|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
21.1.2010 22:45:42   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Pozdravljene mamice!

No moja NS je za menoj....spet so lile solze v potokih.  Tveganje je 1:skoraj 5000, in mi je G rekla, da je tveganje minimalno, sploh za moja leta krasen rezultat. Velik pa 6 cm. Poslušali srčka, si pa ta moja pikica dovoli.....z roko je imel podpolcano glavo....mislim že sedaj.

Hvala vam vsem za navijanje!

oooo, sem čakala na tale raport!!!! pa kakšen rezultat! bravissimo! mislim, rokca pod glavo, ježeš, tole bo en uživaček, ha? eeeeee, kajši, bravo, sm ful vesela!!!!user posted image user posted image user posted image  kaj zaj, bo fantiček?

bit, sem prebrala tvojo zgodbo. res mi je hudo, vem, da bi se bilo težko posloviti od enega in se spomnim, kako težko in s strahom sem čakala na preglede. samo, kot si rekla, si bolnica, verjemi, da je en plodek obremenitev za telo, kaj šele 2. pri dvojnih lahko gre toliko stvari narobe. na žalost. veseli se tega, kar se je uspelo obdržati in verjemi, da je to najboljše! naj bo tvoja nosečnost od zdaj naprej čim lažja in brezskrbna user posted image !

nokes

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
22.1.2010 7:52:10   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Kajsica, bravooooo user posted image  user posted image !

BarbiG, zdej pa še od tebe čakamo lepo novičko!
petek, 22.01.
BarbiG - NS

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
22.1.2010 8:24:40   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Dobro jutro!

Kajsica, bravooooo user posted image  user posted image !

BarbiG, zdej pa še od tebe čakamo lepo novičko!
petek, 22.01.
BarbiG - NS

loremi...tnx za kofi

si bom kar tole sposodla....čestitke.. kajsicauser posted image user posted image user posted image user posted image

barbiG...še ti nam sporoči lepo novičkouser posted image user posted image user posted image

noki ...hvala ...strah me je samo da se bo še ta posloviluser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
22.1.2010 9:48:56   
gapii27
jutro babike

čestitke za opravljene preglede in seveda srečno danes barbiuser posted image

a kimsy še ni nič poročala...

mal snegca smo še pa dobli zvečer... tolko da je danes tast malo kidaluser posted image

cawci

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
22.1.2010 13:49:33   
BarbiG
Dan, punce.

Najprej, Kajši čestitam za tako lep rezultat. Bi rekla ja, da so tekle solze v potokih. user posted image user posted image user posted image Zdej pa začni uživat v user posted image .

Jaz imam pa punce tako noč za sabo, da se ti utrga. Od šestih zvečer pa do šestih zjutraj sem na vsako uro bruhala in driskala. Kej takega še nisem v življenju doživela. In danes sem šla na nuhalno vsa povožena. V enem trenutku sem celo hotela prestavt nuhalno, ker je moje počutje danes ubijalsko. No, pa smo vseeno šli na NS in rezultat je tak: Oba živahna, da je kaj, sta mahala z rokicami in brcala z nogicami, da je bilo veselje. Velika sta A dvojček 59 mm, B dvojček 59,3 mm, srčni utrip obeh je 167, tveganje za nuhalno svetlino je pri obeh minimalno (1: 1287, pri drugemu pa 1: 1280) in tudi med njima je razlika v tveganju minimalna, tako da tudi ni zaenkrat indicev za razvoj zgodnjega TTTS sindroma. Sva bila oba z možem tako vesela, da vam ne morem povedat. Mi je pa rekel, da se v porodnišnici vidiva spet okoli 18. tedna in od takrat naprej vsake 14 dni. Tako, da se bom v tejle nosečnosti mojih dveh čmrljčkov res lahko nagledala.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
22.1.2010 14:00:55   
Fargesia
Kajši in barbi, čestitke za odlično NS!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
22.1.2010 14:02:20   
zup2
Barbi super za uspešen rezultat NS user posted image user posted image Mogoče so bili pa ponoči samo živčki in boš danes ponoči spala ko ubita. Meni se je to dogajalo prejšnji teden ko sem imela morfologijo, sedaj pa ko vem da je vse o.k. ponoči spim ko en polhec user posted image

Kajsi tudi tebi čestitam za uspešno NS user posted image . Kaj ni lepo videti tele naše male škrate, kako so že dejavni user posted image

No, jaz sem včeraj opravila prvi nakup za našo pupo. Sem kupila en tak luškan kompletek v H&M. Voziček sem tudi stestirala in se odločila za Chiccota.
Lana za stroške pošiljanja pa še nisem preverila, samo kakor sem razumela pride okrog 20 eur. Sem pa ugotovila, da Mothercare ne pošilja stvari k namuser posted image

Želim vam lep dan in sploh super vikend!

