Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:16:23
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa In kako bavca? Spita? Ko mrtva sta bla cel dan naspidirana ,pa jih je vrglo kar hitro danes.Smo malo bli naokoli danes ,pa ni pravega spanja blo tak ,da sta bla kar fertik.Vsaj enkrat. Ti moram povedat ,da ta njuna vročina še danes nosi posledice.Tak ,da imamo dneve odvajanja od rok.Res druga ne čuješ mama,mama ,pa cele dneve se kotam po tleh ,da je mir.Tomaž se kotali po meni Anžeju,pa moram stolpe postavljat ,da jih podira.Pestro ni kaj. Ja, tla so super rešitev, če nočeš, da ti križ ven pade. Samo pri nas je problem, če je preveč utrujen, potem ga pa moram nosit, da zaspi. Tud sedet mi ne pusti Pa ne vem kako je to ratalo, ker prvega nisem nikoli nosila, da bi zaspal.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:17:33
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa kaj maš spet motnje? A veš, da sem na fb gledala slike od ene, ki je rodila en dan pred mano in je imela punčko 11m v bolnici. No eno od dvojčic. Zdaj pa so končno vsi skupaj doma. Sem kar jokala zraven. A jo imaš med prijatelji? Ti povem ,da se vsak dan zahvalim onemu zgoraj ,da sta bavca taka kot sta ,čeprav nisem glih nekaj verjela v njega.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:18:11
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer! Danes smo se pa nasankali Smo bili zvečer vsi zelo utrujeni pa je malo dlje trajalo, da sva dala otroke spat. Kje ste se sankali? V Logatcu. Luštno. Ravno prav hriba in ljudi za nas.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:19:48
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Povejte mi kako se naj z mojim predragim sinom zmenim ,da bi mami rada spala celo noč.Ne pomaga ne lepi ne grdi način ,pa še tasa se je z njim pogovarjala o tem ,pa nič.Kaki predlog ? Ko pogruntaš, povej še meni Je pa res, da smo se tudi s prvim to zmenili tam okoli enega leta do 14. meseca.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:20:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa kaj maš spet motnje? A veš, da sem na fb gledala slike od ene, ki je rodila en dan pred mano in je imela punčko 11m v bolnici. No eno od dvojčic. Zdaj pa so končno vsi skupaj doma. Sem kar jokala zraven. A jo imaš med prijatelji? Ti povem ,da se vsak dan zahvalim onemu zgoraj ,da sta bavca taka kot sta ,čeprav nisem glih nekaj verjela v njega. Med prijatelji, ja... Ja, bavca sta se proti enim še dobro zmazala. Aja pa nisem prvič jokala danes. Prej sem brala odpustnico iz P, ker zbiram skupaj izvide itd za podaljšanje, no ko sem brala kaj se je dogajalo z Niko tiste prve dneve ma sem kar jokala zraven. Pol jo pa pogledam, ko je ganjala tisti svoj poganjalec in se smejala... a veš, kakšna radost me prevzame. Evo, spet mi gre na jok. Neki sem občutljiva te dni. Kaj šele bo 7.2.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:21:00
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa In kako bavca? Spita? Ko mrtva sta bla cel dan naspidirana ,pa jih je vrglo kar hitro danes.Smo malo bli naokoli danes ,pa ni pravega spanja blo tak ,da sta bla kar fertik.Vsaj enkrat. Ti moram povedat ,da ta njuna vročina še danes nosi posledice.Tak ,da imamo dneve odvajanja od rok.Res druga ne čuješ mama,mama ,pa cele dneve se kotam po tleh ,da je mir.Tomaž se kotali po meni Anžeju,pa moram stolpe postavljat ,da jih podira.Pestro ni kaj. Ja, tla so super rešitev, če nočeš, da ti križ ven pade. Samo pri nas je problem, če je preveč utrujen, potem ga pa moram nosit, da zaspi. Tud sedet mi ne pusti Pa ne vem kako je to ratalo, ker prvega nisem nikoli nosila, da bi zaspal. Jaz krivim vročino ,ker prej ni blo ne duha ne sluha o kakšnem nošenju sem ju pač navadla tako ker sta dva to ni mogoče.Samo sedaj ,pa je celi cirkus.Je ,pa res sedaj se že zavedata in sprobavata do kam lahko greta.Sam še ne veta ,da sem jaz lahko trd oreh.Če glih je včasih težko ko hudič.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:22:48
