|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
25.1.2010 16:10:59   
tasa_m
Dan..

mater kolk se je napisalo... user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
25.1.2010 16:26:34   
Najaa
Ja kaj brez mene ne morte pisat? user posted image user posted image user posted image user posted image

Bolana sem. user posted image Trebušna gripa verjetno. 2 dneva sem bila koma, no zdej se mi je ratal mal priklopit.
Kak ste kaj? Bomo zvečer kako rekle? Sam ne preveč, ker zgleda bo tud Nika zbolela. Sem tak jezna,... Jutri bi mogla met cepljenje evo pa spet ne bo... user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
25.1.2010 17:47:39   
Nina00
 Najaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 25.1.2010 17:48:03 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
25.1.2010 18:08:10   
tasa_m
Naja na kupeeeeee pikapok!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ti nas gor držiš, tak da brez tebe je težko user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
25.1.2010 18:19:50   
PERSIDA
Čer.
Najaa- user posted image user posted image user posted image za vaju  z Niko

Danes  smo šli na telovadbo no moj predragi sinek jaz sem samo dostavauser posted image .Pol smo čepeli pri babici imeli en obisk pol smo ,pa še hoteli en krog po mbju naredit,pa ugotovim ,da imam preluknjano zračnicouser posted image .No in se je naš dan zaključil in smo šibnili domov ,ker princa sta spala celih 15 minut danes .No sem doma namontirala novo zračnico ,ker ona je že bla preparela in že flikana in smo še tresnili sprehod po naših krajih.Dobro uro smo bli več ,pa ni šlo ,ker je mrzlo ko hudič blo ,pa veter ravno tolko pihal ,da so mi skor brki zmrzniliuser posted image . Zdaj sem jima še riti napolnila in obadva drnjohata.Upam,da jih danes ne slišim večuser posted image .Sicer eden še spi na sedežni user posted image ampak ok dokler jaz ne grem spat naj te bo zraven mene.Tomaž je zadnje čase tak  kot če stopiš s čevljem na žvečilkouser posted image .
Iščem kandidatko ,da nam pride vsak dan kuhat,ker je postalo skor neizvedljivouser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
25.1.2010 18:20:26   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dan..

mater kolk se je napisalo... user posted image user posted image

Kaj ,pa hodiš okoluser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
25.1.2010 18:21:45   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dan!user posted image

Dober večer bodoča gospauser posted image .In ste kaj pametnega v lj vidli razen megle?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
25.1.2010 18:26:14   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Danes  smo šli na telovadbo no moj predragi sinek jaz sem samo dostavauser posted image .Pol smo čepeli pri babici imeli en obisk pol smo ,pa še hoteli en krog po mbju naredit,pa ugotovim ,da imam preluknjano zračnicouser posted image .No in se je naš dan zaključil in smo šibnili domov ,ker princa sta spala celih 15 minut danes .No sem doma namontirala novo zračnico ,ker ona je že bla preparela in že flikana in smo še tresnili sprehod po naših krajih.Dobro uro smo bli več ,pa ni šlo ,ker je mrzlo ko hudič blo ,pa veter ravno tolko pihal ,da so mi skor brki zmrzniliuser posted image . Zdaj sem jima še riti napolnila in obadva drnjohata.Upam,da jih danes ne slišim večuser posted image .Sicer eden še spi na sedežni user posted image ampak ok dokler jaz ne grem spat naj te bo zraven mene.Tomaž je zadnje čase tak  kot če stopiš s čevljem na žvečilkouser posted image .
Iščem kandidatko ,da nam pride vsak dan kuhat,ker je postalo skor neizvedljivouser posted image

Ste imeli pa res aktiven dan user posted image  Pa lepo, da gresta vsaj zgodaj spat, če čez dan ni nič. Pri nas čez dan sicer sestavimo eno uro (včasih preseneti pa celo dve), a so večeri zelo aktivni. Zaspi ob 20h pa se potem do 23h še 3-4x zbudi, tako da tudi zvečer bolj malo naredim user posted image  Si rajši ne predstavljam pri dveh user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 25.1.2010 18:28:05 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
25.1.2010 18:27:05   
Nina00

Dan!user posted image

Dober večer bodoča gospauser posted image .In ste kaj pametnega v lj vidli razen megle?
O, kdaj pa je dan D?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
25.1.2010 18:33:22   
tasa_m
kokica a kaj ne vem??user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
25.1.2010 18:55:42   
tasa_m
No, pa dober večer.
Lija že panča..je danes sam pol urce spala, tak da jo je vrglo.

