|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
23.1.2010 9:53:15   
Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Lsica - sem se že parkrat vprašala, kje se skrivaš. Upam, da vozičkanje spomladi še velja user posted image

Velja velja...komi čakam da sneg skopni.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
23.1.2010 10:20:21   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Sicer pa, a question: kaj pa Britax Römer B-Smartu?

zgleda jako fensi user posted image in praktičen!

Šal pogooglat in se strinjam z ajsiko. Čisto tak James Bondovski user posted image

Bibabonskiuser posted image . Samo še stestirat ga bo treba...jah nič, bomo šli pa opet v inozemstvo.

viš, šla pofirbcat... jaz sem lani vzela našo formulo v Kiki v Celovcu. ok, vožnja čez Ljubelj v 8 mescu ni lih najlepša dogodivščina, pa smo preživeli user posted image enivej, tam lahko narediš seznam za otroka in potem dobiš bon v vrednosti 10 % od nakupa. tako sem voz kupla, previjalno torbo in še nekaj zadev pa sem vzela na bon user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
23.1.2010 10:24:54   
biba007

viš, šla pofirbcat... jaz sem lani vzela našo formulo v Kiki v Celovcu. ok, vožnja čez Ljubelj v 8 mescu ni lih najlepša dogodivščina, pa smo preživeli user posted image enivej, tam lahko narediš seznam za otroka in potem dobiš bon v vrednosti 10 % od nakupa. tako sem voz kupla, previjalno torbo in še nekaj zadev pa sem vzela na bon user posted image

U, Ajsika, tole mi je pa všeč. Naslednji teden torej hop via Kikauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
23.1.2010 10:28:31   
ledenka

U, Ajsika, tole mi je pa všeč. Naslednji teden torej hop via Kikauser posted image

m aš tam kar lep oddelek zas vozičke user posted image in drugo kramo! pa še ena fajn teta me je stregla in sem bila jako zadovoljna user posted image

sam razstavljenih maš pa več v Lutzu user posted image tako da sem jaz mojega pogledala tam. sem pač naredla turnejo user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 23.1.2010 10:32:53 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
23.1.2010 10:32:49   
Reby

viš, šla pofirbcat... jaz sem lani vzela našo formulo v Kiki v Celovcu. ok, vožnja čez Ljubelj v 8 mescu ni lih najlepša dogodivščina, pa smo preživeli user posted image

Si me spomnila na vožnjo čez Ljubelj v 6. mesecu in v 1. prestavi s polnim avtom robe iz Ikee user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
23.1.2010 10:36:30   
ledenka

viš, šla pofirbcat... jaz sem lani vzela našo formulo v Kiki v Celovcu. ok, vožnja čez Ljubelj v 8 mescu ni lih najlepša dogodivščina, pa smo preživeli user posted image

Si me spomnila na vožnjo čez Ljubelj v 6. mesecu in v 1. prestavi s polnim avtom robe iz Ikee user posted image

uf, jaz sem šla 3x, sama vozla, sam enkrat je šla svakinja zraven, ker sem bla sam še 3 tedne do PDP user posted image pa ni blo panike. moram spet it pofirbcat user posted image NUJNO moram v Ikeo user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
23.1.2010 13:52:24   
biba007

uf, jaz sem šla 3x, sama vozla, sam enkrat je šla svakinja zraven, ker sem bla sam še 3 tedne do PDP user posted image pa ni blo panike. moram spet it pofirbcat user posted image NUJNO moram v Ikeo user posted image

Ok, drage moje, zdaj ko ste že vse fit, tole najbrž ni več relevantno...a vendar, zgolj iz previdnosti: do Ikeje v Vilešu je iz Lj. konca celo hitreje kot do Celovca, pa avtocesta je (jupi, bušija manj trese) in, pozor, cene so celo malenkost nižje kot v Avstriji (It. ima nižje davke na pohištvo). Kar pa seveda ne pomeni, da ob obisku Kike ne bomo zavili še do Ikeje user posted image . Itak.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
23.1.2010 20:20:35   
Reby
Moj je nabavu včeri balon iz helija za Tomija, tamali čist navdušen user posted image

http://img339.imageshack.us/img339/5199/produce.mp4

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
23.1.2010 20:53:25   
Kruce Fiks
Pa še tu........
http://24ur.com/specialno/nega_in_zdravje/vsak-tretji-slovenec-spocet-z-umetno-oploditvijo.html

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
23.1.2010 20:55:23   
sonček33
Vsak tretji?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
23.1.2010 21:01:32   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Vsak tretji?

