bi imela kaj za počvekat, pa se ne upam, ker sem že predolga user posted image . Npr., povedala bi, da sem bila jaz menda suha pri 16 mesecih, da razmišljam, če se mi sploh splača kupit pralne pleničke, glede na to, da bom poskusila tudi z "diaper free" varjanto - kahlico že imam user posted image , tiste eko pleničke, ki se jih lahko vrže na kompostnik me pa tudi vlečejo, namreč lani sva naredila tri po en m3 in rabim material za noter user posted image .

Pa povedala bi še, ... ma bom še prišparala kaj za jutri user posted image .

Lep večer vsem!

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 827
24.1.2010 20:19:02   
milena2222
Zivepo-najlepša hvala za odgovore.Je moj user posted image prebral in gre pogledat v trgovino kako zgleda...Cliota imam pa 2003 letnik ( ta stari model ),tvoj oče ima pa vrjetno ta novega tk da ne bo isti prtljažnik.Hvala pa za prijaznost.Za še kakšno vprašanje te pa prej ZS zagnjavimuser posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 828
24.1.2010 20:25:01   
milena2222
Aja,glede "nosečniških"tem pa menim,da vsak pač prebere kar mu paše, a ne?Jaz kr vse,res pa da ne piše mogoče tako velik kot nekatere...
fiška- user posted image za voziček.Super lep je!
Jaz si grem pa zdej kavo skuhat,ker že 3 dni nisem bila na wc-ju,pa me že malo skrbi.Ima še katera težave te vrste?
Lep večer vsem.

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 829
24.1.2010 21:20:09   
Sky3
Fišika33 obiskujem ALUO in v torek imam izpit iz umetnostne zgodovine. full zanimiva zadeva drgač, sploh pri našem predevatelju, samo jezna sem nase, ker se nism prej lotila osvežitve spomina... bo že. čeprav ratujem že tko zelo zaspana... sm bolj slabo spala sinoči user posted image

aja, pa še glede slinga... meni je tvoj zelo všeč in tudi jst vrjamem, da se bo zadeva obnesla! ma da se obnese, ker bi tut jst poleg mojga oranžnega imela še takega z obroči v nekem rjavem odtenku user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 830
24.1.2010 21:47:22   
farina
pozdravljene, mi ze počas tud gledamo vozičke, čeprav spola še kar ne vemo,,,,,me pa zanima mnenje, če se vam zdi drago;
-KOMBINIRAN VOZIČEK,seveda da lahko otrok najprej leži , potem se pa tista posteljca ven vzame,pa odejica pa ko je starejši lahko sedi, plus jajčka, plus avtosedež za 500 evrov?mislim da je še ob tem kompletu zraven torba, nism pa ziher, kaj pravite?pa v katere trgovine sploh hodite gledat, vozičke

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 831
24.1.2010 21:47:41   
fiška33
Sky, ti maš "pestunjo", ne? http://www.minimonkey.com/english/baby-sling/19
Jst sem ravno zdajle še malo "youtubala" te zadeve in se MORA obnest user posted image .

Ahhh, umetnostne zgodovine ti pa sploh nisem fauš user posted image . Mene je učil prof. Krečič na FA, ko se je blo potrebno pa za izpit naučit, sem pa raje nekega drugega izbirnega izbrala. Sem iz lastnega interesa na več zadev hodila user posted image . Nam, ko smo bolj vizualno ustvarjalno usmerjeni, se je precej težko kaj naučit user posted image . Vsaj meni.

No, vseeno pa verjamem, da ti bo uspelo! user posted image

lp

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 832
24.1.2010 21:51:31   
fiška33
Farina, imaš kak link od tega vozička? Katere znamke pa je? Ti bo jutri Zivepo pokomentirala, če maš dobro zadevo izbrano user posted image .

