dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss bravo Živa, in mamica tudi!!!! IZVIRNO SPOROČILO: draja Doma jo že čaka kinder jajček, da ga prvič poskusi . draja to o kinder jajčku me je tako ganlo da bi se kar zjokala,imam že cmok v grlu. Ko pomislim da je Matii v tako veselje ko ga skoraj vsak dan dobi. Filipu Se podpišem pod vse! Draja - kar pogumno, zdej vsaj veš, kaj vaas čaka tinaaja - miljon kati - ti si se pa to uspela ful hitro odločit, a pa ste že nabavli voziček? Jaz še vedno kolebam, nekako se me morem odločit, če bi vseeno Freestyla za tečt, moj mi čisto nič ne pomaga, češ, da ga bom itak jaz gurala. Ker prenašat pa meni vozička ne bo treba, tko da mi je skor vseeno, če je malo težji. Edino ne vem, kolk se ta teža pozna pri rinjenju v klanec Danes sem bla cel dopoldan od doma, iskala mulcema superge - ma nikjer nimajo nič . Me vedno tko šokira, ko jima nogice merim, spet sta imela oba premale, pa njih to nič ne tišči , pa sem upala, da bojo stare (btw - jesenske) zdržale vsaj do spomladi . Po moje bo Diti hmal mela večjo nogo od Draža , je prav smešna s temi velikimi tacami. Pa sploh ni tolk velika, pa taka suhica, nogice pa kot slonček . No na koncu sem se odpravla čez mejo in tam komi nekaj našla, tko da jima ne bo treba hodit bosopeta. Jutri pa grem v cukrarno na tadolg 4urni cukr test, joj kolk mi zdej sladko diši, skoz neki pečem, pa upam da me ne bojo zdej zadnji mesec na dieto dali Ej pupe, en fullll preprost recept, ampak takooooooooo dober, jaz bi to kar nonstop jedla (no, sej kak dodatek paše zraven): http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=5513 Se mi tko nič ne da več, sem se že nahodila, pa se moram lotit večerje, popoldan peljem namreč še tamaladva (še en mesec ju lahko tako poimenujem) na atletiko. Moram nekaj dobrega skuhat, ker je moj zdej 2 dneva cel dan v službi in nam bo ta večerja edini skupen obrok v 2 dnevih.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 13.1.2010 14:45:51 >