|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
22.1.2010 18:03:41   
Melia
pozdravljene

kako ste kaj? priznam....nič vas nisem za nazaj brala tako da pojma nimam o čem teče debata....no, sicer pa saj vseeno....malo se vam javljam....nisem pozabla na vas....

sem imela ta teden morfologijo in je vse OK....za spol pa je G rekel, da fantek pod vprašajem....hja....kr vztrajno nogice skupaj tišči.....sramežljivo dete....po mamiciuser posted image

lepo bodite.....pa se vam še javim kaj....

lep pozdrav.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 776
   [Brisano sporočilo]
22.1.2010 20:01:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Melia)
  Neposredna povezava do sporočila: 777
22.1.2010 20:07:28   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

nč grem počas dat Pio v horizontalo, verjetn pa tud sebe. jutr pa ne vem kaj naj počneva.

Sonce bo! Tko da - na sanke user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 778
22.1.2010 20:13:12   
barvar
Ja kje ste danes zvečer vse??? A že spite? Moj je šel ravno v nočno, tako da sem spet sama user posted image user posted image user posted image . Pa ne vem kaj naj počnem.
Bom spet po netu letala in ugotavljala kako hitro bo maj tu, jaz pa nimam še nič nabavljeno. Razen dveh pajackov in bodijev user posted image user posted image user posted image .
Oglasite se še kaj, da mi ne bo preveč dolgčas user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 779
22.1.2010 20:19:03   
Melia
pozdravljena barvar

če si vsaj malo športna navdušenka ti predlagam da si ogledaš rokometno tekmo med slovenijo in poljsko....joj, mene spet navdušujejo slovenski športniki....kar vsi po vrsti.....rokometaši, smučarji (Tina danes 4., Jerman 4.)....pa v sprintu Vesna Fabjan zmagovalka....ahhh....glavni so!!!user posted image

drugače pa se ti nič ne sekiraj....jaz še tud nimam nič....niti bodija....user posted image tak da nisi edina....pa saj bomo nabavli....si pa le malo poglej po netu....da dobiš kako idejo....pa le malo pokukaj po TV in navijaj za naše rokometaše.user posted image

lep večer vsem! grem gledat tekmoooo!!!!

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 780
22.1.2010 20:50:18   
barvar
Hvala za idejo. Sem na galebovi strani gledala posteljnino in je tako lepa... Zdaj pa še mojo kužiko peljem ven, pol pa na kavč in  daljinca v roke. Ker danes sem jaz šef user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 781
22.1.2010 22:05:10   
fiška33
Eeeem, kupila sem še eno stvar, ki je ni na seznamu user posted image . (Mislim, da sem tukaj največja strokovnjakinja za ne tako nujne zadeve user posted image .) No, to je ring sling, olivne barve user posted image . Glede teh trakov za nošenje malčkov, sem se že pred več kot mesecem, po nekaj dnevnem preučevanju, odločila za takšnega, z všitimi obroči. Barva je pa tudi idealka, da mi gre skupaj z barvo las user posted image . Tudi tole mislim, da rabim čisto od začetka, če hočem, da se mala navadi. Če pa ne bo šlo, bom pa naprej prodala. Za probat je, meni se zdi ogromna prednost, da se bova lahko stiskale, medtem, ko bom ... amm... sesala. (beri sadila rože user posted image ).
Zadnjič sem si rekla, da če bo še kaka stvar, za katero vem, da je to to, kar sem si zvizualizirala, da nujno rabim, ne smem več zapravit priložnosti z nenakupom. Na Bolhi sem zamudila že pet izbranih vozičkov (peščen Quinny Freestyle) in sem zdaj kar malo živčna in upam, da bo v kratkem še kaka ugodna ponudba user posted image .

Nič, crknjena, sita user posted image , grem... lahko noč user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 782
   [Brisano sporočilo]
23.1.2010 0:07:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu fiška33)
  Neposredna povezava do sporočila: 783
   [Brisano sporočilo]
23.1.2010 7:49:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 784
23.1.2010 9:11:59   
m_o_i
user posted image user posted image user posted image bro jutro!

