Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:02:33
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer! Danes smo se pa nasankali Smo bili zvečer vsi zelo utrujeni pa je malo dlje trajalo, da sva dala otroke spat. Čer Nina no sem bila vljudna in sem te počakala ,da ne boš rekla ,da vse spi****o ko ti prideš .A tak praviš da si nasankala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:03:33
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 OJla, mi imamo enega od zg. zobkov zunaj. Leva enkica...še trije pa so na pohodu. Kaj pa, če ukinemo seznam? Hecam se..... za nov zobek pa upam, da bodo tisti trije čim prej in s čim manj težav prišli ven! Ja, seznami so pa res na vseh naših delih v izobilju
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:03:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sej grem v kratkem malo pogledat stanje doli pa moje primorke mal objet pa bo kuj bolš. verjamem. Pa doli imata prazno ali kdo stanuje tam? tasa, tumač intimno vprašanje. Ne bi tukaj o tem, sej veš. sem mislila,da boš rej odgovorila pa sem mislila takoj izbrisat vprašanje. PA ni tebe bilo takoooo dolgo, da nisem mogla več zbrisat in popravit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:04:24
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer! Danes smo se pa nasankali Smo bili zvečer vsi zelo utrujeni pa je malo dlje trajalo, da sva dala otroke spat. Čer Nina no sem bila vljudna in sem te počakala ,da ne boš rekla ,da vse spi****o ko ti prideš .A tak praviš da si nasankala O, hvala, da si me počakala Ja, sem tako lepo nasankala, kot že dolgo ne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:04:50
|
|
|
|
PERSIDA
|
Povejte mi kako se naj z mojim predragim sinom zmenim ,da bi mami rada spala celo noč.Ne pomaga ne lepi ne grdi način ,pa še tasa se je z njim pogovarjala o tem ,pa nič.Kaki predlog ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:05:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Povejte mi kako se naj z mojim predragim sinom zmenim ,da bi mami rada spala celo noč.Ne pomaga ne lepi ne grdi način ,pa še tasa se je z njim pogovarjala o tem ,pa nič.Kaki predlog ? čaki ti zdaj na mail pošljem sliko od T.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:05:45
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 pa ti to verjamemeš? Da ti ne more kaka računalniška majstorica ali majstor malo pokukati? Jaz ne verjamem...več...nič.... ja, itak. So se glih na Portalu menle da pridejo tisti taboljši računalničarji na FB in ti ukradejo cel profil. Mislim ej, kam smo prišli Kokica, nočko. Uživajta! Ja, ja, ja... ni dolgo nazaj, ko so o tem cajtngi pisali....zato pa mene ne boste NIKOLI tam videle...kar tam, kot vidim za vas NI OVIR in si poveste še več kot v živo....Jaz pač tukaj razglabljam a še zaenkrat vem kje je meja..Ostalo pa v živo povem, a ne Tasa? Pa brez zamere FB uporabnicam. Jap, mene tudi ne bo na FB
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:05:52
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer! Danes smo se pa nasankali Smo bili zvečer vsi zelo utrujeni pa je malo dlje trajalo, da sva dala otroke spat. Čer Nina no sem bila vljudna in sem te počakala ,da ne boš rekla ,da vse spi****o ko ti prideš .A tak praviš da si nasankala O, hvala, da si me počakala Ja, sem tako lepo nasankala, kot že dolgo ne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:06:29
|
|
|
|
tasa_m
|
Zdaj pa res grem! Lahko noč, se tipkamo kaj jutri. moj gre k tašči na kosilo, midve oa bova doma čakali na pošiljko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:07:01
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Povejte mi kako se naj z mojim predragim sinom zmenim ,da bi mami rada spala celo noč.Ne pomaga ne lepi ne grdi način ,pa še tasa se je z njim pogovarjala o tem ,pa nič.Kaki predlog ? čaki ti zdaj na mail pošljem sliko od T. Prosim lepo ,ker nimam več druge rešitve mogoče res njega pogreša .Kaj,pa če mi ga za tri dni pošlješ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:07:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Prosim lepo ,ker nimam več druge rešitve mogoče res njega pogreša .Kaj,pa če mi ga za tri dni pošlješ? dobiš. A kr zdaj??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:07:48
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zdaj pa res grem! Lahko noč, se tipkamo kaj jutri. moj gre k tašči na kosilo, midve oa bova doma čakali na pošiljko Lepo enim .Nočko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:08:00
|
|
|
|
tasa_m
|
Nočko! Persida dobiš jutri. Bom jutri eno lepo izbrala...ga poslikala v vseh pozah!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:08:20
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Prosim lepo ,ker nimam več druge rešitve mogoče res njega pogreša .Kaj,pa če mi ga za tri dni pošlješ? dobiš. A kr zdaj?? Prosim ja preden grem spat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:09:15
