Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 21.1.2010 22:45:42
|
|
|
|
nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Pozdravljene mamice! No moja NS je za menoj....spet so lile solze v potokih. Tveganje je 1:skoraj 5000, in mi je G rekla, da je tveganje minimalno, sploh za moja leta krasen rezultat. Velik pa 6 cm. Poslušali srčka, si pa ta moja pikica dovoli.....z roko je imel podpolcano glavo....mislim že sedaj. Hvala vam vsem za navijanje! oooo, sem čakala na tale raport!!!! pa kakšen rezultat! bravissimo! mislim, rokca pod glavo, ježeš, tole bo en uživaček, ha? eeeeee, kajši, bravo, sm ful vesela!!!! kaj zaj, bo fantiček? bit, sem prebrala tvojo zgodbo. res mi je hudo, vem, da bi se bilo težko posloviti od enega in se spomnim, kako težko in s strahom sem čakala na preglede. samo, kot si rekla, si bolnica, verjemi, da je en plodek obremenitev za telo, kaj šele 2. pri dvojnih lahko gre toliko stvari narobe. na žalost. veseli se tega, kar se je uspelo obdržati in verjemi, da je to najboljše! naj bo tvoja nosečnost od zdaj naprej čim lažja in brezskrbna !
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.1.2010 9:48:56
|
|
|
|
gapii27
|
jutro babike čestitke za opravljene preglede in seveda srečno danes barbi a kimsy še ni nič poročala... mal snegca smo še pa dobli zvečer... tolko da je danes tast malo kidal cawci
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.1.2010 13:49:33
|
|
|
|
BarbiG
|
Dan, punce. Najprej, Kajši čestitam za tako lep rezultat. Bi rekla ja, da so tekle solze v potokih. Zdej pa začni uživat v . Jaz imam pa punce tako noč za sabo, da se ti utrga. Od šestih zvečer pa do šestih zjutraj sem na vsako uro bruhala in driskala. Kej takega še nisem v življenju doživela. In danes sem šla na nuhalno vsa povožena. V enem trenutku sem celo hotela prestavt nuhalno, ker je moje počutje danes ubijalsko. No, pa smo vseeno šli na NS in rezultat je tak: Oba živahna, da je kaj, sta mahala z rokicami in brcala z nogicami, da je bilo veselje. Velika sta A dvojček 59 mm, B dvojček 59,3 mm, srčni utrip obeh je 167, tveganje za nuhalno svetlino je pri obeh minimalno (1: 1287, pri drugemu pa 1: 1280) in tudi med njima je razlika v tveganju minimalna, tako da tudi ni zaenkrat indicev za razvoj zgodnjega TTTS sindroma. Sva bila oba z možem tako vesela, da vam ne morem povedat. Mi je pa rekel, da se v porodnišnici vidiva spet okoli 18. tedna in od takrat naprej vsake 14 dni. Tako, da se bom v tejle nosečnosti mojih dveh čmrljčkov res lahko nagledala.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.1.2010 14:00:55
|
|
|
|
Fargesia
|
Kajši in barbi, čestitke za odlično NS!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.1.2010 14:02:20
|
|
|
|
zup2
|
Barbi super za uspešen rezultat NS Mogoče so bili pa ponoči samo živčki in boš danes ponoči spala ko ubita. Meni se je to dogajalo prejšnji teden ko sem imela morfologijo, sedaj pa ko vem da je vse o.k. ponoči spim ko en polhec Kajsi tudi tebi čestitam za uspešno NS . Kaj ni lepo videti tele naše male škrate, kako so že dejavni No, jaz sem včeraj opravila prvi nakup za našo pupo. Sem kupila en tak luškan kompletek v H&M. Voziček sem tudi stestirala in se odločila za Chiccota. Lana za stroške pošiljanja pa še nisem preverila, samo kakor sem razumela pride okrog 20 eur. Sem pa ugotovila, da Mothercare ne pošilja stvari k nam Želim vam lep dan in sploh super vikend!
