Di_Di
|
Hej punce, evo da se še jaz mal štemplam hvala vsem, je postalo kr pestro teh nekaj dni... sam še skačem okorg in visim na netu iščem, brskam, telefonarim fax pa... ajaj ... no comment, danes ne grem spat dokler ne napišem naloge za pravo in odogovrim na vsa vprašanja, ki so mi še ostala. neka noč a kr v calypsotu ste bli.. joj to je od mojga svaka najljubši lokal, pravi da imajo tam najbljšo kavo... jaz, sesta in moj pa vedno sam z učkam zavijamo, ker nam glih ni všeč tam... ja kapitanija je pa čist mal naprej, čeprav smo se zanjič dobile v mignjonu, ker je bla v kapitaniji taka gužva da ni blo niti ene mize fraj... drugače je pa pomladi in poleti full fajn v kroštoli, to je tam pri plaži če veš kje je... skratka sediš čist ob morju in srkaš pijačko pa še dobre tortice imajo in sladoled mm... ja če je sonček je res fajn se sprehajat ob morju, sam ko mamo pa meglo ti pa povem da ni prav nič lušno aprilčica praviš da pri mešičku smrdi drugače pa hvala za info.. no ja mi2 sva se odločla da bova šla kr v nm, sam avtek moram it čim prej iskat k mojim a tvoj praviš, da je pa kr mim tebe vrgu gate pa si zanosila ma si faca! pošteno si me nasmejala.. jah pr men jih je moj tud lep čas mim mene metu, sam je šele po 8ih mesecih očitro ratal vršt tko kot je treba kar se tiče vabil, sem se jaz odločla da jih sama izdelam ( to bo še cela mislija ) je pa res da jih nimam veliko za izdelat... pri nas bosta sicer poleg družine še dva para en par je poročen tko da ne bo panike, drug par pa ni poročen, bom pa kr poslala k njemu na dom oz jima kr osebno izročila bom pa napisla imena in priimke od obeh kr skup. babyloverka držim pesti da se tvoj v kratkem spravi na kolena cojka drugič pa nč klicat! kr direkt k njemu, al pa v porodnišnico... verjamem da so se ti zamerili, sam najprej sta vi2 z in vajino zdravje pol pa vse ostalo. Upam da je zdaj že bolje! dacy vse najboljše tudi od mene! Lepo praznuj joj tolko se menite o teh stvareh.. jaz nimam še nič zdej sem prav mal zaskrbljena ratala... skoz govorim, da mam čas, mam čas, en dan bom morala pa sam še v porodnišnico letet brez vsega .. upam da ne ... zdaj moram najprej fax zrihtat še to in naslednjo nedeljo imam izpit pol mam en tedne mira hvala bogu... umest moram še vse za poroko poštimat ( za to tud govorim da mam čas.. pa ga nimam )pa še materinska se mi začne 3.2. no po poroki se bom pa tudi jaz spravila v shooping. getreal takrat sem se res hecala, da se bo treba poročit. Moja želja je sicer bla, da bi se pred porodom, sam moj je hotu pol ko bi bil večji pa tud ni vedu kako bi doma povedu oz kako bodo sprejeli, glede na to da se take velike stvari pri naju odvijajo s svetlobno hitrostjo. No pol sva se pa mal pomenla in tud zmenla da bo lažje zdej se poorčit zdaj v krogu družine pol pa narest en piknik za vse ostale sorodnike in prijatelje. Tko da nas čaka junija še en piknik za zorganizirat ( rojstvo + poroka + najina roj. dneva). hehe kar se tiče živcev je pa tko da mi ni neke panike morda smo zaradi prstanov, ker jih je treba čakat ko se naročijo, ostalo bo že... bl me skrbi ta fax in pa stvari za joj kolko je že ura... šibam jaz čarat nalogo za pravo ( čeprav po eni strani razmišljam kako bi mojega prosila, da mi "mal" pomaga ) uživajte in pridno božajte svoje bušije
|