Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.1.2010 8:17:25
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzi kolk maš luštnga srčka,matr sm prov ponosna tetka a se mi kej vid? prov luštne otročke mate res aja jutroooo! evo ena kavica za vas da mam lažje učke odprte pa sem rekla da kava dela čudeže
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.1.2010 11:02:33
|
|
|
|
Kliki
|
Jazzi res je pravi cuker tale tvoj nagajivček. Nataša lušten voziček.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.1.2010 11:58:40
|
|
|
|
Anonimen
|
če vas pa to ne bo prevabil pol pa ne vem kaj je z vami k kle bom lahk mela še kakšne seanse z duhovi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.1.2010 9:28:16
|
|
|
|
Kliki
|
Evo mene sem tako žalostna da ne vem a naj jokam a naj se smejem. Sem si vse narobe preračunala in naj moje M ne bi bilo včeraj. Pa se je že nekaj nakazovalo pa nisem nič reagirala danes zjutraj pa je bilo vmes že čisto rdeče in sem žalostna ker spet ni ratalo, pa tako pridna sva bila. Ne vem kako naprej ker sedaj mi pa res že zmankuje moči in volje, pa še vsak teden zvem za kako kolegico ki je noseča. Saj jim privoščim samo jast bi imela tudi .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.1.2010 10:21:55
|
|
|
|
sonček33
|
Kliki, razumem tvojo žalost in razočaranje. Včasih človek dobi občutek, da tako ne bo šlo več dolgo naprej. Ampak, veš, vedno se najde volja, moč in energija. Danes bodi žalostna, jokaj ...jutri bo dan lepši. Ne obupaj. Tudi jaz sem bila včasih na robu...uspelo je šele v 43. krogu. Pa še to s pomočjo. Tudi ti boš imela dete. Kar se tiče pa kolegic... težko se je veseliti za druge...če sam hrepeniš po tem, pa tega ni in ni ... VSe bo še ok.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.1.2010 10:24:52
|
|
|
|
Kliki
|
Sonček33 hvala za tako lepe in spodbudne besede. Ja zelo težko je biti vesel za prijateljico ko pa si sama tako želiva otroka.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.1.2010 12:53:34
|
|
|
|
~Biba~
|
jazzika, zdaj vidim da se ob tak lepem sineku, ne splača na rr viset nataša lep voziček si izbrala larilu...upam, da te niso duhovi odnesli kliki, ti je že sonček33 povedala...pride taki krog, ko ne gre in ne gre dalje..a ob misli na bebija ki vaju nekje čaka, se vedno najde nov pogum in upanje za naprej. ti predlagam knjigo: Bo fantek? Bo punčka? Bo .... avtorice Isla mcGuckin meni je vlila novega optimizma. borkice uživajte še naprej
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.1.2010 14:25:41
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzika, kolk je že velik! uau! kliki najtežje je, ko zveš za take novičke, sploh ker pri vama še ni uspelo. saj vem, da si že povedala, koliko časa se trudita, ampak sem mal pozabla kaj, če začneta s kakimi naravnimi varjantami? pitje krvomočnice, kaka refleksna masaža stopal, ne vem, ali spremljaš svojo sluz? nataša, jaz imam Hauckovo marelo. moram priznat, da nisem ravno pretirano zadovoljna, je težka za vozit. ti svetujem, da narediš najprej par krogov po trgovini, pa vidiš, če ti ustreza upam, da je voziček boljši! biba te na FBju spremljam
< Sporočilo je popravil ledenka -- 16.1.2010 14:28:02 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.1.2010 17:17:57
|
|
|
|
sonček33
|
Jazzz, Boris je cukr in pol ... ja..čas pa gre...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.1.2010 22:38:01
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Čer Kako smo? Vidim, da se mi niste nič poboljšale, poslabšale pa tudi ne goo girls . BTW, a nebi mogu bit tist škot spodaj brez . No vseeno, mi smo dopolnili 6. mesecev in čas res leti, ko pridem tu na temo me kar nostalgično vrže v čase, ko smo se borile, jokale, spodbujale...sedaj pa ni cajta, da prdnem . Ampak, tud to bo mimo, še prehitro. Evo nas sedaj: vauuuu jazzi kakšen lepotec ... pa že 6 mesecev, čestitke ... joj kako čas beži, še ni dolgo, ko sem hodla gledat če si že rodila
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.1.2010 9:33:40
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.1.2010 18:27:42
|
|
|
|
jazzz27
|
