fiška33
|
Teja, ring sling kupujem rabljen, z bolhe, dala bom pa 30 €. Ja, drugače so pa te nove zadeve res precej drage. Ma meni se sploh ne zdi nujno, da kupim kaj novega, razen pralnih pleničk. Raje recikliram, jst bi si še bajto iz samih rabljenih stvari naredila . Pa restavriram tudi rada. Odvoz kosovnih odpadkov so za mene kupi uporabnih stvari in se moram kar nazaj držat. Heh, ja, mava z dragim skoraj tekmo, kako najcenejš kaj dobit. Tudi na bolšjaka greva kaj iskat (npr. kuhinjski bojler). Namesto za novega - 70 €, sva ga dobila za 5 € . Zdaj mi je veliko bolj všeč. V moji prejšnji zvezi se je, ne samo nove stvari kupovalo, ampak celo najboljše in najdražje - ker so njegovi stari financirali in se je ob tla metalo, če kaj ni delalo, ne pa se popravilo . Nobenega odnosa . Moram priznat, da zdaj kar uživam in sem se brez problema vključila v igro . Moj dragi zna vse sam narest, je gradbinc, avtomehanik, vse po potrebi, še strgane štumfe si zašije , vse zna tudi sam popravit . Takega prej nobenega nisem poznala, zdaj pa sem res full ponosna na njega in vesela, da ga imam . Drugače je pa fizik, biolog, no diploma mu še manjka . Zivepo, vidim, da sta s svakom zadevo že rešila. Ja, poden od previjalne je iverka, rob pa je iz take debelejše (0,5 cm) lepenke in je z žebljički pribit na spodno iverko. Prej pa sva seveda ločeno preoblekla spodnji del, in ločeno rob, ki sta bila že obdana s peno. Nisva pa previjalne sama delala, ampak sva samo neko staro preoblekla. Za nov plastificiran prt sva dala 2,9 € . A_T, z veseljem ti bom pomagala s kakšnim nasvetom za zasaditev okolice hiške in te naučila poceni pripraviti toliko flanc trajnic in enoletnic, da boš imela v treh letih čisto poln in cvetoč vrt! Jaz imam trenutno na balkonu 60 2l plastenk, v katerih bo zrastlo tolko rožic, da mi bo že letos zmanjkalo prostora . Semena sem si celo iz anglije naročila . Bubolin, sem vesela, da je z bejbijem vse OK! Moi in Teja, da se še jaz pohvalim, danes sem prišla prvič pod 100 dni do poroda . Lep dan še naprej!
|