|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
23.1.2010 12:54:03   
TomTaylor
ja, s čajno žličkouser posted image ...ojej, si ne predstavljam jušne žlice tega gravža...o fuj..user posted image In mi prejle reče moja babica, da so včasih njih kot otroke in oni svoje otroke (naše starše) potem silili s tem ribjim oljem..boščki mali user posted image ...no, pa da naj ga jz tudi svojim otrokom dajem!..mogoče ni slaba ideja, vendar kako jim ga po grlu spravituser posted image user posted image

_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
23.1.2010 16:25:07   
mojcaz.
tudi jaz sem že imela izkušnje z ribjim oljem user posted image user posted image use gre sam to pa ne user posted image user posted image

no danes sem že bla malo pridna, sem spucala celo stanovanje, oprala dva stroja, zdaj grem tretjega naložit, tak da cot za večerno likanje nebo zmanjkalo user posted image
meni že tako gre monti, da kar podzavestno vzamem iz hladilnika to kar lahko. danes zjutraj me pa je malo zaneslo pa sem pojedla pol žemljice user posted image z mrmelado BS... malo se je treba kdaj pregrešit, ker drugače se bi mi zmešalo..... zdaj pa sem mi tak lušta nekaj sladkega da sem raje šla telovadit... redna telovadba se pa res pozna. ko sem začela sem par minutk tae boo treninga zdržala, zdaj pa že 20 minutk brez pavz ali kakršnih koli izostankov vaj... moram bit pridna in prit v tako formo kot v srednji šoli ko sem po 2 ure lahko izvajala kakšne takšne vaje pa mi ni nič blouser posted image user posted image

pridne bodite user posted image


_____________________________

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
23.1.2010 16:53:24   
_ella_
ja tiste forme iz srednje šole bi tudi jaz rada imela, pa vem da je ne bo več, sem prestarauser posted image user posted image

Sem pa nocoj se končno enkrat naspala, se je mala zbudila samo 1x za papcanje ponoči, tko da sem imela danes zjurtraj energijo in voljo, da sem šla za pol ure na kolo in še 15 minut vadbe s utežmi, pa trebušnjake.

Mojcaz menim, da če zjutraj grešiš ni tako hudo, kot če grešiš za kosilo ali za večerjo. Tko da ne sekiraj se.

Danes sem imela za kosilo musako, njami pa solato zraven. Včeraj sem si pa rvič spekla kruh v kruhomatu. Tudi njami, samo moram še malo poštudirati, eki mi je v zadnji fazi skupaj padel. mogoče je bilo preveč vode, vendar je res fantastično gledati, kako to gre, gnetenje, vshajanje pa enkrat zavrti, da skupi pade, pa vshajanje, pa spet skup pade skratka, tehnika je neki fantastičnega. ves del ko sam delaš odpade. pa še armelado lahko naredim v temavtomatu. Bom začela tudi to sama delati.pa bo potem sigurno brez sladkorja.


< Sporočilo je popravil _ella_ -- 23.1.2010 17:15:37 >

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
   [Brisano sporočilo]
23.1.2010 18:55:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mala_Ajda)
  Neposredna povezava do sporočila: 1454
   [Brisano sporočilo]
23.1.2010 21:03:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1455
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
23.1.2010 23:08:34   
mojcaz.
morrak ne vrži puške v koruzo, bori se za vsak gram, ki ga želiš dol vzet in uspelo ti bo.  pač bodi trdna v sebi in si zastavi nek cilj. jaz sem si rekla če pridno telovadim, si privoščim drugo jutro košček čokolade user posted image no včasih si ga tudi kar tako, vendar sigurno pokurim kalorije in tudi to je že nekaj..
če te kdaj muči tukaj gor napiši predno si vzameš kaj za pojest, če pa ne pomaga, pa se zaposli si vzami kozarec vode pa razmišljaj kakšno lepo postavo boš mela poleti če boš zdaj malo potrpela in bla pridna user posted image

skupaj smo močne in tudi uspelo nam bo user posted image user posted image


_____________________________

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
24.1.2010 7:27:49   
mamica2009
Dobro jutro punce
Se vidi da sem ga ta teden biksala in imam -0,7 kg ta teden, vse skup -4,8 kg.user posted image user posted image user posted image Bo pa drug teden boljše.
Sporočte še vi kg, da dobim malo motivacije.
Lep dan vam želim

_____________________________

http://www.shrani.si/f/2g/yC/1q3AGChX/200.jpg

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
24.1.2010 8:07:56   
Anonimen
jutro

se vidi da sem v četrtek zapadla v depresijo in na podlagi tega sem se spravla na hladilnik, zdaj imam pa +1kguser posted image   mah bo ta  teden bolje bom nazaj na 90kg spravlauser posted image

lep dan želimuser posted image

(odgovor članu mamica2009)
  Neposredna povezava do sporočila: 1458
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
24.1.2010 9:53:32   
TomTaylor
morrak: jz imam eno "vzpodbudo" kar na hladilniku. Imam namreč nanj nalimano sliko ko sem štartala z Montijem (73 kg) in sliko izpred mojih obeh nosečnosti (56 kg), ko sem imela še super postavo in težo. In vsakič ko odprem hladilnik si rečem "hočem biti spet taka kot na sliki!"

