katy83
|
pozdravček punce. Danes pa bolj malo čvekate. se vidi, da je sobota. Mi2 sva bila spet pridna, lubi je zavese v sobici gor naredil, pa lučko zmontiral, jaz pa sem smrekico podrla, pa iz rož sem malo prah pobrisala. Zdaj pa je šel lubek v službo, jaz pa spet sama. Eno vprašanje: kaj vas tudi zadnje čase tak hormoni dajejo? jaz bi se samo jokala, pa razpoloženje se mi tudi tak spreminja, da groza. V eni minuti si pojem, pa plešem, spet v naslednji minuti, pa se spomnim kak sem sama doma, pa če bom zmožna jaz vsega, pa take bedarije in se jočem. vroč tuš - jaz itak nimam rada vroče vode, zdaj v nosečnosti pa še posebej pazim, da ni voda prevroča. Sem si zadnjič prvič v nosečnosti kopel v bani privoščla, pa še to je bila tak full mlačna voda. Nisem upala, vroče naredit. Nisem pa vedela, da potem, ko dojiš vroč tuš pomaga. Hvala, Neka_noč. Getreal - ja, o tej ženski sem že jaz včeraj brala, pa baje to ni prvi forum, kjer je to naredila. Groza! Pa kaj eni res nimajo kaj druga za delat al kaj? No, zato pa jaz pravim, da je treba pazit z objavljanjem fotografij na spletu. Sploh pa otrok. Nikoli ne veš kje je kakšen psihopat. Aprilčica - naredi akcijo, pa ti pridemo pomagat delat vabila. res pa je, da imava zdaj izpitno obdobje, pa še mš imam jaz, pa da bi se mogla še poročit zdaj. Joj, joj. Prav nič ti ne zavidam. Ampak na koncu bo vse tako kot mora bit. Pa lepo druženje danes s starši. Ponavadi se teh spoznavanj starši med starši bojimo, ampak vedno lepo izpade. Ni vedno tako kot pri Njegovih tastarih, pa še tam je konec bil dober. Cojka - verjamem, da če je v bolnišnici neka "krava" tako kot praviš, da ni fajn it tja, ampak zavedaj se, da je tvoj na prvem mestu, pa ti tudi, tako da če je kaj narobe kar idi tja. Pa uživaj z dragim čez vikend. Dacy - ne preveč matrat svojga dragega. tatly - ne vem kaj bi to lahko bilo. je že kaj bolje? probaj zdaj malo počivat, če pa ne bo bolj, pa idi k zdravniku. Pa megnezijeve tabletke one za v vodo pij. Ne vem pa koliko jih lahko na dan. lep vikend vam želim, pa cartajte svoje bušije in svoje . Katy
|