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 833
   [Brisano sporočilo]
24.1.2010 21:52:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu fiška33)
  Neposredna povezava do sporočila: 834
24.1.2010 22:10:06   
fiška33
Ja ja, Gromska, sej vem, da si mi ti zadnjič eno dobro ponudbo speljala. Ne posipaj soli na rane user posted image
Je bil še cenej, ne? Ma, me je zagrabila panika, da mi ga ne bo uspelo dobit, pa dam zdaj raje še malo več, samo da ga mam. Ker model in barvo sem izbrala že pred dvema mesecema.
Zdaj grem pa lahko mirne duše rodit, ker tetra plenice bo pa tudi dragi znal izbrat user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 835
25.1.2010 7:13:39   
m_o_i
bro jutro stumfkarice user posted image  (ze spet sem brez; kasneje si bom nadela sive z raznobarvnimi krogci)
fiška33 vi pa ze cist finishirate s pripravami in z nakupi!user posted image  moj je tudi vceraj ugotovil, da je januarja prakticno ze konec, februar je kratek, tak da zdaj pa res morava baje zacet s selitvijouser posted image  in kljub dogovoru, da se prestaviva k njemu za dobo enega leta gre v kratkem mal naokol po bankah (glede stanovanjskega kredita)-sem ga pa opozorila, da drug dan po vrnitvi iz P ne mislim pleskat sten user posted image
milena2222 prebava je tudi mene nedolgo nazaj j**la; ma ni pomagal niti koktejl jogurta, pomaranc in donata. ahaaaaaa, ker preskakujete teme oz. jih ne berete pozorno, nemarnice nezainteresiraneuser posted image , ne mores vedet, da sem nekak ugotovila, da so zivci boljse zapiralo kot tona cokolade! (mas kakega zobozdravnika, G v kratkem?!) po pregledu je pa vsipalo iz mene...
evo za sky3 prilepim eno pikapoko za danes user posted image (ce tole ne bo VSAJ 10ka!)
razburjala se ne bom glede nenosecniskih tem (bi pa tudi mene zanimalo, kaj bi to blo)

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 836
25.1.2010 8:26:27   
Sky3
Fiška33 ja mam ta sling ja. minimonkey. hehe vsake tolko hodim okol po stanovanju in treniram s plišastim medvedom user posted image - bo nekej prakse že, ko bo treba dat malčka vanj user posted image
glede učenja sm pa jst kr enaka ja... samo ta predavanja so me pa vseen kr pritegnila, ker je znal predevatelj tko predstavt delo, da ga je blo res zanimivo poslušat. vedno kakšna skrita zgodba zadej, kakšni namigi in simbolika, optični triki. blo res fajn in zato sm si tut kej lažje zapomnila. ni blo suhoparno. mam pa vsekakor probleme z letnicami in podobno... ampak bo že nekak šlo. (pa ne morem nič izbirat, ta izpit je ajn mus)

Moi hvala za pikapoko! upam, da bo pomagala user posted image (če dobim vsaj eno izmed mojih top 5 del, sm zmagala! user posted image )

aja, pa da ne bom nevljudna DOBRO JUTROOO! user posted image

< Sporočilo je popravil Sky3 -- 25.1.2010 8:30:44 >

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 837
25.1.2010 8:37:07   
jolcica

živjo pupe :))

midva sva izbrala končno tko ime oz . se pogovarjala o imenih tko za vsacga sva izbrala dva imena ker sva rekla ko ga bova vidla bova vedla ker ime od teh dveh bi mu blj pristajal. no za vsak slučaj sva izbrala imena tudi za punčko da ne bo tko kot pr prajtlci govorli da bo fantek rodila je pa punčko.

Midva greva konc feb. začetek mar. kupit voziček. bo tak zelenkast greva ga kupit pa od baby booma, cena je tudi zelo ugodno glede na to da dobiš čist vse zdravn. tudi plan sva nardila kaj bova  kupovala počasi da bomo tm do maja meli vse nakupljen.

me pa zanima tko npr. bombažna vata koliko boste si prej kupile tega oz. nardile zaloge?? Ali pa kolko plenic kupit(mislim pamperske) ... sj mrde bo vam hecno vpr. sm jst sem v dilemi pa sem rekla da vas vprašam :)

my little angel :)

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 838
   [Brisano sporočilo]
25.1.2010 8:46:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jolcica)
  Neposredna povezava do sporočila: 839
25.1.2010 8:50:13   
m_o_i
no, koncno ena nosecniska-pleniceuser posted image  tiste vate, palcke in ostalo sem jaz vzela to.to/jev paket za novorojencke, pa en paket perforirane Tosamine vate; pa itak se mi zdi, da bom to prej za sebe porabla, kot za mulcauser posted image  aja, kozmetiko sem se pa odlocla, da bo Niveina (za mulca).
plenicke sem pa nameravala met doma 2,3 pakete, potem bom pa ze poslala deda v shopping (to bo sele smeha!) oz. bom jaz sla mal na sonckauser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 840
25.1.2010 9:04:54   
Teja K
Dobro jutro, dober dan!

