|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
9.1.2010 13:44:57   
K_a_t_i
NAš mulc ma spet vročino user posted image Pred prazniki je mel 2 dni visoko, pol kak dan 37,2 pa potem 1 dan brez pa potem spet 5 dni rahlo nad 37. Pol je bil 1o dni ok, včeri pa spet 37,7... Dons okol 37,5. A tamal je čist živahen, moj dec tud pod razno ne bi opazil, da ma vročino. Kaj bi to blo? Razmišljam tud o novem termometru user posted image .
Ne sam res - a je možen, da ma zdrav otrok rahlo povišano vročino user posted image Zdej sem se prov vprašala, kokrat je že tko mel pa mi sploh ne vemo... Naj še povem, da mu je pred prazniki vzela zdravnica kri in je blo vse ok.

user posted image user posted image user posted image Any ideas?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 551
9.1.2010 15:01:52   
Žabika
ANJA: smo kar roza vzeli, ker belih ni bilo. Smo jih danes pri uvozniku v Naklem vzeli, samo oni nimajo razpodaj oziroma samo 10% user posted image . Iz tistega, da ji bom vse rabljeno kupila ima zdaj vse novo. Upam, da bomo vsaj tri leta vse uporabljali, potem pa drago prodali. No mogoče pa še 1x uporabili. Hm, samo oči bi fantka. user posted image

Kati: nobene ideje. Če te pa termometer skrbi pa v lekarno po novega, lahko pa tudi na sebi preizkusiš. Pikepoke, da se v kaj ne razvije.

Vam povem, da je bilo dopoldne v KG vsaj 15 cm manj snega kot pa v LJ, zdaj pa sicer že par ur močno sneži in se tudi hudo nabira.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 552
9.1.2010 16:02:25   
A-N-J-A
Kati-pri nas ima Ela včasih tako, pa ni bolana.Sem jo imela enkrat en teden doma, ker sem mislila da je bolana, pa zgleda sploh ni bila.Pri nas včasih pomaga da se fajn vode napije(ona bolj malo pije), al pa če je zelo utrujena.

žabika-he, he saj sem imela roza v mislih, nam so dali roza za probat in pol smo imeli cel cirkus ko smo črne vzeli user posted image .

Mi smo bili zdele zunaj, smo čisto mokri prišli gor, pa lačni, sploh ne sfolgam, ker hočta skoz jestuser posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 553
9.1.2010 16:04:51   
A-N-J-A
Aja tinaaja skoz pozabim vprašat kako je zdaj Brina po op.???

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 554
9.1.2010 18:57:41   
A-N-J-A
Spet jazuser posted image

Kati-kdaj imaš morfologijo??? Jaz sem jo imela pri E ravno za roj.danuser posted image . zato sem se spomnila

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 555
11.1.2010 8:42:10   
draja
Jutro!

Me veseli, da ste se zbudileuser posted image .

Bravo za vse male smučarjeuser posted image user posted image user posted image

Pust fak Tinaaja, če ne bi blo tebe še vedla ne bi, da se nam bližauser posted image . Dej me plis še enkrat proti koncu meseca spomniuser posted image .

Erna kako je z zobom? Upam, da že ok. Če kaj, potem definitivno sovražim zobobole!

Anja zaenkrat žal ni s Filipom nič drugače kljub moji dieti. Ampak enako je bilo pri Živi, tako da tokrat to doživljamo čisto drugače in precej bolj skulirano.
Črko R pa je mislim da zdaj začela izgovarjat, prej jo je pa tudi kar izpustila. Ko hiti kaj povedat pa še vedno spušča ta "težke" črkeuser posted image .

Thaiss ma pri nas je podobno. Zeloooooo je občutljiva. Zdaj je imela ene pol leta obdobje, ko nismo smeli nobene knjigice brat in nobene risanke gledat, ker ni prenesla, če se je kdo ustrašil, padel, jokal, udaril,.... Zdaj gre počasi sicer na bolje, ampak je vseeno še precej občutljiva in prestrašena. Od otroka, ki ni prenesel, če smo jo prijeli za roko, je postal en prestrašenček, ki skoraj ne izpusti več moje roke, ko kam gremouser posted image .

Kati upam, da je z Žigom že vse ok in je brez vročine. Jaz sem imela v otroštvu in v najstniških letih tudi doooolga obdobja konstantne nizke vročine in sem šla čez vse možne preiskave in bila po bolnicah, pa niso nikoli nič odkrili.

