Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:48:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jaz sem htela z vami debatirat pa ste vse spizdjot Kako, sej si rekla lahko noč. Če ,pa so vse napisale lahko noč pa sem samo ponovila Draga moja, povedala si, da si zelo utrujena od krofov in to (fauš! ) in rekla lahko noč. Sem misla, da greš via postelja. In kako bavca? Spita?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:49:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A mojga pa nisi opazla?? Vse smo menjale slike otrok zgleda. ja, že včeraj. Pa pozabila rečt Oprosti Pogrešaš morje?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:49:14
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m persida ima pa nov avatar ne najdem hruške debeluške Je ,pa to moja zvesta skapy O čem ti to? A mate kake interne? se spomniš sem imela eno smejočo hruško za avatar ,pa sem si jo tak shranla na compu da je ne najdem ,pa sem sliko moje mačke dala gor
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:49:55
|
|
|
|
Najaa
|
Ajaaaa, tista zelena hruška ja. Tista je pa res zakon. A tole je res tvoja mačka?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:50:30
|
|
|
|
tasa_m
|
Lahko imaš tako:
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:51:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa od krofov in to (fauš! ) 2-krat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:51:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:52:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sej grem v kratkem malo pogledat stanje doli pa moje primorke mal objet pa bo kuj bolš.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:54:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sej grem v kratkem malo pogledat stanje doli pa moje primorke mal objet pa bo kuj bolš. verjamem. Pa doli imata prazno ali kdo stanuje tam?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:54:33
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa In kako bavca? Spita? Ko mrtva sta bla cel dan naspidirana ,pa jih je vrglo kar hitro danes.Smo malo bli naokoli danes ,pa ni pravega spanja blo tak ,da sta bla kar fertik.Vsaj enkrat. Ti moram povedat ,da ta njuna vročina še danes nosi posledice.Tak ,da imamo dneve odvajanja od rok.Res druga ne čuješ mama,mama ,pa cele dneve se kotam po tleh ,da je mir.Tomaž se kotali po meni Anžeju,pa moram stolpe postavljat ,da jih podira.Pestro ni kaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:55:01
|
|
|
|
tasa_m
|
persida ne išči je več...neboš je našla tvoj ti jo je zbrisal
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:56:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ko mrtva sta bla cel dan naspidirana ,pa jih je vrglo kar hitro danes.Smo malo bli naokoli danes ,pa ni pravega spanja blo tak ,da sta bla kar fertik.Vsaj enkrat. Ti moram povedat ,da ta njuna vročina še danes nosi posledice.Tak ,da imamo dneve odvajanja od rok.Res druga ne čuješ mama,mama ,pa cele dneve se kotam po tleh ,da je mir.Tomaž se kotali po meni Anžeju,pa moram stolpe postavljat ,da jih podira.Pestro ni kaj. pa ste čisto že OK in odpravli 6-to? Lija ima še kar pikice, pa gliste tud
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:56:44
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ajaaaa, tista zelena hruška ja. Tista je pa res zakon. A tole je res tvoja mačka? Ja zvesta že 6let.Samo preveč rada da,pa ne meni ,to je edina njena pomankljivost.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:57:45
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m persida ne išči je več...neboš je našla tvoj ti jo je zbrisal Nima kaj štckat po moji strani ,ker ga lahko kaj po glavi butne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:58:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ja zvesta že 6let.Samo preveč rada da,pa ne meni ,to je edina njena pomankljivost.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:58:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nima kaj štckat po moji strani ,ker ga lahko kaj po glavi butne kaj mata vsak svojo stran pisalne mize al kak?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:58:58
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ko mrtva sta bla cel dan naspidirana ,pa jih je vrglo kar hitro danes.Smo malo bli naokoli danes ,pa ni pravega spanja blo tak ,da sta bla kar fertik.Vsaj enkrat. Ti moram povedat ,da ta njuna vročina še danes nosi posledice.Tak ,da imamo dneve odvajanja od rok.Res druga ne čuješ mama,mama ,pa cele dneve se kotam po tleh ,da je mir.Tomaž se kotali po meni Anžeju,pa moram stolpe postavljat ,da jih podira.Pestro ni kaj. [/quote]pa ste čisto že OK in odpravli 6-to? Lija ima še kar pikice, pa gliste tud Pikice sta imela samo en dan in to ko nista imela več vročine
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:00:13
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nima kaj štckat po moji strani ,ker ga lahko kaj po glavi butne kaj mata vsak svojo stran pisalne mize al kak? Ne miza je skupna no jaz sem izposojevalec ,samo imam svoj račun odprt ,ker ga preveč stvari drugač zanima
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:00:43
|
|
|
|
tasa_m
|
Mater ste se hitro rešli
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:00:59
|
|
|
|
Nina00
|
Dober večer! Danes smo se pa nasankali Smo bili zvečer vsi zelo utrujeni pa je malo dlje trajalo, da sva dala otroke spat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:01:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ne miza je skupna no jaz sem izposojevalec ,samo imam svoj račun odprt ,ker ga preveč stvari drugač zanima
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:01:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer! Danes smo se pa nasankali Smo bili zvečer vsi zelo utrujeni pa je malo dlje trajalo, da sva dala otroke spat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:01:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sej grem v kratkem malo pogledat stanje doli pa moje primorke mal objet pa bo kuj bolš. verjamem. Pa doli imata prazno ali kdo stanuje tam? tasa, tumač intimno vprašanje. Ne bi tukaj o tem, sej veš.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:01:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa In kako bavca? Spita? Ko mrtva sta bla cel dan naspidirana ,pa jih je vrglo kar hitro danes.Smo malo bli naokoli danes ,pa ni pravega spanja blo tak ,da sta bla kar fertik.Vsaj enkrat. Ti moram povedat ,da ta njuna vročina še danes nosi posledice.Tak ,da imamo dneve odvajanja od rok.Res druga ne čuješ mama,mama ,pa cele dneve se kotam po tleh ,da je mir.Tomaž se kotali po meni Anžeju,pa moram stolpe postavljat ,da jih podira.Pestro ni kaj. o ja, verjamem, da je pestro.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 22:02:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober večer! Danes smo se pa nasankali Smo bili zvečer vsi zelo utrujeni pa je malo dlje trajalo, da sva dala otroke spat. Kje ste se sankali?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?