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa pr vam stanje na fronti? Fronta mirna, vojaki počivajo. Kooooončno, ma dej ti dve sta res hiper! Ma mi je čudno, da nisem bolj vitka poleg njiju. Po tej logiki bi midve obe morali biti super suhuci. Sama kost in koža Kolkor vem ti glih ne spadaš kam drugam kot med suhe tak,da ne bit glasna.Tista kila gor al dol. Ja, če bi bila samo kila, se ne bi sekirala. Sem ravno danes klela in sklenila, da tako ne bo več šlo. Bo treba nekaj naredit. Začnem v ponedeljek.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:23:34
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa kaj maš spet motnje? A veš, da sem na fb gledala slike od ene, ki je rodila en dan pred mano in je imela punčko 11m v bolnici. No eno od dvojčic. Zdaj pa so končno vsi skupaj doma. Sem kar jokala zraven. A jo imaš med prijatelji? Ti povem ,da se vsak dan zahvalim onemu zgoraj ,da sta bavca taka kot sta ,čeprav nisem glih nekaj verjela v njega. Med prijatelji, ja... Ja, bavca sta se proti enim še dobro zmazala. Aja pa nisem prvič jokala danes. Prej sem brala odpustnico iz P, ker zbiram skupaj izvide itd za podaljšanje, no ko sem brala kaj se je dogajalo z Niko tiste prve dneve ma sem kar jokala zraven. Pol jo pa pogledam, ko je ganjala tisti svoj poganjalec in se smejala... a veš, kakšna radost me prevzame. Evo, spet mi gre na jok. Neki sem občutljiva te dni. Kaj šele bo 7.2. Takrat bo ,pa iz škafa lilo .Jaz sem imela kar par dni take lepe vnete očke .Ko ,pa še mi je keri reko kako lepo besedo te ,pa tak.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:23:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Začnem v ponedeljek. Kaj pa? Z dieto?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:24:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa kaj maš spet motnje? A veš, da sem na fb gledala slike od ene, ki je rodila en dan pred mano in je imela punčko 11m v bolnici. No eno od dvojčic. Zdaj pa so končno vsi skupaj doma. Sem kar jokala zraven. A jo imaš med prijatelji? Ti povem ,da se vsak dan zahvalim onemu zgoraj ,da sta bavca taka kot sta ,čeprav nisem glih nekaj verjela v njega. Med prijatelji, ja... Ja, bavca sta se proti enim še dobro zmazala. Aja pa nisem prvič jokala danes. Prej sem brala odpustnico iz P, ker zbiram skupaj izvide itd za podaljšanje, no ko sem brala kaj se je dogajalo z Niko tiste prve dneve ma sem kar jokala zraven. Pol jo pa pogledam, ko je ganjala tisti svoj poganjalec in se smejala... a veš, kakšna radost me prevzame. Evo, spet mi gre na jok. Neki sem občutljiva te dni. Kaj šele bo 7.2. Takrat bo ,pa iz škafa lilo .Jaz sem imela kar par dni take lepe vnete očke .Ko ,pa še mi je keri reko kako lepo besedo te ,pa tak.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:24:44
