Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 16:10:59
|
|
|
|
tasa_m
|
Dan.. mater kolk se je napisalo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 16:26:34
|
|
|
|
Najaa
|
Ja kaj brez mene ne morte pisat? Bolana sem. Trebušna gripa verjetno. 2 dneva sem bila koma, no zdej se mi je ratal mal priklopit. Kak ste kaj? Bomo zvečer kako rekle? Sam ne preveč, ker zgleda bo tud Nika zbolela. Sem tak jezna,... Jutri bi mogla met cepljenje evo pa spet ne bo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 17:47:39
|
|
|
|
Nina00
|
Najaa
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 25.1.2010 17:48:03 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 18:08:10
|
|
|
|
tasa_m
|
Naja na kupeeeeee pikapok!! pa ti nas gor držiš, tak da brez tebe je težko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 18:19:50
|
|
|
|
PERSIDA
|
Čer. Najaa- za vaju z Niko Danes smo šli na telovadbo no moj predragi sinek jaz sem samo dostava .Pol smo čepeli pri babici imeli en obisk pol smo ,pa še hoteli en krog po mbju naredit,pa ugotovim ,da imam preluknjano zračnico .No in se je naš dan zaključil in smo šibnili domov ,ker princa sta spala celih 15 minut danes .No sem doma namontirala novo zračnico ,ker ona je že bla preparela in že flikana in smo še tresnili sprehod po naših krajih.Dobro uro smo bli več ,pa ni šlo ,ker je mrzlo ko hudič blo ,pa veter ravno tolko pihal ,da so mi skor brki zmrznili . Zdaj sem jima še riti napolnila in obadva drnjohata.Upam,da jih danes ne slišim več .Sicer eden še spi na sedežni ampak ok dokler jaz ne grem spat naj te bo zraven mene.Tomaž je zadnje čase tak kot če stopiš s čevljem na žvečilko . Iščem kandidatko ,da nam pride vsak dan kuhat,ker je postalo skor neizvedljivo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 18:20:26
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dan.. mater kolk se je napisalo... Kaj ,pa hodiš okol
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 18:21:45
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dan! Dober večer bodoča gospa .In ste kaj pametnega v lj vidli razen megle?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 18:26:14
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Danes smo šli na telovadbo no moj predragi sinek jaz sem samo dostava .Pol smo čepeli pri babici imeli en obisk pol smo ,pa še hoteli en krog po mbju naredit,pa ugotovim ,da imam preluknjano zračnico .No in se je naš dan zaključil in smo šibnili domov ,ker princa sta spala celih 15 minut danes .No sem doma namontirala novo zračnico ,ker ona je že bla preparela in že flikana in smo še tresnili sprehod po naših krajih.Dobro uro smo bli več ,pa ni šlo ,ker je mrzlo ko hudič blo ,pa veter ravno tolko pihal ,da so mi skor brki zmrznili . Zdaj sem jima še riti napolnila in obadva drnjohata.Upam,da jih danes ne slišim več .Sicer eden še spi na sedežni ampak ok dokler jaz ne grem spat naj te bo zraven mene.Tomaž je zadnje čase tak kot če stopiš s čevljem na žvečilko . Iščem kandidatko ,da nam pride vsak dan kuhat,ker je postalo skor neizvedljivo Ste imeli pa res aktiven dan Pa lepo, da gresta vsaj zgodaj spat, če čez dan ni nič. Pri nas čez dan sicer sestavimo eno uro (včasih preseneti pa celo dve), a so večeri zelo aktivni. Zaspi ob 20h pa se potem do 23h še 3-4x zbudi, tako da tudi zvečer bolj malo naredim Si rajši ne predstavljam pri dveh
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 25.1.2010 18:28:05 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 18:27:05
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dan! Dober večer bodoča gospa .In ste kaj pametnega v lj vidli razen megle? O, kdaj pa je dan D?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 18:33:22
|
|
|
|
tasa_m
|
kokica a kaj ne vem??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 18:55:42
|
|
|
|
tasa_m
|
No, pa dober večer. Lija že panča..je danes sam pol urce spala, tak da jo je vrglo. Drugače pa sva midve z L. danes šle v vrtec se spoznat z vzgojiteljico, igralnico in njenimi novimi "sošolci & sošolkami". Bile sva v vrtcu eno debelo uro in moram rečt da je bilo OK. Lija se takoj vživela,mene pa so druge punčke okupirale in sem se z njimi igrala za kuharco Jutri pa bo že eno urco sama od 9-10h. Verjetno se bo ta ura vlekla kot ponedeljek
