|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
23.1.2010 22:16:23   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

In kako bavca? Spita?

Ko mrtva sta bla cel dan naspidirana ,pa jih je vrglo kar hitro danes.Smo malo bli naokoli danes ,pa ni pravega spanja blo tak ,da sta bla kar fertik.Vsaj enkrat.

Ti moram povedat ,da ta njuna vročina še danes nosi posledice.Tak ,da imamo dneve odvajanja od rok.Res druga ne čuješ mama,mama ,pa cele dneve se kotam po tleh ,da je mir.Tomaž se kotali po meni Anžeju,pa moram stolpe postavljat ,da jih podira.Pestro ni kaj.user posted image
Ja, tla so super rešitev, če nočeš, da ti križ ven pade. Samo pri nas je problem, če je preveč utrujen, potem ga pa moram nosit, da zaspi. Tud sedet mi ne pusti user posted image  Pa ne vem kako je to ratalo, ker prvega nisem nikoli nosila, da bi zaspal.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
23.1.2010 22:17:33   
PERSIDA

Najaa kaj maš spet motnje?user posted image

A veš, da sem na fb gledala slike od ene, ki je rodila en dan pred mano in je imela punčko 11m v bolnici. user posted image No eno od dvojčic. Zdaj pa so končno vsi skupaj doma. Sem kar jokala zraven.

A jo imaš med prijatelji? Ti povem ,da se vsak dan zahvalim onemu zgoraj ,da sta bavca taka kot sta ,čeprav nisem glih nekaj  verjela v njega.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
23.1.2010 22:18:11   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dober večer!
Danes smo se pa nasankali user posted image  Smo bili zvečer vsi zelo utrujeni pa je malo dlje trajalo, da sva dala otroke spat.

Kje ste se sankali?

V Logatcu. Luštno. Ravno prav hriba in ljudi za nas.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
23.1.2010 22:19:48   
Nina00

Povejte mi kako se naj z mojim predragim sinom zmenim ,da bi mami rada spala celo noč.Ne pomaga ne lepi ne grdi način ,pa še tasa se je z njim pogovarjala o tem ,pa nič.Kaki predloguser posted image ?
Ko pogruntaš, povej še meni user posted image  Je pa res, da smo se tudi s prvim to zmenili tam okoli enega leta do 14. meseca.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
23.1.2010 22:20:49   
Najaa

A veš, da sem na fb gledala slike od ene, ki je rodila en dan pred mano in je imela punčko 11m v bolnici. user posted image No eno od dvojčic. Zdaj pa so končno vsi skupaj doma. Sem kar jokala zraven.

A jo imaš med prijatelji? Ti povem ,da se vsak dan zahvalim onemu zgoraj ,da sta bavca taka kot sta ,čeprav nisem glih nekaj  verjela v njega.

Med prijatelji, ja...
Ja, bavca sta se proti enim še dobro zmazala.
Aja pa nisem prvič jokala danes. Prej sem brala odpustnico iz P, ker zbiram skupaj izvide itd za podaljšanje, no ko sem brala kaj se je dogajalo z Niko tiste prve dneve ma sem kar jokala zraven. Pol jo pa pogledam, ko je ganjala tisti svoj poganjalec in se smejala... a veš, kakšna radost me prevzame. Evo, spet mi gre na jok. user posted image Neki sem občutljiva te dni. Kaj šele bo 7.2.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
23.1.2010 22:21:00   
PERSIDA

In kako bavca? Spita?

Ko mrtva sta bla cel dan naspidirana ,pa jih je vrglo kar hitro danes.Smo malo bli naokoli danes ,pa ni pravega spanja blo tak ,da sta bla kar fertik.Vsaj enkrat.

Ti moram povedat ,da ta njuna vročina še danes nosi posledice.Tak ,da imamo dneve odvajanja od rok.Res druga ne čuješ mama,mama ,pa cele dneve se kotam po tleh ,da je mir.Tomaž se kotali po meni Anžeju,pa moram stolpe postavljat ,da jih podira.Pestro ni kaj.user posted image
Ja, tla so super rešitev, če nočeš, da ti križ ven pade. Samo pri nas je problem, če je preveč utrujen, potem ga pa moram nosit, da zaspi. Tud sedet mi ne pusti user posted image  Pa ne vem kako je to ratalo, ker prvega nisem nikoli nosila, da bi zaspal.

