Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:07:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja kaj brez mene ne morte pisat? Bolana sem. Trebušna gripa verjetno. 2 dneva sem bila koma, no zdej se mi je ratal mal priklopit. Kak ste kaj? Bomo zvečer kako rekle? Sam ne preveč, ker zgleda bo tud Nika zbolela. Sem tak jezna,... Jutri bi mogla met cepljenje evo pa spet ne bo... Najaa, čimprej se pozdravi, a nisi jamrala zarad diete? Še za Nikico,da se bo izognila bolezni se podpišem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:07:56
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA To še sam bog ne ve .Hotela sem jo samo malo naslovit. opica... Hvala zadnje čase sem ji res podobna ,ker ne najdem tistega časa za sebe ,da bi se v džungli malo porihtala . Jaz pa sem danes bila pri kozmetičarki! Drug teden pa pade masaža! madonca enim lepo gre
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:08:05
|
|
|
|
PERSIDA
|
O kokica si prilezla s krtove luknje?Jakno yamaha vau ,tak ,da je že odločeno ,da gre na motor
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:08:29
|
|
|
|
trezika
|
najaa pikepoke še od mene
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:08:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Koki, dober večer Uuuuu, HVALA!!!! Dober večer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:09:34
|
|
|
|
spps
|
Persida, zate sta 2, za ostale pa po en
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:09:52
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps saj ni sam koki tu kaj ,pa jaz zastradanka mi ne boš nič privoščla?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:10:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA O kokica si prilezla s krtove luknje?Jakno yamaha vau ,tak ,da je že odločeno ,da gre na motor Hahahahha...to je želja, kaj pa bo v resnici pa bomo videli...ja, jaknca pa je taki seksi, se bo dala kot malo debelejša vetrovka ponucati, pa za na čon, da ga ne bo napihalo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:10:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps saj ni sam koki tu kaj ,pa jaz zastradanka mi ne boš nič privoščla?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:10:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps saj ni sam koki tu kaj ,pa jaz zastradanka mi ne boš nič privoščla? Persida, pa veš,da ne morem pozabit nate, sem začela slikco iskat, takoj , ko sem vidla,da si pisala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:11:04
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Persida, zate sta 2, za ostale pa po en Hvala ful paše že kar vidim kak bi oni z modrimi migal gore dole
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:11:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA To še sam bog ne ve .Hotela sem jo samo malo naslovit. opica... Hvala zadnje čase sem ji res podobna ,ker ne najdem tistega časa za sebe ,da bi se v džungli malo porihtala . Jaz pa sem danes bila pri kozmetičarki! Drug teden pa pade masaža! madonca enim lepo gre Veš kaj, po takoooo dolgem času sem si kozmetičarko privoščila, da je imela ful dela z mano. Masažo so pa mi ene prijazne dečve častile.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:12:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: spps Persida, zate sta 2, za ostale pa po en Hvala ful paše že kar vidim kak bi oni z modrimi migal gore dole skrajno desni? Ta je moj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:12:47
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA To še sam bog ne ve .Hotela sem jo samo malo naslovit. opica... Hvala zadnje čase sem ji res podobna ,ker ne najdem tistega časa za sebe ,da bi se v džungli malo porihtala . Jaz pa sem danes bila pri kozmetičarki! Drug teden pa pade masaža! madonca enim lepo gre Veš kaj, po takoooo dolgem času sem si kozmetičarko privoščila, da je imela ful dela z mano. Masažo so pa mi ene prijazne dečve častile. aha...no, pol pa ti naj bo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:13:43
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: spps Persida, zate sta 2, za ostale pa po en Hvala ful paše že kar vidim kak bi oni z modrimi migal gore dole
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:13:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA To še sam bog ne ve .Hotela sem jo samo malo naslovit. opica... Hvala zadnje čase sem ji res podobna ,ker ne najdem tistega časa za sebe ,da bi se v džungli malo porihtala . Jaz pa sem danes bila pri kozmetičarki! Drug teden pa pade masaža! madonca enim lepo gre Veš kaj, po takoooo dolgem času sem si kozmetičarko privoščila, da je imela ful dela z mano. Masažo so pa mi ene prijazne dečve častile. a si bla že tolk zaraščena? če nisi bila taka, pol še ni blo take sile
< Sporočilo je popravil spps -- 25.1.2010 20:15:51 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:13:47
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica - kaj ti dela vse kozmetičarka ? Kaj v džungli tud kaj rihta?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:13:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
MB- se bomo kaj dobile ta teden al ne? Da malo vem planirati!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:14:44
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MB- se bomo kaj dobile ta teden al ne? Da malo vem planirati! Jaz bi tudi šla malo v lajf ,ker danes nam je gumidifekt preprečo akcijo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:16:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - kaj ti dela vse kozmetičarka ? Kaj v džungli tud kaj rihta? Ne, bila sem na negi obraza in dekolteja....da nimam džungle pa kar sama poskrbim... Drugače pa tudi to porihta, ja. Se spomnite, kako smo se kot pogovarjele o misiji nemogoče? Britje? Ufff, kje je že to, ko sem morala špegl držati v eni roki, da sem kaj mimo trebuha videla. Pa veste, da bi se vrnila, kot pa da grem čez skoraj 1 mesec v službo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:16:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MB- se bomo kaj dobile ta teden al ne? Da malo vem planirati! Jaz bi tudi šla malo v lajf ,ker danes nam je gumidifekt preprečo akcijo Kdaj ti paše? Midva imava v sredo RA ob 8.30 pa ne vem kdaj bova končala, ostale dni pa komot.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:17:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: spps Persida, zate sta 2, za ostale pa po en Hvala ful paše že kar vidim kak bi oni z modrimi migal gore dole skrajno desni? Ta je moj! a ti bi tud rada mela dva?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:17:30
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MB- se bomo kaj dobile ta teden al ne? Da malo vem planirati! jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa midve sva zdravi pa avto imava
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:17:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA To še sam bog ne ve .Hotela sem jo samo malo naslovit. opica... Hvala zadnje čase sem ji res podobna ,ker ne najdem tistega časa za sebe ,da bi se v džungli malo porihtala . Jaz pa sem danes bila pri kozmetičarki! Drug teden pa pade masaža! madonca enim lepo gre Veš kaj, po takoooo dolgem času sem si kozmetičarko privoščila, da je imela ful dela z mano. Masažo so pa mi ene prijazne dečve častile. a si bla že tolk zaraščena? če nisi bila taka, pol še ni blo take sile nisem še taka, mi ni nič dlak odstranjevala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 20:18:22
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - kaj ti dela vse kozmetičarka ? Kaj v džungli tud kaj rihta? Ne, bila sem na negi obraza in dekolteja....da nimam džungle pa kar sama poskrbim... Drugače pa tudi to porihta, ja. Se spomnite, kako smo se kot pogovarjele o misiji nemogoče? Britje? Ufff, kje je že to, ko sem morala špegl držati v eni roki, da sem kaj mimo trebuha videla. Pa veste, da bi se vrnila, kot pa da grem čez skoraj 1 mesec v službo. si ne znam predstavljat ,da bom mogla skor it gledat te izkoriščevalske babe
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?