Mi smo drugače super. Filip pridno raste. Samo današnja noč pa... no comment - od 2-eh naprej je enkrat zaspal za 25 minut, drugače pa se je zbujal v še krajših intervalih. Za zjokatuser posted image . sej do 2-eh se je tud zbujal, sam tist me ni tolk ganil, ker sem bila večino časa itak pokonc, ker je Živa zaspala šele ob 23:30user posted image user posted image . Mi bomo resno morali ukinit popoldansko spanje, ker ima hude probleme s spanjem zadnje čase. Če ni res ornk zmatrana sploh ne more zaspati -podobno kot Matia - kar nekaj fantazira, pa polna strahov je itak že vsaj pol leta, pa po novem bi se celo cartala rada, kar je sploh čudno zanjo.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 556
11.1.2010 14:33:58   
Pikca
Ooo, dogaja tukajuser posted image
Nimam cajta prav veliko napisat, samo na hitro... a ni super,ko imamo končno pravo zimo. Mi smo cel vikend noreli na snegu - kar doma pred blokom in pri naših. Prilepim v kratkem kakšno fotko.

smučarji - bravo! - ste me opogumile, da bomo tudi mi poskusili Jerneja postavit na smučke letos. Ta vikend je osvojil bob, ki ga je hotel danes na vsak način nest tudi v vrtec...

pust - naša 2 hočeta bit winxiciuser posted image , upam, da bom vsaj Jerneja uspela navdušit za kaj drugega...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 557
11.1.2010 15:06:48   
tinaaja
Jp dogaja :) sem morala kar v dveh rundah prebrat.

Anja, brina je bila po OP ok.. V petek je zacela malo kasljat, nadaljevalo se je malo smrkanja in kasljala cez vikend in danes udarilo na polno z vrocino. kaj cmo. dobra stran je, da kaselj ni laringiticen upam pa da ne bo kaj prevec na pljuca udarilo.

Vse naj naj draga ANJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image

Pikca, kako kaj hisa?

Kati, kako ziga? Pojma nima, kaj bi to lahko bilo - morda adenoviroza? Ima vnete oci, prehlad,..?

Moram it, brina rabi mamico.. l8r

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 558
11.1.2010 18:13:49   
K_a_t_i
Hello,
hvala vsem za skrb. Mi smo OK (TRKAM). Ne, nič ni imel poleg vročine (niti najmanjšega smrklja, niti pokašljal ni, nič, nič, nič). V soboto smo ga ves dan silili s pijačami, potem se je ponoči do gnilega prepotil in v nedeljo je bil kot nov. No, ven vseeno nismo upali, tako da smo bili žal prikrajšani za nekaj zimskih radosti. Ampak glavno, da je zrav!

Anja, v petek imam. Sem TAKOOOOOOOOO firbčna :) Pol grem še voziček naročt pa če zvemo spol in bo slučajno punčka, ne vem kako se bom nazaj držala user posted image (no, verjeten se ne bom). user posted image

Draja - naj se že nehajo te alergije! user posted image Se sploh še spomniš, kdaj si se nazadnje pošteno naspala user posted image

Pust - nimam nobene ideje. Vse se mi zdi "kr neki"... No, nisem se še prav poglobila. Vinxica ziher ne bo user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 11.1.2010 18:15:15 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 559
12.1.2010 7:52:04   
draja
Jutro!

Ena user posted image za vse. Jaz sem ob 5:30 obupala nad Filipom in kar vstala. Pa še Živa je šla danes na provokacijo s kravjim mlekom na PK in sem se morala fejst poslovit, ker bo do četrtka ali celo petka notri. Držte pesti, da uspešno prestane in je zgodba z alergijami pri njej zaključena!

Kati super, da je Žiga že ok! Pa srečno na MF v petek, pa glej da kaj javiš!

Anja sicer z zamudo a iz srca vse naaaaajboooooooljšeeeeee!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 560
12.1.2010 8:54:34   
thaiss
dobro jutro,
po skoraj treh tednih sem nazaj v službi, ne prašite kaka gora papirjev me je čakala user posted image user posted image

draja hvala za kavico, jaz sem si lih metin čaj skuhalauser posted image  
A Živa pa je v bolnici, pikepoke da bo vse v redu in da je z alergijami konec.

Brina user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 561
12.1.2010 8:58:42   
thaiss
nadajujem user posted image

pust - mogoče bi tudi kej sama sešila, če bi le imela idejo. Matia nima ideje kaj bi bil, junakov iz risank ne pozna, ker jih ne gleda (bi mi prišlo prav da kako minutko odsedi pred TVjem). No mogoče kak Nodi ali Miki...mah ne vem.....bom šla še v Trst pogledat če imajo kej.

Kati- čakamo poročilo iz MF, če se pa dolgo ne boš javla si sigurno v štacuni user posted image . Sta se odločla za BB ?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 562
12.1.2010 17:21:33   
sezam
user posted image user posted image user posted image mal oživitve user posted image

draja
- na FB si poglek koliko nas je zamedlo user posted image
Upam, da Živa uspešno prestana provokacije in se boste vsaj pri enemu znebili alergij. In ubošček Filip user posted image
Pa tnx za kavico.