So mal zabluzil ane.
Dohtar pove da se vsak 3 postopek uspešno zaključi....
Ma ti na pop jih majo......

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
23.1.2010 21:19:38   
lučka 25
Dober večer user posted image

Danes je bil malo bolj pester dan. S polno paro do zdajle. Mala sladko spi, oči ma itakn tekmo, mami pa za računalnikom.user posted image

Me je kar spreletelo, ko sem prebrala kaj se dogaja tu na RR. Kakšni ljudje strašijo. No, po eni strani je za pričakovat, drugače pa je to še vseno psihopatsko. Vsaj moderatorji so začeli sankcionirati.

vrtec: mi je še ne bomo dali v vrtec. Dopoldan jo bo imel itak moj predragi oz. očka, čez opoldan bo ali pri eni ali pri drugi babici (se bosta menjali), ko pa bo vstala pa bom itak že jaz doma. Pri 3 letih gre pa sigurno v vrtec.
Je pa tako punce, če ste že dale sedaj vloge v vrtec so vas lahko zavrnili zato, ker vas čez leto ne morejo sprejeti. Zato še vseeno še enkrat pošljite prošnjo v času vpisa. Je pa to odvisno od vrtca, nekateri vpisujejo marca, nekateri pa aprila. Pozanimajte se. Pri nas do sedaj ni bilo važno kdaj si prinesel prošnjo, smo staršem itak povedali, da o bomo obravnavali šele, ko bodo prispele vse prošnje po razpisanem vpisu. Zdaj pa bomo baje sprejemali samo tisti teden, ko je vpis. Upam, da vam vsem uspe dobiti varstvo.

sonček, se dostikrat spomnim na tvojo nečakinjo glede alergij. mam vedno v mislih, da če bom kaj rabila, da vsaj vem koga vprašat za nasvet. Čeprav smo sedaj kar splavali s temi alergijami in vidim, da ko se navadiš kar gre. Itak je pa treba pozitivno razmišljat, da jih bomo zelo kmalu prerasli oz. smo jih nekako že.user posted image

miška, a junija se ga splača it pit v Se* konce. Mi smo pa okoli božiča tam strašili.user posted image  No ja, moj j vsaj po dolgem času spet videl svojo vojašnico in prečekiral če so v Murski še lokali, kakor so ga hodili žingat v času dnevnih izhodov.user posted image

Lisica, lepo da si se spet malo oglasila. Pridi nam kaj napisat malo bolj pogosto. Je pa res kot praviš, porodniške bo čisto prekmalu konec. Me kar stisne ko pomilim, pa bom šla delat šele ko bo mala stara                          14 mescov, ker so vmes še počitnice.

obi, pa vaš fant je tudi cuker. Ja v LJ so pa res kar preveč počasni kar se tiče izvidov. Groza.