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nočko! Persida dobiš jutri. Bom jutri eno lepo izbrala...ga poslikala v vseh pozah! Golega tud lahko bom še jaz nekaj mela od tega
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:10:23
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lija panča že od 8h ja. Jo je danes ob 17.30 vrglo kar pri kavču, ko je stala. Imela glavo naslonjeno na kavč in spala v stoječem položaju Zato pa je lahko bla bolj dolgo gor. Če bi znala že kaj povedat, bi še pet minut prej rekla. Jaz nisem zmatrana. Tako je moj starejši rekel na sistematskem pregledu, ko ga je vprašala kaj naredi, ko je utrujen. Jaz nisem zmatran.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:10:31
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa kaj maš spet motnje?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:11:35
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lija panča že od 8h ja. Jo je danes ob 17.30 vrglo kar pri kavču, ko je stala. Imela glavo naslonjeno na kavč in spala v stoječem položaju Zato pa je lahko bla bolj dolgo gor. Če bi znala že kaj povedat, bi še pet minut prej rekla. Jaz nisem zmatrana. Tako je moj starejši rekel na sistematskem pregledu, ko ga je vprašala kaj naredi, ko je utrujen. Jaz nisem zmatran. Ne samo sede kdaj,pa kdaj zaspi ne.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:11:36
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa pr vam stanje na fronti? Fronta mirna, vojaki počivajo. Kooooončno, ma dej ti dve sta res hiper! Ma mi je čudno, da nisem bolj vitka poleg njiju. Po tej logiki bi midve obe morali biti super suhuci. Sama kost in koža
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:12:37
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lija panča že od 8h ja. Jo je danes ob 17.30 vrglo kar pri kavču, ko je stala. Imela glavo naslonjeno na kavč in spala v stoječem položaju Zato pa je lahko bla bolj dolgo gor. Če bi znala že kaj povedat, bi še pet minut prej rekla. Jaz nisem zmatrana. Tako je moj starejši rekel na sistematskem pregledu, ko ga je vprašala kaj naredi, ko je utrujen. Jaz nisem zmatran. Ne samo sede kdaj,pa kdaj zaspi ne. Ma se kar dobro brani spanja Ampak, ko zaspi je pa ko angelček
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:13:24
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa pr vam stanje na fronti? Fronta mirna, vojaki počivajo. Kooooončno, ma dej ti dve sta res hiper! Ma mi je čudno, da nisem bolj vitka poleg njiju. Po tej logiki bi midve obe morali biti super suhuci. Sama kost in koža Kolkor vem ti glih ne spadaš kam drugam kot med suhe tak,da ne bit glasna.Tista kila gor al dol.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:14:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sej grem v kratkem malo pogledat stanje doli pa moje primorke mal objet pa bo kuj bolš. verjamem. Pa doli imata prazno ali kdo stanuje tam? tasa, tumač intimno vprašanje. Ne bi tukaj o tem, sej veš. sem mislila,da boš rej odgovorila pa sem mislila takoj izbrisat vprašanje. PA ni tebe bilo takoooo dolgo, da nisem mogla več zbrisat in popravit Sem ti odg. na fb.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:15:06
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa kaj maš spet motnje? A veš, da sem na fb gledala slike od ene, ki je rodila en dan pred mano in je imela punčko 11m v bolnici. No eno od dvojčic. Zdaj pa so končno vsi skupaj doma. Sem kar jokala zraven.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:15:22
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lija panča že od 8h ja. Jo je danes ob 17.30 vrglo kar pri kavču, ko je stala. Imela glavo naslonjeno na kavč in spala v stoječem položaju Zato pa je lahko bla bolj dolgo gor. Če bi znala že kaj povedat, bi še pet minut prej rekla. Jaz nisem zmatrana. Tako je moj starejši rekel na sistematskem pregledu, ko ga je vprašala kaj naredi, ko je utrujen. Jaz nisem zmatran. Ne samo sede kdaj,pa kdaj zaspi ne. Ma se kar dobro brani spanja Ampak, ko zaspi je pa ko angelček Vsaj to.Tak je Tomaž sicer ma sedaj po vročini kake motnje ampak je drugač ok kar se spanja ponoči tiče.To mi ,pa največ pomeni ,da je ponoči mir vsaj z ene strani sobe .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:15:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa pr vam stanje na fronti? Fronta mirna, vojaki počivajo. Kooooončno, ma dej ti dve sta res hiper! Ma mi je čudno, da nisem bolj vitka poleg njiju. Po tej logiki bi midve obe morali biti super suhuci. Sama kost in koža Ja sej... Sam kaj ko najbolj paše jest, ko deca zaspi.
|
|
|
kovidLelly28 RRse boste ceplili proti corona virusu?da (
23%)
ne (
52%)
sem že cepljen/a (
26%)
se ne smem zaradi zdravstvenih omejitev (
0%)
Število vseh glasov: 31Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!