črke - pri nas še daleč. Ana se sicer zna podpisati že nekaj časa, to je pa tudi vse. Bo že, saj mata še čas do šole

pust - no idea user posted image

erna
- ja, ja s farmo je dosti dela user posted image user posted image user posted image No saj sem ista user posted image
Upam, da je zobobol že bolje user posted image

kati - upam, da vam novi član "pokaže" svoj spol user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 12.1.2010 17:22:01 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 563
12.1.2010 18:05:07   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Kati- čakamo poročilo iz MF, če se pa dolgo ne boš javla si sigurno v štacuni user posted image . Sta se odločla za BB ?

user posted image user posted image user posted image BB - smo!

Draja, upam da ne bo Živa prehudo pogrešala mamice!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 564
13.1.2010 12:49:34   
draja
sam tole na hitro:

Živa se vrača iz PK - je uspešno prestala provokacijo in nima več alergije na KM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sploh ne morem povedat, kolk smo srečni! Doma jo že čaka kinder jajček, da ga prvič poskusiuser posted image .
Hvala vsem, da ste držale pesti in me "tolažile" ves čas njenih alergij user posted image user posted image user posted image

Sej vas bom še rabila, saj so izvidi pri Filipu pokazali, da ima prisotno kri v blatu, tudi ko ta ni vidna s prostim očesom, tko da gre čist po Živinih stopinjah, ampak o tem kdaj drugič. Danes smo veseli za našo Živouser posted image user posted image user posted image Juhuhu!!!!!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 565
13.1.2010 12:56:43   
thaiss
user posted image user posted image user posted image user posted image
bravo Živa, in mamica tudi!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: draja
Doma jo že čaka kinder jajček, da ga prvič poskusiuser posted image .

draja to o kinder jajčku me je tako ganlo da bi se kar zjokala,imam že cmok v grlu. Ko pomislim da je Matii v tako veselje ko ga skoraj vsak dan dobi.

Filipu user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 566
13.1.2010 12:59:00   
thaiss
tinaaja kako je Brina??

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 567
13.1.2010 13:50:05   
tinaaja
Bravoooo Ziva user posted image user posted image user posted image user posted image Ful vesela za vas!

tinaaja kako je Brina??

mah, jaz res ne vem no user posted image V torek ze brez vrocine, kaslja ful, jo danes vseeno peljem k P, da bi mi rekla,da gre lahkoju3 v vrtc, pa sem slisala vse razen tega ne user posted image Hud bronhitis user posted image Jutri moram se s dito tja, ker tudi kaslja, pa zeli preverit situacijo. Sploh je cudno,da je fasala bronhitis, ker je singulair... bolj me skrbi, kako bo, ko grem v sluzbo ... zdaj jo lahko imam doma,,pol pa.. da o sluzbi ne govorim.. vsaj tkole javno ne morem user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 568
13.1.2010 14:43:01   
dskubin

draja to o kinder jajčku me je tako ganlo da bi se kar zjokala,imam že cmok v grlu. Ko pomislim da je Matii v tako veselje ko ga skoraj vsak dan dobi.

Se podpišem pod vse! Draja - kar pogumno, zdej vsaj veš, kaj vaas čaka user posted image user posted image user posted image

tinaaja - user posted image user posted image user posted image miljon user posted image

kati
- user posted image ti si se pa to uspela ful hitro odločit, a pa ste že nabavli voziček? Jaz še vedno kolebam, nekako se me morem odločit, če bi vseeno Freestyla za tečt, moj mi čisto nič ne pomaga, češ, da ga bom itak jaz gurala. Ker prenašat pa meni vozička ne bo treba, tko da mi je skor vseeno, če je malo težji. Edino ne vem, kolk se ta teža pozna pri rinjenju v klanec user posted image

Danes sem bla cel dopoldan od doma, iskala mulcema superge - ma nikjer nimajo nič user posted image . Me vedno tko šokira, ko jima nogice merim, spet sta imela oba premale, pa njih to nič ne tišči user posted image , pa sem upala, da bojo stare (btw - jesenske) zdržale vsaj do spomladi user posted image . Po moje bo Diti hmal mela večjo nogo od Draža user posted image , je prav smešna s temi velikimi tacami. Pa sploh ni tolk velika, pa taka suhica, nogice pa kot slonček user posted image . No na koncu sem se odpravla čez mejo in tam komi nekaj našla, tko da jima ne bo treba hodit bosopeta.