Bumo, te zastopim glede varstva. Jaz za mojo mami vem, da bo delala tako kot je naročeno, je preveč pravična pa ne zna lagat, če ga po svoje biksa. Še za včeraj, ko jo je ona dala spat zvečer (ker je šla mami žurat, oči je bil pa še v službi), je priznala da je jokala, pa se kregala, pa bi lahko bila tiho in se naredila francoza. Tašča pa je drug patron. Ona bi pa v isti situaciji meni rekla, da kako pa njej lepo zaspi, ker zna user posted image  Tu, za taščo me pa malo skrbi.

mojsonček, vidim da vam je nakup uspel. Super. No, meni je moj že takoj rekel, da ne bomo imeli kakšnih rožic na avtosedežu, da to ne paše v njegov avto user posted image  Maš pa res dva cukra.user posted image

Sempre*, Bumo, ajsi, Zvezdica,...lep pozdrav.user posted image  

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
23.1.2010 21:19:48   
lučka 25

Punce, vam morm povedat, kok je naša lučka fejst, da dol padeš, je skor nisem poznala. Shujšala je ful, nova frizurca, sem dobla kr slabo vest user posted image   

Zdaj mi je pa nerodno user posted image  user posted image
Morš pa priznat, da zdaj ko sem blond bom lahko vsaj kakšno bolj levo izjavo dala, pa se mi ne bo treba opravičit.user posted image

Tudi tebe je bilo fino spet videt, pa tud ti fejst zgledaš, pa čeprav praviš da maš še +, men si tudi taka super. user posted image

Kruce, dobr da sem te še v živo spoznala. Res da sva si sedela nasproti, sva bila oba glave družine, ampak spregovorila pa nisva prav veliko. Drugič, a vela?user posted image  A ja, pa čestitam za službo.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
23.1.2010 21:20:25   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Vsak tretji?

So mal zabluzil ane.
Dohtar pove da se vsak 3 postopek uspešno zaključi....
Ma ti na pop jih majo......

Sam res, ti na popu jih pa res včasih tako pihnejo, kot da so vsi po vrsti blond user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
23.1.2010 21:36:50   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Punce, vam morm povedat, kok je naša lučka fejst, da dol padeš, je skor nisem poznala. Shujšala je ful, nova frizurca, sem dobla kr slabo vest user posted image   

Morš pa priznat, da zdaj ko sem blond bom lahko vsaj kakšno bolj levo izjavo dala, pa se mi ne bo treba opravičit.user posted image

Tudi tebe je bilo fino spet videt, pa tud ti fejst zgledaš, pa čeprav praviš da maš še +, men si tudi taka super. user posted image

Kruce, dobr da sem te še v živo spoznala. Res da sva si sedela nasproti, sva bila oba glave družine, ampak spregovorila pa nisva prav veliko. Drugič, a vela?user posted image  A ja, pa čestitam za službo.

No, sej res fletn zgledašuser posted image
Ja tud jest sm vesel da sem te (čeprav bolj expres) spoznal. Tak čudno zgleda zdaj tist tvoj avtaruser posted image
Ja, jaz se najraj kar k nosečkam sedem, se pol bolj sigurno kaj prime user posted image
Pa bo naša tema kako fešto polet naredila, si mo vzel čas pa se z otročki dobil pa pogovoriluser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
23.1.2010 21:54:03   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

No, sej res fletn zgledašuser posted image
Ja tud jest sm vesel da sem te (čeprav bolj expres) spoznal. Tak čudno zgleda zdaj tist tvoj avtaruser posted image
Ja, jaz se najraj kar k nosečkam sedem, se pol bolj sigurno kaj prime user posted image
Pa bo naša tema kako fešto polet naredila, si mo vzel čas pa se z otročki dobil pa pogovoriluser posted image

ma sem tud jaz razmišljala, da bo treba avatar na FB zamenjat. user posted image

Ja za eno fešto z otročki sva pa že z Reby govorili, bo treba nekaj takega pogruntat.

