Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.1.2010 7:17:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. gud dej da vas na hit mal pozdravim sej vecino vas na fb-ju spremljam.. tiste k pa ne. pa heeeeeeeeeeeeellllllllooooooouuuuuuuu pa vsem k hocjo bit nosecke zelim d cim prej ugledajo plusek (za vsako pride enkrt cas) vsem mamicam zelim d bi vam otroc nagajal...hahahaha kr mal morjoooo, d vam ni dougcajt ...ce so pa pridkan pa mene poklicte d vam jz nagajam hihihihi biiig huggg from pikicao. mmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.1.2010 10:33:18
|
|
|
|
NATAŠA35
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika nataša, če ga lahko nabaviš za tako ceno z nemčije se kar hitro odloči za tale vozek. ma več ko pa naš vozek, ma zraven lupinico, dežno prevleko, prevleko za noge pri športnem vozičku. jaz bi vzela tega, le da me moti malo tale črna barva. ja tudi mene moti tale černa, če bi bila obratna kombinacija, bi bila zelo vesela...čeprav sem imela prejšnjega temno, temno modrega z malo bele, pa je bil tudi ok...je pa samo ali svetlo zelena ali temno rjava z modro kombiniran, kar mi ni všeč...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.1.2010 16:01:19
|
|
|
|
~Biba~
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.1.2010 22:35:36
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. njami, neki za lepe sanje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.1.2010 9:33:00
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro mene pride pa danes obiskat beyba
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.1.2010 9:42:15
|
|
|
|
sonček33
|
dobro jutro mene pride pa danes obiskat beyba vazička si lepo jo pozdravi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.1.2010 9:33:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje ste pupe? Nikjer nobene DOBRO JUTRO!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.1.2010 12:43:25
|
|
|
|
Kliki
|
Hoj tukaj sem. Kako okusna kavica in sladica. Kako si kaj Živa?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.1.2010 16:58:15
|
|
|
|
ledenka
|
nekaj za nenosečke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.1.2010 21:20:25
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka nekaj za nenosečke Thanks. I needed one... or two...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.1.2010 20:07:30
|
|
|
|
ledenka
|
nikjer nobene jaja, petek zvečer. mamice že spimo z našimi čmrlji, ostale pa ste šle v lajf
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.1.2010 9:44:12
|
|
|
|
ledenka
|
a spet jaz kuham kavo?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.1.2010 10:00:02
|
|
|
|
Kliki
|
O kaka dobra kavica. Hvala. Kako smo kaj punce in kje ste vse?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.1.2010 10:12:36
|
|
|
|
ledenka
|
smo vedno bolje, samo zdaj me muči, da grem kmalu spet v službo... pa še varstva nimam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.1.2010 10:14:31
|
|
|
|
Kliki
|
Ja to s tem varstvom je pa sedaj postalo res velik problem. Kaj pa boš naredila? Si boš privat varuško najela?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.1.2010 10:46:46
|
|
|
|
ledenka
|
upam na kak zasebni vrtec ali malo skupino pri varuški, ne bi rada individualno
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.1.2010 9:06:50
|
|
|
|
ledenka
|
I'm talking to myself
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.1.2010 9:07:57
|
|
|
|
benika
|
Ne pa ne, jaz sem tule, ampak andercover. Ledenka, a si prebrala moj podpis?????
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.1.2010 9:09:42
|
|
|
|
ledenka
|
benika, čestitke kolk sem jaz veseeeelaaaaa vsakič, ko mi katera od vas pove za plusek ti želim mirno in zdravo nosečnost!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.1.2010 9:10:38
|
|
|
|
benika
|
Hvala hvala.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.1.2010 9:13:24
|
|
|
|
ledenka
|
ni za kaj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.1.2010 9:25:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Hvala hvala. čestitkeeee In punce kako ste? Pri nas nič posebnega, mali lepo napreduje, še malo pa bo leto star jaz pa na šiht Me še nič ne vleče... Časa že zdaj nimam skoraj nič, ko bom pa začela s šihtom, ga bo pa še manj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.1.2010 9:29:07
|
|
|
|
ledenka
|
spps, šihta se tud jaz nič kaj ne veselim... še 3 mesece, oz. še manj pa varstvo moram do takrat najt... sicer pa smo super, M. se postavlja na noge, povsod ga je polno samo težek je, pa bomo že
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.1.2010 9:36:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka spps, šihta se tud jaz nič kaj ne veselim... še 3 mesece, oz. še manj pa varstvo moram do takrat najt... sicer pa smo super, M. se postavlja na noge, povsod ga je polno samo težek je, pa bomo že jaz vsaj težav z varstvom nimam, ga bo tašča pazila v času, ko bom v službi. Me pa ne vleče v službo iz drugih razlogov ( če je katera kdajd elala v proizvodnji, bo vedala o čem govorim ) Za to imam pa dost elana za študij, da se ob prvi pametni priložnosti spravim od tam ven... Naš mali, že tud prehodi širino sobe, si nisem mislila,da bo tako hitro, ker pravijo za fantke, da naj bi si vzeli več časa, preden shodijo. Ponoči se še prebuja (2-3krat), zdaj vsaj nima budnih ur ponoč ( včasih je bila kritična ura od 2-4ih)
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......