< Sporočilo je popravil zup2 -- 22.1.2010 14:03:04 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.1.2010 14:15:32
|
|
|
|
bit
|
barbi..... super ..čestitam za krasen rezultat
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.1.2010 17:29:41
|
|
|
|
gapii27
|
barbi
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.1.2010 18:07:22
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia nad otrokovo glavico naj bi bil. odvisno s katerega konca je pritisnila UZ gor... ...hm..mislim, da te bodo zaradi tega samo bolj pogosto spremljali, tako kot mene...pregled na 3 tedne in vsakič UZ... ne vem če...ker je rekla, da bo na morfologiji bolj pogledala... ta bo pa čez cca kak mesec... ..načeloma bi te morali...mogoče je ocenila, da en miom, sploh na takem mestu, ne ogroža tvojega otročka...mogoče ti bo naslednjič kaj rekla ..fajn bi blo no, ker miomi so eden od dejavniko v prezgodnjega poroda...meni je dobesedno rekla tako: "Upajmo, da bomo čim dlje nosili in donosili..." BarbiG in Kajši , bravo mi!!! Bit, stran s slabimi mislimi, čez teden dni, ko boš videla, da je vse ok z otročičkom, bom začela drugače gledat...jaz sem že čisto pozabila, da je eden tudi odmrl....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.1.2010 18:09:09
|
|
|
|
loremi
|
Jeeeeej BarbiG, sem vedla, da bojo lepe novičke! zup2 super za prvi nakup! vsem en pozdravček in srečno naprej!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 22.1.2010 18:32:37
|
|
|
|
BarbiG
|
Zup, mothercare ima tud podružnico v Ljubljani v BTC-ju in imajo kolkor sem vidla vsaj za vozičke enako ponudbo kot angleška internetna stran. Pojdi še malo tja pogledat. Jaz sem bila včeraj in glede na to, da preko interneta ne pošiljajo vozičkov iz Anglije na naš konc, sem ga rezervirala kar v LJ.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.1.2010 8:06:52
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.1.2010 8:48:19
|
|
|
|
zup2
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Zup, mothercare ima tud podružnico v Ljubljani v BTC-ju in imajo kolkor sem vidla vsaj za vozičke enako ponudbo kot angleška internetna stran. Pojdi še malo tja pogledat. Jaz sem bila včeraj in glede na to, da preko interneta ne pošiljajo vozičkov iz Anglije na naš konc, sem ga rezervirala kar v LJ. Dobro jutro! Barbi v Mothercarju sem pa že bila, pa so cene res primerljive s temi na njihovi spletni strani. Mogoče za kakšen evro dražje. Se bom pa po vsej verjetnosti odločila za uno drugo, ker zraven dobim še posteljnino, jogi... za 55 eur + poštnina. Pri nas v Mothercare je pa samo posteljica 70 eur. za uspešen nakup vozička! Lep dan!
< Sporočilo je popravil zup2 -- 23.1.2010 8:50:41 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.1.2010 9:11:51
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Jaz sem bila včeraj in glede na to, da preko interneta ne pošiljajo vozičkov iz Anglije na naš konc, sem ga rezervirala kar v LJ. Si izbrala tistega, ki ga bodo za dvojčke šele dobili? Ali ga celo že imajo? Tudi jaz sem malo špegala njihove vozičke. Sem namreč imela enega pred 19 leti, ful je bil (za takrat) hud in ful sem bila zadovoljna z njim.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.1.2010 9:12:51
|
|
|
|
biba007
|
Dobro jutro, pupike Loremi, hvala za kofiko, pa za tisto zraven tudi . Sicer pazim, s čim se bašem...je očitno tehle 1.800 kcal za Bibona čisto preveč. Smo v dobrem mesecu dobili skoraj 5 kg, pa mi ni čisto nič jasno . Jah nič, sem bajsek, ni kaj. Lanči, zgolj takole, informativno...kdaj ste že imeli pri vas tisti porast 4 kilc? Mene so pa vsi tile obilni seznamčki NEOBHODNO POTREBNIH stvari za novorojenčka v zadnjih dneh parkrat spravili v manjši panic-attack. Hiperventilacija in to ....ma je vsega čisto preveč Ah, in ob vsem tem smo pa še vedno pri vozičkih...kaj si mislite o Britax Römer B-Smart?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.1.2010 9:20:25
|
|
|
|
zup2
|
Biba007 veš da sem ta teden tudi jaz vsa panična....kako bom vedela ali sem nabavila vse kar potrebujem, ali potrebujem bodije z dolgimi rokavi ali s kratkimi...mah, ni da ni, kar me ne skrbi . Potem se pa malo pomirim, pa si mislim, da bomo pa ja sfolgali in že nabavili vse kar potrebujemo. Je pa res povsod polno nekih seznamov, da potem sploh ne veš kaj in kako Britax Römer B-Smart pa žal ne poznam, samo po slikcah sodeč mi je všečen