Jaz krivim vročino ,ker prej ni blo ne duha ne sluha o kakšnem nošenju sem ju pač navadla tako ker sta dva to ni mogoče.Samo sedaj ,pa je celi cirkus.Je ,pa res sedaj se že zavedata in sprobavata do kam lahko greta.Sam še ne veta ,da sem jaz lahko trd oreh.Če glih je včasih težko ko hudič.user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
23.1.2010 22:22:48   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pa pr vam stanje na fronti?

Fronta mirna, vojaki počivajo. user posted image Kooooončno, ma dej ti dve sta res hiper! user posted image Ma mi je čudno, da nisem bolj vitka poleg njiju. user posted image user posted image user posted image

user posted image  Po tej logiki bi midve obe morali biti super suhuci. Sama kost in koža user posted image

Kolkor vem ti glih ne spadaš kam drugam kot med suhe tak,da ne bit glasna.Tista kila gor al dol.user posted image
Ja, če bi bila samo kila, se ne bi sekirala. Sem ravno danes klela in sklenila, da tako ne bo več šlo. Bo treba nekaj naredit. Začnem v ponedeljek.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
23.1.2010 22:23:34   
PERSIDA

Med prijatelji, ja...
Aja pa nisem prvič jokala danes. Prej sem brala odpustnico iz P, ker zbiram skupaj izvide itd za podaljšanje, no ko sem brala kaj se je dogajalo z Niko tiste prve dneve ma sem kar jokala zraven. Pol jo pa pogledam, ko je ganjala tisti svoj poganjalec in se smejala... a veš, kakšna radost me prevzame. Evo, spet mi gre na jok. user posted image Neki sem občutljiva te dni. Kaj šele bo 7.2.user posted image

Takrat bo ,pa iz škafa lilouser posted image .Jaz sem imela kar par dni take lepe vnete očkeuser posted image .Ko ,pa še mi je keri reko kako lepo besedo te ,pa tak.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
23.1.2010 22:23:35   
Najaa
Začnem v ponedeljek.

Kaj pa? Z dieto?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
23.1.2010 22:24:27   
Najaa

Med prijatelji, ja...

Takrat bo ,pa iz škafa lilouser posted image .Jaz sem imela kar par dni take lepe vnete očkeuser posted image .Ko ,pa še mi je keri reko kako lepo besedo te ,pa tak.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
23.1.2010 22:24:44   
Nina00

In kako bavca? Spita?

Jaz krivim vročino ,ker prej ni blo ne duha ne sluha o kakšnem nošenju sem ju pač navadla tako ker sta dva to ni mogoče.Samo sedaj ,pa je celi cirkus.Je ,pa res sedaj se že zavedata in sprobavata do kam lahko greta.Sam še ne veta ,da sem jaz lahko trd oreh.Če glih je včasih težko ko hudič.user posted image
Ja, ti verjamem, da pri dveh ne gre user posted image  in res je včasih težko, a po svoje vseeno lažje takoj kot pa čez nekaj časa, ko se že navadijo na nekaj.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
23.1.2010 22:25:13   
Nina00

Začnem v ponedeljek.

Kaj pa? Z dieto?

Jap.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
23.1.2010 22:25:56   
Najaa

Začnem v ponedeljek.

Kaj pa? Z dieto?

Jap.

Katero pa?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
23.1.2010 22:26:48   
PERSIDA
Najaa - daj povej mi kakšne izvide boš dala za podaljšanje?Mene to čaka aprila ,pa se še nisem spučala v podrobnosti samo ,če ravnokar ti to zbiraš bi bla vesela kake info?Zanima me ,če boš priložla papirje iz bolnice al je kaki rok recimo veljavnost izvidov tazadnjih treh mesecev  al šest?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
23.1.2010 22:27:05   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pa pr vam stanje na fronti?

Fronta mirna, vojaki počivajo. user posted image Kooooončno, ma dej ti dve sta res hiper! user posted image Ma mi je čudno, da nisem bolj vitka poleg njiju. user posted image user posted image user posted image

user posted image  Po tej logiki bi midve obe morali biti super suhuci. Sama kost in koža user posted image

Ja sej... Sam kaj ko najbolj paše jest, ko deca zaspi. user posted image user posted image user posted image

Ja, to pa še čez dan, ko ni časa za vsest se in na miru kaj pojest pa leti tu pa tam kak piškot v usta user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
23.1.2010 22:27:32   
Nina00

Začnem v ponedeljek.

Kaj pa? Z dieto?

Jap.

Katero pa?

