Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 19:43:26
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Chiara82 Ah, za pusta sem si omislila, da bo panda , so nežne živalice, hkrati pa tako velike. Tako kot moj Tadei. ah js sm šla dans v BC gledat za pusta..... za tko mičkene nimajo dosti izbire....sam ušeskain slinček...tipo pikapoka, zajček, čebelica..... mah mislim da bom kr neki tazga wzela.... lih da imamo saj ušeska šiwat ne znban, da bi pa jima dala kej šiwat, za 1X oblečt pa no way...ni šoldow...že tako preweč porabim za njih
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 19:48:25
|
|
|
|
Anonimen
|
belen moj me je napadal kaj vraga ga bom oblekla, ker sem tako in tako shopping maniak. Ma je hotel otroka z mano? JA in vedel je v kaj se podaja. Sem naročila preko spleta, 17 € je cel kompletek. To se mi ni zdelo preveč drago. Je pa res, ti imaš kar dva kompletka za kupit. Te razumem.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 19:56:29
|
|
|
|
Belen
|
a ma to ni drago, sm mislila da je weč.... kje si naročila??? mi daš spletno stran, prosim
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 19:57:20
|
|
|
|
BIA79
|
Chiara kje si naročila kostum? Če ne bo drugače, bom Klari poskusila naredit sama kostum. Čeprav me bo verjetno prišel dražje kot če bi ga kupila. Sem jo hotela oblečt v rožico, zelen pončo in kapico z rožico na vrhu hahaha Banka...glede na to da so moji dohodki nizki, pač moram ful šparat, ma kaj ko za Klaro se ne znam brzdat. No sedaj sem se začela. Kupim malo večje da traja dlje časa ;) In tisto malo kar so nam posodili, čeprav je fantovsko skušam obleči. Za poleti se še nekaj najde potem bo treba kupovat počasi vse...groza kako hitro zgina ta denar...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 20:04:10
|
|
|
|
DannyS
|
Aja, to sem hotela vprašat... kaj je mogoče katera že kaj razmišljala o tistih vozičkih/marela... tipo ko bojo enkrat shodli naši ? Ki tipo rabiš kdaj pa kdaj in da ne vlačiš več teh velikih vozičkov s sabo... jaz sem razmišljala, da bi že pred poletjem vzela enega, ker če gremo kam na dopust, naš voziček zasede cel prtljažnik.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 20:09:40
|
|
|
|
BIA79
|
Danny jaz sem jih gledala. V Baby centru imajo vsake toliko kakšnega v akciji, od Haucka se mi zdi. Meni je všeč ta http://www.bebeconfort.com/collection/IT/prom_canne_mila.htm, glede na to da sem zadovoljna z našim vozičkom, bi vzela isto firmo, sam ga nikjer ne najdem (na netu). Cena pa je nekje okoli 130 eurov. Jaz bi ga mojim dala, ker bo Klara verjetno poleti veliko z mojimi in ko bi ga rabili bi ga dali nam...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 20:14:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi mi se nagibamo,da bi kupili marelo, vendar ne vemo še katero. Pred poletjem jo bomo pa sigurno nabavili. Upam, da bo Tadei znal že takrat hoditi. Uživajte dekleta, jaz moram še dokonca Tadeia porihtat. bye bye
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 20:37:45
|
|
|
|
BIA79
|
Chiara...ke luštna stran! Če poznaš še kako ti kar povej ;) Na tej strani imajo tiste nogavičke, ki imajo protizdrni podplat (ne samo bunkice, ampak cel podplat), ki so fajn...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 20:41:59
|
|
|
|
Belen
|
kul stran chiara.... bom kasneje podrobno pogledala, grem zdej še neki dokončat
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 20:57:16
|
|
|
|
BIA79
|
Belen...sporoči, če boš naročila...magari naročiva skupaj...meni je všeč kostum od kravice ;)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 21:08:29
|
|
|
|
Belen
|
če sm iskrena me noben kostum ne priwlači preweč..... ne wem no...bom še kje prebrskala, če ne pa.... za letos,ki smo itak w wozičku bom kupla sam w BC ušeska in slinček tipo to: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=178113
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 21:10:42
|
|
|
|
Hator
|
Sicer mislim, da je o tem že bila debata, ma zdaj niti pod razno ne najdem. Vidim, da vse naročate te sedeže na Pramworldu...kako to, da se nobena ni odločila za recaro??? Moj je pa na to mahnjen, ker imajo menda najboljše teste varnosti...ma mi je čudno, da potem ne kupujete te...me lahko prosim malo razsvetlite, da mu bom znala pojasnit, na čem je stvar . Aja, za maškare smo pa kupili kar v BC za 5 eur kapico in slinček-čebelice. Mislim, da je za letos, ko smo še tako majhni, to kar v redu, bomo drugo leto kupili pa cel pajac.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 21:19:38
|
|
|
|
BIA79
|
Recaro je tudi uredu firma avtosedež, ampak mi oz. jaz sem se odločila za Romer...ne vem zakaj tako...res pa je da ima recaro boljši materjal na avtosedežih, ker je mikrofibra in zdrži več....