< Sporočilo je popravil zup2 -- 22.1.2010 14:03:04 >

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
22.1.2010 14:15:32   
bit
barbi..... super ..čestitam za krasen rezultatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
22.1.2010 17:29:41   
gapii27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image barbi

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
22.1.2010 18:07:22   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

nad otrokovo glavico naj bi bil. odvisno s katerega konca je pritisnila UZ gor...

...hm..mislim, da te bodo zaradi tega samo bolj pogosto spremljali, tako kot mene...pregled na 3 tedne in vsakič UZ...

ne vem če...ker je rekla, da bo na morfologiji bolj pogledala... ta bo pa čez cca kak mesec...

..načeloma bi te morali...mogoče je ocenila, da en miom, sploh na takem mestu, ne ogroža tvojega otročka...mogoče ti bo naslednjič kaj rekla user posted image ..fajn bi blo no, ker miomi so eden od dejavniko v prezgodnjega poroda...meni je dobesedno rekla tako: "Upajmo, da bomo čim dlje nosili in donosili..."

BarbiG in Kajši user posted image user posted image user posted image , bravo mi!!!

Bit, stran s slabimi mislimi, čez teden dni, ko boš videla, da je vse ok z otročičkom, bom začela drugače gledat...jaz sem že čisto pozabila, da je eden tudi odmrl....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
22.1.2010 18:09:09   
loremi
Jeeeeej BarbiG, sem vedla, da bojo lepe novičke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zup2 super za prvi nakup! user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem en pozdravček in srečno naprej!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
22.1.2010 18:32:37   
BarbiG
Zup, mothercare ima tud podružnico v Ljubljani v BTC-ju in imajo kolkor sem vidla vsaj za vozičke enako ponudbo kot angleška internetna stran. Pojdi še malo tja pogledat. Jaz sem bila včeraj in glede na to, da preko interneta ne pošiljajo vozičkov iz Anglije na naš konc, sem ga rezervirala kar v LJ.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
23.1.2010 8:06:52   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
23.1.2010 8:48:19   
zup2
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Zup, mothercare ima tud podružnico v Ljubljani v BTC-ju in imajo kolkor sem vidla vsaj za vozičke enako ponudbo kot angleška internetna stran. Pojdi še malo tja pogledat. Jaz sem bila včeraj in glede na to, da preko interneta ne pošiljajo vozičkov iz Anglije na naš konc, sem ga rezervirala kar v LJ.

Dobro jutro!

Barbi v Mothercarju sem pa že bila, pa so cene res primerljive s temi na njihovi spletni strani. Mogoče za kakšen evro dražje. Se bom pa po vsej verjetnosti odločila za uno drugo, ker zraven dobim še posteljnino, jogi... za 55 eur + poštnina. Pri nas v Mothercare je pa samo posteljica 70 eur.
user posted image za uspešen nakup vozička!

Lep dan!

< Sporočilo je popravil zup2 -- 23.1.2010 8:50:41 >

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
23.1.2010 9:11:51   
hermy1

Jaz sem bila včeraj in glede na to, da preko interneta ne pošiljajo vozičkov iz Anglije na naš konc, sem ga rezervirala kar v LJ.

Si izbrala tistega, ki ga bodo za dvojčke šele dobili? Ali ga celo že imajo?
Tudi jaz sem malo špegala njihove vozičke. Sem namreč imela enega pred 19 leti, ful je bil (za takrat) hud in ful sem bila zadovoljna z njim.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
23.1.2010 9:12:51   
biba007
Dobro jutro, pupikeuser posted image

Loremi, hvala za kofiko, pa za tisto zraven tudi user posted image . Sicer pazim, s čim se bašem...je očitno tehle 1.800 kcal za Bibona čisto preveč. Smo v dobrem mesecu dobili skoraj 5 kg, pa mi ni čisto nič jasnouser posted image . Jah nič, sem bajsek, ni kaj. Lanči, zgolj takole, informativno...kdaj ste že imeli pri vas tisti porast 4 kilc?

Mene so pa vsi tile obilni seznamčki NEOBHODNO POTREBNIH stvari za novorojenčka v zadnjih dneh parkrat spravili v manjši panic-attack. Hiperventilacija in touser posted image ....ma je vsega čisto prevečuser posted image Ah, in ob vsem tem smo pa še vedno pri vozičkih...kaj si mislite o Britax Römer B-Smart?