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa In kako bavca? Spita? Ko mrtva sta bla cel dan naspidirana ,pa jih je vrglo kar hitro danes.Smo malo bli naokoli danes ,pa ni pravega spanja blo tak ,da sta bla kar fertik.Vsaj enkrat. Ti moram povedat ,da ta njuna vročina še danes nosi posledice.Tak ,da imamo dneve odvajanja od rok.Res druga ne čuješ mama,mama ,pa cele dneve se kotam po tleh ,da je mir.Tomaž se kotali po meni Anžeju,pa moram stolpe postavljat ,da jih podira.Pestro ni kaj. Ja, tla so super rešitev, če nočeš, da ti križ ven pade. Samo pri nas je problem, če je preveč utrujen, potem ga pa moram nosit, da zaspi. Tud sedet mi ne pusti Pa ne vem kako je to ratalo, ker prvega nisem nikoli nosila, da bi zaspal. Jaz krivim vročino ,ker prej ni blo ne duha ne sluha o kakšnem nošenju sem ju pač navadla tako ker sta dva to ni mogoče.Samo sedaj ,pa je celi cirkus.Je ,pa res sedaj se že zavedata in sprobavata do kam lahko greta.Sam še ne veta ,da sem jaz lahko trd oreh.Če glih je včasih težko ko hudič. Ja, ti verjamem, da pri dveh ne gre in res je včasih težko, a po svoje vseeno lažje takoj kot pa čez nekaj časa, ko se že navadijo na nekaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:25:13
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Začnem v ponedeljek. Kaj pa? Z dieto? Jap.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:25:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Začnem v ponedeljek. Kaj pa? Z dieto? Jap. Katero pa?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:26:48
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - daj povej mi kakšne izvide boš dala za podaljšanje?Mene to čaka aprila ,pa se še nisem spučala v podrobnosti samo ,če ravnokar ti to zbiraš bi bla vesela kake info?Zanima me ,če boš priložla papirje iz bolnice al je kaki rok recimo veljavnost izvidov tazadnjih treh mesecev al šest?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:27:05
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa pr vam stanje na fronti? Fronta mirna, vojaki počivajo. Kooooončno, ma dej ti dve sta res hiper! Ma mi je čudno, da nisem bolj vitka poleg njiju. Po tej logiki bi midve obe morali biti super suhuci. Sama kost in koža Ja sej... Sam kaj ko najbolj paše jest, ko deca zaspi. Ja, to pa še čez dan, ko ni časa za vsest se in na miru kaj pojest pa leti tu pa tam kak piškot v usta
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:27:32
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Začnem v ponedeljek. Kaj pa? Z dieto? Jap. Katero pa? Kar Monti.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:28:31
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa kaj maš spet motnje? A veš, da sem na fb gledala slike od ene, ki je rodila en dan pred mano in je imela punčko 11m v bolnici. No eno od dvojčic. Zdaj pa so končno vsi skupaj doma. Sem kar jokala zraven. A jo imaš med prijatelji? Ti povem ,da se vsak dan zahvalim onemu zgoraj ,da sta bavca taka kot sta ,čeprav nisem glih nekaj verjela v njega. Med prijatelji, ja... Ja, bavca sta se proti enim še dobro zmazala. Aja pa nisem prvič jokala danes. Prej sem brala odpustnico iz P, ker zbiram skupaj izvide itd za podaljšanje, no ko sem brala kaj se je dogajalo z Niko tiste prve dneve ma sem kar jokala zraven. Pol jo pa pogledam, ko je ganjala tisti svoj poganjalec in se smejala... a veš, kakšna radost me prevzame. Evo, spet mi gre na jok. Neki sem občutljiva te dni. Kaj šele bo 7.2.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:30:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - daj povej mi kakšne izvide boš dala za podaljšanje?Mene to čaka aprila ,pa se še nisem spučala v podrobnosti samo ,če ravnokar ti to zbiraš bi bla vesela kake info?Zanima me ,če boš priložla papirje iz bolnice al je kaki rok recimo veljavnost izvidov tazadnjih treh mesecev al šest? Izvidi ne smejo bit starejši od pol leta. Tak da teli iz P niti ne pridejo v poštev, sam sestra pri P mi je rekla, da mi bo kar vse dala. Bom še vidla, če bom zraven poslala. Drugače pa vse kar imaš od zadnjega pol leta - RA. Pol pa nekje rečejo, da lahko še zdravnica v RA kaj napiše, pa da lahko P kaj napiše... Pri nas ne rabi nihče nič pisat, sam jaz lahko kaj napišem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:31:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Začnem v ponedeljek. Kaj pa? Z dieto? Jap. Katero pa? Kar Monti. Nina, to ni dieta, to je način življenja. Si že bila kdaj na montiju?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:33:28