Kar Monti.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
23.1.2010 22:28:31   
Nina00

Med prijatelji, ja...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
23.1.2010 22:30:28   
Najaa

Najaa - daj povej mi kakšne izvide boš dala za podaljšanje?Mene to čaka aprila ,pa se še nisem spučala v podrobnosti samo ,če ravnokar ti to zbiraš bi bla vesela kake info?Zanima me ,če boš priložla papirje iz bolnice al je kaki rok recimo veljavnost izvidov tazadnjih treh mesecev  al šest?

Izvidi ne smejo bit starejši od pol leta. Tak da teli iz P niti ne pridejo v poštev, sam sestra pri P mi je rekla, da mi bo kar vse dala. Bom še vidla, če bom zraven poslala. Drugače pa vse kar imaš od zadnjega pol leta - RA. Pol pa nekje rečejo, da lahko še zdravnica v RA kaj napiše, pa da lahko P kaj napiše... Pri nas ne rabi nihče nič pisat, sam jaz lahko kaj napišem.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
23.1.2010 22:31:04   
Najaa

Začnem v ponedeljek.

Kaj pa? Z dieto?

Jap.

Katero pa?

Kar Monti.

Nina, to ni dieta, to je način življenja. user posted image

Si že bila kdaj na montiju?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
23.1.2010 22:33:28   
PERSIDA
Hvala za odgovor.Zdaj ,pa grem v mižule ,ker moj lakomnik še mi ne privošči spanca celo noč.Nočko.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
23.1.2010 22:34:58   
Nina00

Začnem v ponedeljek.

Kaj pa? Z dieto?

Jap.

Katero pa?

Kar Monti.

Nina, to ni dieta, to je način življenja. user posted image

Si že bila kdaj na montiju?

Saj zato pa, ker je to dieta za celo življenje user posted image  Nisem še probala. Sem že poleti prebrala knjigo (jo bom morala spet, ker spomin je še vedno kot rešeto user posted image ) in mi je všeč ravno ta princip, da nisi lačen. Ker diete, kjer lahko npr. zjutraj piješ le kavo ali podobno, niso zame. Ne zdržim dolgo user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
23.1.2010 22:35:42   
Nina00

Hvala za odgovor.Zdaj ,pa grem v mižule ,ker moj lakomnik še mi ne privošči spanca celo noč.Nočko.
Nočko! Pa naj te čim prej preseneti user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
23.1.2010 22:39:20   
Najaa
Saj zato pa, ker je to dieta za celo življenje user posted image  Nisem še probala. Sem že poleti prebrala knjigo (jo bom morala spet, ker spomin je še vedno kot rešeto user posted image ) in mi je všeč ravno ta princip, da nisi lačen. Ker diete, kjer lahko npr. zjutraj piješ le kavo ali podobno, niso zame. Ne zdržim dolgo user posted image

Jaz sem na ločevalni sam ne ravno sadje mal baše... Enostavno mi je premalo zraven teh mojih aktivnih otrok. user posted image
Monti pa... tudi jaz sem že brala sam se nisem ful poglobila tak da me ni nekak pritegnil. Me pa zanima. Kaj pa lahko npr. za zajtrk ješ? A to imaš prav tisto knjigo, Jem torej hujšam al kaj je?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
23.1.2010 22:39:52   
Najaa

Nočko! Pa naj te čim prej preseneti user posted image

Nočko.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
23.1.2010 22:46:40   
Nina00

Jaz sem na ločevalni sam ne ravno sadje mal baše... Enostavno mi je premalo zraven teh mojih aktivnih otrok. user posted image
Monti pa... tudi jaz sem že brala sam se nisem ful poglobila tak da me ni nekak pritegnil. Me pa zanima. Kaj pa lahko npr. za zajtrk ješ? A to imaš prav tisto knjigo, Jem torej hujšam al kaj je?

Jaz imam knjigo Prehrana po Montignacu. Na koncu so tudi recepti, a všeč mi je, da moraš samo osvojiti princip, nato pa lahko sam kombiniraš glede na to kaj ti paše user posted image

Sem šla pogledat predloge za zajtrk pri jedilniku za hujšanje:
- nesladkani ovseni kosmiči s posnetim mlekom in jagodami
- polnozrnati opečenec z marmelado brez sladkorja in lahki navadni jogurt z malinami
- ovseni kolački z nemastnim sirom in rezinami jabolk
- omleta z grojerjem in ocvrti koščki slanine
- poširana jajca in klobasica na žaru

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?