čer drage moje. Hvala za pohvale, sem prav ponosna in najraje bi kar stoje pisala . Lepo je biti mamica, opaziš da brez te vloge v življenju ne znaš več živet. Kliki, tudi jaz se podpišem pod sončico33, pride obdobje, ko ti je dano in verjami, da bo tudi tebi dano, da rata . Opažam, da se je borba res precej umirila. Kje ste vse borkice?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.1.2010 19:26:23
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jazzzika, kolk je že velik! uau! kliki najtežje je, ko zveš za take novičke, sploh ker pri vama še ni uspelo. saj vem, da si že povedala, koliko časa se trudita, ampak sem mal pozabla kaj, če začneta s kakimi naravnimi varjantami? pitje krvomočnice, kaka refleksna masaža stopal, ne vem, ali spremljaš svojo sluz? nataša, jaz imam Hauckovo marelo. moram priznat, da nisem ravno pretirano zadovoljna, je težka za vozit. ti svetujem, da narediš najprej par krogov po trgovini, pa vidiš, če ti ustreza upam, da je voziček boljši! biba te na FBju spremljam Sedaj je bilo 1 leto in 2meseca od laparo.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.1.2010 19:58:00
|
|
|
|
Nončika
|
samo na hitro, da vas pozdravim. uživajte in se cartajte z vašimi sončki. kliki, saj bo. vem, da se že dolgo pripravljaš na nosečnost, saj sma se skupaj borile za tako močno želeni plusek.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.1.2010 20:02:49
|
|
|
|
Nončika
|
nataša, jaz mam full podobno varianto od Haberkorna in sicer variosport. res, da je samo košara in športni del, ampak je cenovno dosti bolj ugodna. jaz sem dala za to varianto 260€.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.1.2010 7:18:57
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! Kliki boš videla da bo tud tebi posijal sonček in tako prikazal plusek pa še za pikico mal več da si od vseg tistga učenja in gledanja v knjige mal učke spočije
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.1.2010 8:08:14
|
|
|
|
ledenka
|
larilu hvala! ti si taprav prjatlca, veš, kaj rabim! kliki, morda je potem čas, da gresta na kake preglede v neplodnostno
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.1.2010 8:20:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka larilu hvala! ti si taprav prjatlca, veš, kaj rabim! kliki, morda je potem čas, da gresta na kake preglede v neplodnostno no to je pa lepo za slišat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.1.2010 15:04:04
|
|
|
|
Kliki
|
Hvala punce ker me spodbujate in upate z mano. Ledenka ja tudi to sva že razmišljala pa sva rekla da še malo počakava. Sedaj po tej M se bom jast začela malo z jogo ukvarjat in upam da nama rata.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.1.2010 15:04:58
|
|
|
|
Kliki
|
Nončika kako ste pa vi kaj? Te že dolgo ni bilo pri nas.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.1.2010 16:52:28
|
|
|
|
NATAŠA35
|
kliki se podpišem pod post sončka...ne obupaj, ker čutim, da bo tudi tebi posijalo sonce ledenka sem imela tudi prej podobnega vozeka in se je fenomenalno odrezal .... nončika bom pogledala tale vozek, ki ga imaš, čeprav mi ga iz nemčije pošljejo za 298€, kar je ugodneje kot pri nas...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.1.2010 19:05:03
|
|
|
|
pikicao.
|
gud dej da vas na hit mal pozdravim sej vecino vas na fb-ju spremljam.. tiste k pa ne. pa heeeeeeeeeeeeellllllllooooooouuuuuuuu pa vsem k hocjo bit nosecke zelim d cim prej ugledajo plusek (za vsako pride enkrt cas) vsem mamicam zelim d bi vam otroc nagajal...hahahaha kr mal morjoooo, d vam ni dougcajt ...ce so pa pridkan pa mene poklicte d vam jz nagajam hihihihi biiig huggg from pikicao.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.1.2010 19:14:02
|
|
|
|
Kliki
|
Pujsi hay. Kako si kaj?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.1.2010 19:40:36
|
|
|
|
Nončika
|
nataša, če ga lahko nabaviš za tako ceno z nemčije se kar hitro odloči za tale vozek. ma več ko pa naš vozek, ma zraven lupinico, dežno prevleko, prevleko za noge pri športnem vozičku. jaz bi vzela tega, le da me moti malo tale črna barva.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......