|
|
|
|
PERSIDA
|
Hvala za odgovor.Zdaj ,pa grem v mižule ,ker moj lakomnik še mi ne privošči spanca celo noč.Nočko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:34:58
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Začnem v ponedeljek. Kaj pa? Z dieto? Jap. Katero pa? Kar Monti. Nina, to ni dieta, to je način življenja. Si že bila kdaj na montiju? Saj zato pa, ker je to dieta za celo življenje Nisem še probala. Sem že poleti prebrala knjigo (jo bom morala spet, ker spomin je še vedno kot rešeto ) in mi je všeč ravno ta princip, da nisi lačen. Ker diete, kjer lahko npr. zjutraj piješ le kavo ali podobno, niso zame. Ne zdržim dolgo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:35:42
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Hvala za odgovor.Zdaj ,pa grem v mižule ,ker moj lakomnik še mi ne privošči spanca celo noč.Nočko. Nočko! Pa naj te čim prej preseneti
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:39:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Saj zato pa, ker je to dieta za celo življenje Nisem še probala. Sem že poleti prebrala knjigo (jo bom morala spet, ker spomin je še vedno kot rešeto ) in mi je všeč ravno ta princip, da nisi lačen. Ker diete, kjer lahko npr. zjutraj piješ le kavo ali podobno, niso zame. Ne zdržim dolgo Jaz sem na ločevalni sam ne ravno sadje mal baše... Enostavno mi je premalo zraven teh mojih aktivnih otrok. Monti pa... tudi jaz sem že brala sam se nisem ful poglobila tak da me ni nekak pritegnil. Me pa zanima. Kaj pa lahko npr. za zajtrk ješ? A to imaš prav tisto knjigo, Jem torej hujšam al kaj je?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:39:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Hvala za odgovor.Zdaj ,pa grem v mižule ,ker moj lakomnik še mi ne privošči spanca celo noč.Nočko. Nočko! Pa naj te čim prej preseneti Nočko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:46:40
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Saj zato pa, ker je to dieta za celo življenje Nisem še probala. Sem že poleti prebrala knjigo (jo bom morala spet, ker spomin je še vedno kot rešeto ) in mi je všeč ravno ta princip, da nisi lačen. Ker diete, kjer lahko npr. zjutraj piješ le kavo ali podobno, niso zame. Ne zdržim dolgo Jaz sem na ločevalni sam ne ravno sadje mal baše... Enostavno mi je premalo zraven teh mojih aktivnih otrok. Monti pa... tudi jaz sem že brala sam se nisem ful poglobila tak da me ni nekak pritegnil. Me pa zanima. Kaj pa lahko npr. za zajtrk ješ? A to imaš prav tisto knjigo, Jem torej hujšam al kaj je? Jaz imam knjigo Prehrana po Montignacu. Na koncu so tudi recepti, a všeč mi je, da moraš samo osvojiti princip, nato pa lahko sam kombiniraš glede na to kaj ti paše Sem šla pogledat predloge za zajtrk pri jedilniku za hujšanje: - nesladkani ovseni kosmiči s posnetim mlekom in jagodami - polnozrnati opečenec z marmelado brez sladkorja in lahki navadni jogurt z malinami - ovseni kolački z nemastnim sirom in rezinami jabolk - omleta z grojerjem in ocvrti koščki slanine - poširana jajca in klobasica na žaru
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?