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
23.1.2010 9:20:25   
zup2
Biba007 veš da sem ta teden tudi jaz vsa panična....kako bom vedela ali sem nabavila vse kar potrebujem, ali potrebujem bodije z dolgimi rokavi ali s kratkimi...mah, ni da ni, kar me ne skrbiuser posted image . Potem se pa malo pomirim, pa si mislim, da bomo pa ja sfolgali in že nabavili vse kar potrebujemo. Je pa res povsod polno nekih seznamov, da potem sploh ne veš kaj in kako user posted image
Britax Römer B-Smart pa žal ne poznam, samo po slikcah sodeč mi je všečen user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
23.1.2010 9:42:05   
Fargesia
Hej! Kako ste drage moje?

včeraj sem malo gledala vozičke...zgolj zarad firbca...kakšen se vam zdi tale?

http://www.mami.si/si/gt3-completo-tropical-i7565.shtml

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
23.1.2010 9:55:26   
biba007

Hej! Kako ste drage moje?

včeraj sem malo gledala vozičke...zgolj zarad firbca...kakšen se vam zdi tale?

http://www.mami.si/si/gt3-completo-tropical-i7565.shtml

Fargi,
Peg Perego si luštkani, pa pridejo z isofixom...ampak (no, saj, kateri pa nima tehle ampakuser posted image )...lupinice so pa micene. In če računaš, da bodo naši škratki v kritični fazi ravno takrat, ko jih bo treba začet v bundice tlačit....jah no, je kar za razmislit.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
23.1.2010 10:13:31   
Fargesia
biba, lupinice ne bom kupovala zraven, ker jo bom od brata dobila na posodo od Maxi cosija.user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
23.1.2010 10:46:55   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Jaz sem bila včeraj in glede na to, da preko interneta ne pošiljajo vozičkov iz Anglije na naš konc, sem ga rezervirala kar v LJ.

Si izbrala tistega, ki ga bodo za dvojčke šele dobili? Ali ga celo že imajo?
Tudi jaz sem malo špegala njihove vozičke. Sem namreč imela enega pred 19 leti, ful je bil (za takrat) hud in ful sem bila zadovoljna z njim.

Ja, tistega, ki ga še čakajo. Sem ga pa po nasvetu prodajalke kr rezervirala, ker imajo baje že vse kar bodo dobili skoraj razprodano, na novo robo se pa čaka od 3 - 4 mesece in bi blo pol pa že skor prepozn.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
23.1.2010 11:01:37   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Dobro jutro!

Barbi v Mothercarju sem pa že bila, pa so cene res primerljive s temi na njihovi spletni strani. Mogoče za kakšen evro dražje. Se bom pa po vsej verjetnosti odločila za uno drugo, ker zraven dobim še posteljnino, jogi... za 55 eur + poštnina. Pri nas v Mothercare je pa samo posteljica 70 eur.
user posted image za uspešen nakup vozička!

Lep dan!

.. a bi ti meni en link naredila do te posteljice......a je 70x140?

Bibon, grem gledat...s koliko kilami si štartala? Jaz sem jih imela 60, po postopku 65, no, zdej grem pa gledat.....aha, od 23 do 27 tedna je skočilo gor za 4 kile user posted image ..kilo na teden, groza....aja in od 17-19 tedna je tudi šlo po kilo na teden, no ti dve obdobji sta bili taki kritični....na zadnjem pregledu sem jih imela 78 kg, sedaj imam pregled v torek, me prav zanima, koliko smo pridelali...

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
23.1.2010 11:06:11   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ah, in ob vsem tem smo pa še vedno pri vozičkih...kaj si mislite o Britax Römer B-Smart?

....men so sprednja koleščka premajhna...po moje ni za makadam...moraš pa voziček sprobat

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
23.1.2010 11:30:54   
zup2
Lana evo link http://www.yatego.com/index.htm?cl=pdetails&from=basket&pgNr=1&pId=4a5da14209ef9&aId=4603d3b583aef6.4&sid=07Y1263990120Y09faef8353ef5b9fb7
Posteljica je pa majhna (kot zibka) in ne standard (120x60 ali 140x70). Jaz jo rabim za prve 3 mesece, da bo user posted image lahko spala zraven mene, saj imam zraven postelje premalo prostora za "normalno" posteljico.

Lp.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
23.1.2010 13:57:21   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Bibon, grem gledat...s koliko kilami si štartala? Jaz sem jih imela 60, po postopku 65, no, zdej grem pa gledat.....aha, od 23 do 27 tedna je skočilo gor za 4 kile user posted image ..kilo na teden, groza....aja in od 17-19 tedna je tudi šlo po kilo na teden, no ti dve obdobji sta bili taki kritični....na zadnjem pregledu sem jih imela 78 kg, sedaj imam pregled v torek, me prav zanima, koliko smo pridelali...

Ok, Lanči, da opravim tale walk-of-shame. Štartali smo z 52kg, se do začetka postopka (po naročilu!) zredili na 58kg (je*emti je bilo tole težko, kontrolirano se redit), no evo, potem sem pa, seveda v strahu, da ne bi moja nečimrnost kakorkoli škodila prestolonasledniku, šibali priporočenih 1800kcal na dan. In smo prilezli v 25. tednu na 71kg. Jao meni, sem en tolst štrudel. Aha, no in zdaj me G šopa, da naj malo oladim s sladkarijami.....pa saj jih sploh ni user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?