UUUU marička ste napisale med vikendom... pridne pridne, sem opazila, da vas je Nusi spominila, da morate o štumfih pisat user posted image user posted image ... SEm vas na hitro preletela in čestitke za:
- valovanje trebuha
- opravljene preglede (vse od cukra naprej)
- oprevljene nakupe
- izvedeno telovadbo in keglove vaje
- za vse pogovore
user posted image user posted image

Jaz pa sem v petek čisto omagala, sem šla prej iz službe in sem doma nato spala 4 ure... bila sem čisto adijo... ampak potem sem spet celi vikend pucala in kuhala doma, tako, da sem komaj čakala, da grem v službo se malo odpočit user posted image user posted image ...

Jutri imam Morfoligoj in upam, da ne bo preveč snežilo, ker se moram v MB peljat in tam moram biti že ob 8.30, še dobro da je trojanski predor odprt...

Fiška 33
- ta sling sem jaz tudi že čekirala, oz. ne točno tega, nekako sem se odločala, da bi ga imela... pa me zanima ali si ga kje v kakšni štacuni tudi zasledila... ej a si videla cena... tam ko so v dolarjih je enka cena kot pri nas v evrih, kje si ga ti nabavila?

Živepo
- jaz pa sem previjalno videla v Leklerku, še boljšo kot v BC, je tudi malo čez 100€, pa mi deluje malo bolj kompaktno... ampak zadeva je bila v Leklerku razstavljena, tkao da se vedno bolj navdušujem, ker lahko iz banjice kr na previjalno preložiš, dobra ideja se mi zdi, pa potem ko skupaj sestaviš, je tudi kr dovolj oska...

No toliko za sedaj, moram it v knjižnico, bom danes imela malo prej malico user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 841
25.1.2010 9:55:15   
sabri
Dobro jutro, danes sem pa jaz prav lena in sem se odločila, da grem pa tamali nekaj kupit in se greva potepat po LJ, dokler oči spi.
Pregled imam jutri in me prav zanima, ali bom še ostala na bolniški ali grem kaj delat. Grem se oblečt.
zokni: še vedno brez, ker sem v pižamiuser posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 842
25.1.2010 10:06:54   
Teja K
Sabri dobro jutro, fajn nakupuj :-), si me spomnila, da nisem napisala kakšne štumfe mam user posted image , no nosim, danes roza barvo user posted image

Jaz imam tudi jutri pregled oz. morfologijo... tak da punce držte pesti, da je vse ok, in da ni hrenovka zrasla, naši pupi user posted image user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 843
25.1.2010 10:43:45   
Angel_Tian
Pozdravljene klepetulje,

plavam v gužvi, ampak takoj, ko utegnem, grem pogledat, kaj vse ste naklofale user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 844
25.1.2010 11:09:50   
Teja K
ja kaj pa je dans z vami, vse je tihouser posted image , a vse spite al kako?

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 845
   [Brisano sporočilo]
25.1.2010 11:21:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 846
25.1.2010 11:44:12   
Angel_Tian
Upam, da ste vse imele lep vikend.
Midva sva v soboto zvečer bila povabljena na en rojstni dan, mali pa je šel spat k mojim. V 4 urah se ga je moj uspel nalit (mešal je neko močno pivo in jegra) in tako je potem včeraj cel dan spal user posted image user posted image Na kosilo sva bila k mojim povabljena (da tamalega prevzameva), ampak sem mogla kr sama it, tak je bil bogi user posted image

j.b.
- jaz sem bila s hudim decem zarad večerje ja user posted image Ampak moj je bolj "jezne" narave, tako da sploh ne rabi slabega dneva, da se zdere za brezveze.
In lahko je cel dan doma, pa nima časa skuhat kosila recimo (je polno nekih serij po TV, pa še kako brskanje po netu). Raje potem, ko se še slečem in sezujem ne vredu, vpraša - kaj bo za kosilo user posted image user posted image Tak da, ti se kr lepo drži svojega, če te tako lepo razvaja, tudi, če je samo občasno user posted image (jaz svojega lenuha itak nobeni ne dam user posted image )

