2violina
|
IZVIRNO SPOROČILO: 4pikice IZVIRNO SPOROČILO: Julija08 Nisem brala cele teme tako, da ne vem a imate vse skupaj isti dan, ali vsaka malo po svoje? Pa še nekaj me zanima. Enkrat sem že imela to dieto (cca. 1 mesec) in sem zgubila 8kg. Ampak ker sem krvodajalka, sem šla takrat enkrat dat kri in sem bila slabokrvna. Ker imam drugače ful močno kri je bilo to skoraj sigurno zaradi diete. Tako, da ne vem ali naj jem zraven kake dodatke, ker tudi še dojim, sem razmišljala o Centrum materna ali kaj je že tisto, ki je tudi za dojenje za dodatne vitamine. Ker glede na to da bom vse nosila v službo ne bom jedla npr. juhe in solate vedno zraven kosila...tako da nekaj potem manjka...ne bi pa rada tudi mleka izgubila. Razen dveh, treh smo v glavnem kar na istem po dnevih. Ni pa to pogoj! Izberi si kot bo tebi najbolj ustrezalo, saj veš, pomembmno je, da se tega poskušaš kar se da nabolj držati. Kar pa se krvi tiče, me pa malo čudi, da je ta dieta povzročila slabokrvnost. Sadje in zelenjava sta vsak dan! Juha je samo 1x na 4 dni, jo lahko neseš v termovki s seboj, pa tudi solata ne bi smela biti problem. Lahko pa namesto nje poješ svežo papriko, paradižnik, ali pa si v posodico daš vloženo rdečo peso, ki je zelo dobra za kri. Čista Juha naj bi se jedla (beri pila po obroku) na BELJAKOVINSKI dan in na ŠKROBNI DAN. Le, da je na Š dnevu jušna osnova iz zelenjave. Tako piše v knjigi na samem začetku, tam kjer je narisan prehranjevalni ciklus. Tvoje mleko gre pa že itak proti koncu, tako, da je možno, da ga boš slej ko prej izgubila, mogoče bo ta kura to malenkostno pospešila. Ne vem, odloči se sama, kaj ti ternutno več pomeni. Je pa fajn, da greš 100% v to, ker bodo sicer skušnjave prevelike, že tako sem pa tja malo zaidemo s tira.