|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
15.1.2010 8:17:25   
Anonimen
jazzi kolk maš luštnga srčka,matr sm prov ponosna tetkauser posted image a se mi kej vid?user posted image prov luštne otročke mate resuser posted image

aja jutroooo!
evo ena kavica za vasuser posted image
user posted image
da mam lažje učke odprteuser posted image pa sem rekla da kava dela čudežeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 3926
15.1.2010 9:19:47   
NATAŠA35
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kateri vozek pa gledaš?

tegale http://cgi.ebay.de/HAUCK-2010-APOLLO-4-ALL-IN-ONE-6-TEILIGES-SET-A-BLACK_W0QQitemZ120489236895QQcmdZViewItemQQimsxZ20091106?IMSfp=TL091106173006r13651

samo da je pri nas okoli 430€

jazzy uuuu kak lepotecuser posted image user posted image user posted image user posted image , a že 6. mesecev, kaj gre hitro...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
15.1.2010 11:02:33   
Kliki
Jazzi res je pravi cuker tale tvoj nagajivček.

Nataša lušten voziček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
15.1.2010 11:58:40   
Anonimen
user posted image
user posted image

če vas pa to ne bo prevabil pol pa ne vem kaj je z vamiuser posted image k kle bom lahk mela še kakšne seanse z duhoviuser posted image

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3929
16.1.2010 9:28:16   
Kliki
Evo mene sem tako žalostna da ne vem a naj jokam a naj se smejem. Sem si vse narobe preračunala in naj moje M ne bi bilo včeraj. Pa se je že nekaj nakazovalo pa nisem nič reagirala danes zjutraj pa je bilo vmes že čisto rdeče in sem žalostna ker spet ni ratalo, pa tako pridna sva bila.
Ne vem kako naprej ker sedaj mi pa res že zmankuje moči in volje, pa še vsak teden zvem za kako kolegico ki je noseča. Saj jim privoščim samo jast bi imela tudi user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
16.1.2010 10:21:55   
sonček33
Kliki, razumem tvojo žalost in razočaranje. Včasih človek dobi občutek, da tako ne bo šlo več dolgo naprej. Ampak, veš, vedno se najde volja, moč in energija. Danes bodi žalostna, jokaj ...jutri bo dan lepši. Ne obupaj. Tudi jaz sem bila včasih na robu...uspelo je šele v 43. krogu. Pa še to s pomočjo. Tudi ti boš imela dete.

Kar se tiče pa kolegic... težko se je veseliti za druge...če sam hrepeniš po tem, pa tega ni in ni ... VSe bo še ok.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
16.1.2010 10:24:52   
Kliki
Sonček33 hvala za tako lepe in spodbudne besede.
Ja zelo težko je biti vesel za prijateljico ko pa si sama tako želiva otroka.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
16.1.2010 12:53:34   
~Biba~
jazzika, zdaj vidim da se ob tak lepem sineku, ne splača na rr visetuser posted image

nataša lep voziček si izbrala

larilu...upam, da te niso duhovi odnesliuser posted image

kliki, ti je že sonček33 povedala...pride taki krog, ko ne gre in ne gre dalje..a ob misli na bebija ki vaju nekje čaka, se vedno najde nov pogum in upanje za naprej. ti predlagam knjigo: Bo fantek? Bo punčka? Bo .... avtorice Isla mcGuckin meni je vlila novega optimizma.

borkice uživajte še naprej

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
16.1.2010 14:25:41   
ledenka
jazzzika, kolk je že velik! uau!

kliki user posted image najtežje je, ko zveš za take novičke, sploh ker pri vama še ni uspelo. saj vem, da si že povedala, koliko časa se trudita, ampak sem mal pozabla user posted image kaj, če začneta s kakimi naravnimi varjantami? pitje krvomočnice, kaka refleksna masaža stopal, ne vem, ali spremljaš svojo sluz?

nataša, jaz imam Hauckovo marelo. moram priznat, da nisem ravno pretirano zadovoljna, je težka za vozit. ti svetujem, da narediš najprej par krogov po trgovini, pa vidiš, če ti ustreza user posted image upam, da je voziček boljši!

biba user posted image te na FBju spremljam user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 16.1.2010 14:28:02 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
16.1.2010 17:17:57   
sonček33
Jazzz, Boris je cukr in pol ... ja..čas pa gre...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
16.1.2010 22:38:01   
trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Čer

Kako smo?

Vidim, da se mi niste nič poboljšale, poslabšale pa tudi neuser posted image user posted image user posted image  goo girlsuser posted image . BTW, a nebi mogu bit tist škot spodaj brezuser posted image user posted image . No vseeno, mi smo dopolnili 6. mesecev in čas res leti, ko pridem tu na temo me kar nostalgično vrže v čase, ko smo se borile, jokale, spodbujale...sedaj pa ni cajta, da prdnemuser posted image user posted image . Ampak, tud to bo mimo, še prehitro. Evo nas sedaj:
user posted image

vauuuu jazzi kakšen lepotec ... pa že 6 mesecev, čestitke ... joj kako čas beži, še ni dolgo, ko sem hodla gledat če si že rodilauser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
17.1.2010 9:33:40   
ledenka
dobro jutro
user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
17.1.2010 18:27:42   
jazzz27
čer drage moje.