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.1.2010 9:42:05
|
|
|
|
Fargesia
|
Hej! Kako ste drage moje? včeraj sem malo gledala vozičke...zgolj zarad firbca...kakšen se vam zdi tale? http://www.mami.si/si/gt3-completo-tropical-i7565.shtml
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.1.2010 9:55:26
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia Hej! Kako ste drage moje? včeraj sem malo gledala vozičke...zgolj zarad firbca...kakšen se vam zdi tale? http://www.mami.si/si/gt3-completo-tropical-i7565.shtml Fargi, Peg Perego si luštkani, pa pridejo z isofixom...ampak (no, saj, kateri pa nima tehle ampak )...lupinice so pa micene. In če računaš, da bodo naši škratki v kritični fazi ravno takrat, ko jih bo treba začet v bundice tlačit....jah no, je kar za razmislit.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.1.2010 10:13:31
|
|
|
|
Fargesia
|
biba, lupinice ne bom kupovala zraven, ker jo bom od brata dobila na posodo od Maxi cosija.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.1.2010 10:46:55
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Jaz sem bila včeraj in glede na to, da preko interneta ne pošiljajo vozičkov iz Anglije na naš konc, sem ga rezervirala kar v LJ. Si izbrala tistega, ki ga bodo za dvojčke šele dobili? Ali ga celo že imajo? Tudi jaz sem malo špegala njihove vozičke. Sem namreč imela enega pred 19 leti, ful je bil (za takrat) hud in ful sem bila zadovoljna z njim. Ja, tistega, ki ga še čakajo. Sem ga pa po nasvetu prodajalke kr rezervirala, ker imajo baje že vse kar bodo dobili skoraj razprodano, na novo robo se pa čaka od 3 - 4 mesece in bi blo pol pa že skor prepozn.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.1.2010 11:01:37
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Zup, mothercare ima tud podružnico v Ljubljani v BTC-ju in imajo kolkor sem vidla vsaj za vozičke enako ponudbo kot angleška internetna stran. Pojdi še malo tja pogledat. Jaz sem bila včeraj in glede na to, da preko interneta ne pošiljajo vozičkov iz Anglije na naš konc, sem ga rezervirala kar v LJ. Dobro jutro! Barbi v Mothercarju sem pa že bila, pa so cene res primerljive s temi na njihovi spletni strani. Mogoče za kakšen evro dražje. Se bom pa po vsej verjetnosti odločila za uno drugo, ker zraven dobim še posteljnino, jogi... za 55 eur + poštnina. Pri nas v Mothercare je pa samo posteljica 70 eur. za uspešen nakup vozička! Lep dan! .. a bi ti meni en link naredila do te posteljice......a je 70x140? Bibon, grem gledat...s koliko kilami si štartala? Jaz sem jih imela 60, po postopku 65, no, zdej grem pa gledat.....aha, od 23 do 27 tedna je skočilo gor za 4 kile ..kilo na teden, groza....aja in od 17-19 tedna je tudi šlo po kilo na teden, no ti dve obdobji sta bili taki kritični....na zadnjem pregledu sem jih imela 78 kg, sedaj imam pregled v torek, me prav zanima, koliko smo pridelali...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.1.2010 11:06:11
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 ]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ah, in ob vsem tem smo pa še vedno pri vozičkih...kaj si mislite o Britax Römer B-Smart? ....men so sprednja koleščka premajhna...po moje ni za makadam...moraš pa voziček sprobat
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 23.1.2010 13:57:21
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Bibon, grem gledat...s koliko kilami si štartala? Jaz sem jih imela 60, po postopku 65, no, zdej grem pa gledat.....aha, od 23 do 27 tedna je skočilo gor za 4 kile ..kilo na teden, groza....aja in od 17-19 tedna je tudi šlo po kilo na teden, no ti dve obdobji sta bili taki kritični....na zadnjem pregledu sem jih imela 78 kg, sedaj imam pregled v torek, me prav zanima, koliko smo pridelali... Ok, Lanči, da opravim tale walk-of-shame. Štartali smo z 52kg, se do začetka postopka (po naročilu!) zredili na 58kg (je*emti je bilo tole težko, kontrolirano se redit), no evo, potem sem pa, seveda v strahu, da ne bi moja nečimrnost kakorkoli škodila prestolonasledniku, šibali priporočenih 1800kcal na dan. In smo prilezli v 25. tednu na 71kg. Jao meni, sem en tolst štrudel. Aha, no in zdaj me G šopa, da naj malo oladim s sladkarijami.....pa saj jih sploh ni
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?