m_o_i - ti že pa res malo prehitevaš z vstajanjem med spanjem user posted image user posted image

k_a_t_i - tudi meni so nekaj pametovali glede dojenja na 3 ure, ampak Tian je vseeno cele dneve visel na zizi. Nekak nikol ne znam poslušat, kaj mi drugi pametujejo, jaz kr po svoje delam user posted image user posted image Dobro, da sta vidva z Žigecom vsaj po 3 mescih na polno zalaufala. No, tokrat ti okrog dojenja sigurno nihče več ne bo pameti solil user posted image
user posted image user posted image user posted image pazi malo, da ne boš od brcik cela plava okrog hodla user posted image

fiška33 - tole za sladkor je pa res grozen pregled. Kako lahko nosečnice tolk časa mučijo brez pijače in hrane user posted image Ampak vse pohvale skrbni prijateljici, da te je potem ojačala user posted image
Ti si tak fajn fanatik za rože. Te bom sigurno prosla za pomoč, ko bo treba okrog hiše urejat. Če ne drugega, vsaj z nasveti boš dobrodošla.

melia - dobro,d a nas nisi čisto pozabila user posted image Lepo, da je bilo na pregledu vse ok in user posted image za lulčija.
Pa hvala za tole opozorilo glede slik. Česa takega se res samo kaka bolana glava lahko loti user posted image

barvar - upam, da si uživala v petek glavna z daljincem user posted image

gromska - jupiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image

zivepo - se bojiš sankanja kot Tian user posted image Ampak z ono lopato pa je zdaj reku, da bi se sankal, ampak jih trenutno nikjer nimajo - vse prodano. Groza.

Kaj imate to za ene "grobe" otroke zivepo in kati user posted image Meni pa Tian tako lepo boža trebuh in gleda, kdaj bo mignilo in lupčke mi daje na popek pa čez popek se z dojenčkom pogovarja. Parkrat pa mi je že rekel, naj usta odprem, da bo dojenčka pogledal user posted image user posted image user posted image

emibu - ko se javiš, spadaš v skupino čvek. Ko te pa ni, pa si ena tistih, ki smo jim nekatere preveč gobčne user posted image user posted image user posted image user posted image Bo ok tak, al si raje kr za stalno med čvekami user posted image user posted image
Pridna, da sta si malo sprostitve privoščla user posted image

barvar, kati - user posted image user posted image user posted image če zivepo sama s sabo čveka, bosta pa mnda ja folgale brat user posted image user posted image

zivepo - čestitam za nakup user posted image user posted image user posted image user posted image

fiška33 - dobro si si ti tole (ne)vozičkanje naštudirala ja user posted image In ta teden torej vso srečo za nabavo vozička user posted image user posted image

Uf, zdaj se vas morem lotit od strani 33 dalje še user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 847
25.1.2010 12:12:50   
milena2222
m_o_i-nisem spregledala,ker berem kr vse,ampak pozabila,sej veš nosečniška pozabljivostuser posted image Mi je oproščeno?

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 848
25.1.2010 12:19:04   
Teja K
Žlica za sankanje Angel user posted image jaz sem jo kupila prejšnji teden v Baby Centru v Mariboru na Tržaški za 2,59€... drugje pa sem iskala in iskala, pa nisem našla... res da so imeli samo rdeče, ampak moj sine je itak na rdečo usekan user posted image user posted image

Milena2222 vse ti je oproščeno, razen tega, da nisi napisala kakšne štumfe maš user posted image user posted image

Men je pa končno uspelo kvalitetne čevlje za na sneg za Davida dobit, po ugodni ceni... uhhh sem pol Ljubljane prehodla, da sem jih našla...

moram zdaj malo počit, po tem nakupu

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 849
25.1.2010 12:43:18   
farina
nimam slikice, ker sem gledla v trgovini, se pa trgovini reče mamita, znamke pa si tud nism ogledla, ker se mi mudilo

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.