Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:34:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ko smo končali kafetkat in proti domu mi je L zaspa zato sem šla direkt proti domu, vmes sem se še ustavla v trgovina. Ker pa je L še vedno spal sem še naredila velik ovinek. Pol pa smo bili doma do 17-h, nakar smo šli na ogled stanovanja. Je pa 2 sobno in ne pa 2,5 nakar sem še uspela celo znižat najemnino iz 350 na 300EUR seveda če bomo šli. Je pa tudi renovirano, nova kopalnica in WC, stene so na novo zakitane in pobeljena, edino vrata še morejo pobelit. Pa kuhinjski elementi so tudi novi. Vglavnem ni slabo. zdaj se še edino moj mora odločit. uuuu, upam,da se tvoj odloči, da kmalu kafetkamo pri tebi (sem se kuj sama povabla)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:40:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Je pa 2 sobno in ne pa 2,5 nakar sem še uspela celo znižat najemnino iz 350 na 300EUR seveda če bomo šli. Je pa tudi renovirano, nova kopalnica in WC, stene so na novo zakitane in pobeljena, edino vrata še morejo pobelit. Pa kuhinjski elementi so tudi novi. Vglavnem ni slabo. zdaj se še edino moj mora odločit. In kako se tvoj kaj nagiba....tvoje mišljenje? Kolk m2 pa je veliko stanovanje.....?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:40:19
|
|
|
|
ly117
|
Marta nasproti pošte ko je semaforizirano križišče.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:40:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kako ste se imele na kavici? vredi...edino malo prekratko je bilo
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:41:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Marta nasproti pošte ko je semaforizirano križišče. na K ulic i.....zraven moje zdravnice
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:42:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ko smo končali kafetkat in proti domu mi je L zaspa zato sem šla direkt proti domu, vmes sem se še ustavla v trgovina. Ker pa je L še vedno spal sem še naredila velik ovinek. Pol pa smo bili doma do 17-h, nakar smo šli na ogled stanovanja. Je pa 2 sobno in ne pa 2,5 nakar sem še uspela celo znižat najemnino iz 350 na 300EUR seveda če bomo šli. Je pa tudi renovirano, nova kopalnica in WC, stene so na novo zakitane in pobeljena, edino vrata še morejo pobelit. Pa kuhinjski elementi so tudi novi. Vglavnem ni slabo. zdaj se še edino moj mora odločit. uuuu, upam,da se tvoj odloči, da kmalu kafetkamo pri tebi (sem se kuj sama povabla) Saj mojemu je všeč. In se nagiba proti ja. Samo njemu je zdaj največji problem kako omare raztavit ker ko sma jih skup sestavljala sma nekaj lepla. Novega pohištva pa si ne morema privoščit. Tasa glede kafetkanja pa ni problema, ti se kar povabi.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 22.1.2010 20:43:02 >
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:43:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m In kaj ste kaj počele danes, drage dame? iz kofetka kar domov...sem malo pospravila...pa malo razvlaževala ....nato na brzake spisala vabilo in zahvalo za slovenščino ....potem pa šibnila v šolo se spočit.....
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:43:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kako ste se imele na kavici? vredi...edino malo prekratko je bilo ja prekratko je bilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:43:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Je pa 2 sobno in ne pa 2,5 nakar sem še uspela celo znižat najemnino iz 350 na 300EUR seveda če bomo šli. Je pa tudi renovirano, nova kopalnica in WC, stene so na novo zakitane in pobeljena, edino vrata še morejo pobelit. Pa kuhinjski elementi so tudi novi. Vglavnem ni slabo. zdaj se še edino moj mora odločit. In kako se tvoj kaj nagiba....tvoje mišljenje? Kolk m2 pa je veliko stanovanje.....? Veliko je pa 65m2
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:44:09
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Marta nasproti pošte ko je semaforizirano križišče. Katere pošte?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:44:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saj mojemu je všeč. In se nagiba proti ja. Samo njemu je zdaj največji problem kako omare raztavit ker ko sma jih skup sestavljala sma nekaj lepla. Novega pohištva pa si ne morema privoščit. kaj pa če jih kar sestavljene pustiš....? če bosta kak prevoz rabla....se priporočamo
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:44:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kako ste se imele na kavici? vredi...edino malo prekratko je bilo Ja to pa je res.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:44:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ....potem pa šibnila v šolo se spočit.....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:45:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ja prekratko je bilo pa tvoj kafe je bil najboljši..ne?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:45:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Marta nasproti pošte ko je semaforizirano križišče. na K ulic i.....zraven moje zdravnice Jap.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:45:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ....potem pa šibnila v šolo se spočit..... ampak res mislim
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:46:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Marta nasproti pošte ko je semaforizirano križišče. na K ulic i.....zraven moje zdravnice Jap. taboljša relacija....pa še živahno...ne mirno....
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:46:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Marta nasproti pošte ko je semaforizirano križišče. Katere pošte? Poleg železniške postaje.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:47:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Marta nasproti pošte ko je semaforizirano križišče. Katere pošte? Poleg železniške postaje. raje kratice....saj veš špijuni,pa to
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:47:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saj mojemu je všeč. In se nagiba proti ja. Samo njemu je zdaj največji problem kako omare raztavit ker ko sma jih skup sestavljala sma nekaj lepla. Novega pohištva pa si ne morema privoščit. kaj pa če jih kar sestavljene pustiš....? če bosta kak prevoz rabla....se priporočamo Ne bi šla skoz vrata.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:49:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Marta nasproti pošte ko je semaforizirano križišče. Katere pošte? Poleg železniške postaje. raje kratice....saj veš špijuni,pa to Kak te naj železnico krajšam oz uporabim kratico. Močoče ču,ču.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:49:19
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Marta nasproti pošte ko je semaforizirano križišče. Katere pošte? Poleg železniške postaje. Aha. Tam ko je nek zdr. dom oz. neke zasebne ordinacije? V tistih blokih tam?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:49:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kak te naj železnico krajšam oz uporabim kratico. Močoče ču,ču. pa te bom vprašala, če pr meni...ko je gostilna ču,ču
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:49:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m PUNCE kaj pa to. Moderatorka mi je napisla da je blokirana... poglejte to: http://www.ringaraja.net/uporabnik/baby_girl_29 pred 10. minutami je bila na RR Pa piši spet jerneji.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......