...ali pa si enostavno iz kakšne revije ven izreži postave kakršne želiš vsaj približno doseči in jih nalepi na hladilnik/omare/shrambe. Meni je to skoraj vedno dalo vzpodbudo oz. me je zaustavilo pred nepotrebnim odpiranjemuser posted image

Kadar je pa res kriza (in zadnjič je res bila) sem zajela sapo in hitro skočila sem pojamrat...no pa je bilo bolje. Pa HB mi je še partner rekel, da naj nikar ne grem si kupit piškotov, ker bom cel teden hujšanja "stran vrgla".

Jz sem ta teden oklestila 0,5 kg in skupno od 1.1. dalje 4 kg.  Se mi pa na obsegih pozna po 1 cm. Sem kar zadovoljna sama s sabo - počasi se daleč pride.



_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
24.1.2010 10:14:29   
Mala_Ajda
Ojla!

Kako ste pridne user posted image . Pri meni pa vse skupaj stoji user posted image . če sem čisto odkrita sem decembra pojedla bistveno manj kakor zdaj z Montignackom, morda pa se lahko tolažim še s tem, da sem zopet začela migat s polno paro, do tekaške sezone je še nekaj časa, ni user posted image , da se ne bom oklestila do 58 kg. Sem bila tako nesrečna danes zjutraj, da sem šla gledat ono drastično 14 dnevno dieto user posted image .

Skratka kaj je jedla V. Petrovčič naklofam, ko bom bila v službi, Morrak, saj bo šlo, nisi edina, sva že 2.

Zdaj pa malo za šalo, malo zares !!!
Včeraj sem prelistala revijo, ki sem jo gratis dobila, ko sva šla z malim v kino. Notri je članek o BOOT CAMPU. Ženskice plačajo povprečno 1000 dolarčkov in gredo skozi vadbo v stilu vojaškega centra-vadijo jih nekdanji vojaki. Opisuje teden dni neke pisateljice, ki je po 2. otroku ugotovila, da je čist brez kondicije, ni si bila všeč itd. No in potem: tek pred zajtrkom, zajtrk, vadba, čas za kosilo, popoldanski dolgi tek, večerne vaje, objokana večerja in spat.
Jedilnik:
-zajtrk: kuhana kaša
- malica: pest semenk
- kosilo: piščanec z zelišči
- malica: hm, se ne spomnim, nekaj mini, mini
- večerja. špinačma juha in košček piščeta

Pijača: zeliščni čaj in voda. V soboto dan pred zaključkom so dobile kozarček šampanjca za nagrado. Bolj petične v dražjih kampih imajo na voljo zvečer kopeli in maserja.

V tednu dni se je oklestila iz konfekcije 40 na 36. Telešček je postal bolj čvrst.
V bistvu imajo to vadbo ženskice zato, da se na hitro adaptirajo iz ene oblike v drugo. Vprašanje je kako potem to zadevico z muko pridobljeno vzdržujejo. Je pa zanimivo kako malo časa potrebuješ, da postaneš tisto kar si želiš, seveda odvisno od začetnega stanja, pa brez vsake kondicije tudi ne moreš bit, ker...
Aja, vadbeni postopki so kričanje, zmerjanje, skratka nekaj takega kakor v kakem vojaškem filmčku.

Tržna niša za Slovenijo? Že leta nazaj sem se hecala, ko smo v klubu iskali sponzorje in sredstva za delo, da organiziramo anticelulitne vikend pakete v vinogradu (kopanje okoli trt 10 ur, hoja v strm hrib in spodubiranje poganjkov, na kocu tek do Dol. Toplic( 6 km) in kopanje. Pa smo se hecal na ta račun. Vizionarsko).

No, zdaj bi pa jaz kaj takega potrebovala. user posted image user posted image user posted image
Prav mi je.

Gremo na smuči. Lep preostanek vikenda.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
24.1.2010 11:21:17   
ZvitaLisica
jupijeeej danes na tehtnici -1,5 kg. Sem vesela :) k prejšnjo nedeljo je blo samo -0,5.