Jutri pa grem v cukrarno na tadolg 4urni cukr test, joj kolk mi zdej sladko diši, skoz neki pečem, pa upam da me ne bojo zdej zadnji mesec na dieto dali user posted image
Ej pupe, en fullll preprost recept, ampak takooooooooo dober, jaz bi to kar nonstop jedla (no, sej kak dodatek paše zraven):

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=5513

Se mi tko nič ne da več, sem se že nahodila, pa se moram lotit večerje, popoldan peljem namreč še tamaladva (še en mesec ju lahko tako poimenujem) na atletiko. Moram nekaj dobrega skuhat, ker je moj zdej 2 dneva cel dan v službi in nam bo ta večerja edini skupen obrok v 2 dnevih.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 13.1.2010 14:45:51 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 569
13.1.2010 17:45:09   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Se podpišem pod vse! Draja - kar pogumno, zdej vsaj veš, kaj vaas čaka user posted image user posted image user posted image

tud jaz pod vse podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za Filipa pa user posted image user posted image

tinaja - k vaši hiši pa en velik kup user posted image user posted image

dskubin
- držim pesti, da jutri fajn opraviš. Jaz sem ga obakrat delala user posted image Tale recept pa dober zgleda, ampak jaz moram na shujševalno. Upam, da se skorajžim in začnem z ločevalno user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 13.1.2010 17:50:08 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 570
13.1.2010 18:49:18   
K_a_t_i
Živauser posted image user posted image user posted image

Brina user posted image user posted image user posted image . Tinaaja, kaj te ne vleče nazaj v službo, ali te je strah, da boš preveč na negi?

Dskubin, men tud cuker paše user posted image . Za voziček sem se pa odločla isti dan, ko sem šla v BC in Busija - sem probala par vozičkov, v BC so mi enega Mutsija celo v avto nesli, da sem videla kako gre not. Ful sem se napalila na orenk terenca... Pol sem pa se v Busija zavila in ugotovila, da dejansko ni primerjave. Enoprstno manevriranje je pretehtalo. Sploh pa teža košare - sej sem že povedala, da smo v 3- nadstropju brez dvigala - 2 kile gor al dol je bilo zelo pomembno! No, pa še kombinacija unega otroškega motiva (ki se verjento večini zdi čist preotročja, ampak that is exactly me user posted image ), na modro osnovo mi je bila takooooooo všeč, da se ni blo več velik odločat. Lupinico, adapterje, itak dobim - in sem si rekla, da si bom privoščila in PIKA.
Smešen mi je, da superge kupuješ - pri nas zdej vsi nori(m)jo v lovu na sku bucke user posted image . Sicer ma pa Žiga tud nove - take http://www.next.co.uk/shopping/shoes/boysshoes/13/6?extra=sch&n=children&pid=472-983&exclude=00U00|00UB00|00UB0200&returnurl=%2fshop%2fgattgender-youngerboys-cat-shoes-2%3fnxti%3d0%26nxtv%3d000%26isort%3dglobalpop&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bYounger%20Boys%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bShoes.
Je reku tamal "o, učke majo" user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 13.1.2010 18:52:14 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 571
13.1.2010 21:46:53   
dskubin
Smešen mi je, da superge kupuješ - pri nas zdej vsi nori(m)jo v lovu na sku bucke

Mi bomo letos bolj malo na snegu, user posted image je ful obremenjen v službi, jaz pa si sama ne upam več z otrokoma na tako avanturo. Drgač pa so pri nas supergice v rabi čez celo leto, če je le suho zunaj itak skoz neki tečeta. Pa še na atletiko hodita oba, tko da jima kupim take tekaške modele.

Ampak te Žigijeve ful dobro zgledajo - a so fajne (mehke)?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 572
14.1.2010 6:02:28   
A-N-J-A
Draja-full, fzll vesela za Živouser posted image .poročaj če je z užitkom pojedla Kj!!!!

tinaaja-mi smo kljub Singulairu imeli 1 ali dva bronhitisa v enem letu.Samo pri nas je bilo to super, ker ni bil bronhiolitis, ki je hujši.Singulair je itak samo pomoč .Pikepoke!!

dskubin-ja tele male nogice rastejo kot gobe.Pri nas ima B 1 št. manjšo kot E.Še malo pa jo bo dohitel.
Une supergice z učki pa niso glih full mehke, mi imamo take brez učkov.Jih pa zelo rad nosi.

erna-VSE NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJBOLJŠE !!!!

Pa hvala za čestitke ob mojem RD-ju user posted image .

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 573
14.1.2010 9:29:03   
dskubin
Pri nas ima B 1 št. manjšo kot E.Še malo pa jo bo dohitel.

Sej je pr nas isto, Diti ima samo 1 št. manjšo nogico, kot Draž. Samo tvoj B je dec in pol, naša je pa ena mala suhica, noge pa kot ladje user posted image

Erna - vse najboooooooooooljše!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 574
14.1.2010 9:32:17   
thaiss
ERNA vse naj naj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anja kolk je ura user posted image user posted image

kati lepe supergiceuser posted image  A ti naročaš na UK Next stani???

št- Matia ima že 27...kaj še bouser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?