Ja, k nosečkam se je pa res treba vsest, da se potem kaj prime user posted image . No men je bolj pomagal en teden star nečak, da sem ga pestvala po transferju. Upam, da bo kmal dobil kakšno sestrico al pa bratca, da ponovimo vajo.user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
24.1.2010 10:34:04   
Sempervivum
Ojla, punce in Kruce, jest nimam čist nobenega časa več, odgar se je tamali začel obračat s hrbta na trebuh in obratno user posted image  V 3 sek naredi 2 metra, pol so pa že noge od mize, pa stola in še vsa druga krama, ki jo imava v dnevni ... živa groza. Včeraj sem bila cel dan sama z njim, sem bila zvečer že čist fertik user posted image  Za namenček se je pa potem še z glavo mutnil in dobil prvo buško user posted image  Sem hitro maslo dajala gor, hvala za nasvet user posted image  Samo ne vem, a samo tolk namažeš, da se maslo stopi, ali pustiš kak košček še gor user posted image  No, saj se nič ne pozna, ampak za drugič, da bom vedla user posted image

Bruha še vedno, sicer manj, danes je pa vsaj ponoči spet normalno zaspal user posted image  Tudi zdele je malo mrknil, samo ne vem, za koliko časa ... Mogoče bom imela lih še toliko časa, da vam eno kavico skuham ...

Pozdravčka!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
24.1.2010 10:36:30   
Sempervivum
user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
24.1.2010 20:17:26   
Goldy
Ku-ku? Kje ste vsi? Jaz z enim okom spremljam koncert za nedonošenčke pa malp na RR špegam. Alja že spi. Zdaj smo malo uro spremenili za spat. Včeraj je bilo uspešno. Ker ene par dni nazaj je bil živ obup. user posted image

Preživeli smo lepo nedeljo - imeli obisk Aljine prijateljice..

Uživajte!!!

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2494
24.1.2010 21:24:20   
lučka 25
Sam, da vas malo pokukam. Sem danes že smislimi na jutri. Sem pakirala, gruntala če mam vse za tamalo, pa potem za sebe.
V glavnem močno, močno upam, da se tipkamo šele v četrtek, ker to pomeni, da je provokacija uspela in smo prerasli alergijo na KML. Pa močno upam, da nam bo funkcioniral sobo deliti še z 2 mamicam in otročkoma.

Pridne oz. pridni mi bodite.user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
24.1.2010 21:27:58   
Sempervivum
Kuku user posted image

Ja res, kje ste user posted image

Popadali v postelje skupaj s tamaučki user posted image

No, naš je padel dol kot odsekan, ga tole valjanje cel dan očitno zelo zmatra ... kot tudi mamico, samo če je še oči doma, pol sploh ni panike user posted image  Naša nedelja je bila kot katerikoli drug dan, vstati, previjati, dojiti, valjati se, jesti (vsaj skuhati mi danes ni bilo treba), sprehod, spet valjanje in previjanje, dojenje ... Ta mali bi bil spet ves čas na joški, očitno ima spet preskok v rasti ... čeprav mi ni jsano, kam bo še skočil, saj je že tko velik, da me bo kmalu prerastel user posted image

Kako pa ste prestavili uro spanja, Goldy? Na bolj zgodaj?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
24.1.2010 21:31:10   
Sempervivum

Sam, da vas malo pokukam. Sem danes že smislimi na jutri. Sem pakirala, gruntala če mam vse za tamalo, pa potem za sebe.
V glavnem močno, močno upam, da se tipkamo šele v četrtek, ker to pomeni, da je provokacija uspela in smo prerasli alergijo na KML. Pa močno upam, da nam bo funkcioniral sobo deliti še z 2 mamicam in otročkoma.

Pridne oz. pridni mi bodite.user posted image

A vidve že gresta? Vse dobro! Tudi jaz držim pesti in prekrižane prste, da ste alergijo prerasli user posted image  In upam, da bosta ostali mamici OK, ker ool so otroci itak tudi, ane user posted image  in da se boste imeli kar se da v redu user posted image

Ko prideta nazaj, pa takoj na poRRočat user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
24.1.2010 21:32:01   
sonček33
Lučka, držim pesti.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 2498
24.1.2010 21:33:02   
Kruce Fiks
Mi imamo se fajn ...
user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
24.1.2010 21:47:19   
Goldy
lučka - user posted image , da porihtate tako kot je treba!

semper* - jap, premaknili smo uro iz devete na osmo oz. jo je kar sama. Upam, da bo držalo!!!

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.