Gremo v nov teden ;)

(odgovor članu Mala_Ajda)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
24.1.2010 15:16:16   
_ella_
Ja nimam se kaj preveč hvaliti, predvčerajšno grešenje se pozna na tehtnici, torej sem tiste špol kg , ki sem jih zgubila dobila spet nazaj gor. Torej nvo stanje enako prejšnemu tednu. No samo da ni več..!!

Morrak dajmo stisni ga, sej ni tako težko.

Tisto s sliko sem tudi jaz enkrat naredila, pa se mi je potem mož tako smejal, da sem hitro dol potrgala. Ja lahko je njemu, k ima postavco kot gazelca, jst pa kot ruski tankuser posted image

(odgovor članu ZvitaLisica)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
24.1.2010 20:39:54   
tašon
Pri meni tudi nekako gre, kakšen dan bolje kakšen dan pa kar malo po svoje. Se bo treba fajn v roke prjet. No sem pa spet začela s tekom vsak dan pol urce na traku. Pa mislim da bo treba tudi  kakšen trebušnjak narest, če hočem  špeh na trebuhu napet.
Za priganjanje imam pa kar moža....

Drugače bi pa pri meni res najbolj prišla v poštev vojaška vadba in režim....
upam da bo kaj za pokazat do poletja?user posted image

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
   [Brisano sporočilo]
25.1.2010 7:14:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tašon)
  Neposredna povezava do sporočila: 1464
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
25.1.2010 7:40:43   
TRIŠ
Pri meni spet -1 kg se pravi imam sedaj 77 kguser posted image user posted image user posted image kako sem ponosna,čeprav se sladkarijam še vedno samo odvajam in se  še nisem odvadilauser posted image .Pa še sami rojstni dnevi souser posted image user posted image user posted image .
Edina stvar ki se je strogo držim da ne jem kruha belega in krompirja,kruh jem polnozrnat samo zjutrajuser posted image


< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 25.1.2010 7:41:49 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
25.1.2010 7:41:09   
boob
dobro jutro,

no jst se tud nemorem pohvalit user posted image  za prejšnji tedn. . . bo pa ta bolš

evo user posted image  za lepši začetek tedna

_____________________________

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel. Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." Nejc Zaplotnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
25.1.2010 8:30:11   
Drnula
 Jaz sem imela krizo ta vikend (TomTaylor, morrak) in sem podlegla user posted image user posted image Cel vikend sem jedla za dva in se nažrla sladkih stvari. In to pozno zvečer oz kar ponoči že. Zjutraj sem se navagala +1kg. Ampak to me ne moti toliko kot to da sem šla prek mej normalnega hranjenja in da je bil to verjetno prava podrtija za ves ta čas ko sem se tako lepo držala. Vsaj v veliki večini.
Saj bom spet. Se mi pa vseekakor pozna na občutju. Ne samo zaradi slabe vestiuser posted image ampak sem res težja in zabasana in nič lahkotno se ne počutim.
Tako. Zdaj grem na stare tire. Čisto zares bom pa nadaljnih par kil zgubila mnogo težje user posted image Ampak mi to veliko pomeni in bom !!!! pa pika !!!!
Sem se včeri probala stlačit v hlače izpred 1.user posted image pa mi samo še malo manjka. Bi že lahko zapela fržlus ...če ga nebi pokvarila že prejuser posted image , ko sem se še pred 2leti probala spraviti vanje in je kar počil od hudegauser posted image user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
25.1.2010 8:39:54   
S*
Jaz ostajam na istem -2,2 kg. V bistvu sem zadovoljna, samo da ni šlo gor. Sem namreč v postopku ICSI - zamrznjenčki in ko se filam s hormonskimi tabletami gredo kg kar sami gor, vsaj tako je bilo v prejšnjem postopku, ko sem pridelala +4kg, tako da bom zaenkrat zadovoljna če bom vsaj na istem ostala.
Vsem skupaj želim zspešen Monti teden.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
25.1.2010 9:00:28   
Mala_Ajda
Pol kile manj. Pristala na 60,5 kg. Še malo do magične meje. Zjutraj sem šla za 3/4 ure na orbitrek, potem pod tuš, pripravit zajtrk, mali je šel v vrtec in mi že teži za popoldanski sneg. Zdaj služba itd.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
25.1.2010 9:15:22   
mamica2009
Koliko vas berem, prejšnji teden ni glih bil peveč v ritmu hujšanja. Bo pa ta teden boljši.
Držim pesti za vse.