Hvala za pohvale, sem prav ponosna in najraje bi kar stoje pisalauser posted image . Lepo je biti mamica, opaziš da brez te vloge v življenju ne znaš več živet. user posted image

Kliki, tudi jaz se podpišem pod sončico33, pride obdobje, ko ti je dano in verjami, da bo tudi tebi dano, da rata user posted image .

Opažam, da se je borba res precej umirila. Kje ste vse borkice?

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
17.1.2010 19:26:23   
Kliki

jazzzika, kolk je že velik! uau!

kliki user posted image najtežje je, ko zveš za take novičke, sploh ker pri vama še ni uspelo. saj vem, da si že povedala, koliko časa se trudita, ampak sem mal pozabla user posted image kaj, če začneta s kakimi naravnimi varjantami? pitje krvomočnice, kaka refleksna masaža stopal, ne vem, ali spremljaš svojo sluz?

nataša, jaz imam Hauckovo marelo. moram priznat, da nisem ravno pretirano zadovoljna, je težka za vozit. ti svetujem, da narediš najprej par krogov po trgovini, pa vidiš, če ti ustreza user posted image upam, da je voziček boljši!

biba user posted image te na FBju spremljam user posted image
Sedaj je bilo 1 leto in 2meseca od laparo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
17.1.2010 19:58:00   
Nončika
samo na hitro, da vas pozdravim.

uživajte in se cartajte z vašimi sončki.

kliki, saj bo. vem, da se že dolgo pripravljaš na nosečnost, saj sma se skupaj borile za tako močno želeni plusek.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
17.1.2010 20:02:49   
Nončika
nataša, jaz mam full podobno varianto od Haberkorna in sicer variosport. res, da je samo košara in športni del, ampak je cenovno dosti bolj ugodna. jaz sem dala za to varianto 260€.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
18.1.2010 7:18:57   
Anonimen
jutro!
Kliki boš videla da bo tud tebi posijal sonček in tako prikazal plusekuser posted image

user posted image
user posted image
pa še za pikico mal več da si od vseg tistga učenja in gledanja v knjige mal učke spočijeuser posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3942
18.1.2010 8:08:14   
ledenka
larilu user posted image hvala! ti si taprav prjatlca, veš, kaj rabim! user posted image

kliki, morda je potem čas, da gresta na kake preglede v neplodnostno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
18.1.2010 8:20:38   
Anonimen

larilu user posted image hvala! ti si taprav prjatlca, veš, kaj rabim! user posted image

kliki, morda je potem čas, da gresta na kake preglede v neplodnostno user posted image

no to je pa lepo za slišatuser posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3944
18.1.2010 15:04:04   
Kliki
Hvala punce ker me spodbujate in upate z mano.
Ledenka ja tudi to sva že razmišljala pa sva rekla da še malo počakava. Sedaj po tej M se bom jast začela malo z jogo ukvarjat in upam da nama rata.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
18.1.2010 15:04:58   
Kliki
Nončika kako ste pa vi kaj? Te že dolgo ni bilo pri nas.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
18.1.2010 16:52:28   
NATAŠA35
kliki se podpišem pod post sončka...ne obupaj, ker čutim, da bo tudi tebi posijalo sonceuser posted image user posted image

ledenka sem imela tudi prej podobnega vozeka in se je fenomenalno odrezaluser posted image ....

nončika bom pogledala tale vozek, ki ga imaš, čeprav mi ga iz nemčije pošljejo za 298€, kar je ugodneje kot pri nas...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
18.1.2010 19:05:03   
pikicao.
user posted image

gud dej user posted image user posted image user posted image

da vas na hit mal pozdravim user posted image

sej vecino vas na fb-ju spremljam.. tiste k pa ne. pa heeeeeeeeeeeeellllllllooooooouuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image

pa vsem k hocjo bit nosecke zelim d cim prej ugledajo plusek user posted image user posted image  (za vsako pride enkrt cas) user posted image
vsem mamicam zelim d bi vam otroc nagajal...hahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image  kr mal morjoooo, d vam ni dougcajt user posted image user posted image user posted image ...ce so pa pridkan pa mene poklicte d vam jz nagajam user posted image user posted image user posted image hihihihi

biiig huggg from pikicao. user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
18.1.2010 19:14:02   
Kliki
Pujsi hay.

Kako si kaj?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
18.1.2010 19:40:36   
Nončika
nataša, če ga lahko nabaviš za tako ceno z nemčije se kar hitro odloči za tale vozek. ma več ko pa naš vozek, ma zraven lupinico, dežno prevleko, prevleko za noge pri športnem vozičku. jaz bi vzela tega, le da me moti malo tale črna barva.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......