Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 20:25:43
|
|
|
|
tasa_m
|
a skokeca?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 20:29:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a skokeca? Kaj? Aja! Neeeeeee, nekaj čisto drugega.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 20:30:42
|
|
|
|
spps
|
Dober večer in Lahko noč. Grem TV gleat.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 20:31:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Dober večer in Lahko noč. Grem TV gleat. Izčrpno in zanimivo, ni kaj... LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 20:33:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
Sedaj pa šibam.... LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 20:40:00
|
|
|
|
tasa_m
|
LAHKO NOČ!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 20:40:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Dober večer in Lahko noč. Grem TV gleat. Izčrpno in zanimivo, ni kaj... LAHKO NOČ! Javla pa sem se, a ne?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:19:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 OJla, mi imamo enega od zg. zobkov zunaj. Leva enkica...še trije pa so na pohodu. Kaj pa, če ukinemo seznam? Hecam se..... Bravo za zobek! Pa menda ne bomo že po enem letu obupale in ukinle seznam?? Pol smo pa res za odstrel.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:20:00
|
|
|
|
PERSIDA
|
Čer.Ker ste vse tako izčrpne bom ,pa še jaz.Danes lutali in se napokali babičinih krofov.To bi blo za danes .Nočko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:21:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tisto včeraj s taso mi je dalo ful mislit. Že tako me bere en kup poznanih ljudi in kot je ena nekje enkrat napisala, tukaj pišemo take stvari, ki jih npr. še najbližjim ne povemo. Ok zdej več ne pišemo, ker smo ugotovile, da so špijuni među nama ampak a si predstavljate, da nekdo ki nas redno bere, en tujec oz. bolj verjetno tujka , ve vse o nas? O otrocih, možu, taščah... Kar skeri, a? Pa da recimo poveš kdaj in kam greš na dopust. Pa take. Me kr ena sveta jeza popade, ko pomislim, kaki bolani ljudje so okoli nas. jap... zato pa jaz nikdar ne napišem, kdaj nas ni doma, kdaj planiramo dopust. In zato mi je FB toliko bolj pri srcu, ker imamo svojo skupino, kjer smo same pa če se menimo za kak "zmenek", mi tudi bolj ustreza, da se zmenimo preko ZS pa ti to verjamemeš? Da ti ne more kaka računalniška majstorica ali majstor malo pokukati? Jaz ne verjamem...več...nič.... Če sam en pokuka, nas sploh ne moti. Načeloma pa ni nepotrebnih okic. KOKICA pa jaz ti nič ne zamerim, ko te ni na fb, pač ti ni do tega. Sam poglej, kaj se je tule zgodilo. Po moje je več % možnosti za zlorabo na forumu kot na fb-ju. Itak pa je možno vse, to pa ja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:23:22
|
|
|
|
tasa_m
|
Jaz pa sem vse slike iz FB dol zbrisala... Tak, da če bo katera dobila mail od mene z kako slikico veste da je to zato, ker ne bom več objavljala nikjer drugje slik. Saj lahko dol zbrišete slike, nebom zamerla /itak nebom vedela /
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:28:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa sem vse slike iz FB dol zbrisala... Tak, da če bo katera dobila mail od mene z kako slikico veste da je to zato, ker ne bom več objavljala nikjer drugje slik. Saj lahko dol zbrišete slike, nebom zamerla /itak nebom vedela / Sam Nataša če nočeš, da se karkoli tvojega objavi na fb, moraš prosit vse poznane, da slike z Lijo in tabo ne dajemo/jo gor. A veš? Ker če si ti zbrisala, pa če pol nekdo da gor npr. po kakem srečanju, je to pol brezveze a ne? Pa sej enkrat smo že brisale, pa pol spet dajale gor... Sej men tud ni všeč... bom mogoče brisala še jaz. No saj jaz brišem vsake tolko, da ni preveč vsega gor. Pa das ne boš pozabla name, ko boš pošiljala slikce okoli.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:30:31
|
|
|
|
tasa_m
|
Ja, saj vem, da bi pol morala to nardit Ma, saj jaz sem jih zdaj že 2-ič brisala.. Ne bom pozabila, ti pa tu ne.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:31:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ja, saj vem, da bi pol morala to nardit Ma, saj jaz sem jih zdaj že 2-ič brisala.. Ne bom pozabila, ti pa tu ne. Ne bodem. Kaj sma same tuki? Lija pančka? T pančka?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:40:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne bodem. Kaj sma same tuki? Lija pančka? T pančka? očitno sva sami ja... standard Lija panča že od 8h ja. Jo je danes ob 17.30 vrglo kar pri kavču, ko je stala. Imela glavo naslonjeno na kavč in spala v stoječem položaju Zato pa je lahko bla bolj dolgo gor. T pa se ukvarja z leptopom pa TVjem...Si hoče nek film naštimat pa ga leptop jezi...mu ne da barve in ima vse filme ČB Pa pr vam stanje na fronti?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:42:44
|
|
|
|
PERSIDA
|
Jaz sem htela z vami debatirat pa ste vse spizdjot
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:44:22
|
|
|
|
tasa_m
|
persida ima pa nov avatar
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:44:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa pr vam stanje na fronti? Fronta mirna, vojaki počivajo. Kooooončno, ma dej ti dve sta res hiper! Ma mi je čudno, da nisem bolj vitka poleg njiju.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:45:06
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jaz sem htela z vami debatirat pa ste vse spizdjot Kako, sej si rekla lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:45:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m persida ima pa nov avatar A mojga pa nisi opazla?? Vse smo menjale slike otrok zgleda.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:45:53
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m persida ima pa nov avatar ne najdem hruške debeluške Je ,pa to moja zvesta skapy
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:47:24
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jaz sem htela z vami debatirat pa ste vse spizdjot Kako, sej si rekla lahko noč. Če ,pa so vse napisale lahko noč pa sem samo ponovila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:47:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Fronta mirna, vojaki počivajo. Kooooončno, ma dej ti dve sta res hiper! Ma mi je čudno, da nisem bolj vitka poleg njiju.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:47:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m persida ima pa nov avatar ne najdem hruške debeluške Je ,pa to moja zvesta skapy O čem ti to? A mate kake interne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 23.1.2010 21:48:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A mojga pa nisi opazla?? Vse smo menjale slike otrok zgleda. ja, že včeraj. Pa pozabila rečt Oprosti Pogrešaš morje?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?