berem, da ste pri valovih in brcikah...jaz vceraj zvecer pod kovtrckom lezim, gledam TV, desna roka je na busiju, v levi pilot-vecerna idila pac. z desno gladim trebuh, tam okol popka (jaz temu pravim "pogovarjanje" ker sem nekje prebrala, da po 22em tednu dete z brcami pravzaprav komunicira), cist v debati z mulcem skratkauser posted image  nakar obcutim pod prsti en ornk kupcek user posted image  ko bi ve vedle, kak sem se jaz vstrasla!!!! prav skocla sem!!! moj je mislu, da se mi je zmesalo...sej v isti sekundi sem se zacela smejat, ker sem tudi takoj skapirala, kaj je to blo-nogica v vsej svoji velikostiuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 785
23.1.2010 9:33:46   
K_a_t_i
Oj,
mi smo tud že od 7h pokonc user posted image . Naš tamal jih zadnje čase strela... Včeri me je vprašal, če vem kdo je od Kuža Pazija ninica. Ja, itak da ne... On ve - Jurček Cicibanček user posted image . Dons me je v kopalnici vprašal, zakaj imam tako veliko rit user posted image , pol je pa še dodal, da sem se najbrž ZELOOOOOO najedla, ko imam ogromen trebušček. Jst se samo režim user posted image .
Aja - pa brcike - rečem, da me je dojenček v trebušček brcnil - pa vpraša tamal "Zakaj te je brcnil?" Sem rekla, da nima prostora v trebuščku. In kaj se on spomne - se postavi zraven mene, me brcne v nogo in reče "Jst te tud brcam" user posted image . No, to smo hiter rešli - ne omenjam več brc user posted image .

Sankanje - sej ti ni treba it na Mrzlico pa se dol spustit, zivepo. Zbereš 5m dolg hribček, tok da otroci uživajo.

Zdej pa na tedenski šoping futra za ves teden. Ciao!

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 23.1.2010 9:35:21 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 786
23.1.2010 9:39:18   
Melia
jutro

kak ste kaj? jaz sem vredu....kavico spila,...zajtrk pojedla,....skratka....vse kot mora bituser posted image

sem včeraj zvečer še nekaj po forumu gledala in bila zgrožena ko sem prebrala da je ena uporabnica od drugih uporabnic slike otrok dajala v svoj album in se izdajala kot njihova mama....in kr neke slike kuhinj in hišo , ki sploh ni njeno in še in še....skratka gre za neuravnovešeno osebo.....kolk sem zdaj prebrala so jo blokirali....ampak vseeno....drage majčice pazite predvsem tiste ki imate slike svojih zakladov (otrok) v albumu....ker na tem internetu res ne veš kdo vse se potika.....no, pa nisem vas hotela prestrašit....samo v opozorilo.....no, tiste ki pa zanima pa idite na forum O PORTALU....in tam pod temo SLIKE.....pa si preberite kaj se je dogajalo.....

tako, opozorila sem vas....ker mi je celo noč šlo po glavi kaj vse se lahko zgodi.....in nekatere od vas imate prave sončke in bognedaj da bi se kateri kaj takega zgodilo.....da vidite sliko svojega otroka pri drugi uporabnici in da spodaj piše, da je to njen otrok??? in ima drugo ime??? haloooo???? meni se bi vtrgalo.

lepo bodite, čuvajte se in imejte lep vikend!!!user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 787
   [Brisano sporočilo]
23.1.2010 9:44:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 788
23.1.2010 9:48:52   
emibu
angel_tian- čaki u katero skupino zej spadam??user posted image user posted image
loto-jaaa tut jst morm it uplačat čeprou se mi bol dopadejo srečkeuser posted image pr lotu pol pozabim na tist listek in je pol leta okol d grem pucat denarnco in ga najdemuser posted image user posted image user posted image bravo jst
štumfi-trenutno še brez njim se opr.
beli tok-tut jst laufam že od začetka nosenosti z dnevnim vložkomuser posted image user posted image
brcike-moi tut jst jih občutim dost nizko no samo ne vedno učasih mi buha čist nek pri želodcu??niso mi pa nč omenli da mam nizko...user posted image user posted image user posted image

moi-bogi tvoi dec,sej ko se ti bo res zmešal te sploh nebo prau cajt odpelu u kako ustanovo k že zei tok norišuser posted image user posted image user posted image user posted image

kati-(dolggggggggggggggggiiii smehhhhhhhhhh) vaš tamau je res fora nouser posted image user posted image user posted image

omg tole o fotkah ka se je zgodil omgomguser posted image user posted image user posted image user posted image

no midva sva pa bila včeraj zvečer v LAškem na kopanju.Bilo je super.Potem sva si še prvoščla večerjo uhhh ahh bi šla dans spetuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 789
23.1.2010 10:21:36   
fiška33
Kati, user posted image , dober je tvoj ta mali, hehe ja, od Zivepo dojenček pa boža user posted image . Si bo treba zapomnit tole.

Emibu, uživantka, jaz bi tudi.... user posted image

Moi, včeraj je moj dragi tudi prvič videl, kak skače trebuh, a tebe je pa metalo kar celo zraven? user posted image

Zivepo
http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=305&detailID=708&ime=Maya_Wrap_rahlo_oblazinjen_sling
oziroma
http://www.theslingstation.com/mayapadded.html

No, jaz kupujem rabljeno zadevo, ki stane pol od tega, kar je cena na mojem skratku.

