Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 18:37:47
|
|
|
|
tasa_m
|
Christiana ... čestitke za zobek botrca...sam da je OK
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 18:40:55
|
|
|
|
marta82
|
Tasa daj to javno napiši na O portalu al pa Čveku. Se bo prej kdo kaj zganil. Pa kaj si komu na mail napisala kaj se je zgodilo al kako si jih kontaktirala?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 18:43:10
|
|
|
|
tasa_m
|
Poslala sem na mail Jerneji RR.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 18:45:57
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Poslala sem na mail Jerneji RR. kaj pa če probaš še komu drugemu? Jaz bi res na tvojem mestu na Čvekanju objavila kaj se je zgodilo. Tako še druge opozoriš pa še moderatorji se bodo mogoče prej zganili.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 18:53:55
|
|
|
|
tasa_m
|
sem pisala in me zanima njihov odziv.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 18:56:02
|
|
|
|
marta82
|
To morajo nekak rešit. saj vem da ni čudežnega recepta in da ne vem kaj ne morejo naredit ampak ignorirat pa tudi ne morejo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 18:57:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 To morajo nekak rešit. saj vem da ni čudežnega recepta in da ne vem kaj ne morejo naredit ampak ignorirat pa tudi ne morejo. pa naj jo zbrišejo oz. blokirajo njen IP
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 18:58:52
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 To morajo nekak rešit. saj vem da ni čudežnega recepta in da ne vem kaj ne morejo naredit ampak ignorirat pa tudi ne morejo. pa naj jo zbrišejo oz. blokirajo njen IP Ja seveda. Verjetno se bo sicer spet registrirala z drugim nickom, ampak... To je najmanj kar lahko naredijo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 18:59:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 To morajo nekak rešit. saj vem da ni čudežnega recepta in da ne vem kaj ne morejo naredit ampak ignorirat pa tudi ne morejo. pa naj jo zbrišejo oz. blokirajo njen IP Ja seveda. Verjetno se bo sicer spet registrirala z drugim nickom, ampak... To je najmanj kar lahko naredijo. sem našla še en njen nick. zdaj poznam že 2!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 19:02:48
|
|
|
|
marta82
|
Ma saj že to, da se hkrati pojavljaš z večimi nicki se mi zdi...kaj pa vem...vsekakor ni zaupanja vredna. Nekaj mora biti narobe z njo oz. v njenem življenju, da to rabi. se mi malo smili.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 19:18:20
|
|
|
|
botrca
|
Tasa grozno kaj se dogaja...sem šla takoj vse slike izbrisat, razen enega ki mi ne gre pa ne vem zakaj. Sem že poslala na "o portalu" prošnjo da izbrišejo. Še bolj žalostno je, da se še noben od moderatorjev ni odzval ...mislim zakajo pa so tukaj. Pa kaj ta uporabnica je še vedno tu gor? Pod katerim nickom pa?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 19:41:52
|
|
|
|
tasa_m
|
baby girl29 in vita_ozbej pa še nekaj. Poglej, tam ko si na portal pisala. Se z miško pogovarjava
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 19:45:31
|
|
|
|
rina22
|
ojojoj, kaj to berem pa kaj je s temi ljudmi?! sem iskala tale album, pa ga ne najdem. jaz sem dala svoj album tak, da ga lahko vidijo samo prijatelji že pred časom, samo se mi zdi res bolaaaaaaaano tole tasa, upam, da se čimprej porihta..... christiana, bravo za zobek saj ni več tak majcena bo že zrasla, pa bo naenkrat prava ženska
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 19:47:04
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 19:47:27
|
|
|
|
tasa_m
|
rina pa to je avgustovka. Mislim ej...kaj si upa krete*a, ne znam ti povedat kak šok je bil. Ima 2 albuma...ZOJA in LIJA
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 19:49:50
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m rina pa to je avgustovka. Mislim ej...kaj si upa krete*a, ne znam ti povedat kak šok je bil. Ima 2 albuma...ZOJA in LIJA groza ne vem, jaz ne čvekam pri avgustovkah - tam sem samo par postov napisala, drugače pa čvekam z julijkami, ker sem mela pdp 23.7., pa sem kar ostala na tisti temi. z avgustovkami sem pa začela čvekat, pol pa mi čas ni več dopuščal. kriza tole, res..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:01:13
|
|
|
|
ly117
|
Ch. oz Glorija čestitke za pevi zobek. Botrca važno je samo da sta vidva doma in da ni nič narobe.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:02:28
|
|
|
|
rina22
|
grem končno pod tuš, pol pa spet malo brat, če bo timeja zaspala fajn čvekajte in nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:08:35
|
|
|
|
tasa_m
|
In kaj ste kaj počele danes, drage dame? Mi smo imeli generalko, res pravo generalko. Več ali manj je T. pucat midve z Lijo sva se igrali in vsem postelje preoblekle.. Lija je spala od 11-14.45 .. podrla rekord
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:20:49
|
|
|
|
ly117
|
Jeeeeeeeeeeeee Luka je pa že zaspal.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:25:03
|
|
|
|
marta82
|
Kako ste se imele na kavici? Jaz sem na lekadolih, mandarinah, čaju. Mam preveliko glavo pa po grlu me praska pa eno nosnico zamašeno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:27:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kako ste se imele na kavici? Jaz sem na lekadolih, mandarinah, čaju. Mam preveliko glavo pa po grlu me praska pa eno nosnico zamašeno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:30:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m In kaj ste kaj počele danes, drage dame? Ko smo končali kafetkat in proti domu mi je L zaspa zato sem šla direkt proti domu, vmes sem se še ustavla v trgovina. Ker pa je L še vedno spal sem še naredila velik ovinek. Pol pa smo bili doma do 17-h, nakar smo šli na ogled stanovanja. Je pa 2 sobno in ne pa 2,5 nakar sem še uspela celo znižat najemnino iz 350 na 300EUR seveda če bomo šli. Je pa tudi renovirano, nova kopalnica in WC, stene so na novo zakitane in pobeljena, edino vrata še morejo pobelit. Pa kuhinjski elementi so tudi novi. Vglavnem ni slabo. zdaj se še edino moj mora odločit.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:31:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kako ste se imele na kavici? Jaz sem na lekadolih, mandarinah, čaju. Mam preveliko glavo pa po grlu me praska pa eno nosnico zamašeno. Saj bo bolje.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 22.1.2010 20:32:42
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m In kaj ste kaj počele danes, drage dame? Ko smo končali kafetkat in proti domu mi je L zaspa zato sem šla direkt proti domu, vmes sem se še ustavla v trgovina. Ker pa je L še vedno spal sem še naredila velik ovinek. Pol pa smo bili doma do 17-h, nakar smo šli na ogled stanovanja. Je pa 2 sobno in ne pa 2,5 nakar sem še uspela celo znižat najemnino iz 350 na 300EUR seveda če bomo šli. Je pa tudi renovirano, nova kopalnica in WC, stene so na novo zakitane in pobeljena, edino vrata še morejo pobelit. Pa kuhinjski elementi so tudi novi. Vglavnem ni slabo. zdaj se še edino moj mora odločit. Velik korak. Pa 300 € ni drago za prenovljeno stanovanje v MB. Kje pa je?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......