Drugače pa sva midve z L.  danes šle v vrtec se spoznat z vzgojiteljico, igralnico in njenimi novimi "sošolci & sošolkami". Bile sva v vrtcu eno debelo uro in moram rečt da je bilo OK. Lija se takoj vživela,mene pa so druge punčke okupirale in sem se z njimi igrala za kuharco
Jutri pa bo že eno urco sama od 9-10h.user posted image Verjetno se bo ta ura vlekla kot ponedeljek user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 25.1.2010 18:56:01 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
25.1.2010 19:17:44   
PERSIDA

No, pa dober večer.
Lija že panča..je danes sam pol urce spala, tak da jo je vrglo.

Drugače pa sva midve z L.  danes šle v vrtec se spoznat z vzgojiteljico, igralnico in njenimi novimi "sošolci & sošolkami". Bile sva v vrtcu eno debelo uro in moram rečt da je bilo OK. Lija se takoj vživela,mene pa so druge punčke okupirale in sem se z njimi igrala za kuharco
Jutri pa bo že eno urco sama od 9-10h.user posted image Verjetno se bo ta ura vlekla kot ponedeljek user posted image

Opa a se uvajate, lepo.Svaka čast pri nas se še bosta letos cartala doma drugo leto ,pa šus v vrtecuser posted image .En šok ko grem v službo bo za letos dovoljuser posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
25.1.2010 19:18:53   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dan!user posted image

O, kdaj pa je dan D?

To še sam bog ne veuser posted image .Hotela sem jo samo malo naslovit.user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
25.1.2010 19:19:39   
tasa_m
Persida ti vsaj imaš službo ..

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
25.1.2010 19:19:59   
tasa_m
To še sam bog ne veuser posted image .Hotela sem jo samo malo naslovit.user posted image
opica...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
25.1.2010 19:27:12   
PERSIDA

Hvala zadnje čase sem ji res podobna ,ker ne najdem tistega časa za sebe ,da bi se v džungli malo porihtalauser posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
25.1.2010 19:27:47   
PERSIDA

Persida ti vsaj imaš službo ..

Kaj te veš mogoče bom že pri vratarjuuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
25.1.2010 20:02:18   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ja kaj brez mene ne morte pisat? user posted image user posted image user posted image user posted image

Bolana sem. user posted image Trebušna gripa verjetno. 2 dneva sem bila koma, no zdej se mi je ratal mal priklopit.
Kak ste kaj? Bomo zvečer kako rekle? Sam ne preveč, ker zgleda bo tud Nika zbolela. Sem tak jezna,... Jutri bi mogla met cepljenje evo pa spet ne bo... user posted image user posted image

Najaa, čimprej se pozdravi,  a nisi jamrala zarad diete?user posted image
user posted image user posted image user posted image Še za Nikico,da se bo izognila bolezniuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
25.1.2010 20:02:59   
KOKICA32

Dan!user posted image

Kaj sem jaz kaj izpustila?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ja, nekaj malega novega pa res...sem malemu kupila Yamaha jaknco..sedaj mu še le motor manjka...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 25.1.2010 20:03:46 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
25.1.2010 20:04:51   
spps

Dan!user posted image

Kaj sem jaz kaj izpustila?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ja, nekaj malega novega pa res...sem malemu kupila Yamaha jaknco..sedaj mu še le motor manjka...user posted image user posted image

user posted image user posted image  a motor že imate ogledan?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
25.1.2010 20:05:02   
KOKICA32

kokica a kaj ne vem??user posted image user posted image

Joj, kaj te te Persidi? Kaj je te zakuhala? Zdaj pa me bodo vse napadle s vprašanji, jaz pa nič ne vem o tem...Ne, ne bova se poročila!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
25.1.2010 20:05:37   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dan!user posted image

O, kdaj pa je dan D?

ž

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
25.1.2010 20:06:38   
KOKICA32

Hvala zadnje čase sem ji res podobna ,ker ne najdem tistega časa za sebe ,da bi se v džungli malo porihtalauser posted image .

user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem danes bila pri kozmetičarki!user posted image user posted image user posted image
Drug teden pa pade masaža!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
25.1.2010 20:07:34   
trezika
čeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
25.1.2010 20:07:34   
spps
user posted image  Koki, dober večeruser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?