Pri tisti vreči iz pikapolonice je manj opcij, da si otroka res fajn naštimaš. Mislim pa tudi, da te vreče glede na tvojo velikost zbiraš in da bi bla Žigatu premajhna. Jst sem na You tube in forumih prečekirala vse, kar je v zvezi s temi nosilkami. Kot drugo opcijo sem imela pa samo tisti dolgi trak, kjer se teža lepo razporedi na dve rami (mogoče boljše za kasneje, ko bo mala težja al pa za daljša nošenja), samo zdaj, ko bomo štartali s pomladjo in poletjem, se mi zdi, da mi bi blo preveč vroče. Drugače pa, v tale ring sling (je na you tube filmček), dajejo noter tudi 7 dni starega dojenčka.

Jej, en voziček je še na voljo, je ženska rabla pol tedna, da mi je odgovorila na mail :)

Lačnaaa... :)

LP

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 23.1.2010 10:23:31 >

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 790
   [Brisano sporočilo]
23.1.2010 15:58:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu fiška33)
  Neposredna povezava do sporočila: 791
   [Brisano sporočilo]
23.1.2010 19:59:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 792
23.1.2010 20:40:52   
barvar
Danes pa res vlada pravo zatišje. A imate vse samo v službi čas klepetat??? user posted image user posted image user posted image
Jaz sem se ravno najedla, zdaj se bom pa počasi na kavč parkirala. Edino perilo dam še prej prat, da bom vsaj nekaj koristnega danes naredila user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 793
23.1.2010 20:43:50   
K_a_t_i
Dej barvar, danes je edini dan, ko uspem sledit. PSSSSSSSSSSST! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 794
23.1.2010 20:45:41   
barvar
Ja to imaš pa prav!!! Druge dni se jaz kar izgubim, pa sem na bolniški. Kaj bi šele bilo če bi v službo hodila user posted image user posted image user posted image . Sem drugače precej čvekave sorte, ampak to tu pa je včasih še zame preveč user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 795
23.1.2010 20:47:22   
K_a_t_i
Pol bi tko kt jst trenirala "scan branje" user posted image . Na dolgi rok ziher fajn zadeva user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 796
   [Brisano sporočilo]
23.1.2010 21:10:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 797
23.1.2010 21:13:39   
sabri
Oho, ja tkole kot danes pa gre, na počasuser posted image . Samo, da ni drugih nenosečniških klamf user posted image pa je prec bolje, hec. Danes je bil pa men tko mrzel dan, da po dolgem času nisem šla na sprehod, drugače grem pa kar skoraj vsak dan. Sem se pa namenila, da grem vsaj parkrat na telovadbo, ker moram malo ponovit keglove vaje pa ostalo. Grem se k mojemu stisnt, tamala že spi. Nočko

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 798
23.1.2010 22:59:43   
fiška33
Zivepo, čestitam za odločitev glede vozička user posted image . Mislim, da si izbrala enega izmed lepših modelov! Katero podvozje pa si izbrala? 4 x velike gume? Meni edino malo mali zgleda, ampak ti si ziher vse preučila in se meni samo tak zdi user posted image .
Jaz ga bi tudi imela, samo toliko denarja nisem planirala za voziček, ker še ne vem, koliko bom sploh vozičkala user posted image .

Pa saj ne vem, zakaj se sploh vozička? Da je otrok na svežem zraku al da se mama spet v formo spravi user posted image ?

Čez poletje bomo mi večino na vikendu, za tam pa imam že en predpotopni podarjen voziček, tudi košaro. Računam, da bo bolj stacionaren in bo stalno tam, postavljen v senčki, da bo punči počivala in rastla na ravni podlagi. Če bo pa budna, bo v ležalniku, če bo pa jokala, pa v slingu. Vse sem že zvizualizirala in splanirala user posted image . Predstavljam si, da bom bolj vozičkala šele od septembra dalje, ko ne bo več tak toplo, da bi bli ves čas tam in bo treba tukaj do Pekrske gorce fure delat.

Zadnjič se mi je dobro zdelo, ko si napisla, da se Žigatu zdi Quinny FS zastarel user posted image . Pa saj je res, skoraj že malo na retro vleče user posted image . Mogoče mi je zato tudi všeč user posted image . Če bo sreča, potem bo že naslednji teden moj user posted image . Komaj že čakam, da se potem lahko še nakupovanja drobnarij lotim user posted image .
Danes sva preoblekla podarjeno previjalno podlogo, ki je za na pralni stroj user posted image .

Mejte se.
lp

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 23.1.2010 23:07:05 >

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 799
   [Brisano sporočilo]
24.1.2010 8:25:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu fiška33)
  Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.