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 25.1.2010 18:56:01 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 19:17:44
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, pa dober večer. Lija že panča..je danes sam pol urce spala, tak da jo je vrglo. Drugače pa sva midve z L. danes šle v vrtec se spoznat z vzgojiteljico, igralnico in njenimi novimi "sošolci & sošolkami". Bile sva v vrtcu eno debelo uro in moram rečt da je bilo OK. Lija se takoj vživela,mene pa so druge punčke okupirale in sem se z njimi igrala za kuharco Jutri pa bo že eno urco sama od 9-10h. Verjetno se bo ta ura vlekla kot ponedeljek Opa a se uvajate, lepo.Svaka čast pri nas se še bosta letos cartala doma drugo leto ,pa šus v vrtec .En šok ko grem v službo bo za letos dovolj .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 19:18:53
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dan! Dober večer bodoča gospa .In ste kaj pametnega v lj vidli razen megle? O, kdaj pa je dan D? To še sam bog ne ve .Hotela sem jo samo malo naslovit.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 19:19:39
|
|
|
|
tasa_m
|
Persida ti vsaj imaš službo ..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 19:19:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA To še sam bog ne ve .Hotela sem jo samo malo naslovit. opica...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 19:27:12
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA To še sam bog ne ve .Hotela sem jo samo malo naslovit. opica... Hvala zadnje čase sem ji res podobna ,ker ne najdem tistega časa za sebe ,da bi se v džungli malo porihtala .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 19:27:47
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Persida ti vsaj imaš službo .. Kaj te veš mogoče bom že pri vratarju
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:02:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja kaj brez mene ne morte pisat? Bolana sem. Trebušna gripa verjetno. 2 dneva sem bila koma, no zdej se mi je ratal mal priklopit. Kak ste kaj? Bomo zvečer kako rekle? Sam ne preveč, ker zgleda bo tud Nika zbolela. Sem tak jezna,... Jutri bi mogla met cepljenje evo pa spet ne bo... Najaa, čimprej se pozdravi, a nisi jamrala zarad diete? Še za Nikico,da se bo izognila bolezni
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:02:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dan! Dober večer bodoča gospa .In ste kaj pametnega v lj vidli razen megle? Kaj sem jaz kaj izpustila? ja, nekaj malega novega pa res...sem malemu kupila Yamaha jaknco..sedaj mu še le motor manjka...
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 25.1.2010 20:03:46 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:04:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dan! Dober večer bodoča gospa .In ste kaj pametnega v lj vidli razen megle? Kaj sem jaz kaj izpustila? ja, nekaj malega novega pa res...sem malemu kupila Yamaha jaknco..sedaj mu še le motor manjka... a motor že imate ogledan?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:05:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica a kaj ne vem?? Joj, kaj te te Persidi? Kaj je te zakuhala? Zdaj pa me bodo vse napadle s vprašanji, jaz pa nič ne vem o tem...Ne, ne bova se poročila!!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:05:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dan! Dober večer bodoča gospa .In ste kaj pametnega v lj vidli razen megle? O, kdaj pa je dan D? To še sam bog ne ve .Hotela sem jo samo malo naslovit. ž
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:06:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA To še sam bog ne ve .Hotela sem jo samo malo naslovit. opica... Hvala zadnje čase sem ji res podobna ,ker ne najdem tistega časa za sebe ,da bi se v džungli malo porihtala . Jaz pa sem danes bila pri kozmetičarki! Drug teden pa pade masaža!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:07:34
|
|
|
|
trezika
|
čeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:07:34
|
|
|
|
spps
|
Koki, dober večer
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?