Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:56:35
|
|
|
|
Najaa
|
Mogoče bom tud jaz šla raje na Montija... Če se drug teden vidmo, boš še kaj več povedala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 23:04:28
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mogoče bom tud jaz šla raje na Montija... Če se drug teden vidmo, boš še kaj več povedala. Z veseljem Ali lahko Felix prosim za tvojo telefonsko?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 23:09:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mogoče bom tud jaz šla raje na Montija... Če se drug teden vidmo, boš še kaj več povedala. Z veseljem Ali lahko Felix prosim za tvojo telefonsko? Ti bom na zs poslala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 23:14:03
|
|
|
|
Nina00
|
Najaa imaš ZS Pa lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 23:16:28
|
|
|
|
Najaa
|
Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.1.2010 9:31:49
|
|
|
|
spps
|
DOBRO JUTRO še vse spite?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.1.2010 9:57:12
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps DOBRO JUTRO še vse spite? Pri nas je ustani vojsko ob 6.30
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.1.2010 10:52:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dober dan. Mi smo se že vrnili iz pijačke, ata je skočil v službo, Valentin spi, jaz pa počasi pripravljam kosilo. Popoldan pa gremo v LJ na sejem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.1.2010 11:05:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 OJla, mi imamo enega od zg. zobkov zunaj. Leva enkica...še trije pa so na pohodu. Kaj pa, če ukinemo seznam? Hecam se..... Bravo za zobek! Pa menda ne bomo že po enem letu obupale in ukinle seznam?? Pol smo pa res za odstrel. Večina je tako hotela in je začela bojkotoriti RR.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.1.2010 11:05:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa sem vse slike iz FB dol zbrisala... Tak, da če bo katera dobila mail od mene z kako slikico veste da je to zato, ker ne bom več objavljala nikjer drugje slik. Saj lahko dol zbrišete slike, nebom zamerla /itak nebom vedela / Bravo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.1.2010 11:05:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m persida ima pa nov avatar luškano!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.1.2010 11:05:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m persida ima pa nov avatar A mojga pa nisi opazla?? Vse smo menjale slike otrok zgleda. Jaz sem in mi je ful, ful všeč.... JA, vse smo dol vrgle slikice...jaz že davno...pred to ****rijo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.1.2010 11:06:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
Sem bila malo pridna in malo pokomentirala. Sedaj pa šibam v kuhinjo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.1.2010 11:23:47
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dober dan. Mi smo se že vrnili iz pijačke, ata je skočil v službo, Valentin spi, jaz pa počasi pripravljam kosilo. Popoldan pa gremo v LJ na sejem. Lep in aktiven dan torej Pa dober dan!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.1.2010 11:41:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 OJla, mi imamo enega od zg. zobkov zunaj. Leva enkica...še trije pa so na pohodu. Kaj pa, če ukinemo seznam? Hecam se..... Bravo za zobek! Pa menda ne bomo že po enem letu obupale in ukinle seznam?? Pol smo pa res za odstrel. Večina je tako hotela in je začela bojkotoriti RR. Jaz sem povedala, zakaj se ne bom več oglašala takrat... Ma zdaj se mi j... tud za to.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.1.2010 13:00:40
|
|
|
|
tasa_m
|
dan, se že vse bašete z nedeljskim kosilom? Pr nam se je Lija glihkar vstala-spala 2 urci Zdaj pa gremo k tašči..sem upala da bo T. sam šel, ker nama z Lijo ni, pa ni za akcijo (no,.meni ni..sam je L. kriva ). Nič, gremo sta že prišla s previto rito. Čao bao se tipkamo kaj..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.1.2010 16:36:48
|
|
|
|
mama_milchy
|
dober dan, po doooooooooolgem času čas za kej napisat; sej preberem vas že samo pol kr zmanjka časa pa tudi sej veste - špujini in to kako ste, drage moje? mi smo OK, nedeljo smo preživeli kr doma; sicer dela čez dan; mi3 pa smo se igrali pa spali, pol sva z Žigcem sesala in brisala tla; Lea pa se z avtkom vozi po dnevni; sicer gre ta njen avtek sam rikverc naprej ne zna še.... zdravje??? lahko bi blo boljše ampak kaj čmo tako pride; zdaj čakamo iz Izole datum za Lein poseg, pa v četrtek gremo z Žigcem na ORL in mogoče ponovno na operacijo ušesk in tak Še malo pa bo treba it nazaj delat ampak nič hudega;
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.1.2010 19:27:39
|
|
|
|
PERSIDA
|
Čer. Pestro cel dan ,ker je tako butasto vreme nismo bli nič zunaj tak da se nam trem že kar meša.Atija nimamo tak ,da smo sami.V glavnem otroka namesto da bi bla utrujena ,ker sta z vsakim dnem bolj aktivna vedno manj spita oziroma nič.Tak ,da sem se prišla javit in grem danes s kurami spat ,ker mi ga že konkretno primanjkuje.Upam ,da ste vsaj ve imele lepšo nedeljo oziroma več pomoči.Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.1.2010 19:29:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čer. Pestro cel dan ,ker je tako butasto vreme nismo bli nič zunaj tak da se nam trem že kar meša.Atija nimamo tak ,da smo sami.V glavnem otroka namesto da bi bla utrujena ,ker sta z vsakim dnem bolj aktivna vedno manj spita oziroma nič.Tak ,da sem se prišla javit in grem danes s kurami spat ,ker mi ga že konkretno primanjkuje.Upam ,da ste vsaj ve imele lepšo nedeljo oziroma več pomoči.Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.1.2010 19:29:54
|
|
|
|
tasa_m
|
Za malo smeha na obrazu... Moški srednjih let si kupi novega Porscheja in se odpelje na prvo vožnjo. Najprej previdno pritisne na plin in brzinomer takoj pokaže 160 km/h. ”To je pravi užitek”, pomisli in doda še malo plina. Naenkrat pa v ogledalu zagleda modro policijsko luč. ”Saj me ne morejo ujeti”, pomisli in pritisne do 260 km/h. Potem pa si reče: ”A nisi malo prestar za take štose?” Zmanjša hitrost in ob cesti počaka policijo. Policaj počasi pride do avta in po pregledu dokumentov reče: ”Gospod, služba se mi konča čez pet minut. Ne bom vas kaznoval, če mi poveste en pameten razlog, zakaj ste hoteli pobegniti?” Voznik Porscheja ga začudeno pogleda in reče: ”Moja žena je prejšnji teden pobegnila s policajem, pa sem mislil, da mi jo hočete vrniti!” ”Hvala lepa in srečno pot”, odvrne policaj, mu vrne dokumente in odide.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.1.2010 20:11:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer! HAhahhaa, Tasa- dober vic. V. spi, jaz sem še malo tukaj, potem grem tudi jaz, ker mi primanjkuje spanca, saj se šla včeraj zaradi gledanja filmov, spat šele ob 01.30h. In tukaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.1.2010 20:37:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ker ni nobene, šibam... LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 24.1.2010 23:24:20
|
|
|
|
Nina00
|
Mama_milchy je lepo slišat, da se imate dobro kljub težavam z zdravjem. Kakšen poseg pa naj bi imela Lea? Če je za javnost, sicer ni treba Persida upam, da imaš čim bolj mirno noč! Tasa hvala za vic Konec vikenda in spet se začenja nov teden. Pa lahko noč vsem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 13:14:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dan!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 25.1.2010 15:49:30
|
|
|
|
Nina00
|
Dober dan! Vidim, da je danes zelo aktiven dan
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?