Lepo se imejte

_____________________________

http://www.shrani.si/f/2g/yC/1q3AGChX/200.jpg

(odgovor članu Mala_Ajda)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
25.1.2010 9:34:38   
Teya D.
Kolikor sem se malo stehtala zjutraj, imam 0,9kg manj. user posted image  Sem zelo vesela glede na to, da je nekaj časa stalo vse skupaj in da sem ta teden bila skregana z g.Orbitrekom.
Ni še konec punce!! Kar pogumno lepo naprej. Saj ni važno če kg stojijo bodo že šli počasi dol. Evo tak je bilo pri meni. Jaz bi pa rabla eno spodbudno brco v tazadnjo, da se spravim telovadit, ker če hočem imet lep trebušček bo treba malo garat.

Saj bo počasi! 


Z: sok sveže pomaranče, polnozrnata štručka, nekaj rezin lahke livade ( mi je najboljša, drugega sira ne morem )
M: čaj, arašidi ( ena pest )
K: hrenovke, juha, ogomno solate, navaden jogurt, košček temne čokolade ( <-- moj najljubši del user posted image  )
M: čaj, kapučino z mlekom
V: kosmiči fitness z mlekom ( mleko mam 1.6, obarvano vodo user posted image



(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
25.1.2010 9:46:30   
Mala_Ajda
IZVIRNO SPOROČILO: mamica2009

Koliko vas berem, prejšnji teden ni glih bil peveč v ritmu hujšanja. Bo pa ta teden boljši.
Držim pesti za vse.

Lepo se imejte


user posted image  čak, ko boš že nekaj shujšala in se bo ustavilo ... Pa brez zamere.

(odgovor članu mamica2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
25.1.2010 10:23:42   
brbončica

Dobro jutro, dober dan, pa sem nazajuser posted image !
Sem vas zdajle ob kavici brala, da vidim, kako ste se imele ta čas, ko nisem bila z vami.
Moj dopust je šel mimo, in bilo je super. Hrana pa, oh ja; prve 2 dni sem bila pridna, papcala po Montiju, potem ta3-ji dan sem mal "kombinirala"user posted image user posted image , pa naprej pridna, pa spet ne, za zadnje 3 dni bi se pa reklo takole: Kdo je že Monti???user posted image user posted image , sem bluznila čist.user posted image user posted image
Rezultati na tehtnici so pa temu primerni, namesto dol je šlo gor!user posted image

Ampak, se ne sekiram, vzponov in padcev bo še uff, veliko. Danes sem spet na pravi poti, tukaj z vami, ki mi dajete spodbudo in voljo.
Pozdravčke vsem in uspešen teden vam želimuser posted image user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu Mala_Ajda)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
25.1.2010 11:16:52   
mamica2009

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_Ajda

IZVIRNO SPOROČILO: mamica2009

Koliko vas berem, prejšnji teden ni glih bil peveč v ritmu hujšanja. Bo pa ta teden boljši.
Držim pesti za vse.

Lepo se imejte


user posted image  čak, ko boš že nekaj shujšala in se bo ustavilo ... Pa brez zamere.


ja sej vidim da se je pri meni tudi začelo počasi ustavljat, za vse sem mislila kr sem prej napisala, tudi sebe zraven štejem

_____________________________

http://www.shrani.si/f/2g/yC/1q3AGChX/200.jpg

(odgovor članu Mala_Ajda)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
   RE: Montignac in GI "dieta" s 1.1.2010
25.1.2010 12:10:26   
katrin***
Joj punce, tut js se nimam za pohvalit user posted image  Očitno smo mele kar večina tale teden zelo pester in se nam na kg pozna. Js sm grešila v četrtek z ješprenom, v petek z koruznimi žganci, včeraj pa smo bili na rojstnem dnevu v gostilni in sicer sm jedla le meso in solato - ja, pa še tortico zravn pa 3 piškote user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Je blo včeraj zjutraj stanje nespremenjeno - torej -1kg, danes zjutraj pa kar -2kguser posted image user posted image user posted image  Ne verjamem več tehtnici za ta teden, naslednje tehtanje bo v nedeljo in nič prej pa da vidmo.

predzajtrk: sok sveče pomaranče mešan z vodo, da je blo večuser posted image
zajtrk:PZ kruh z gorčico
kosilo:pečen piščanec + zelena solata, motovilec (za mojega še fižol povrhu)
večerja: verjetno bo še malo piščančka ostalo, če ne pa jogurt z ovsenimi kosmiči, samo jogurt al pa samo sadje (bomo vidli kaj mi bo pasalo)

Aja, pa poskušam ne večerjat po 19h.

A je ktera mela CR? Kako kej vaši bušiji?Moj se sicer popravlja, ampak sem lena ko tristo user posted image  za telovadbo ( že od nekdajuser posted image ).

_____________________________

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu mamica2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?