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 21:32:44
|
|
|
|
Belen
|
ja sam microfibre js nikli nebi imela, kr se "lepo" vmaže in težko sprawit dol, ko naši malčki z rokicami tacajo.... meni je tudi boljši romer, recaro noben (ki ga poznam) ne kupuje, z romerjem pa majo dobre izkušnje....
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 21:50:18
|
|
|
|
BIA79
|
Belen, verjami da se lažje "čisti" mikrofibra ;) Je bolj vzdržljiva predvsem...kar se tiče tega imam mojstra doma...Recaro pri nas ni znan, ker se ne prodaja v trgovinah...zadnjič sem videla, da jih prodajajo na Porscheju...Glede na to da recaro dela športne sedeže, nekaj izkuženj le morejo imet s tem, pri otroških avtosedežih pač so manj znani kot romer...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 21:52:14
|
|
|
|
Belen
|
res??? nism wedla.... ben lahko wam,ki imate "posebna čistila"
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.1.2010 21:52:53
|
|
|
|
Belen
|
p.s. resnično srečna,že ki nas wečkrat bereš-napiši še kej zrawen
< Sporočilo je popravil Belen -- 20.1.2010 21:53:05 >
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 21.1.2010 8:45:22
|
|
|
|
BIA79
|
Za čiščenje prevlek prodajajo na bencinskih servisih take mokre robčke in s tistimi gre večina stvari dol ;) A katera ve,če obstaja kje kak seznam uradnih zasebnih vrtcev?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 21.1.2010 9:22:58
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79 Za čiščenje prevlek prodajajo na bencinskih servisih take mokre robčke in s tistimi gre večina stvari dol ;) ok
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 21.1.2010 9:31:34
|
|
|
|
BIA79
|
Boš videla da ti bodo prišli prav, ko bodo tvoje pikice začele jest v avtu in hodit z umazanimi čevlji not ;);)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 21.1.2010 19:34:41
|
|
|
|
Belen
|
mamma mia ke zatišje
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 21.1.2010 20:27:58
|
|
|
|
BIA79
|
Belen..spet jaz in ti :) So vsi na facebooku :)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 21.1.2010 21:05:56
|
|
|
|
Hator
|
Pa kaj je zdaj to, nič nima za prebrat!!! Ja, FB, FB!!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 22.1.2010 8:19:44
|
|
|
|
nena30
|
Jutro, mama!! kaj nas nekaj burja straši, al še slabo vidim. Lisa njuri od 4h in se mal pred sedmo obupala in vstala. Včerej smo dobili 1. zobek. Zdaj mi je jasno zakaj je bla mala zadnje dni tečna. mi bomo tud prešaltal na marelo, sam da mal toplo rata. Že mal čekeramo. Bi pa rada tako, da gre se da vzglavje regulirat. V PO v pokapolonci se vidla en fajn primerk, kjer se spusti naslon precej dol in mi je bil kar všeč. 150evrčkov!!!
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.